absolut_ny 16.10.03, 09:40 czego wy kobietki najbardziej pragniecie, po kolejnym nocnym sensie mam coraz wieksze wątpliwosci co i jak... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia Re: Testosteron 16.10.03, 10:06 wątroba cię gniecie? z przejedzenia? przepicia? Odpowiedz Link Zgłoś
absolut_ny Re: Testosteron 16.10.03, 10:17 kacyk moralny i ten pospolity po przepiciu tez mną rzuca... najlepszy na wyrzuty sumienia jest z tego co wiem kolejny grzech... Odpowiedz Link Zgłoś
absolut_ny Re: Testosteron 16.10.03, 10:47 pewnie byś schrupała jakiego? odrobina słodyczy jeszcze nikomu nie zaszkodziła, G ma dla mnie pozytywny wydźwięk... Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Testosteron 16.10.03, 11:39 Ja też lubię się wypróżnić. G-wypróżnić. Odpowiedz Link Zgłoś
absolut_ny Re: Testosteron 16.10.03, 11:46 powiedziałeś(-aś) to z taką gracją, że aż pomyslałem po przeczytaniu twego posta: trafiłem do kuźni umysłow, kontynuuj, to intrygujące... Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Testosteron 16.10.03, 11:59 Trafiłeś do kaźni umysłów. Witaj w naszych progach. Odpowiedz Link Zgłoś
absolut_ny Re: Testosteron 16.10.03, 12:05 ja tu nie po raz pierwszy ale od razu dodałem "po godzinach" do ulubionych, dziewczeta (Buggi i Basia) mnie zauroczyły, byłem zajety czas jakiś, wreszcie ma dłuzszą chwilkę na neta Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: Testosteron 16.10.03, 12:22 Nie musisz się przedstawiać. Nie jestem gospodarzem. Też jestem gościem. Dziewczęta mnie nie zauroczyły. Po prostu ciepło tu i nie wyrzucają, to siedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
absolut_ny Re: Testosteron 16.10.03, 12:26 mam nadzieje jak czas pozwoli goscić czesciej, gdyby nie robota to bym mogł figlowac z kociakami non-stop ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Testosteron 16.10.03, 12:43 a kysz! na psa urok! Ps.nie wyganiam.Urok rzucam. Odpowiedz Link Zgłoś
absolut_ny Re: Testosteron 16.10.03, 12:45 kiedy ja stary kocur, chociaz pies na kobietki... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Testosteron 16.10.03, 14:56 absolut_ny napisał: > kiedy ja stary kocur, chociaz pies na kobietki... i do tego szczwany lis. Skojarzenia mam czarnobylowe Odpowiedz Link Zgłoś
absolut_ny Re: Testosteron 16.10.03, 17:05 no wiesz, lisokrólik to raczej nie, a te duże uszy to po pradziadku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Testosteron 16.10.03, 17:54 co pradziadek mial jeszcze duzego? Duze dlonie? Lubie Odpowiedz Link Zgłoś
absolut_ny Re: Testosteron 16.10.03, 19:28 u mnie to wszystko dorodne, na sterydach pędzone ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Testosteron 16.10.03, 19:53 absolut_ny napisał: > u mnie to wszystko dorodne, na sterydach pędzone ;) tam akurat sterydy nie dochodzą, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
absolut_ny Re: Testosteron 16.10.03, 20:48 mowisz moze o jakim konkretnym przypadku? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Testosteron 16.10.03, 21:07 absolut_ny napisał: > mowisz moze o jakim konkretnym przypadku? ;) myślisz może o jakimś konkretnym przypadku? Odpowiedz Link Zgłoś
absolut_ny Re: Testosteron 16.10.03, 21:10 no wiesz, u mnie działa wszystko bez zarzutu, nie wiem jak u Ciebie, sztuczne wspomaganie i podtrzymywanie mi niepotrzebne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Testosteron 16.10.03, 22:02 absolut_ny napisał: > u mnie to wszystko dorodne, na sterydach pędzone ;) a to, to kto napisał? Patrz wyżej - chi, chi Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Testosteron 16.10.03, 22:52 rumba_negro napisała: > absolut_ny napisał: > > > u mnie to wszystko dorodne, na sterydach pędzone ;) > > a to, to kto napisał? Patrz wyżej - chi, chi i jeszcze pewnie w szklarni przy sztucznym swietle hehe Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Testosteron 16.10.03, 22:58 buggi napisała: > > > > i jeszcze pewnie w szklarni przy sztucznym swietle hehe A inkubacja, to takie piękne słowo... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Testosteron 16.10.03, 23:02 chachachacha, inkubacja, czyli wykluwanie. Ciekawe co sie mu wyklulo? Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Testosteron 16.10.03, 23:09 buggi napisała: > chachachacha, inkubacja, czyli wykluwanie. Ciekawe co sie mu wyklulo? ciiicho, nie przeszkadzaj. Jeszcze wysiaduje... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Absolutny 16.10.03, 23:43 jesli to prawda, ze wysiadujesz to wszyscy czekamy na to jajko, z polaczenia ktorego z absolutem uzyskac mozna nawet ADVOCAATA. Kolko sie zamknelo, a kto u plota? Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Absolutny 17.10.03, 00:05 buggi napisała: > jesli to prawda, ze wysiadujesz to wszyscy czekamy na to jajko, z polaczenia > ktorego z absolutem uzyskac mozna nawet ADVOCAATA. Kolko sie zamknelo, a kto u > plota? Kukułeczka puka... Odpowiedz Link Zgłoś
absolut_ny Re: Absolutny 17.10.03, 00:13 hehe...ale jesteście filuterne kobietki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rumba_negro Re: Absolutny 17.10.03, 00:14 buggi napisała: > puk puk puk puk, nie to przeciez dzieciol Dzięcioł stuka, kukułeczka puka, a dziewczę w drzewo - kuka Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Absolutny 17.10.03, 00:16 rumba_negro napisała: > buggi napisała: > > > puk puk puk puk, nie to przeciez dzieciol > > Dzięcioł stuka, kukułeczka puka, a dziewczę w drzewo - kuka ku ku ku ku kuka, absoluta szuka? Odpowiedz Link Zgłoś
absolut_ny Re: Absolutny 17.10.03, 00:20 a co, w lesie jesteśmy? lasy bywają zwodnicze zauważę... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Absolutny 17.10.03, 00:22 absolut_ny napisał: > a co, w lesie jesteśmy? lasy bywają zwodnicze zauważę... duzo w nich wezy i wilgoc taka PS bez podtekstów erotycznych PS to chyba powinno byc moja sygnaturka Odpowiedz Link Zgłoś
absolut_ny Re: Absolutny 17.10.03, 00:24 jakze szkoda, ze juz sie zegnasz, pozwól ze choć pozegnalnie do mego torsu niewydepilowanego przygarne i utule z całych sił, pocałunkom nie bedzie końca ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Absolutny 17.10.03, 00:27 gadasz, przepisales to z Goethègo ;) Goethe mial niewydepilowany tors? Hmmmm nie wiedzialam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
absolut_ny Re: Absolutny 17.10.03, 00:29 nie przepisałem, stwierdzam fakt, z poezją mam niewiele wspolnego, na proze zycia rowniez nie narzekam, zwłaszcza w twoim towarzystwie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Absolutny 17.10.03, 00:33 absolut_ny napisał: > nie przepisałem, stwierdzam fakt, z poezją mam niewiele wspolnego, na proze > zycia rowniez nie narzekam, zwłaszcza w twoim towarzystwie ;) baran, masz ze mna proze (zycia)? A ja glupia sadzilam, ze poezje masz! To teraz bedziesz mial dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
absolut_ny Re: Absolutku 17.10.03, 00:33 juz cie widze w mych marzeniach, pozostaniesz w nich do poranka samego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
absolut_ny Re: Absolutku 17.10.03, 00:35 źle mnie zrozumiałas, proza w twoim towarzystwie mi nie zagraża, sama poetyka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Absolutku 17.10.03, 00:40 absolut_ny napisał: > źle mnie zrozumiałas, proza w twoim towarzystwie mi nie zagraża, sama poetyka ; > ) jest wiec, liryka, poeTYKA i dramatyka. Urzekles mnie tym, chyba sie zakocham ;) Odpowiedz Link Zgłoś
absolut_ny Re: Absolutku 17.10.03, 00:46 niektórym kobietkom sie wydaje, ze maja w sobie cos lirycznego, inne tym urokiem emanują nieswiadomie, zupełnie jak Ty, kilka słow a tyle w nich ukrytych tresci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Absolutku 17.10.03, 00:36 absolut_ny napisał: > juz cie widze w mych marzeniach, pozostaniesz w nich do poranka samego ;) znikne tuz przed porankiem, bo widzisz nie lubie swiatla dziennego, czosnku, lustra, krucyfiksu i drewnianego kolka Odpowiedz Link Zgłoś
absolut_ny Re: Absolutku 17.10.03, 00:37 ale jakos cie chyba mozna złowic, nawet na czarownice sa sposoby ;) Odpowiedz Link Zgłoś
absolut_ny Re: Absolutku 17.10.03, 00:39 pa Bugolku ma pieszczotko, śnij dzisiaj bardzo słodko :* Odpowiedz Link Zgłoś