kixx 15.10.03, 22:48 Dostalem maila. Skonczyl mi sie czerwony tusz w drukarce,w związku z czym nie mogę tego wydrukować w pełnej krasie.Jutro lece do Makro. i w ramki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: buggi Re: Buggi. IP: *.ipt.aol.com 15.10.03, 22:50 tam jest serduszko, wiec nie wiem, czy tak sobie bedziesz mogl w ramki i na sciane hehe, bo na scianie mialo wisiec, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Buggi. 15.10.03, 22:53 Tam już jest taka prostokątna fioletowa pieczęć:OCENZUROWANO",która wszytko z wyjątkiem Twojego podpisu zasłoniła. Serduszko mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buggi Re: Buggi. IP: *.ipt.aol.com 15.10.03, 22:58 Moze zle zrobilam malujac to CZERWONE serduszko, bo teraz to juz nigdzie tego nie powiesisz. Nie pozwola. Nie mozesz zamazac? Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Buggi. 15.10.03, 23:00 Tam jest tylko napis OCENZRUOWANO-fioletowy I Buggi-czerwony. Gdzie reszta? Oddajcie mi moje(nasze)[Twoje] serduszko!!!!!!!!!!!111111111 Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Buggi. 15.10.03, 23:06 to jest wlasnie Poczta Polska, wyslesz, otworza i ukradna i jeszcze ocenzuruja paskudnym fioletem. Nastepnym razem wysle poleconym tj do rak wlasnych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Buggi. 15.10.03, 23:09 HM. Nie przepadam za podrobami,wiesz:serduszka,nereczki,wątróbki. Ale jak dobrze przyprawisz,lubię na ostro,to kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Buggi. 15.10.03, 23:11 kixx napisał: > HM. > Nie przepadam za podrobami,wiesz:serduszka,nereczki,wątróbki. > Ale jak dobrze przyprawisz,lubię na ostro,to kto wie. Ty mnie nie podpuszczaj ( Niech czuwa);) Mundrala, do kuchni mnie wysyla. Szowinista jeden ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Kixx 15.10.03, 23:19 mam pomysl! wysle Tobie to serduszko w lutym, na Walentynki, chcesz? I nerke Ci wysle i watrobe Ci wysle. Mózgu jednak nie oddam. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Kixx 15.10.03, 23:25 Rozumiem.Nereczki można przeszczepić,wątróbkę też,serduszko też. Ale z cudzym mózgiem bym Cię nie poznał :) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Kixx 15.10.03, 23:26 chachachachacha, zamienmy sie na mózgi Kixxie, choc na jeden dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Kixx 15.10.03, 23:34 Nie da rady. Ja swój trzymam w skrytce bankowej. BPH PBK Warszawa ul Jasna 1 Odpowiedz Link Zgłoś