Dodaj do ulubionych

zdazyc przed Schengen

IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.02.03, 07:23
poMieszkowac sobie troche , unisono, goraco. stanieja samochody ,to i
wehikuly moze tez, co? media plynne, fortyfikowane. SAPARD-zia mozna dostac.
Obserwuj wątek
    • miltonia Re: zdazyc przed Schengen 24.02.03, 09:32
      Te media płynne chyba najbardziej interesujące.
      • Gość: kanuk Re: zdazyc przed Schengen IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.02.03, 13:16
        plynnie poruszasz sie w temacie.
        • miltonia Re: zdazyc przed Schengen 24.02.03, 13:27
          Tematów mi miłych staram się nie upłynniać.
          • Gość: kanuk Re: zdazyc przed Schengen IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.02.03, 13:34
            uzyje wyobrazni i poczytam to sobie za komplement.
            • miltonia Re: zdazyc przed Schengen 24.02.03, 13:53
              Twoja lektura słuszna i właściwie zrozumiana została.
              • Gość: kanuk Re: zdazyc przed Schengen IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.02.03, 18:33
                Ty mi te rokosze wyjasniaj Miltonia, tu z oddali to wyglada tak jakby sie
                maslanka rozlala i..wiesz. w razie czego to emaliujta do mnie, w oczu 6 ,
                liczac Idi Admina. no, tak.
                • miltonia Re: zdazyc przed Schengen 24.02.03, 19:06
                  Emajlować ja do Ciebie pierwsza, ale mi emajla przez tajemniczość nie
                  zapodałeś. Wyjaśnię, co potrafię.
                  • Gość: kanuk Re: zdazyc przed Schengen IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.02.03, 19:34
                    zapodac znaczy podac? czy zaheraldzic jego nadlatywanie?
                    • miltonia Re: zdazyc przed Schengen 24.02.03, 19:36
                      Tak, w tym przypadku zapodać znaczy podać. Zaczynam niecierpliwe oczekiwanie.
                      • Gość: kanuk Re: zdazyc przed Schengen IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.02.03, 19:41
                        znaczy znowu nie doszlo. warum nicht? wiec ide pozarabiac na chleb. tu nie
                        Ameryczka, cudow niaaama. :))
                        • miltonia Re: zdazyc przed Schengen 24.02.03, 19:48
                          Doszło, doszło, o rany! Wcześniej nie sprawdzałam poczty. Choć Twoja
                          oszczędność słowa przesadna mi się wydaje. Mam nadzieję, że to się zmieni.
                        • tradycja1 Re: zdazyc przed Schengen 24.02.03, 23:53
                          Ameryka dla byka,Canada dla dziada:))))))))
                          • Gość: kanuk Re: zdazyc przed Schengen IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.02.03, 05:20
                            tego nie slyszalem. ale przeciez w jakiejs tam kolejnosci i na nas przyjdzie
                            pora "wyzwolenia" , nie? a w/g Newtona koniec swiata ma byc w roku 2060. czasu
                            wiec niewiele....radujmy sie i w ogole...hi hi
                            • miltonia Re: zdazyc przed Schengen 25.02.03, 09:29
                              A dzięki jakiemu specyfikowi taka radość w Ciebie wstąpiła, hę?
                              • zarlaczka Re: zdazyc przed Schengen 25.02.03, 09:48
                                Milton, a czy bez specyfików radość oddaloną i zapomnianą być musi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka