Gość: kanuk IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.02.03, 07:23 poMieszkowac sobie troche , unisono, goraco. stanieja samochody ,to i wehikuly moze tez, co? media plynne, fortyfikowane. SAPARD-zia mozna dostac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miltonia Re: zdazyc przed Schengen 24.02.03, 09:32 Te media płynne chyba najbardziej interesujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: zdazyc przed Schengen IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.02.03, 13:16 plynnie poruszasz sie w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: zdazyc przed Schengen 24.02.03, 13:27 Tematów mi miłych staram się nie upłynniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: zdazyc przed Schengen IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.02.03, 13:34 uzyje wyobrazni i poczytam to sobie za komplement. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: zdazyc przed Schengen 24.02.03, 13:53 Twoja lektura słuszna i właściwie zrozumiana została. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: zdazyc przed Schengen IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.02.03, 18:33 Ty mi te rokosze wyjasniaj Miltonia, tu z oddali to wyglada tak jakby sie maslanka rozlala i..wiesz. w razie czego to emaliujta do mnie, w oczu 6 , liczac Idi Admina. no, tak. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: zdazyc przed Schengen 24.02.03, 19:06 Emajlować ja do Ciebie pierwsza, ale mi emajla przez tajemniczość nie zapodałeś. Wyjaśnię, co potrafię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: zdazyc przed Schengen IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.02.03, 19:34 zapodac znaczy podac? czy zaheraldzic jego nadlatywanie? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: zdazyc przed Schengen 24.02.03, 19:36 Tak, w tym przypadku zapodać znaczy podać. Zaczynam niecierpliwe oczekiwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: zdazyc przed Schengen IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.02.03, 19:41 znaczy znowu nie doszlo. warum nicht? wiec ide pozarabiac na chleb. tu nie Ameryczka, cudow niaaama. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: zdazyc przed Schengen 24.02.03, 19:48 Doszło, doszło, o rany! Wcześniej nie sprawdzałam poczty. Choć Twoja oszczędność słowa przesadna mi się wydaje. Mam nadzieję, że to się zmieni. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: zdazyc przed Schengen 24.02.03, 23:53 Ameryka dla byka,Canada dla dziada:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: zdazyc przed Schengen IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.02.03, 05:20 tego nie slyszalem. ale przeciez w jakiejs tam kolejnosci i na nas przyjdzie pora "wyzwolenia" , nie? a w/g Newtona koniec swiata ma byc w roku 2060. czasu wiec niewiele....radujmy sie i w ogole...hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: zdazyc przed Schengen 25.02.03, 09:29 A dzięki jakiemu specyfikowi taka radość w Ciebie wstąpiła, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: zdazyc przed Schengen 25.02.03, 09:48 Milton, a czy bez specyfików radość oddaloną i zapomnianą być musi. Odpowiedz Link Zgłoś