niech 03.07.03, 17:07 W niedziele najwazniejsza gonitwa sezonu - Derby. Jak nie bede mial zbyt wielkiego kaca to sie wybiore. PS. Przypominam - 16 i 17 sierpnia wyscigi w Sopocie. Ja bede. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buggi Re: W niedziele Derby 03.07.03, 17:38 niech napisała: > W niedziele najwazniejsza gonitwa sezonu - Derby. Jak nie bede mial zbyt > wielkiego kaca to sie wybiore. > PS. Przypominam - 16 i 17 sierpnia wyscigi w Sopocie. Ja bede. mam nadzieje byc. Wieki tam nie bylam. Czy móglbys mi napisac cene jakiego hotelu zaliczylbys do przystepnych, tak dla rozeznania. Moze wezme namiot? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: W niedziele Derby IP: *.acn.waw.pl 03.07.03, 17:41 Ja na pewno będę miał kaca. Wyjeżdżam dzisiaj późnym wieczorem,wracam prawdopodobnie w poniedziałek w samo południe. Sopot-sprawa otwarta,raczej tak. Jak myślisz ,trzeba sobie zarezerwować coś wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Pomocy! 03.07.03, 17:46 jestem w stanie kupic sobie bilet na pociag do Sopotu i zarezerwowac hotel, ale o cenach (i podciagnac pod nie nalezy wszystko) nie mam bladego pojecia. Czy ktos z forumowiczów Po Godzinach bylby tak dobry i poinformowal mnie: wypad dwu - trzydniowy do Sopotu to wydatek jakiego rzedu. Buggi w potrzebie. Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: Pomocy! 03.07.03, 18:28 Bardzo bym chcial Buggi pomoc. Ale ja w Sopocie ostatni raz bylem 93. Bylo OK . Troche kasy zostawilem . Co niektore cycate dziewczyny chyba do tej pory sie smieja jak goscia zalatwily. Pisze oczywiscie o swoich przygodach w pieknym Trojmiescie. Ale co tam. Bylo wesolo!. Ale polecam molo ,szczegolnie o polnocy. Szum fal, lysy swieci , niewinne pocalunki , zapach smazonej fladry. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Pomocy! 03.07.03, 18:50 Jak juz pisalem przetestowalem pewien hotel nad morzem z ktorego plaza jest 15 minut do molo a w druga strone 20 minut na hipodrom (choc mozna lyknac taksowke). Miejsce mi sie podobalo, zwlaszcza ze bylem nagrzany jak stodola. Sprawdze ceny itd. PS. Lepiej mieszkac dalej od miasta - srodek sierpnia to szczyt sezonu, pol miliona Polakow przyjezdza na molo. PS2. Chodzilem tez po roznych knajpach - tez mozna przezyc. Generalnie drogo nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Pomocy! 03.07.03, 21:03 "generalnie nie jest drogo", dziekuje. Przynajmniej wiem, ze ile kasy mam wziac. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: W niedziele Derby 03.07.03, 18:57 To moze kiedys spotkanie pogodzinowcow na stadionie ;) ?Ktorym to kwestia uzgodnien ...aha chodzi o pilkarski a nie x-lecia;) Odpowiedz Link Zgłoś
glory Re: W niedziele Derby 03.07.03, 21:48 Radki polecam na Konwiktorskiej!. Spokojnie. Bez wrzasku. Mozna sie polozyc pod kasztanem. Lub na kolezance. Jak to woli. Luz blus. Lazienkowskiej w tych tematach nie polecam. Za duzo policji. Mozna tez zostac stratownym przez uciekajacych kibicow z innych pieknych miast Polski. Albo przez piekne konie na wyposazeniu policji. (Czy klacze?) Jak to jest z tymi kuniami w tej naszej policji!?. Atob!. Zaloze sie ze cos wieszna ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adas Re: W niedziele Derby IP: 195.205.189.* 03.07.03, 23:04 glory napisał: > Atob!. Zaloze sie ze cos wieszna ten temat? Czy ja wiem ...zdazalo mi sie przechodzic obok ...i hmmm jak pomysle ze takie cos [Ogier lub klacz ] by szarzowalo na mnie to brrrrrr ...A zreszto masa i ped ... fizyka prawde powie A tak w sumie to czasami mialem wrazenie ze ten ogier czy klacz byly inteligetniejsze od ...wiadomo kogo ;)Moze dlatego ze nie ze mowily ?:)hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ordzyk Re: W niedziele Derby IP: 80.72.34.* 03.07.03, 22:32 niech napisała: > W niedziele najwazniejsza gonitwa sezonu - Derby. Jak nie bede mial zbyt > wielkiego kaca to sie wybiore. > PS. Przypominam - 16 i 17 sierpnia wyscigi w Sopocie. Ja bede. może na forum AA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0rydzyk Re: W niedziele Derby IP: 80.72.34.* 03.07.03, 23:01 buggi napisała: > Ordzyku zapominasz, ze ja nie pije niezapominam. to tylko przypomnienie że nikt nie jest doskonały Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: W niedziele Derby 03.07.03, 23:02 ja jestem niedoskonala, bo wyjatek dla winka robie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0rdzyk Re: W niedziele Derby IP: 80.72.34.* 03.07.03, 23:08 buggi napisała: > ja jestem niedoskonala, bo wyjatek dla winka robie a kto jest doskonały? nie ma takich! aaa chyba że niech Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: W niedziele Derby 03.07.03, 23:19 Gość portalu: 0rdzyk napisał(a): > buggi napisała: > > > ja jestem niedoskonala, bo wyjatek dla winka robie > > a kto jest doskonały? > nie ma takich! aaa chyba że niech kto? Niech jest jedyny w swoim rodzaju, ale, zeby zaraz doskonaly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ordzyk Re: W niedziele Derby IP: 80.72.34.* 03.07.03, 23:29 buggi napisała: > > kto? Niech jest jedyny w swoim rodzaju, ale, zeby zaraz doskonaly? chyba??;} Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: W niedziele Derby 04.07.03, 01:01 Mam dla ciebie, 0rdzyku dwie zle wiadomosci. 1. ja jestem doskonaly (choc w swoim rodzaju); 2. ciebie nie ma (nawet w swoim rodzaju). Odpowiedz Link Zgłoś