Gość: Incognito Re: Byłem na matrixie!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.03, 21:06 A gdzie? I dlaczego kicha? Ja chcę iść, tylko nie mam faceta, z którym mogłabym pójść do kina na film. Idę z moją siostrą (mamy po 33 lata) i tak głupio bez chłopaków. Ale cóż... Odpowiedz Link Zgłoś
werbista Re: Byłem na matrixie!!! 23.05.03, 21:37 Gość portalu: Incognito napisał(a): > A gdzie? I dlaczego kicha? > Ja chcę iść, tylko nie mam faceta, z którym mogłabym pójść do kina na film. > Idę z moją siostrą (mamy po 33 lata) i tak głupio bez chłopaków. Ale cóż... W Silver Scrinie. Przerost formy nad treścią. Za dużo filozofują i nie brzmi to już tak dobrze, jak w pierwszej części. No i ten film nie ma końca. Jakbym wiedział, że tak się skończy to bym poczekał zeby objerzeć od razu trzecią cześc. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Byłem na matrixie!!! 23.05.03, 22:20 werbista napisał: > > już tak dobrze, jak w pierwszej części. No i ten film nie ma końca. Jakbym > wiedział, że tak się skończy to bym poczekał zeby objerzeć od razu trzecią > cześc. Brak zakończenia,to bardzo dobre zakończenie. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Byłem na matrixie!!! 23.05.03, 22:12 Nie widziałam jeszcze,ale muzyka mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Byłem na matrixie!!! 23.05.03, 22:15 ja tez jeszcze nie widzialam, ale juz wiem, ze mi sie wszystko podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Byłem na matrixie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.03, 06:37 Dwie siostry - juz mi sie podoba. PS. Dojrzale. Jak jablka z ktorych robilem wino. PS2. Basia i Maxxa tez mi sie podobaja. PS3. Przepraszam jablka. PS4. O tej poprze tylko debil by to czytal. PS5. Uuuuuufff. PS6. Jestem czyms jak Matrix. Ale napisze o tym kiedys. Wiecej. Mniej. PS7. Uuuuuufff. Musialem sie przyznac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Incognito do niech IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.03, 20:42 Jeziu, cosik chyba nie w porządku z tobą, co? ;) Beata i Basia (PS)Wybieramy się jutro do kina, same :( Buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: do niecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.03, 22:28 Jestem matryca. Siedem na siedem. To chyba wyjasnia wszystko. Zamiast isc same powinnyscie pojsc ze mna. Mialybyscie dwa Matrixy. Prawie nikt tego nie przezyl. A ci przezyli zapomnieli. Z nudow. Hey!!! Odpowiedz Link Zgłoś