tradycja1 Re: Wesołego Zająca 19.04.03, 21:18 Niedzwiedz byl strasznym pijakiem i wszystkie pieniadze przepijal. Natomiast zajaczek byl prawym zwierzakiem. Pewnego razu niedzwiedz widzi zajaczka jadacego Fiatem 126 i pyta: - Skad to masz ? - Jak sie oszczedza to sie ma ! Na drugi dzien zajaczek jedzie Polonezem Caro i mijajac zalanego niedzwiedzia wola: - Jak sie oszczedza to sie ma ! Na trzeci dzien zajaczek idzie do sklepu, przechodzi przez ulice, a tu wprost na niego jedzie Ferrari F40. Samochod hamuje z piskiem opon, wysiada zalany, jak zwykle, niedzwiedz i mowi: - Jak sie sprzeda butelki to sie ma ! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wesołego Zająca 19.04.03, 22:23 wesoly zajac robi kic kic, ale smutny pasztet z zajaca z jajkiem w srodku i chrupiaca skórka nie robi nic:( Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wesołego Zająca 19.04.03, 22:31 wegetarianka jestem, wiec nie próbuje nawet. Ale wiem, ze wysmienity jest, bo kiedys jadalam. Babcia robila go rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
niemodny Re: Wesołego Zająca 19.04.03, 22:44 Piszecie o jedzeniu???!!! Sadysci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Wesołego Zająca 19.04.03, 22:57 niemodny napisała: > Piszecie o jedzeniu???!!! Sadysci!!! slucham? a mazurka juz upiekles, ze sie tak wydzierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Wesołego Zająca 19.04.03, 22:48 a ja sie zastanawiam jakie wargi ma zajac.....(zajecza warga) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: zajace gora!!! 19.04.03, 23:53 aankaa napisała: > flaki z niego wyprują :( znaczy podroby...? Odpowiedz Link Zgłoś