Gość: Pat i Mat IP: *.hostplus.net 21.02.03, 03:52 Mamy pytanie, odnosnie "zlotej pietnastki" dlaczego jest to dziesiatka?. Moze autor tego artykulu uczeszczal do szesnastej czyli jedenastej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andrzej Re: Ranking liceów: najlepszy Witkacy IP: *.anime.pl / 192.168.1.* 21.02.03, 09:07 Eurosocjaliści jak zwykle robią wodę z mózgu. Jeżeli my ograniczamy swoją suwerenność wchodząc du Unii, to naturalnym jest, że liczymy na jakieś korzyści. Odwracanie pytania, jest nie logiczne w treści, a socjalistyczne w formie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malutka Re: Ranking liceów: najlepszy Witkacy IP: *.acn.waw.pl 21.02.03, 11:17 i jak zwykle wypowiedz na temat.... hej, a moze ktos wie gdzie znalesc pelna liste?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Ranking liceów: najlepszy Witkacy IP: 217.197.165.* 21.02.03, 12:27 Pelna lista powinna byc dostepna w ksiazce telefonicznej. Jesli nie - masz ksiazke do dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: km Re: Ranking liceów: najlepszy Witkacy IP: 217.17.33.* 21.02.03, 22:19 Pełna lista rankingowa będzie opublikowana w najbliższym numerze miesięcznika PERSPEKTYWY Pozdrawiam serdecznie Krzysztof Mirowski dyrektor LXVII LO Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sportowiec Sport IP: *.acn.waw.pl 23.02.03, 00:28 A ja jestem ciekawy jaki byłby ranking liceów pod względem sportowym /nie licząc szkół sportowych/ i na których miejscach wylądowałaby ta "złota piętnastka"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielicz Re: Sport IP: 212.160.235.* 23.02.03, 20:22 Może przegrałaby ze szkołami dla mięśniaków, ale tak poza tym to dalej byłaby tą samą złotą piętnastką.Obejrzyj wyniki WOM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melisha Jakies kity! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.03, 15:42 Przepraszam, ale chyba cos sie pokrecilo organizatorom rankingu, bo przeciez najlepszy jest Lelewel! To naprawde przykro, ze nikt tego wczesniej nie sprostowal :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sphinx ranking... IP: 213.195.161.* 13.03.03, 09:38 no i co z tego że najlepszy...? a Kołłątaj spaaaadł <i dobrze:)> a ja i tak w to nie wierzę...raniking nie jest wyznacznikiem poziomu szkoły , liczą się chęci w sumie to wszędzie <ze wszystkich szkoł> można się uczyć...no i dostać się na studia... Odpowiedz Link Zgłoś