Dodaj do ulubionych

Gdzie na bilarda w Warszawie?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 19:08
Witam,

Jakie kluby bilardowe, ew. jakieś restauracje/puby z bilardem polecacie na
miły wieczór z dziewczyną? Jakieś opinie o klubie "Arena" na Pańskiej?
Obserwuj wątek
    • radiomis Re: Gdzie na bilarda w Warszawie? 12.03.08, 09:23
      o ile "na bilarda" a nie "na bilard".....
      Kulczynskiego na Ursynowie - Vegas - 4 stoly + dart
      Walbrzyska - Land - chyba 8 stolow....
      Fort Piontek - Tarchomin (ale tu juz grac trzeba umiec :)))
      Nowogorodzka - Break 147
      1 Sierpnia - pool i snooker
      • boruta_wwa Re: Gdzie na bilarda w Warszawie? 13.03.08, 20:23
        Land - odradzam
        b.
        • radiomis Re: Gdzie na bilarda w Warszawie? 13.03.08, 22:57
          a czemuz to odradzasz Land?
          napewno milo bedzie przeczytac uzasadnienie.
          • boruta_wwa Re: Gdzie na bilarda w Warszawie? 14.03.08, 21:01
            odradzam, bo tam bywałem, nieciekawe towarzystwo :-(
            b.
            • radiomis Re: Gdzie na bilarda w Warszawie? 15.03.08, 15:12
              no... to jest argumentacja :)
              pomijajac fakt, ze 90% grajacych nie zna zasad ...
              do grudnia bywalem 2 razy w miesiacu, w niedziele i mam nadzieje, ze mnie ktos
              nie okreslal jako "nieciekawe towarzystwo"
              • boruta_wwa Re: Gdzie na bilarda w Warszawie? 20.03.08, 20:53
                no dobra, bywałem tam rzadko i późno więc może dlatego mam takie
                wrażenia?
                z tym że wystrój lokalu i obsługa tez nie najfajniesza, ceny nie
                najniższe i ogóle wrażenia marne...
                b.
                • radiomis Re: boruta_wwa 21.03.08, 08:29
                  pytanie brzmialo DOKAD POJSC. a nie dokad nie isc :)
                  wiec podpowiedz, gdzie grywasz.
                  ocen stoly, bandy, bile. o kij nie pytam z oczywistego powodu
                • Gość: BUC Re: Gdzie na bilarda w Warszawie? IP: *.acn.waw.pl 21.03.08, 13:07
                  wrazenia jak wiadomo rzecz subiektywna.
                  95% grajacych w bilard uderza tylko bile. taka namiastka gry. rownie dobrze
                  mogliby kopac pilke do wlasnej bramki i cieszyc sie ze wpadla.
                  ocene klubu bilardowego powinien napisac ktos, kto GRA. nie uderza w kulki :))
                  nawet nie musi to byc gracz ligi. ale napewno nie ktos, kto raz na jakis czas
                  idzie pograc tam, gdzie taniej, bo w Landzie za drogo.
                  dla kazdego to jest pilka kopana. Bilard, tenis, rugby, polo czy golf nie jest
                  dla kazdego.
                  "grywac" nie znaczy potrafic obiektywnie wypowiedziec sie o jakosci klubu czy stolu
        • Gość: MiSieK Re: Gdzie na bilarda w Warszawie? IP: *.com.pl-czd.jjs-isp.pl 13.02.09, 14:52
          A to niby dlaczego??
          Land z tych wsyztskich jest jednym z najlepszych. Nie pasuje Ci, bo
          nie możesz browaru na stole postawić?? i bardzo dobrze, przynajmniej
          czyściutkie stoły mają.
      • bright_witch [...] 22.07.08, 15:17
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: tomek Re: Gdzie na bilarda w Warszawie? IP: *.acn.waw.pl 16.02.09, 21:45
        Vegas na Ursynowie - tanio, ale niesamowite ilości dymu tytoniowego
    • Gość: BUC Re: Gdzie na bilarda w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 20:04
      jesli juz potrafisz grac (nie robisz podstawowych bledow z braku teorii) to w
      tygodniu albo Hula Kula albo Galeria Mokotow. W weekendy raczej sobie daruj :)
      • Gość: Fuin Re: Gdzie na bilarda w Warszawie? IP: 217.153.140.* 18.03.08, 12:43
        Polecam Fort Piontek na Tarchominie. Miła atmosfera,
        poniedzialek/sroda/piątek taniej. Czasami muzyka przygłośna ale
        ogólnie jest ok.
        • radiomis ten post juz niczego nowego nie pokaze 18.03.08, 13:40
          o Forcie juz bylo.
      • Gość: franio Re: Gdzie na bilarda w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.08, 12:26
        na bilard chodzę często właśnie do Hulakula na Dobrej. Mają wypasione stoły,
        tylko uwaga we wtorki od 20 jest karaoke - nie znoszę tego.
        • radiomis Re: Gdzie na bilarda w Warszawie? 19.03.08, 15:06
          Gość portalu: franio napisał(a):

> na bilard chodzę często właśnie do Hulakula na Dobrej. Mają
          wypasione stoły,

wypasione... pewnie dobrze grasz....
          ja tam nie odrozniam wypasionego stolu od zyklego 7 czy 8 stopowego
          • Gość: franio Re: Gdzie na bilarda w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 13:48
            troszeczkę się znam :D
            i wiem że w Hulakula mają naprawdę znakomity sprzęt :super stoły GLADIATOR,bile
            Aramith Super PRO z białą telewizyjną , Sukno GORINA , kije house BERETTA.

Pamiętaj jak grać to z klasą bo tylko dobry sprzęt zapewni Ci satysfakcję z gry
            w bilard .
            • radiomis Re: Gdzie na bilarda w Warszawie? 28.03.08, 15:47
              franiu... to Ty grasz kijem ze sciany?
              • Gość: BUC Re: Gdzie na bilarda w Warszawie? IP: *.u.itsa.pl 28.03.08, 19:32
                radiomis napisał:

> franiu... to Ty grasz kijem ze sciany?

kolega pojechal po franiu rasowki. Gratki radiomis
                a wszyscy zapomnieli o 17 Stycznia ?
            • Gość: zx Re: Gdzie na bilarda w Warszawie? IP: *.subscribers.sferia.net 04.03.09, 23:58
              Za gre na gladiatorze to płace 16zł więc nic takiego wypasionego, a gdzie to nie
              powiem bo później stoły pozajmowane ;p
    • slodka.ola Re: Gdzie na bilarda w Warszawie? 25.04.08, 13:01
      ja proponuję wybrać się do największego klub bilardowego w Warszawie BLUE CLUB.
      to naprawdę sympatyczne miejsce
    • Gość: AAa Re: Gdzie na bilarda w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 19:07
      Byłem w Arenie i mogę powiedzieć ze stoły są super , atmosfera fajna , dużo
      miejsca na grę ... Polecam
      • Gość: michał Re: Gdzie na bilarda w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 19:18
        arena jest do d... chołota ochrona się czepia zero luzu!!!!
        • radiomis Re: ochrona sie czepia 07.07.08, 18:51
          biorac pod uwage, ze zani w bilard, ani w polo ani w golfa nie gra sie w dresie,
          mozna zalozyc, ze ochrona nie wpusci kogos w nowym dresiku na pole golfowe. ZLA
          OCHRONA, ZLA !!
          • Gość: _K_O_T_ Re: ochrona sie czepia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 19:10
            Szczerze mówiąc w Arenie nigdy nie widziałem ochrony ale może to dlatego, że
            bywam tam w godzinach 17-24. Jak dla mnie najlepsze miejsce w Warszawie (tyle
            tylko że mało ich odwiedziłem) Hula Kula tragiczna. Jak masz szczęście to bila
            wpadnie do łuzy jak nie zatrzyma sie na gigantycznej plamie na środku stołu.
            Kije jak z ery średniowiecza. W Arenie fajne jest to, że możesz spotkać Dobrych
            graczy którzy za piwo przy wspólnej grze mogą Ci podać wiele fajnych wskazówek
            odnośnie stylu gry
            • Gość: BUC Re: ochrona sie czepia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 20:05
              "wskazowki odnosnie stylu gry"??
              <rotfl>
        • Gość: baggio Re: Gdzie na bilarda w Warszawie? IP: *.eranet.pl 15.07.08, 10:36
          na stronce rozbijak.pl jest fajna bazka teleadresowa z klubami bilardowymi i snookerowymi
    • Gość: Marta Re: Gdzie na bilarda w Warszawie? IP: *.subscribers.sferia.net 25.10.09, 21:17
      Serdecznie Zapraszamy do NOWEGO KLUBU BILARDOWEGO PICTURES na
      Tarchominie

www.klubpictures.pl
    • Gość: Miki6778 Re: Gdzie na bilarda w Warszawie? IP: *.infanet.pl 06.04.16, 22:36
      Ostatnimi czasu to dość często ze znajomymi umawiamy się na bilarda w klubie House of Pool ? houseofpool.pl. To chyba najlepiej wyposażony klub bilardowy w Polsce na ten moment. 10 stołów Dynamic, dużo miejsca do gry, klimatyczna muzyka w tle. Można się wyczilować.
      • Gość: snookerzysta Re: Gdzie na bilarda w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.16, 21:23
        Tak wam nie idzie internet, że wygrzebujecie posty z 2009 ?
    • paulinkaa78 Re: Gdzie na bilarda w Warszawie? 01.10.25, 22:38
      Ja proponuję HULAKULA, a ogólnie wybór jest ogromny, całą listę klubów bilardowych w Warszawie znajdziesz tu link
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka