Gość: Wykształciuch IP: *.chello.pl 27.03.07, 00:42 Aktorzy to grupa zawodowa, która ma najniższy przeciętny iloraz inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marinero Re: Amulety teatru IP: 193.30.108.* 27.03.07, 02:39 ciekawe rzeczy mowi Zebrowski. Wlasnie na statku sie nie gwizdze, wiec skad o tych marynarzach aby im nie przeszkadzac. Wiem, bo bylem marinero (b.dlugo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Amulety teatru IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.07, 20:45 oj, przeczytaj raz jeszcze co pan Żebrowski powiedział - marynarze komunikowali się tak w teatrze, nic nie mówi o gwizdaniu na pokładzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Komunikat Prasowy IP: 62.233.214.* 27.03.07, 22:32 -=\- Komunikat Prasowy Prezesa Niezależnego Obywatelskiego Centrum Badania i Monitoringu Stopnia Zdeprawowania Demoralizacji i Patologii w Policji Pawła Witkowskiego TEL. 0 602 318 302 e-mail pablow0@op.pl W Sądzie Rejonowym dla Krakowa – Krowodrzy Wydział II Karny Paw. D I p. ul. Przy Rondzie 7 w sali D -105 29 marca 2007 r . o godz. 11 odbędzie się rozprawa główna przeciwko eSBekom Edwardowi W . i Markowi K . oskarżonym o znęcanie się i torturowanie Pawła Witkowskiego zatrzymanego w dniu 08 . 07 . 1980 r. Sygn . akt 326 / 07 / K Edward W. i Marek K. byli zatrudnieni na stanowiskach inspektorów wydziału śledczego SB. Akt oskarżenia przeciw byłym esbekom skierował do sądu pion śledczy oddziału Instytutu Pamięci Narodowej w Krakowie. Więcej : www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/viewtopic.php?t=4282 Nazwiska eSBeków - w większości Wydział III , zajmujących się w 1979 i 1980 roku prześladowaniem Opozycji Demokratycznej w Krakowie i Tarnowie : www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/viewtopic.php?p=4762#4762 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Amulety teatru IP: *.acn.waw.pl 27.03.07, 20:51 I nigdy (b. długo) nie słyszałeś gwizdawki?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inteligent Re: Amulety teatru IP: *.eranet.pl 27.03.07, 07:36 Wykształciuch jesteś chyba niespełnionym aktorem... Odpowiedz Link Zgłoś
warszawianka_jedna Re: Amulety teatru 27.03.07, 12:30 zapomnieli napisać, że do teatru nie wolno przynosić pawich piór. Odpowiedz Link Zgłoś
bob-budowniczy Re: Amulety teatru 27.03.07, 15:08 Gość portalu: Wykształciuch napisał(a): > Aktorzy to grupa zawodowa, która ma najniższy przeciętny iloraz inteligencji. Ale za to aktorki to grupa o zdecydowanie największych przeciętnie rozmiarach biustu. A wzmiankowana w tekście Bożena Stachura przewodzi w tym rankingu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Amulety teatru IP: 82.160.127.* 27.03.07, 15:54 Pani Bożena Stachura jest suuuuuuper!!!:*:* Uwielbiam Panią!:*:*:* nie mogę się doczekać kiedy pojadę znów do Teatru i Panią zobaczę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papabezracji Re: Amulety teatru IP: *.pools.arcor-ip.net 27.03.07, 19:44 gorzalka tylko gorzalaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata prawdziwych aktorów już nie ma jest K.Cichopek IP: *.aster.pl 27.03.07, 20:41 i inne objawienia "aktorskie". Smutne to, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
pavliktoja Amulety teatru 27.03.07, 20:47 hehe... ja natomiast jako foto-amator... mam taki przesad... ze zawsze przeswietlam pierwsze zdjecia... zarowno analogowe, cyfrowe jak i w ciemni... i wszystkie pieknie wychodza :) Odpowiedz Link Zgłoś
uhu_an Re: Amulety teatru 27.03.07, 21:13 ciekawe. wlasnie gdy kiedys mi sie zdarzylo wystepowac w teatrze(pol- amatorskim) to garderobiana bardziej niz ja(ja to wogole nie mialam obaw) bala sie robic na mnie poprawki. w koncu to zrobila za namowa szefowej-aktorki.;). czy zapomnialam tekstu?hmmm niepamietam.;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juru Re: Amulety teatru IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 22:49 Na pokładach nie gwiżdże się z tego samego powodu - aby nie mylić go z bosmańskim gwizdkiem (zwłaszcza obecnym na okrętach). A co do przesądów - gwizdać może marynarz, który opłynął Horn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pistacja Amulety teatru IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.03.07, 03:57 A nie kopniak? Odpowiedz Link Zgłoś
laurak1975 Re: Amulety teatru 22.05.20, 13:19 Polecam amulet bogactwa! Wzbogaciłam się pod względem materialnym jak też i osobistym, znalazłam swojego mężczyznę. cutt.ly/amuletbogactwa Odpowiedz Link Zgłoś