buggi 11.06.03, 09:23 czy to Ty moja droga, obiecywalas mi wczoraj ogórki malosolne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia Re: Basiu 11.06.03, 09:32 ale zjadłam..;)ogórki małosolne trzeba szybko jeść,bo szybko przestają być małosolne. Ale skoro obiecałam,to przygotuję słoiczek zamiast kwiatka powitalnego. Ps.W sumie praktyczne takie "kwiatki".Sok z ogórków lepszy niż woda z wazonu z kwiatami. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Basiu 11.06.03, 10:03 basia napisała: > ale zjadłam..;)ogórki małosolne trzeba szybko jeść,bo szybko przestają być > małosolne. > Ale skoro obiecałam,to przygotuję słoiczek zamiast kwiatka powitalnego. ►to sie nazywa przyjaciólka:):):) to i moze inni jakies weki domowej roboty przygotuja ;) > > Ps.W sumie praktyczne takie "kwiatki".Sok z ogórków lepszy niż woda z wazonu z > kwiatami. ► ????? to ja niby te wode duszkiem wypic mialabym- brrr,zupelnie jak podczas chrztu kolonijnego? Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Basiu 11.06.03, 18:17 buggi napisała: > to i moze inni jakies weki domowej roboty przygotuja ;) może jakąś nalewkę? też bym była zainteresowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Basiu IP: *.MAN.atcom.net.pl 11.06.03, 18:26 Jutro nastawiam truskawkowa, wisniowa juz stoi (z mrozonych zeszlorocznych), potem nastawie ze swiezych wisni, porzeczek, zurawin, sliwek... PS. I wszystko sam wypije, bo Buggi lekarz pic zabronil - serce, watroba, nerki, nerwy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Basiu IP: *.MAN.atcom.net.pl 11.06.03, 18:41 Tym bardziej odmowie. Nie pij - bo to niezdrowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Basiu IP: *.MAN.atcom.net.pl 11.06.03, 18:46 No tak, czlowiek sie troszczy o bliznich, a co dostaje w zamian... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Basiu IP: *.MAN.atcom.net.pl 11.06.03, 18:56 Palisz bez alkoholu? Bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Basiu IP: *.MAN.atcom.net.pl 11.06.03, 19:00 Bez nalewki tez. Ale mowia - papierosy nie wlosy, palic mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Basiu 11.06.03, 19:04 A picie skraca życie.A włosy? fryzjer odpada? Ps.dementuję jakoby moja długość włosow świadczyła o jw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Basiu IP: *.MAN.atcom.net.pl 11.06.03, 19:09 Ale u mnie sie sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Basiu 11.06.03, 19:15 Ciekawa teoria..A tacy hipisi ,od czego im te włosy takie długie rosły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Basiu IP: *.MAN.atcom.net.pl 11.06.03, 19:21 Bo sie nie zaciagali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Basiu IP: *.MAN.atcom.net.pl 11.06.03, 19:27 Jest ich tyle ile wlosow na glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Basiu IP: *.MAN.atcom.net.pl 11.06.03, 19:32 Ale oni maja owlosione klatki z piersiami. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Basiu 11.06.03, 21:23 Gość portalu: niech napisał(a): > Ale oni maja owlosione klatki z piersiami. czy dotyczy to równiez kobiet? chyba tych z hirsutyzmem. Klatka z piersia, piers z klatka. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Basiu 11.06.03, 21:22 basia napisała: > Czy są jeszcze inne takie teorie? > pociagali, zeby nie zgaslo Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niesiu 11.06.03, 21:20 Gość portalu: niech napisał(a): > Jutro nastawiam truskawkowa, wisniowa juz stoi (z mrozonych zeszlorocznych), > potem nastawie ze swiezych wisni, porzeczek, zurawin, sliwek... > PS. I wszystko sam wypije, bo Buggi lekarz pic zabronil - serce, watroba, > nerki, nerwy... zwyczajne skapiradlo z Ciebie;), poczekaj no tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Niesiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 21:28 Ja tak dbam o ciebie, a ty... Wszystko przez te demencje... Wybaczam ci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Niesiu IP: *.acn.waw.pl 11.06.03, 21:29 Dobry z Ciebie człowiek Niesiu Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niesiu 11.06.03, 21:39 Gość portalu: niech napisał(a): > Ja tak dbam o ciebie, a ty... Wszystko przez te demencje... Wybaczam ci. a chodzi Ci o zniedoleznienie, czy o szalenstwo? Zaraz wpadne w demencje trzeciego znaczenia tego slowa, czyli w szal i bedziesz mial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Niesiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 22:06 Wpadniesz w szal? Raczej w chuste. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niesiu 11.06.03, 22:16 w chuste, a co to ja gesiareczka jaka, bym w chustce na glowie chodzic miala. W szalik moge jescze wpasc, albo w szarifa. ramiona, choc ten to za mlody dla mnie ciut ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Niesiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 22:26 Omar Szarif faktycznie dla ciebie za mlody. Jeszcze zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niesiu 11.06.03, 22:32 Omar Szarif??? Phi! z gówniarzami, za przeproszeniem, sie nie zadaje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Niesiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 22:38 Nawet jesli sa kolegami twoich wnukow? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niesiu 11.06.03, 22:42 poznam pana w wieku pampersowym ;)hehe PS Niech, ty mnie kiedys wykonczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re: Niesiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.03, 22:48 No wiesz! Ja do ciebie jak do prababci najukochanszej, a ty mi tu takie rzeczy gadasz! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niesiu 11.06.03, 22:53 najukochanszej prababci, to sie laurke i kwiatki wysyla, a Ty mi tu jakies paskudne doly kopiesz. Odpowiedz Link Zgłoś