Dodaj do ulubionych

Przepraszam, wycofuje sie...

02.02.03, 20:51
...z pomyslu spotkania sie w realu. To nie byla propozycja na miejscu. Ale ja
jestem zwierze towarzyskie, lubie i czesto (czasami za czesto) spotykam sie z
ludzmi. I moze troche spowszednialo mi moje towarzystwo, a to napotykane w
knajpach (na bani zazwyczaj) nie zadowalalo mnie dosc? Ale wpadlem na jeden z
najgorszych pomyslow - umawiac sie z sieciowymi ludzmi. Ja sieciowy nie
jestem - to juz mam nadzieje moje ostatnie tygodnie siedzenia przed
komputerem. I wlasnie taki na te ostanie tygodnie mialem kaprys - choc nie
pomyslalem, ze on moze dla niektorych stac sie zbyt duzym wyzwanie. Za duzo
zamieszania wokol tego powstalo, znowu sieciowe bicie piany, z ktorego
zadnego ptysia nie uswiadczysz. Jeszcze raz przepraszam - co zlego to nie ja.
Pewnie znowu ktos sie podszyl...
Obserwuj wątek
    • tradycja1 Re: Przepraszam, wycofuje sie... 02.02.03, 20:57
      To znaczy ze juz koniec Edukacji?
      10000 i pyk..koniec?
    • tradycja1 Re: Przepraszam 02.02.03, 21:21
      Nie chce sie powtarzac..Ci co chcieli zapamietac jaka jest moja sytuacja
      wiedza.Ja nie wycofuje sie...ja musze lekko oddalic termin spotkania..
      Bardzo chcialabym Was wszystkich poznac osobiscie....
    • buggi Re No wiesz, Niech?! 02.02.03, 21:31
      Tego sie akurat po TOBIE nie spodziewalam! :( A moze to zart a la Normals "
      zegnam was.....do poniedzialku"? Spotkaj sie z tymi, którzy chca sie spotkac.
      Ja i Tradycja dolecimy w pózniejszym terminie. W czym problem?
      • niech No wiem, Niech?! 03.02.03, 00:36
        Uderz w stol a nozyce... Oczywiscie chetnie sie spotkam z Tradycja jak juz
        wyjdzie z pudla i z Bugolem jak wypuszcza ja z irackiej niewoli. A takze z
        Kaska i Aska jak juz zdecyduja sie gdzie i kiedy. Z Atobem i Aankaa nie musze
        sie specjalnie umawiac, bo wiemy jak to sie robi. Natomiast na wirtualny ping-
        pong trace ochote. Co kto woli...
        • karolina-k No Niech! 03.02.03, 00:57
          A z moim mężem, Niech, nie chcesz sie spotkac. Jestem zaskoczona!
          • niech Re: No Niech! 03.02.03, 01:00
            No coz, twoj maz prawdopodobnie jest takim samym nudziarzem jak ty, i teraz
            jest na tropie jeszcze wiekszego nudziarza.
            • karolina-k No nie 03.02.03, 01:04
              Co tu kryc. Jest star, szoruje gary, pije tran.
              ps. dlaczeo mnie obgadujesz? Lepszch tematów nie masz?
              • niech Re: No nie 03.02.03, 01:06
                Mam w dupie twojego meza (nie doslownie). Ale o co tobie, do kurwy nedzy,
                chodzi. Atakujesz mnie swoimi nudziarstwami az mi sie spac w srodku dnia chce.
                Napisz cos zabawnego wreszcie.
                PS. Jestem wkurwiony. Twoi kumple ukradli mi login.
            • karolina-k czarne perfumy 03.02.03, 01:07
              A co u ciebie, spytam z czestej i wrodzonej grzecznosci
              Kobiety nie te, zimy zbyt złe...
        • Gość: k`k Re: No wiem, Niech?! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.02.03, 09:44
          niech napisała:

> A takze z
          > Kaska i Aska jak juz zdecyduja sie gdzie i kiedy.

==================================
          wybacz,ale to Ty miałeś decydować gdzie i kiedy-podałem terminy ,które mi
          odpowiadały,przestałes pisać na ten temat.
          Dla mnie kwestia spotkania wyglądała tak chcesz sie spotkac-dobrze,nie chcesz
          sie spotkac -tez dobrze.

To wszystko,co mam do napisania na ten temat.
          • miltonia Do Niecha 03.02.03, 11:06
            Niech, Twój post rozpoczynający watek wq.... mnie jak mało co. Dlaczego
            odmawiasz mnie i Żarłaczce prawa do zachowania anonimowości (przynajmniej na
            jakiś czas)? Czy ktokolwiek, zaczynając pisanie na tym forum zobowiązywał się
            do spotkania w realu? Jedni mają chęć, i proszę bardzo, inni się wahają, ich
            sprawa, a następni odmawiają z założenia (jak choćby nieobecny od paru miesięcy
            Pan Laga, mimo że cały tłum chciał go poznać).
            Sam pisałeś, że należy oddzielać rzeczywistość wirtualną od realu. To ją
            oddzielam. Sam pisałeś, ze spotkania w realu wymiatają forumowiczów jak środek
            przeczyszczający. Nie chcę być wymieciona, i nie chcę żeby innych wymiotło. Z
            naszej decyzji o nieobecności na spotkaniu zrobiłeś SPRAWĘ, zupełnie bez
            potrzeby. Naprawdę stało się dla Ciebie aż tak ważne obejrzenie sobie nas? W
            moim przypadku specjalnie nie ma co podziwiać. Jestem kwintesencją
            przeciętności. Ani ładna ani brzydka, ani młoda ani stara, ani chuda ani gruba,
            ani niska ani wysoka, ani blondynka ani brunetka, ani mądra ani głupia.
            Naprawdę nie ma powodu wałkować temat i robić z tego problem. Przy okazji swoim
            postem sprawiłeś przykrość osobom chętnym na spotkanie, w jakiś sposób je
            lekceważąc. Na innych forach (prywatnych), na które zaglądam ludzie spotykają
            się ze sobą dość często, choć nie wszyscy. Chętni wpisują się na listę, i nikt
            na nikogo nacisku nie wywiera. Niech, spróbuj zrozumieć, że ktoś może mieć inny
            pogląd niż Ty na daną sprawę i nie ma co na siłę go przekonywać.
            • Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 11:19
              Ja nie oddzielam rzeczywistosci. Rzeczywistosc jest jedna i nic na to nie
              poradze. Oddzielanie "rzeczywistosci" to schizofrenia, a ja - jesli sie nie
              myle - na nia nie choruje. Nic mi do tego kto jaki jest i jak wyglada - widze
              codziennie setki osob na ulicy, i jakos nie sadze by ten kontakt mi lub im
              szkodzil specjalnie. Jesli chodzi natomiast o spotkanie z osobami, ktore mialy
              na to ochote, to sie z niego nie wycofuje - jednak haslo "piatek lub sobota"
              okazalo sie nieskuteczne, prawie caly piatek i sobote wloczylem sie po miescie
              i chyba was nie spotkalem - a jesli, to na chwilke.
              • Gość: k`k Re: Do Niecha IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.02.03, 11:46
                Gość portalu: Niech napisał(a):

> Jesli chodzi natomiast o spotkanie z osobami, ktore mialy
                > na to ochote, to sie z niego nie wycofuje - jednak haslo "piatek lub sobota"
                > okazalo sie nieskuteczne, prawie caly piatek i sobote wloczylem sie po
                miescie
                > i chyba was nie spotkalem - a jesli, to na chwilke.
                =====================================================

W sumie się nie dziwie,ja sie nie włoczyłem po mieście
                Były podane terminy 7 lub 13,14-do wyboru -bez odzewu.
                www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=540&w=4419839&a=4443230
                • Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 11:56
                  No coz, ja tez czekalem na odzew. Rozumiem, ze wpierw czekalismy na Tradycje, a
                  potem juz chyba tylko na kondycje.
                  • Gość: k`k Re: Do Niecha IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.02.03, 13:07
                    U mnie kondycja w porządku,ewentualne terminy aktualne,wybór należy do Ciebie
                    (jako do inicjatora spotkania).

Wychodzę ,nie będzie mnie do 20.30
                    • Gość: Niech Re: Do Niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 13:18
                      No to mam jeszcze troche czasu. Kondycje pozbieram z podlogi - wczoraj chyba
                      wypilem za duzo spirytusu, musial byc nieswiezy, strasznie mnie sponiewieral.
                    • Gość: k`k Re: Do Niecha IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.02.03, 20:31
                      Co Tobie bardziej pasuje,ja dwie następne soboty mam wolne,ewentualnie piątek
                      13-ego,dostosuję sie.
                      • tradycja1 Re: Do tych co przyjda na spotkanie 03.02.03, 20:49
                        A bedzie sie wam chcialo spotkac ze mna jak przyjade za kilka tygodni?
                        • Gość: Niech Piatek trzynastego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 21:41
                          Nie mozna zmarnowac takiej okazji! Proponuje 18.00, gdzies w centrum, jesli to
                          wam odpowiada jutro zlustruje pewne miejsca i dam znac.
                          PS. A kto to jest Tradycja?
                          • Gość: k`k Re: Piatek trzynastego!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.02.03, 21:47
                            OK.
                            Im bliżej centrum tym lepiej.
                            To sobie poplotkujemy.
                            Suchej nitki nie zostawimy.
                            • Gość: Niech Re: Piatek trzynastego!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.03, 21:49
                              Dobra. Mam nadzieje, ze ta wiadomosc dotrze do Atoba - moze mu sie przysni. Do
                              AAnkii wysle mejla.
                              • Gość: k`k Re: Piatek trzynastego!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.02.03, 21:51
                                No to fajnie,od dziś trenuje.
                              • atob Re: Piatek trzynastego!!! 03.02.03, 21:56
                                Dotarla ...dotarla ...:)
                        • atob Re: Do tych co przyjda na spotkanie 03.02.03, 21:58
                          Pragne tego tak samo jak tego aby Legia zdobyla Mistrza Polski w sezonie 2002
                          \2003 . A dla mnie to wiele znaczy ...
                          • Gość: k`k Re: Do tych co przyjda na spotkanie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.02.03, 22:01
                            Pragnienia Twoje pozwole sobie potraktować trochę wybiórczo.
                            Acz z drugiej strony wolę Legię od jakiejś Wisły,czy innego badziewia:)
                            • atob Re: Do tych co przyjda na spotkanie 03.02.03, 22:06
                              Gość portalu: k`k napisał(a):

> Acz z drugiej strony wolę Legię od jakiejś Wisły,czy innego badziewia:)

I nawzajem Kaska ...Obym doczekal takich dni zeby choc obojetnosc byla miedzy
                              wiadomymi klubami . Szkoda tylko ze nie wszyscy wasi kibice sa jak Ty :)...
                              • Gość: k`k Re: Do tych co przyjda na spotkanie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.02.03, 22:08
                                atob napisał:

> Szkoda tylko ze nie wszyscy wasi kibice sa jak Ty :)...

I nawzajem
                                >
                                >
                                • atob Re: Do tych co przyjda na spotkanie 03.02.03, 22:14
                                  :) ale odbiegamy od tematu :) Spotkasz sie z Tradi ?:)
                                  • Gość: k`k Re: Do tych co przyjda na spotkanie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.02.03, 22:19
                                    A przyjedzie?
                                    • atob Re: Do tych co przyjda na spotkanie 03.02.03, 22:20
                                      kiedys napewno :) ...ale nie 13 02 2003:(
                                      • Gość: k`k Re: Do tych co przyjda na spotkanie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.02.03, 22:23
                                        A grasz czasami u bookmacherów?
                                        • atob Re: Do tych co przyjda na spotkanie 03.02.03, 22:33
                                          Gram ...to za duzo powiedziane ...przegrywam :( Ale tylko nasza liga:)
                                          • Gość: k`k Re: Do tych co przyjda na spotkanie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.02.03, 22:35
                                            Jeśliby przyjmowali nie tylko zakłady sportowe,to może bym wygrał sporo
                                            kasy.Jednego wyniku(?) byłem pewny już parę tygodni temu:(
                                            • atob Re: Do tych co przyjda na spotkanie 03.02.03, 22:38
                                              A jakiegoz to ? jak wolno spytac ...
                                              • Gość: k`k Re: Do tych co przyjda na spotkanie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 03.02.03, 22:45
                                                Wyjawię tę tajemnicę na spotkaniu.
                                                • tradycja1 Re: Do tych co przyjda na spotkanie 04.02.03, 00:30
                                                  To moze ja podpowiem....k`k pewnie nie liczyl ze ktorakolwiek dziewczyna
                                                  zjawi sie na spotkaniu...nie wierzyl nawet we mnie.
                                                  Bede sie laczyc z wami telepatycznie...chyba ze jest szansa telefoniczna.
                                                  • Gość: Niech Re: Do tych co przyjda na spotkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 00:33
                                                    Przeciez bedzie Aska.
                                                  • tradycja1 Re: Do tych co przyjda na spotkanie 04.02.03, 00:40
                                                    To ja juz nic nie powiem wiecej.
                                                  • Gość: Niech Re: Do tych co przyjda na spotkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 00:42
                                                    I Aankaa. A co chcialas powiedziec?
                                                  • tradycja1 Re: Do tych co przyjda na spotkanie 04.02.03, 00:47
                                                    ????????????
                                                  • Gość: Niech Re: Do tych co przyjda na spotkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 00:49
                                                    Napisalas: "To ja juz nic nie powiem wiecej". Myslalem, ze chcialas, a ty po
                                                    prostu nie chcialas. Aaaaaaaaaaaa, teraz rozumiem.
                                                  • buggi Re: Do tych co przyjda na spotkanie 04.02.03, 00:49
                                                    Tradi, co chcialas powiedziec. Mów predziutko, bo mnie lózko wola.
                                                  • tradycja1 Re: Do tych co przyjda na spotkanie 04.02.03, 00:53
                                                    Nieporozumienie.
                                                    Myslalam ze Niech zwrocil sie do mnie Aankaa ...a nie ze bedzie
                                                    jeszcze Aankaa....oops.
                                                  • buggi Re: Do tych co przyjda na spotkanie 04.02.03, 00:56
                                                    tradycja1 napisała:

> Nieporozumienie.
                                                    > Myslalam ze Niech zwrocil sie do mnie Aankaa ...a nie ze bedzie
                                                    > jeszcze Aankaa....oops.

aaaaaaaa.....

PS tyle szumu o jedno spotkanie. dobranoc panstwu
                                                  • Gość: Niech Re: Do tych co przyjda na spotkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 00:57
                                                    Nie, Aankaa to weteranka naszych spotkan. Byla na trzech.
                                                  • buggi Re: Do tych co przyjda na spotkanie 04.02.03, 01:00
                                                    sciagnij ja na E. w celach poznawczych
                                                  • Gość: Niech Re: Do tych co przyjda na spotkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 01:01
                                                    Ona tu bywa. Kiedys jako niedoszly uczen.
                                                  • buggi Re: Do tych co przyjda na spotkanie 04.02.03, 01:04
                                                    zatem na spotkaniu wypijcie za nieobecnych(e), byle cos dobrego.
                                                  • tradycja1 Re: Do tych co przyjda na spotkanie 04.02.03, 01:04
                                                    Aankaa udziela sie w salonie u sloggiego...
                                                    Mam nadzieje ze dowiemy sie jak bylo na spotkaniu...
                                                    I nie bedzie mial nikt czkawki.
                                                  • miltonia Re: Do tych co przyjda na spotkanie 04.02.03, 10:50
                                                    tradycja1 napisała:

> Aankaa udziela sie w salonie u sloggiego...
                                                    > Mam nadzieje ze dowiemy sie jak bylo na spotkaniu...
                                                    > I nie bedzie mial nikt czkawki.

Raczej przygotuj się na dużą czkawkę, skoro pani Aankaa się stawi. Tę osobę
                                                    kojarzę wyłącznie z obgadywania innych za plecami. Po opuszczeniu dziupli Eeli,
                                                    a zawitaniu w salonie Sloggiego, nadawała na tę pierwszą aż miło, tym samym
                                                    wkupując się momentalnie w łaski Sloggiego, który jak wiadomo do Eeeli ma coś.
                                                    Ale, to detal. Nie ona pierwsza, nie ostatnia. Dużym wyczuciem wykazała się
                                                    organizując spotkanie lwów salonowych u siebie w domu. Kilkakrotnie pisała
                                                    wprost, że dziuplowicze są niemile widziani. A było w salonie parę osób, które
                                                    również odwiedzały dziuplę, np. ja. Wprawdzie zdaje się, że nikt z nas na ten
                                                    bankiet sezonu sie nie pchał, ale tak na wszelki wypadek zostaliśmy
                                                    wielokrotnie poinformowani, że jakby co to w drzwiach jej apartamentów połążą
                                                    się za Rejtanów jej dzieci i nie wpuszczą (tak mniej więcej brzmiały słowa tej
                                                    pani). Co jeszcze mądrego pani Aankaa pisała jakoś nie moge sobie przypomnieć.
                                                  • Gość: Niech Re: Do tych co przyjda na spotkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.03, 10:59
                                                    Milton, to ty jestes bywalcem salonow i dziupli? O w noge, to z ciebie swiatowa
                                                    persona!
                                                  • miltonia Re: Do tych co przyjda na spotkanie 04.02.03, 11:08
                                                    Na Salonach już nie bywam, od czasu pamiętnego popisu Sloggiego. Zresztą
                                                    podejrzewam, że mnie wyrzucił, bo to dość małostkowa człeczyna. Natomiast
                                                    dziuplę odwiedzam regularnie, bardzo lubię kilka osób, które tylko tam można
                                                    spotkać. Także bardzo lubię i cenię Eelę.
                                                  • buggi Re: Do tych co przyjda na spotkanie 04.02.03, 13:19
                                                    miltonia napisała:

> tradycja1 napisała:
                                                    >
                                                    > > Aankaa udziela sie w salonie u sloggiego...
                                                    > > Mam nadzieje ze dowiemy sie jak bylo na spotkaniu...
                                                    > > I nie bedzie mial nikt czkawki.
                                                    >
                                                    > Raczej przygotuj się na dużą czkawkę, skoro pani Aankaa się stawi. Tę osobę
                                                    > kojarzę wyłącznie z obgadywania innych za plecami. Po opuszczeniu dziupli
                                                    Eeli,
                                                    >
                                                    > a zawitaniu w salonie Sloggiego, nadawała na tę pierwszą aż miło, tym samym
                                                    > wkupując się momentalnie w łaski Sloggiego, który jak wiadomo do Eeeli ma
                                                    coś.
                                                    > Ale, to detal. Nie ona pierwsza, nie ostatnia. Dużym wyczuciem wykazała się
                                                    > organizując spotkanie lwów salonowych u siebie w domu. Kilkakrotnie pisała
                                                    > wprost, że dziuplowicze są niemile widziani. A było w salonie parę osób,
                                                    które
                                                    > również odwiedzały dziuplę, np. ja. Wprawdzie zdaje się, że nikt z nas na
                                                    ten
                                                    > bankiet sezonu sie nie pchał, ale tak na wszelki wypadek zostaliśmy
                                                    > wielokrotnie poinformowani, że jakby co to w drzwiach jej apartamentów
                                                    połążą
                                                    > się za Rejtanów jej dzieci i nie wpuszczą (tak mniej więcej brzmiały słowa
                                                    tej
                                                    > pani). Co jeszcze mądrego pani Aankaa pisała jakoś nie moge sobie
                                                    przypomnieć.

a niech sobie miele jezorem,nawet za plecami, jesli w to jej graj. Sobie
                                                    wystawia swiadectwo i nikomu innemu. Wiesz jest takie powiedzenie ( to a
                                                    propos osób z za dlugim ozorem) "kto w ogien dmucha, temu latwo iskra do oka
                                                    wpadnie"
                                                  • k`k Re: Do tych co przyjda na spotkanie 04.02.03, 11:29
                                                    tradycja1 napisała:

> To moze ja podpowiem....k`k ...nie wierzyl nawet we mnie.
                                                  • tradycja1 Re: Do tych co przyjda na spotkanie 04.02.03, 14:19
                                                    k`k napisał:

> tradycja1 napisała:
                                                    >
                                                    > > To moze ja podpowiem....k`k ...nie wierzyl nawet we mnie.
                                                    >
                                                    > Na jakiej podstawie tak sadze....
                                                    Niczego nie moge byc pewna ,ale tak czuje..:)
    • Gość: Normals Tym razem na poważnie. IP: 195.94.207.* 04.02.03, 11:03
      Jak już sięzdecydujecie, to napiszcie do mnie. Też bym się z wami z chęcia
      spotkał. Mówię poważnie. Ot, tak po prostu zobaczyć jak wyglądacie, jak
      pachniecie, o czym rozmawiacie i co pijecie.

zakompleksiony@gazeta.pl
      • buggi Re: Tym razem na poważnie. 04.02.03, 13:06
        Normalsie , po twoim watku kiedys tam " czy pierdzicie w autobusach", nie
        chcialabym wiedziec jak pachniesz, predzej jak wygladasz. A pamietasz, ze
        chciales sie ze mna umówic? ;)
        • miltonia Re: Tym razem na poważnie. 04.02.03, 13:12
          Buggi, on cały czas chce, ale chyba go onieśmielasz.
          • Gość: Niech Re: Tym razem na poważnie. IP: 217.197.165.* 04.02.03, 13:16
            Wiecie, mam pomysl. Mu z Kaskami i Atobem spotkamy sie w jednym miejscu, a wy
            (Zarlacz, Milton i Bugol) z normalsem w innym. A potem bedziemy sie wymieniac
            uwagami. Na forum, oczywiscie.
            • miltonia Re: Tym razem na poważnie. 04.02.03, 13:24
              No jest to ciekawy pomysł. Tylko nie ma pewności, że Normals nie okaże się Tobą
              i wtedy będziesz musiał się rodwoić.
              • Gość: Niech Re: Tym razem na poważnie. IP: 217.197.165.* 04.02.03, 13:28
                Mam plan. Jako ze bedzie to spotkanie przy piwie bede czesto chodzil do
                toalety. A w tym czasie bede biegl na to drugie. I odwrotnie. Jakos dam sobie
                rade. Moze dostane zadyszki, ale wmowie wam, ze mam astme.
                • buggi Re: Tym razem na poważnie. 04.02.03, 13:30
                  astme i problemy z pecherzem
                  • Gość: Niech Re: Tym razem na poważnie. IP: 217.197.165.* 04.02.03, 13:32
                    Przeciez tego ode mnie oczekujecie. Ze przyjdzie stary Quasimodo i jeszcze do
                    tego powaznie chory. Moze nawet nie przyjdzie, tylko przyjedzie. Na wozku
                    inwalidzkim.
                    • buggi Re: Tym razem na poważnie. 04.02.03, 13:33
                      Gość portalu: Niech napisał(a):

> Przeciez tego ode mnie oczekujecie. Ze przyjdzie stary Quasimodo i jeszcze
                      do
                      > tego powaznie chory. Moze nawet nie przyjdzie, tylko przyjedzie. Na wozku
                      > inwalidzkim.

i podlaczonym respiratorem?
                      • Gość: Normals Re: Tym razem na poważnie. IP: 195.94.207.* 04.02.03, 13:44
                        To jak, chcecie mnie, czy nie?

Moje towarzystwo jest miłe, a problemy z układem pokarmowym mijają.
                        • Gość: Niech Otworzcie okna... IP: 217.197.165.* 04.02.03, 13:48
                          ...ktos tutaj nie panuje nad zwieraczami.
    • atob Ograniczamy sie do wlasnego sosu ... 04.02.03, 22:26
      czy idziemy dalej . Widze pojawil sie gosc z ktorym wypilem piw kilka w
      realu :) a pojawil sie na forum znowu. Jezeli nie mielibyscie nic przeciwko
      temu to sadze ze byloby ok ? :)Moze powinienem napisac do Niego wczesniej :)
      ale jak pisalem to nie odpowiadal ...to niech ma nauczke .
      • jedyny.prawdziwy.gekon Re: Ograniczamy sie do wlasnego sosu ... 04.02.03, 22:31
        Karolina-k?????
        • atob Re: Ograniczamy sie do wlasnego sosu ... 04.02.03, 22:33
          Nie Niechu nie Karolina ...
          • jedyny.prawdziwy.gekon Re: Ograniczamy sie do wlasnego sosu ... 04.02.03, 22:34
            Niech???
            Niech przychodzi:)
      • Gość: Normals Re: Ograniczamy sie do wlasnego sosu ... IP: 195.94.207.* 05.02.03, 08:49
        atob napisał:

> czy idziemy dalej . Widze pojawil sie gosc z ktorym wypilem piw kilka w
        > realu :) a pojawil sie na forum znowu. Jezeli nie mielibyscie nic przeciwko
        > temu to sadze ze byloby ok ?

Atobie pamiętam te wypite piwa, jak dziś. Przekonaj ich, że jestem fajny i
        zasługuję na bilet na spotkanie. W imię naszej znajomości!
        • Gość: Niech Re: Ograniczamy sie do wlasnego sosu ... IP: 217.197.165.* 05.02.03, 11:52
          Atob, piles piwo z normalsem?! Biegnij natychmiast do lekarza!!!
          • atob Re: Ograniczamy sie do wlasnego sosu ... 05.02.03, 13:51
            Niech nie musze isc do lekarza... Podpuscil Cie...
            • Gość: Niech Re: Ograniczamy sie do wlasnego sosu ... IP: 217.197.165.* 05.02.03, 13:56
              Wiedzialem. Jakbys sie z nim spotkal, bylbys w najlepszym wypadku na reanimacji.
            • Gość: Normals Re: Ograniczamy sie do wlasnego sosu ... IP: 195.94.207.* 05.02.03, 14:06
              atob napisał:

> Niech nie musze isc do lekarza... Podpuscil Cie...

Tak się upiłeś, że nie pamiętasz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka