niech 13.05.03, 14:42 Stoja juz lawy i stoly. Zapraszam. Starych bywalcow, nowych i niedoszlych. PS. Noooo, moze niektorych niedoszlych nie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megi102 Re: 'Pod mostem' juz dziala 13.05.03, 14:45 ja to mam nosa do imprez, wchodze tu ostatnio nie często ale zawsze tarfiam na jakaś imprezę, tyle że jakoś nie moge na nie dotrzeć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: 'Pod mostem' juz dziala 13.05.03, 14:50 Moze to jest tak dlugi nos, ze musisz wczesniej wyruszac w droge niz ten nos cos wywacha? Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Re: 'Pod mostem' juz dziala 13.05.03, 14:52 to wychodzę, tylko gdzie to dokładnie jest bo zeszły rok to ja jeszcze nie funkcjonowałam w tej rzeczywistości Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: 'Pod mostem' juz dziala 13.05.03, 15:04 Pod mostem Poniatowskiego po stronie praskiej na dole prawej wiezycy (patrzac od centrum) jest bar dla motocyklistow. Nazywa sie B40, jest otwarty od godzin popoludniowych przez cala noc. Fajna muzyka, niekonfliktowe towarzystwo, piwo za 5 zl, podobno jest jedzenie - ale nie probowalem. W zeszlym roku odbylo sie tam kilka spotkan forum W-wa - obecnie juz nieistniejacego (a w kazdym razie tak wygladajacego). Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: 'Pod mostem' juz dziala 13.05.03, 16:23 To fajnie ze juz jest ogrodek ...ech ten ogrodek gdzie spiew Atoba brzmial niczym dzwiek harf anielskich ...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: 'Pod mostem' juz dziala 13.05.03, 16:41 czy tym razem rowniez bedzie mozna Ciebie posluchac? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Re: 'Pod mostem' juz dziala 13.05.03, 17:01 ach wiem gdzie to jest, byłam tam kiedyś, jakieś pijane gbury z motocyklami tam siedziały ale mam nadzieje że nie jest tak zawsze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: 'Pod mostem' juz dziala 13.05.03, 17:18 to pewnie byli uczestnicy forum auto-moto. Miejmy nadzieje, ze forum Militaria sie tam nie spotyka - mogloby byc wybuchowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: 'Pod mostem' juz dziala IP: *.acn.waw.pl 13.05.03, 21:02 maxxa napisała: > to pewnie byli uczestnicy forum auto-moto. Miejmy nadzieje, ze forum Militaria > sie tam nie spotyka - mogloby byc wybuchowo. ---------------------------------- Forum militaria???!!! Jak najbardziej tak. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: 'Pod mostem' juz dziala 13.05.03, 21:09 Gość portalu: kixx napisał(a): > Forum militaria???!!! > > Jak najbardziej tak. haha, czyzby niewypal z mojej strony? ;-))) ps. moze kolejny raz bedzie celniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: 'Pod mostem' juz dziala IP: *.acn.waw.pl 13.05.03, 21:12 Tak,ale nie tu gdzie myślisz. Patrz na pierwsze litery alfabetu Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: 'Pod mostem' juz dziala 13.05.03, 21:16 Gość portalu: kixx napisał(a): > Tak,ale nie tu gdzie myślisz. > Patrz na pierwsze litery alfabetu a to biem:) o maskach gazowych dowiedzialam sie juz chyba wszystkiego:)))) a juz myslalam, ze Ty tez;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: 'Pod mostem' juz dziala IP: *.acn.waw.pl 13.05.03, 21:20 Co Ty?? Ja tak naprawde interesuje się tylko jednym. Ale nie pytaj czym. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: 'Pod mostem' juz dziala 13.05.03, 21:23 Gość portalu: kixx napisał(a): > Co Ty?? > Ja tak naprawde interesuje się tylko jednym. > Ale nie pytaj czym.] a, to teraz zapytam, jak nie chcesz zeby pytac. Mow!!! (uwaga zgaduje: na literke P?) ps. a fenix(x) zyje po tym filmie, co miala obejrzec, czy umarla z nudow?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: 'Pod mostem' juz dziala IP: *.acn.waw.pl 13.05.03, 21:27 P??? Parkingi?? Tak nisko mnie oceniasz? Ps.Jeszcze nie obejrzany. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: 'Pod mostem' juz dziala 13.05.03, 21:30 Gość portalu: kixx napisał(a): > P??? > Parkingi?? > Tak nisko mnie oceniasz? P? Pi...? tym razem musisz zgadnac;-) > Ps.Jeszcze nie obejrzany. a to moze i dobrze, bo juz sie martwilam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: 'Pod mostem' juz dziala IP: *.acn.waw.pl 13.05.03, 21:35 Taaaaaaak!!! Ale nie wiem ,czy to samo mamy na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: 'Pod mostem' juz dziala 13.05.03, 21:36 Gość portalu: kixx napisał(a): > Taaaaaaak!!! > Ale nie wiem ,czy to samo mamy na myśli. jesli sklada sie z 5 liter to wygralismy!!! tylko jaka byla nagroda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: 'Pod mostem' juz dziala IP: *.acn.waw.pl 13.05.03, 21:38 Z pięciu?? Hmmmm %-) Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: 'Pod mostem' juz dziala 13.05.03, 21:41 Gość portalu: kixx napisał(a): > Z pięciu?? > Hmmmm > %-) dwie samogloski, trzy spolgloski, czy procentowo Ci te literki tez podawac?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: 'Pod mostem' juz dziala IP: *.acn.waw.pl 13.05.03, 21:43 ale sie kończy na "O" Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: 'Pod mostem' juz dziala 13.05.03, 21:45 Gość portalu: kixx napisał(a): > ale sie kończy na "O" to klops, bo to nie moje slowo. ps. ile procent jest w literku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: 'Pod mostem' juz dziala IP: *.acn.waw.pl 13.05.03, 21:47 Od 0 do 10 Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: 'Pod mostem' juz dziala 13.05.03, 21:48 ja naliczylam tylko 7. oszukujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: 'Pod mostem' juz dziala IP: *.acn.waw.pl 13.05.03, 22:03 10 Nigdy nie oszukuję. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: 'Pod mostem' juz dziala 13.05.03, 22:06 Gość portalu: kixx napisał(a): > 10 > Nigdy nie oszukuję. nigdy nie mow nigdy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: 'Pod mostem' juz dziala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.03, 22:10 Zawsze nie mow zawsze. PS. To z nowego Bonda. Tego ze mna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: 'Pod mostem' juz dziala IP: *.acn.waw.pl 13.05.03, 22:16 Miałem niejasne podejrzenia,że to nie była Berry. Odpowiedz Link Zgłoś
lorza_adoratoruf Re: 'Pod mostem' juz dziala 13.05.03, 18:14 nie pwoiem wam ze sie po most nadajecie bpo sie powili tutaj cywiluzje a i z pisaniem moze tez bedzi elepij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: 'Pod mostem' juz dziala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.03, 18:30 "pwoiem", "bpo", "powili", "cywiluzje" "bedzi", "elepij". Kocham, kocham, kocham!!! Odpowiedz Link Zgłoś
franci Re: 'Pod mostem' juz dziala 13.05.03, 21:27 Ooo. Nigdy tam nie byłem. A to nie za blisko stadionu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: 'Pod mostem' juz dziala IP: *.acn.waw.pl 13.05.03, 21:29 Jest w idealnym miejscu. Po spotkaniu idziesz na stadion pobiegać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: 'Pod mostem' juz dziala IP: *.acn.waw.pl 13.05.03, 21:36 Odpowiem w stary żydowski sposób,pytaniem na pytanie:a po co sie uprawia sport? Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: 'Pod mostem' juz dziala 13.05.03, 21:37 a po co sie uprawia ogrodek? (filozoficznie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: 'Pod mostem' juz dziala IP: *.acn.waw.pl 13.05.03, 21:38 Nie takie filozoficzne,zależy czyj jest ten ogródek Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: 'Pod mostem' juz dziala 13.05.03, 21:44 Gość portalu: kixx napisał(a): > Nie takie filozoficzne,zależy czyj jest ten ogródek a o jakim ogrodku my rozmawiamy? Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: 'Pod mostem' juz dziala 13.05.03, 22:02 maxxa napisała: > a o jakim ogrodku my rozmawiamy? ja mialam na mysli ogrod duchowy. Niestety zaniedbany jest okrutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: 'Pod mostem' juz dziala IP: *.acn.waw.pl 13.05.03, 22:04 Ja mówiłem o znajomej Odpowiedz Link Zgłoś
franci Re: 'Pod mostem' juz dziala 13.05.03, 21:38 Ja po alkoholu nie biegam, jeszcze kogoś potrącę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: 'Pod mostem' juz dziala IP: *.acn.waw.pl 13.05.03, 21:42 franci napisał: > Ja po alkoholu nie biegam, jeszcze kogoś potrącę... Ja też po alkoholu nie biegam,można sie poślizgnąć i stracić równowagę. A po oliwie jest jeszcze gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
franci Re: 'Pod mostem' juz dziala 13.05.03, 21:45 Gość portalu: kixx napisał(a): > franci napisał: > > > Ja po alkoholu nie biegam, jeszcze kogoś potrącę... > > > Ja też po alkoholu nie biegam,można sie poślizgnąć i stracić równowagę. > A po oliwie jest jeszcze gorzej Nie bądź taki purysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: 'Pod mostem' juz dziala IP: *.acn.waw.pl 13.05.03, 21:49 to nie puryzm,to BHP Odpowiedz Link Zgłoś
minkaa Re: 'Pod mostem' juz dziala 13.05.03, 22:05 Gość portalu: kixx napisał(a): > to nie puryzm,to BHP na jedno wychodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: 'Pod mostem' juz dziala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.03, 22:06 Bezpieczenstwo i Puryzm w Pracy - ladne... Odpowiedz Link Zgłoś