Dodaj do ulubionych

Pop-ularny George

IP: *.zab.zigzag.pl 12.07.07, 08:48
Jaki osioł wymyślił robienie koncertów na Służewcu na, którym nie ma żadnej
akustyki? Konie tam puszczajcie nie koncerty. I do tego Stonsi na tym syfie
mają grać zamiast na Śląskim. Jak widać nie tylko w polityce są kretyni, głusi
(dosłownie) na głosy ludzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Funky Akustyka bez zarzutu, koncert extra !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 10:30
      Jak siedziales za murem, to tam faktycznie kiepsko slychac ... Wystarczylo
      kupic bilet.
      • Gość: issa Re: Akustyka bez zarzutu, koncert extra !!! IP: *.wwg.pl 12.07.07, 10:45
        zgadza sie :) Koncert rewelacja. Dawno sie tak nie wybawiłam!
        • Gość: kszat Re: Akustyka bez zarzutu, koncert extra !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 11:35
          najlepsze nagłośnienie na koncercie na jakim byłem w Polsce a GM w
          fantastycznej formie wokalnej, świetne chórki - profesonalizm najwyższej jakości
          • Gość: IGIdeus Re: Akustyka bez zarzutu, koncert extra !!! IP: 194.205.246.* 12.07.07, 12:38
            Jezeli to bylo najlepsze naglosnienie, z koncertow na jakich bywales, to tylko
            Ci wspolczuje.
            Mimo iz lubie posluchac GM, to za akustyke nalezy skrytykowac wystep. Prawie
            polowy slow z "mniej" znanych utworow nie bylo slychac. A moze to bylo tak
            wyrezyserowane, zeby nie bylo slychac "niedociagniec".
            • Gość: Misia Re: Akustyka bez zarzutu, koncert extra !!! IP: 194.246.124.* 12.07.07, 14:23
              Niedociągnieć nigdzie nie było - wszystko było słychać rewelacyjnie. Następnym
              razem sugeruje kupić lepsze miejsca jeżeli będziesz wybierac sie na kocert,
              który odbywa się w plenerze.
              • tetlian Re: Akustyka bez zarzutu, koncert extra !!! 12.07.07, 20:53
                40 tysięcy to już całkiem spore miasto jest.
    • Gość: spinninwheel Re: Pop-ularny George IP: 81.210.22.* 12.07.07, 10:49
      Akustyka akustyką, gorzej gdyby padało - wtedy dopiero byłaby masakra.fanom
      Stonesów życzymy dobrej pogody...
      Jak dla mnie największą pomyłką był depozyt - klitka z dwiema panienkami
      wygrzebującymi fanty z bezładnego stosu skonfiskowanych rzeczy...byłam na
      początku kolejki, więc stałam 'tylko' 40 min (po wielu godzinach stania na
      koncercie nawet tyle dodatkowego czekania jest mocno wkurzające). Jednak
      najgorzej mieli ludzie spoza Wawy, śpieszący się na pociągi/autobusy do domu
      itd.czemu nikt nie pomyślał, żeby przy takiej ilości ludzi (a więc i depozytów)
      zorganizować to jakoś sprawniej???typowy polski bajzel - zgarnąć kupę kasy i
      olać tych, co płacą.
    • Gość: spinninwheel a gdzie zdjęcia z koncertu?? IP: 81.210.22.* 12.07.07, 10:53
      Pomijam te marne dwa zamieszczone przez GW-zrobione gdzieś przy pierwszych
      utworach.przecież tam przez cały czas było co fotografować!!czyżby dziennikarze
      nie mieli pozwolenia na robienie fot później,czy po prostu odwalili robotę na
      początku i poszli do domu??
      • Gość: sgr Re: a gdzie zdjęcia z koncertu?? IP: *.crowley.pl 12.07.07, 12:50
        tu są zdjęcia - przynajmniej część
        miasta.gazeta.pl/warszawa/1,55322,4290853.html
        • Gość: polacco Re: a gdzie zdjęcia z koncertu?? IP: *.subscribers.sferia.net 12.07.07, 13:12
          zdjec nie bedzie bo to propagowanie homosexulizmu!he he!
        • Gość: spinninwheel Re: a gdzie zdjęcia z koncertu?? IP: 81.210.22.* 12.07.07, 14:15
          dzięki, ale nie do końca o to mi chodziło :) te wszystkie zdjęcia są pewnie z
          jednej piosenki i zero scenografii, sam George (z całym szacunkiem!), a
          przecież tam było TYLE do fotografowania!! chyba, że nie było pozwolenia
          organizatora na uwiecznianie tych cudów.
      • Gość: Pawel Re: a gdzie zdjęcia z koncertu?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 20:31
        Tu s
    • Gość: Jo Re: Pop-ularny George IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 10:56
      Koncert super!!!
      LEDWIE ŻYJĘ!!!:))
      Ale tak miało być:)
    • Gość: Madzia Pop-ularny George IP: 82.177.0.* 12.07.07, 11:03
      Było cudownie...warte każdej kasy!!!
    • Gość: Michał Pop-ularny George IP: *.chello.pl 12.07.07, 11:51
      Koncert genialny!! George był w najwyższej formie. Coś wspaniałego!
    • Gość: ania george michael IP: 80.51.246.* 12.07.07, 12:06
      byłam i jestem pod ogromnym wrażeniem spodziewałam się super widowiska ale to
      co zobaczyłam przeszło wszelkie moje oczekiwania.Po prostu George Michael to
      rewelacyjny artysta w każdym tego słowa znaczeniu. Suuuuuper
    • Gość: sgr Re: Pop-ularny George IP: *.crowley.pl 12.07.07, 12:33
      koncert wspaniały :) oby inni artyści tego formatu co George mogli
      zaprezentować taką klasę i przygotowanie !!! nagłośnienie bez zarzutu, w ogóle
      koncert idealny pod każdym względęm !!!
    • Gość: Tomek genialnie IP: 83.136.224.* 12.07.07, 12:34
      Koncert rewelacja, jeden z najlepszych od kilku lat w Polsce!
      • Gość: AMA Re: genialnie IP: 81.210.87.* 12.07.07, 12:39
        Genialny koncert. GM w doskonalej formie. Wielkie show!!! Bylo SUUUUUUPER!!!!!
    • Gość: koncertmistrz Swietny koncert!!!!!!!!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.07.07, 12:36
      Cos kolego narzekający, mam wrazenie, ze nie byles na koncercie.... Tym razem
      akustyka i naglosnienie byly super!!!!! zgadzam się z przedmowcami, ze dawno
      nie bylo tak fantastycznego koncertu.... To miejsce jest dobre na koncerty, a
      komfort sluchania zalezy od tego co organizator, czy tez ekipa zespolu
      zapewni...fatalny byl koncert Stinga.. no ale to juz pretensje do firmy, ktora
      montowala naglosnienie nie biorac pod uwage terenu...
      George Michael byl super!!! koncert bardzo dobry...naglosnienie, scenografia,
      efekty specjalne fantastyczne
      • Gość: IGIdeus Re: Swietny koncert!!!!!!!!!!!!! IP: 194.205.246.* 12.07.07, 12:41
        Tylko ta 20 minutowa przerwa... koniec utworu i nagle gasna swiatla, a na
        telebimie pojawia sie odliczajacy zegar i napis w stylu "POWROT ZA ...".
    • Gość: Uczestnik koncertu Re: Pop-ularny George IP: *.acn.waw.pl 12.07.07, 12:40
      OJOJOJ KOLEGO Z KONKURENCJI ORGANIZATORA!!!!! czyzby zawisc przez Ciebie
      przemawiala...ten koncert byl super!!!! byles na nim, czy tylko ze swojego
      biura firmy ZIGZAG (IP: *.zab.zigzag.pl) sluchales Georga w radio???
      TAKA BEZMYSLNA ZAWISC TYLKO O TOBIOE SWIADCZY!!! A FE WSTYDZ SIE

• kaytek56 jak na stingu 12.07.07, 12:44
      na stingu bylo do du.y

bubu node - chmielna 10a
    • Gość: uczestnik koncer Re: Pop-ularny George IP: *.acn.waw.pl 12.07.07, 12:46
      \jedyna rzecz, ktora nawalila, to nasi polscy organizatorzy, ktorzy nie
      przemysleli i nie poprosili policji o wyodrebnienie jednego pasa przy
      Pulawskiej dla TAXI...to byl absolutny chaos...ludzie stali lapiac taxi zza
      policji, czasem policjanci z dobrego serca pomagali wychodzacym z koncertu
      lapac taksowki, ale w wiekszosc, zgodnie ze swoim rozkazem, chronili ludzi
      przed dojsciem do ulicy...CZY NA PRZYSZLOSC NIE MOZNA BYLOBY JEDNEGO PASA
      PULAWSKIEJ PRZEZNACZYC NA DOJAZD TAKSOWEK.... NIE BYLISMY JEDYNYMI, KTORYM
      ZALEZALO NA ODJEZDZIE SPOD WYSCIGOW BY TAXI....
      • Gość: porzadek Re: Pop-ularny George IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 12:51
        bylem na koncercie jako ochroniarz,
        musze przyznac ze pod wzgledem organizacyjnym i porzadkowym bylo bardzo duzo
        niedociagniec i dezinformacja,
        na szczesnie nie mielismy zbyt wiele pracy, wyjatkowo spokojna i swietnie
        bawiaca sie publicznosc ;)
    • Gość: IGIdeus Jezeli to bylo najlepsze, to... IP: 194.205.246.* 12.07.07, 12:49
      Jezeli to bylo najlepsze naglosnienie koncertu, to tylko wspolczuc. Bo albo
      trafialiascie na niezle gnioty albo wogole nigdzie nie bywaliscie.

Mimo iz lubie posluchac GM, to za akustyke nalezy skrytykowac wystep. Prawie
      polowy slow z "mniej" znanych utworow nie bylo slychac. A moze to bylo tak
      wyrezyserowane, zeby nie bylo slychac "niedociagniec"?

I ta 20 minutowa przerwa. Nagle gasna swiatla a na telebimie pojawia sie
      odliczajacy zegar oraz tekst w rodzaju "POWROT ZA ...". Czy gwiazdy tego
      formatu nie stac na wiecej?

Polski support muzycznie gryzl sie ze stylem GM. Wykonawczyni to do kotleta
      moze grac a nie przed wystepem takiej gwiazdy. Jakos nikogo nie porwala...
      niewiele osob sie "rozkrecilo" przed koncertem.

Ogolnie mozna powiedziec, ze koncert udany, ale... nie rewelacja. Moze dlatego
      ze zaczynamy wymagac wiecej od zachodnich wykonawcow, a oni albo ich
      managerowie nadal traktuja nas jak zapyzialy wschod.
      • Gość: zadowolony Re: Jezeli to bylo najlepsze, to... IP: *.acn.waw.pl 12.07.07, 13:02
        No kolego IGIdeus...skopiowales wypowiedzi innych.. nie potrafisz sie
        wypowiedziec swoimi slowami?? my mielismy bilety w 1 sektorze i jakos wszystko
        dobrze slyszelismy, mimo iz nie stalismy pod sama scena...nie potrafioe ocenic
        co bylo w innych sektorach, ale u nas bylo dobrze i z koncertu wyszlismy bardzo
        zadowoleni...dla ciekawosci i odrzucenia argumentu, ze artysci nasz kraj
        traktuja gorzej... na koncercie GM i innych bylismy tez w Londynie i musze
        przyznac, ze nie bylo gorzej...moze to taka typowa polska reakcja wynikajaca z
        naszej mentalnosci?? "nas napewno gorzej traktuja"... A jednak chyba nie
        traktuja gorzej..jedyne co mamy gorsze niestety to warunki, miejsca do
        organizacji koncertow... no ale to chyba zbyt szybko sie nie zmieni...
        • Gość: IGIdeus Re: Jezeli to bylo najlepsze, to... IP: 194.205.246.* 12.07.07, 13:07
          Jezeli dobrze sie przyjzysz, to zauwazysz, ze zebralem w jedno miejsce swoje
          wypowiedzi.

Ja niestety bylem w 2 sektorze, w odleglosci 0,5 m od barierki oddzielajacej
          sektory. I z rozmow wynika, ze moje zdanie podziela wiele osob z 2 sektora.
      • Gość: Misia Re: Jezeli to bylo najlepsze, to... IP: 194.246.124.* 12.07.07, 14:21
        A czego się spodziewałeś stojąc pół kilometra od sceny? Trzeba było wydac
        dodatkowe 70 zł i stać przy bieżni w I sektorze. Wrażenia niezpomniane,
        nagłosnieni super !!!
    • elza66 super george!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.07.07, 12:59
      To fakt-szkoda,że supporty były słabe.
      mI nawet nie chciało się iśc wcześniej..ich posłuchać
      choć lubie Nowikę to jakoiś nie na tak dużej przestrzeni.
      Ale tak szczerze to kto z polskich wykonawców mógłby nas rozgrzać???
      mi jakoś nic do głowy nie przychodzi......
      • Gość: IGIdeus Re: super george!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 194.205.246.* 12.07.07, 13:03
        Poczatkowo myslalem o Papa Dance :-)
        • elza66 Re: super george!!!!!!!!!!!!!!!!!! 12.07.07, 13:07
          oj nie rób sobie jaj!:)
        • Gość: Paul Re: super george!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:44
          Na 100% rozgrzalby Was zespol BOYS i ich hity :) Troche sie smieje, ale tak
          jest naprawde.
          Pozdrawiam,
          Pawel
    • Gość: Paul Re: Pop-ularny George IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:41
      Czy to prawda, ze mozna bylo kupic bilety jeszcze wczoraj przed koncertem???
      • Gość: Azja Re: Pop-ularny George IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 13:52
        O godzinie 20tej widziałąm przed bramą kolesi z oczami pełnymi nadziei i
        kartkami"kupię bilet"więc napewno ich nie było....
        • Gość: porzadek Re: Pop-ularny George IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 14:26
          najwiecej zamieszania i pretensji bylo o sektor 1
          ludzie z sektorow A, nie wpomne o B, byli rozczarowani odlegloscia od sceny i
          chcieli zaminiac swoje drozsze bilety na tansze
    • Gość: mcQeen akustyka nie była chyba zła skoro siedząc... IP: *.polkomtel.com.pl 12.07.07, 14:35
      ... na balkonie obok SGGW na ursynowie sobie spokojnie słuchałem :)))

• Gość: kkk Re: akustyka nie była chyba zła skoro siedząc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 15:06
        Koncert super, nagłośnienie świetne (przynajmniej w 1 sektorze), świetny show-
        świetna zabawa. Co do głosu o gorsze traktowanie naszego kraju przez
        zagranicznych wykonawców ( jak zwykle część naszych rodaków musi twierdzić, że
        wszyscy i wszystko jest przeciwko nam ) to to była trasa koncertowa z tą samą
        sceną i nagłośnieniem w każdym kraju, ba, nawet o dziwo wykonawca był ten sam
        :), i niczym się nie różni oprócz miejsca więc nie wiem po co takie opinie?
    • Gość: ewa.o Pop-ularny George IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 15:08
      mi najbardziej "podobaly sie" dwie wielkie budy centralnie przed scena! rozumiem
      ze trzeba gdzies schowac sprzet itp ale takie budy i to w takim miejscu???!! a
      tak ogolnie to i tak bylo super, bo i wykonowaca super. Spalam 2 i pol godziny a
      dzis od 7dmej jestem w pracy ale warto bylo :)
    • Gość: Neseczka Pop-ularny George IP: *.poczta.poznan.pl 12.07.07, 15:11
      Koncert był rewelacyjny! Newet nie będąc wielkim fanem George'a można było
      poszaleć!!! Nagłośnienie odpowiednie, nie za głosno i nie za cicho. Efekty...
      Szkoda słów! Trzeba było to zobaczyć!!!! REWELACJA!!! Polecam wszystkim w
      przyszłości... o ile będziemy mieli jeszcze taką okazję... Oby! Pozdrawiam
    • Gość: Wiolka Pop-ularny George IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 15:51
      Koncert George'a był fantastyczny. Perfekcja w każdym calu.
    • Gość: poper Pop-ularny George IP: *.eranet.pl 12.07.07, 16:21
      A ja byłem na koncercie i jakoś wszystko świetnie słyszałem. Może koledze przez
      ucho przebiegł... koń albo inny słoń?
      • Gość: Dżordż Majkelski Przerwa 20 min. na wciagniecie gory koksu i lecim. IP: 212.180.160.* 12.07.07, 20:14

A frajerzy za to placom.
        • Gość: szkoda mi Cie Re: Przerwa 20 min. na wciagniecie gory koksu i l IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 23:40
          Płacą pisze sie w ten sposób. Ja bylen na koncercie i wcale nie jestem frajerem
          a Ty najpierw zacznij oceniać siebie.
    • Gość: poper Re: Pop-ularny George IP: *.eranet.pl 12.07.07, 16:23
      A ja byłem i wszystko świetnie słyszałem! Koledze przez ucho przebiegł... koń?
    • kalasanty76 bylo OK, ale bez szału 12.07.07, 17:41
      miejscami naglosnienie i wzmocnienie glosu GM bylo fatalne. powinien zwolnic
      swoich technicznych pracownikow.
      rok temu Duran Duran wypadli o niebo lepiej. czyli akustyka torow jest ok.
      czegos mi jednak brakowalo wczoraj
      "lemmie see your hands" - to troche zalosne rozbawianie publiki jak sie jest 25
      lat w biznesie!

w ciagu ostatnich 6 lat bylem na ponad 20 koncertach, roznych. duzych i malych.
      takze mam porownanie

Gość portalu: easy napisał(a):

> Jaki osioł wymyślił robienie koncertów na Służewcu na, którym nie ma żadnej
      > akustyki? Konie tam puszczajcie nie koncerty. I do tego Stonsi na tym syfie
      > mają grać zamiast na Śląskim. Jak widać nie tylko w polityce są kretyni, głusi
      > (dosłownie) na głosy ludzi.
      • Gość: nicols Re: bylo OK, ale bez szału IP: *.as.kn.pl 12.07.07, 19:34
        Bylo SUPER! bylam w drugim sektorze i slyszalam bardzo dobrze, kazde slowo i w
        ogole....jedynie w czym nawalil oragnizator to odległosc m. sektorem 1 a 2-
        gdzies 30 m- troche bardzo przesadzone.
      • Gość: lothien Re: bylo OK, ale bez szału IP: *.acn.waw.pl 12.07.07, 22:07
        to na niewielu koncertach byłeś skoro tylko na dwudziestu w ciagu 6 lat.
    • karolajnat Zdjęcia z koncertu 13.07.07, 20:39
      zapraszam do galerii :)

www.flickr.com/photos/9532859@N02/sets/72157600781714270/

k.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka