damo.suzuki 28.04.03, 18:23 ...przyjedzie do stolycy prawdopodobnie na dlugi lykend. Jesli ktos ma ochote na spotkanie z nami - a bedzie akurat w W-wie - zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maxxa Re: Tradycja... 28.04.03, 18:27 mam w tym czasie imieniny, wiec bedzie podwojna okazja. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Tradycja... 28.04.03, 18:33 to moze pomyslimy nad programem dnia. Cos exxtra? Odpowiedz Link Zgłoś
damo.suzuki Re: Tradycja... 28.04.03, 18:34 Cos exxtra - koniecznie. Znowu zdaje sie na ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Tradycja... 28.04.03, 18:43 licze na pomoc, bo wole uzupelniac szczegoly. Odpowiedz Link Zgłoś
damo.suzuki Re: Tradycja... 28.04.03, 18:48 Zacznij pierwsza - jakos dzisiaj nie nadaje sie do myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Tradycja... 28.04.03, 18:51 zaczne jutro, bo dzisiaj mysle o czyms zupelnie innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Tradycja... IP: *.acn.waw.pl 28.04.03, 22:08 Małe prawdopodobieństwo,raczej nas nie będzie-wyjeżdżamy,przynajmniej takie mamy plany. Ale kto wie?? Jakby co to mam telefon i złapię Was gdziekolwiek byście nie byli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tradycja1 Re: Tradycja... IP: *.bki.net.pl 29.04.03, 17:05 Potwierdzam bede w Warszawie najprawdopodobniej w piatek z samego rana do niedzieli,wczesniej chyba nie dam rady mam kilka wyjazdow przed piatkiem..ale bede,Maxxa co jedziemy na maxa ktorys wieczor? tylko soczki zastap alkoholem:) Kixxy musicie byc nie ma gadania! Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Tradycja... 29.04.03, 17:10 Fajnie Tradi ... i masz racje Kiksy musza byc ....z kim bede wymienial uczczypliwe uwagi na temat Warszawskich zespolow :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Tradycja... 29.04.03, 17:14 Gość portalu: tradycja1 napisał(a): > Potwierdzam bede w Warszawie najprawdopodobniej w piatek z samego rana do > niedzieli,wczesniej chyba nie dam rady mam kilka wyjazdow przed piatkiem..ale > bede,Maxxa co jedziemy na maxa ktorys wieczor? tylko soczki zastap alkoholem:) > Kixxy musicie byc nie ma gadania! tym razem na maxa, obiecuje nie pic soczkow [najwyzej wode jak atob;] ps. spotkanie ja najchetniej w sobote. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Tradycja... 29.04.03, 17:19 maxxa napisała: > tym razem na maxa, obiecuje nie pic soczkow [najwyzej wode jak atob;] > Tez sie dziwilem sobie ze pilem wode :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tradycja1 Re: Tradycja... IP: *.bki.net.pl 29.04.03, 17:19 Ok ..jestem za szczegoly ustalcie sami .Bede w kontakcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Tradycja... IP: *.acn.waw.pl 29.04.03, 20:37 Niestety:( bardzo żałujemy,bo było super,ale umówiliśmy sie wcześniej ze znajomymi. Nie wypada nam odwołać tego w ostatniej chwili. Mam jednak nadzieje ,że po 5-ym maja nie będzie końca świata i spotkamy sie jeszcze wielokrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś