Dodaj do ulubionych

Wollywood, czyli życie Hindusów w Warszawie

17.09.06, 22:26
A czy oni wiedzą, że czeresniaki.blox.pl wożą ich do domu z pracy
dzień w dzień w Warszawie?
Obserwuj wątek
    • mike-great Myślę że Hindusi zwiększają prosperitę Warszawy 17.09.06, 22:27
      Myślę że Hindusi zwiększają prosperitę Warszawy
    • Gość: ajatollah Re: Wollywood, czyli życie Hindusów w Warszawie IP: *.acn.waw.pl 17.09.06, 22:42
      Te ich filmy to takie disco-polo. Trafiają swym sentymentalizmem (tanim nieco) w
      tzw. średnią duszy hindusa.
    • Gość: swinia Re: Wollywood, czyli życie Hindusów w Warszawie IP: *.adsl.supanet.net.uk 17.09.06, 22:45
      wlasnie pokazalas, ze rasistka jestes...:-P
      • kamikadze82 Re: Wollywood, czyli życie Hindusów w Warszawie 17.09.06, 22:49
        Tia...mam uraz do tej grupy ludzi i pochodzi on z tego ze mialam z nimi
        doczynenia a nie dlatego ze jestem rasistką. nie lubie ich poprostu. bynajmniej
        tych z ktorymi mialam doczynienia, a opinie o nich wyrobilam sobie na podstawie
        tych parunastu hindusów ktorych znalam. (na szczecie to juz przeszlosc) anie na
        podstawie urazu do ciemnoskórych
        • Gość: swinia Re: Wollywood, czyli życie Hindusów w Warszawie IP: *.adsl.supanet.net.uk 17.09.06, 23:25
          tez nie lubie kilku nasty cwaniakow (miedzy innymi Polakow) i innych paru ludzi
          ale to nie znaczy, ze wolno sie na tej podstawie wypowiadac o calym narodzie -
          czyli jestes rasistka... tak to sie nazywa - oceniasz i segregujesz ludzi ze
          wzgledu na rase lub narodowosc
      • arahat1 co do rasizmu: czesto jestem w london czy w wiedni 18.09.06, 08:59
        szczegolnie po london zostalem rasista...co do ciapatych to mi nie przeszkadzja
        ale to cos na rowni z cyganami- caly czas tylko patrze czy nie zostane
        oszukany/zmanipulowany. w handlu to tacy zydzi dalekiego wschodu..tam sprzeda,
        tu kupi kasasa kasa
    • Gość: zbylut tylko zeby nie bylo tak jak na Hounslow IP: *.tpnet.pl 17.09.06, 22:53
      tylko zeby nie bylo tak jak na Hounslow, kto byl ten wie o co chodzi
      • Gość: L Re: tylko zeby nie bylo tak jak na Hounslow IP: *.cable.ubr02.hawk.blueyonder.co.uk 17.09.06, 23:21
        Na Hounslow poznalam wiecej Pakistanczykow niz Hindusow... Najwiecej Hindusow w
        Londynie mieszka na Southall (zjecie tam przepyszne samosy:))... Poza tym nie
        wyrabiajcie sobie opinii poznajac ich na Zachodzie, bo i Polacy w Anglii nie
        wszedzie dobra opinia sie ciesza... Zawsze sa dwie strony medalu.
        • Gość: wojtek Re: tylko zeby nie bylo tak jak na Hounslow IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 18.09.06, 10:26
          Coś w tym jest. Bo na bbc prime puszczają program gdzie rodziny zamieniają się
          miejscami. W jednym typowa angielska rodzina (biała) wymieniał się z hindusami.
          Nie mieli dobrego zdania o nich. Tak więc cośw tym jest.
    • Gość: jjj Shak Rhuk Khan w Polsce? miodzio :) IP: *.centertel.pl 17.09.06, 23:04
      bardzo mi się podoba. trzeba godnie przywitać SRK :)
    • Gość: MR B Apropo Hounslow ! IP: *.ipt.aol.com 17.09.06, 23:15
      TAK , MASZ RACJE - GORSZYCH POLACZKOW TAM TO NIE MOZNA NIGDZIE INDZIEJ
      SPOTKAC , PEWNIE DLATEGO ZE TANIOO BO CI SAMOLOT LATA NAD GLOWA CO 45 SEKUND NO
      I SASIEDZTWO SUPER HAHA
      • Gość: Polak z przymusu Re: Polski rasizm IP: *.range86-138.btcentralplus.com 18.09.06, 00:14
        Od paru dni czuje obrzydzenie i wstret do Polakow, po tym jak Polka w pracy
        (mieszkam w Londynie) stwierdzila, ze ludzie z roznych kultur nie powinni sie
        mieszac, ze Polska jest i byla krajem monokulturowym ( a co na to Zydzi,
        Litwini, Ukraincy i Tatarzy?)i ze ona nie ma zamiaru sie przekonac do "czarnych"
        i ze Anglia woli biala sile robocza (polskich Murzynow) niz "czarnych".
        Nie urodzilem sie w Polsce, lecz w jednym z najbardziej wielokulturowych
        osrodkow urbanistycznych swiata, nauczylem sie pisac i czytac w szkole, w ktorej
        byli Latynosi, Murzyni, Azjaci i zawsze bylo to dla mnie zupelnie naturalne, to
        mieszanie kultur.
        Polacy to sa naprawde faszysci, ich mentalnosc nie zmienila sie od lat
        trzydziestych, zamrozony faszyzm ktory odmrozono po upadku Muru Berlinskiego i
        ktory nadal pokutuje w tym malo znanym komukolwiek krajowi. I takie komentarze
        na temat Hindusow czy Murzynow to tylko przejaw niewiedzy, braku otwarcia umyslu
        na innosc, prowincjonalnosc, brak ogolnej kultury i wyksztalcenia.

O dziwo ci Hindusi sprzedaja produkty polskie i robia interesy z tymi "Bialymi
        Murzynami" co sie tak uwazaja za lepszych od nich. A Indie niedlugo sie stana
        mocarstwem, maja najlepszych na swiecie programistow, ich kultura jest bardzo
        stara i taka barbarzynska Polska, gdzie chodzono w owczych skorach, gdy w
        Indiach budowano miasta, rozkwitala kultura i nauka, ma sie do nich, jak woz do
        karocy.

Oj ci Polacy, taka zakompleksiona wiocha! A gdzie wam do Hindusow!
        • Gość: k88 Re: Polski rasizm IP: *.cable.ubr02.smal.blueyonder.co.uk 18.09.06, 00:21
          gdzie nam do hindusow? o lol, na szczescie nie za wiele z nimi wspolnego mamy:P
          do Polski nikt Cie nie zmusza, wiec o co chodzi? Ke? Jedna rasa...wiadomo jaka.
          • Gość: Casey wlasnie szkoda, ani pracowitosci ani IP: *.popl.adsl.virgin.net 18.09.06, 00:51
            uczciwosci, a teraz do wszystkich rasistowskich dupkow z Polski mieszkajacych w
            UK, to wlasnie przez was zdarza sie mi wstydzic ze jestem Polakiem, nie
            rozrozniacie Hindusa, Sikha czy Bengalczyka a smiecie miec zdanie na ich temat,
            a ty z ta swoja jedna rasa lepiej wracaj do Polski zamiast robic mnie i innym
            wstyd tutaj
            • Gość: Polak z przymusu Re: wlasnie szkoda, ani pracowitosci ani IP: *.range86-138.btcentralplus.com 18.09.06, 01:11
              Dzieki Casey!

Dobrze ze mozna jeszcze spotkac jakis normalnych Polakow!

Mnie czesto jest wstyd za Polakow, a zwlaszcza za ich faszystowskie poglady.
              Jedna Francuzka w pracy powiedziala mi, ze Polacy wygladaja jak "facho" i ze sa
              tacy agresywni! Co mialem jej powiedziec? Wystarczy sie przejechac autobusem czy
              metrem, zeby sie przekonac, ze to prawda!

Ale dzieki Bogu istnieja rowniez normalni Polacy!
              • Gość: gosc Re: wlasnie szkoda, ani pracowitosci ani IP: *.bstnma.east.verizon.net 18.09.06, 02:57
                spoko jest wiecej niz myslisz normalnych Polakow. Wychowalam sie nie w
                wielokulturowym kraju, a na zabitej dechami wsi 100 km od Warszawy. Nie mam
                jednak problemow w wielkim swiecie z akceptacja ludzi z innych kultur. Coz
                wiele osob urodzonych po wojnie nie zdaje sobie sprawy, ze Polska do II WS byla
                wlasnie krajem wielokuturowym. Szkola w czasach komunizmu tez byla skazona
                faszyzmem i to swoje robii
                • Gość: Cmok ................................. ..skad nawiali... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 18.09.06, 03:36
                  airpaharganj.com/Work.aspx
              • lze_elita.72 A gdzie tu masz metro w...Midlands? Znam IP w UK 18.09.06, 03:51

• lze_elita.72 To naziol - sygnuje sie "88", Heil Hitler... 18.09.06, 03:50

• Gość: mnjagi Re: Polski rasizm IP: *.cable.mindspring.com 18.09.06, 07:02
          Brawo dla Polaka z przymusu! To najlepszy komentarz na temat Polakow jaki
          czytalam!!! Niestety taka jest prawda :( A czy ktos widzi szanse, ze nasza
          mentalnosc sie kiedys zmieni i staniemy sie przyjaznym, otwartym, oczytanym i
          obeznanym w swiecie narodem??? NO i kiedy w koncu pozbedziemy sie tych
          wszystkich kompleksow mniejszosci???? Och chcialabym zobaczyc kiedys taka
          zmiane!!!! Moze nawet wrocilabym do ojczyzny ;)
          Ps. Polak z przymusu....gratuluje swietnej polszczyzny, super!
          • Gość: Tashunka Re: Polski rasizm IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 18.09.06, 09:00
            Zacznj wiec czytac, otworz sie i badz przyjazna, nie bedziesz mogla miec
            pretensji do samej siebie!!! A co do tego faszyzmu panie Polak z przymusu, to
            widac zes pan nie z Polski, tylko z jakiegos anglosaskiego kraju. I czytasz pan
            pewnie "Mile 18" Urisa, co? No to powodzenia. Francuska Ci powiedziala, ze
            wszyscy jestesmy tacy "Facho" (po jakiemu to?), a spytaj sie czy slyszala o Le
            Penie?
            Co za bezwartosciowa dyskusja!!!
          • Gość: do mnjagi nie jestes polka tylko prostitutka obcokrajowcow IP: *.dsl.club-internet.fr 18.09.06, 10:04
            od dawna juz nie jestes polka !!! jak mozesz pisac ze kiedys "wrocisz do
            ojczyzny"!!!! TAKIE PROSTITUTKI KTORE LECA NA OBCOKRAJOWCOW POLSKA NIE
            POTRZEBUJE bo sam ponizasz TE CI KTORE SIE SZANUJA ,polki w polsce !!! NIE
            DISKRIMINUJ POLAKOW z tego powodu ze sa dla ciebie za bialy bo lecisz na
            ciemnych !!!!smierdzisz kobieto i zrob sobie badania na AIDS i na GLOWE tez
            BRUDASKA JEDNA !!!salope!!!
            NAUCZ SIE HISTORI I SZACUNEK DO POLSKI BO PEWNIE ZLE WYCHOWANA BYLAS!!!!!
            • Gość: mnjagi -do autora Re: nie jestes polka tylko prostitutka obcokrajow IP: *.cable.mindspring.com 19.09.06, 06:38
              Uha ha ha ha no to zes sie Pan/Pani zagalopowal! Ciekawa jestem skad te
              wszystkie dane na temat moich upodoban i zycia seksualnego???
              Tak czy inaczej twoj post potwierdza tylko ta przykra prawde o Polakach!
              Oczywiscie sa wyjatki.
        • Gość: mj Re: Polski rasizm IP: *.chelm.be 18.09.06, 10:55
          Czujesz wstret do wszystkich Polakow po wypowiedzi jednej ciemnej? Wiekszosc
          Polaków jest tolerancyjna o szerokim swiatopogladzie. W kazdej grupie, narodzie
          sa czarne owce i oszolomy. Nie mozna oceniac i oczerniac normalnych Polakow
          przez garstke idiotow.

> Polacy to sa naprawde faszysci, ich mentalnosc nie zmienila sie od lat
          > trzydziestych, zamrozony faszyzm ktory odmrozono po upadku Muru Berlinskiego i
          > ktory nadal pokutuje w tym malo znanym komukolwiek krajowi.

Tak? W ktorym roku dokladnie faszyzm zostal usankcjonowany prawnie... W Polsce
          nigdy nie bylo ustroju faszystowskiego. Za to po 2 wś Rosjanie udzielili nam
          bratniej pomocy przynoszac wolnosc na czolgach. Zauwaz, ze w sasiadnich
          Niemczech partie neonazistowskie typu NPD maja duze poparcie spoleczne.

• Gość: Casey ja tez uwazam ze dziewczyna troche przesadzila IP: *.popl.adsl.virgin.net 18.09.06, 11:26
            ale popatrz na to forum, od razu odezwalo sie wielu znawcow kultury hinduskiej z
            wiedza nabyta w hounslow albo nawet takich ktorzy Hindusa w zyciu nie widzieli
            na oczy, ktorzy trabia ze nie lubia Hindusow albo porownuja Hindusow do Zydow
            (Hindusi nowymi Zydami?? ciekawe), tak wiec nie mow ze sa to odosobnione
            przypadki, niektorzy Polacy po prostu musza jakos leczyc swoje kompleksy,
            pozdrowienia znad Regents Canal
            • Gość: zxc Re: ja tez uwazam ze dziewczyna troche przesadzil IP: *.netburg.pl 21.09.06, 18:16
              ale to jest TYLKo forum, tylko, dotarlo? To nie w Polsce tylko we francji
              zabijaja/przesladuja/niszcza groby zydowskie, to w niemczech organizacje
              murzynskie odradzaja podruzowanie po brandenburgi (bo wpirdy moga zostac), to w
              uk partie naprawde narodowe (nie to co nasze byloco, na szczescie) maja szerokie
              poparcie spoleczne (o niemieckim NPD nie wspone), to we wloszech w parlamencie
              jest wnuczka mussoliniego (jawnie faszyzujaca), to we wloszech szefem parlamentu
              jest lewaci bandyta ktory odsiedzial wyrok za morderstwo, to w holandi bezkarnie
              panosza sie islamskie sekty, dotarlo?
        • Gość: wfwfvwfvbwrwg Re: Polski rasizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.14, 00:29
          "Hindusi mają najlepszych na świecie programistów"

oooj chłopie/panno, obyś miała okazje z nimi pracować i zrewidować swoje poglady!
    • lze_elita.72 Pan Singh to chyba pierwszy Sikh, ktory bral slub 18.09.06, 03:47
      hinduski;) Albo dziennikarz pupa!
    • Gość: goldi Re: Wollywood, czyli życie Hindusów w Warszawie IP: *.merinet.pl 18.09.06, 04:00
      Boże....ale ty kobito prosta!!!!!!mam nadzieje ze na swoim polu to wyrywasz
      chwasty tylko z Polakami?
    • Gość: wacław Dlaczego stolica Polski nie ma obwodnicy ,a Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 09:13
      ma ? Dlaczego stolica Polski nie ma toru wyścigowego ,a Poznań ma ? Dlaczego
      nie ma wokół stolicy żadnej autostrady ,a Poznań i Kraków mają ?
      Brudna ,brzydka , nizbezpieczna , bez obwodnicy i autostrad !! Tylko idiota
      niedostrzega takich miast jak Trójmiasto ,Kraków i Poznań . Są o niebo lepiej
      rozwinięte .
    • camel_3d ciekawe ilu muzulmanow... 18.09.06, 09:13
      zgodzilo by sie na podwojny slub. U siebie islamski a w Polsce katolicki..
      • Gość: John Re: Hindusi IP: *.server.ntli.net 18.09.06, 09:39
        Mieszkam w Vancouver, miescie gdzie jest najwieksza ilosc Hidusow w Kanadzie.
        Musze przyznac ze majac spory kontakt z tymi ludzmi coraz bardziej ich nie
        znosze. Oni sa jak szarancza i kiedy wejda w jaks sfere ekonomii to bialy
        czlowiek pracy juz tam nie dostanie.
        Ciekawe tylko dlaczego ta biala lewacka cholota jest poprawna politycznie tylko
        w jedna strone i tego nie chce widziec.
        Ostatnio tez spedzilem kilka miesiecy w Anglii i tylko slepy nie chce zauwazyc
        tego w jaki sposob (przede wszystkim Hindusi) upodabniaja ten kraj do swoich
        slumsow w Indiach, Pakistanie czy innej Sri Lance
        Jeden Mittal , ktory ma najdrozszy dom w Londynie tego nie zmieni
    • Gość: jo-asiunka Re: Wollywood, czyli życie Hindusów w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 10:01
      BBBBBBollywood!!!
    • wyksztalcony za duzo ich tu 18.09.06, 10:15
      czemu nasz rzad wpuszcza byle jakich brudasow do naszego pieknego kraju?
      niedlugo warszawa bedzie wygladac jak kalkutas
      nie jestem rasista, ale nie mam zamiaru tolerowac zadnych hindusow
      niech sobie brudza ganges albo tamize (skoro glupi angole na to pozwalaja), a
      wisle niech zostawia
      zamknijmy granice zanim bedzie za pozno!
      • Gość: wojtek Re: za duzo ich tu IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 18.09.06, 10:33
        Bo widzisz wstąpilismy do uni europejskiej. Tam wszyscy są tolerancyjni,
        kulturalni i poprawni politycznie jak k... nie weim co. Teraz mają problem bo
        sami by wywwalili by kolorowych z Europy. Zabranai to im konsorcja, ktore
        zatrudniają tanią siłę roboczą i ich rządy liczące na głosy kolorowych.
      • Gość: iste Re: za duzo ich tu IP: *.p.lodz.pl 18.09.06, 12:22
        Nie da się zamknąć granicy przed wielką falą.
        Ich jest już ponad miliard a będzie niedługo 2, a nas ?
        Kropla w oceanie..
      • Gość: Oburzona Re: za duzo ich tu IP: *.30.60.135.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.06.14, 19:32
        Jesteś Pan zwykłym, niedowartościowanym małym fiutkiem.......nie kolor skóry czyni z człowieka-wartościowego. A Hindusi często są najlepszymi w wielu dziedzinach na świecie. Władają wieloma językami i są na ogół bardzo miłymi, przyjaznymi ludźmi, lecz tylko dla ludzi a nie dla takich kreatur
    • Gość: Richi Wollywood, czyli życie Hindusów w Warszawie IP: 217.153.6.* 18.09.06, 10:33
      do domu!!!!!!!Europa krajem chrzescijanskim
    • Gość: dzuljet Wollywood, czyli życie Hindusów w Warszawie IP: 195.116.7.* 18.09.06, 10:50
      no i co z tego ze filmy z Bollywood sa kiczowate?? - pewnie amerykanskie
      produkcje nie?? - dla mnie to piekny rodzaj kiczu-subtelny i nie agresywny-cos
      czego nie zobacze nigdzie indziej. oby wiecej takich filmow. a ludzie ktorzy je
      neguja po porstu nie potrafia nabrac do niczego dystansu-tak mysle. to po prostu
      cos innego..pozdrawiam
      • Gość: a. Re: Wollywood, czyli życie Hindusów w Warszawie IP: *.elsnerow.waw.pl 18.09.06, 10:53
        ale hindusi są najlepszymi kochankami!!!
    • Gość: Grażka Re: Wollywood, czyli życie Hindusów w Warszawie IP: *.aster.pl 25.09.06, 00:28
      Czesć, ładnie wyszedłeś na zdjęciu:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka