Dodaj do ulubionych

Testosteron

16.10.03, 09:40
czego wy kobietki najbardziej pragniecie, po kolejnym nocnym sensie mam coraz
wieksze wątpliwosci co i jak...
Obserwuj wątek
    • basia Re: Testosteron 16.10.03, 10:06
      wątroba cię gniecie? z przejedzenia? przepicia?
      • absolut_ny Re: Testosteron 16.10.03, 10:17
        kacyk moralny i ten pospolity po przepiciu tez mną rzuca... najlepszy na
        wyrzuty sumienia jest z tego co wiem kolejny grzech...
        • basia Re: Testosteron 16.10.03, 10:42
          Nie bedę ci Grzesków wypominać...
          • absolut_ny Re: Testosteron 16.10.03, 10:47
            pewnie byś schrupała jakiego? odrobina słodyczy jeszcze nikomu nie zaszkodziła,
            G ma dla mnie pozytywny wydźwięk...
            • j_karolak Re: Testosteron 16.10.03, 11:39
              Ja też lubię się wypróżnić. G-wypróżnić.
              • absolut_ny Re: Testosteron 16.10.03, 11:46
                powiedziałeś(-aś) to z taką gracją, że aż pomyslałem po przeczytaniu twego
                posta: trafiłem do kuźni umysłow, kontynuuj, to intrygujące...

• j_karolak Re: Testosteron 16.10.03, 11:59
                  Trafiłeś do kaźni umysłów. Witaj w naszych progach.
                  • absolut_ny Re: Testosteron 16.10.03, 12:05
                    ja tu nie po raz pierwszy ale od razu dodałem "po godzinach" do ulubionych,
                    dziewczeta (Buggi i Basia) mnie zauroczyły, byłem zajety czas jakiś, wreszcie
                    ma dłuzszą chwilkę na neta
                    • j_karolak Re: Testosteron 16.10.03, 12:22
                      Nie musisz się przedstawiać. Nie jestem gospodarzem. Też jestem gościem.
                      Dziewczęta mnie nie zauroczyły. Po prostu ciepło tu i nie wyrzucają, to siedzę.
                      • absolut_ny Re: Testosteron 16.10.03, 12:26
                        mam nadzieje jak czas pozwoli goscić czesciej, gdyby nie robota to bym mogł
                        figlowac z kociakami non-stop ;)
                        • basia Re: Testosteron 16.10.03, 12:43
                          a kysz! na psa urok!

Ps.nie wyganiam.Urok rzucam.
                          • absolut_ny Re: Testosteron 16.10.03, 12:45
                            kiedy ja stary kocur, chociaz pies na kobietki...
                            • buggi Re: Testosteron 16.10.03, 14:56
                              absolut_ny napisał:

> kiedy ja stary kocur, chociaz pies na kobietki...

i do tego szczwany lis. Skojarzenia mam czarnobylowe
                              • absolut_ny Re: Testosteron 16.10.03, 17:05
                                no wiesz, lisokrólik to raczej nie, a te duże uszy to po pradziadku ;)
                                • buggi Re: Testosteron 16.10.03, 17:54
                                  co pradziadek mial jeszcze duzego? Duze dlonie? Lubie
                                  • po.godzinach Re: Testosteron 16.10.03, 18:17
                                    Duże dłonie... Hmmmm - łap okazję!
                                    • absolut_ny Re: Testosteron 16.10.03, 19:28
                                      u mnie to wszystko dorodne, na sterydach pędzone ;)
                                      • rumba_negro Re: Testosteron 16.10.03, 19:53
                                        absolut_ny napisał:

> u mnie to wszystko dorodne, na sterydach pędzone ;)
                                        tam akurat sterydy nie dochodzą, niestety...
                                        • absolut_ny Re: Testosteron 16.10.03, 20:48
                                          mowisz moze o jakim konkretnym przypadku? ;)
                                          • rumba_negro Re: Testosteron 16.10.03, 21:07
                                            absolut_ny napisał:

> mowisz moze o jakim konkretnym przypadku? ;)

myślisz może o jakimś konkretnym przypadku?
                                            • absolut_ny Re: Testosteron 16.10.03, 21:10
                                              no wiesz, u mnie działa wszystko bez zarzutu, nie wiem jak u Ciebie, sztuczne
                                              wspomaganie i podtrzymywanie mi niepotrzebne ;)
                                      • rumba_negro Re: Testosteron 16.10.03, 22:02
                                        absolut_ny napisał:

> u mnie to wszystko dorodne, na sterydach pędzone ;)

a to, to kto napisał? Patrz wyżej - chi, chi
                                        • buggi Re: Testosteron 16.10.03, 22:52
                                          rumba_negro napisała:

> absolut_ny napisał:
                                          >
                                          > > u mnie to wszystko dorodne, na sterydach pędzone ;)
                                          >
                                          > a to, to kto napisał? Patrz wyżej - chi, chi

i jeszcze pewnie w szklarni przy sztucznym swietle hehe
                                          • rumba_negro Re: Testosteron 16.10.03, 22:58
                                            buggi napisała:
                                            >
                                            >
                                            >
                                            > i jeszcze pewnie w szklarni przy sztucznym swietle hehe

A inkubacja, to takie piękne słowo...
                                            • buggi Re: Testosteron 16.10.03, 23:02
                                              chachachacha, inkubacja, czyli wykluwanie. Ciekawe co sie mu wyklulo?
                                              • rumba_negro Re: Testosteron 16.10.03, 23:09
                                                buggi napisała:

> chachachacha, inkubacja, czyli wykluwanie. Ciekawe co sie mu wyklulo?

ciiicho, nie przeszkadzaj. Jeszcze wysiaduje...
                                                • buggi Re: Absolutny 16.10.03, 23:43
                                                  jesli to prawda, ze wysiadujesz to wszyscy czekamy na to jajko, z polaczenia
                                                  ktorego z absolutem uzyskac mozna nawet ADVOCAATA. Kolko sie zamknelo, a kto u
                                                  plota?
                                                  • rumba_negro Re: Absolutny 17.10.03, 00:05
                                                    buggi napisała:

> jesli to prawda, ze wysiadujesz to wszyscy czekamy na to jajko, z polaczenia
                                                    > ktorego z absolutem uzyskac mozna nawet ADVOCAATA. Kolko sie zamknelo, a kto
                                                    u
                                                    > plota?

Kukułeczka puka...
                                                  • buggi Re: Absolutny 17.10.03, 00:09
                                                    puk puk puk puk, nie to przeciez dzieciol
                                                  • absolut_ny Re: Absolutny 17.10.03, 00:13
                                                    hehe...ale jesteście filuterne kobietki ;)
                                                  • rumba_negro Re: Absolutny 17.10.03, 00:14
                                                    buggi napisała:

> puk puk puk puk, nie to przeciez dzieciol

Dzięcioł stuka, kukułeczka puka, a dziewczę w drzewo - kuka
                                                  • buggi Re: Absolutny 17.10.03, 00:16
                                                    rumba_negro napisała:

> buggi napisała:
                                                    >
                                                    > > puk puk puk puk, nie to przeciez dzieciol
                                                    >
                                                    > Dzięcioł stuka, kukułeczka puka, a dziewczę w drzewo - kuka

ku ku ku ku kuka, absoluta szuka?
                                                  • rumba_negro Re: Absolutny 17.10.03, 00:19
                                                    wykukała!
                                                  • absolut_ny Re: Absolutny 17.10.03, 00:20
                                                    a co, w lesie jesteśmy? lasy bywają zwodnicze zauważę...
                                                  • buggi Re: Absolutny 17.10.03, 00:22
                                                    absolut_ny napisał:

> a co, w lesie jesteśmy? lasy bywają zwodnicze zauważę...

duzo w nich wezy i wilgoc taka

PS bez podtekstów erotycznych
                                                    PS to chyba powinno byc moja sygnaturka
                                                  • buggi Re: Absolutny 17.10.03, 00:21
                                                    wykukam dobranoc: kukanoc
                                                  • absolut_ny Re: Absolutny 17.10.03, 00:24
                                                    jakze szkoda, ze juz sie zegnasz, pozwól ze choć pozegnalnie do mego torsu
                                                    niewydepilowanego przygarne i utule z całych sił, pocałunkom nie bedzie końca ;)
                                                  • buggi Re: Absolutny 17.10.03, 00:27
                                                    gadasz, przepisales to z Goethègo ;) Goethe mial niewydepilowany tors? Hmmmm
                                                    nie wiedzialam ;)
                                                  • absolut_ny Re: Absolutny 17.10.03, 00:29
                                                    nie przepisałem, stwierdzam fakt, z poezją mam niewiele wspolnego, na proze
                                                    zycia rowniez nie narzekam, zwłaszcza w twoim towarzystwie ;)
                                                  • buggi Re: Absolutny 17.10.03, 00:33
                                                    absolut_ny napisał:

> nie przepisałem, stwierdzam fakt, z poezją mam niewiele wspolnego, na proze
                                                    > zycia rowniez nie narzekam, zwłaszcza w twoim towarzystwie ;)

baran, masz ze mna proze (zycia)? A ja glupia sadzilam, ze poezje masz! To
                                                    teraz bedziesz mial dramat.
                                                  • buggi Re: Absolutku 17.10.03, 00:29
                                                    spij, niech Ci sie przysnie ;)
                                                  • absolut_ny Re: Absolutku 17.10.03, 00:33
                                                    juz cie widze w mych marzeniach, pozostaniesz w nich do poranka samego ;)
                                                  • absolut_ny Re: Absolutku 17.10.03, 00:35
                                                    źle mnie zrozumiałas, proza w twoim towarzystwie mi nie zagraża, sama poetyka ;)
                                                  • buggi Re: Absolutku 17.10.03, 00:40
                                                    absolut_ny napisał:

> źle mnie zrozumiałas, proza w twoim towarzystwie mi nie zagraża, sama
                                                    poetyka ;
                                                    > )

jest wiec, liryka, poeTYKA i dramatyka. Urzekles mnie tym, chyba sie
                                                    zakocham ;)
                                                  • absolut_ny Re: Absolutku 17.10.03, 00:46
                                                    niektórym kobietkom sie wydaje, ze maja w sobie cos lirycznego, inne tym
                                                    urokiem emanują nieswiadomie, zupełnie jak Ty, kilka słow a tyle w nich
                                                    ukrytych tresci ;)
                                                  • buggi Re: Absolutku 17.10.03, 00:36
                                                    absolut_ny napisał:

> juz cie widze w mych marzeniach, pozostaniesz w nich do poranka samego ;)

znikne tuz przed porankiem, bo widzisz nie lubie swiatla dziennego, czosnku,
                                                    lustra, krucyfiksu i drewnianego kolka
                                                  • absolut_ny Re: Absolutku 17.10.03, 00:37
                                                    ale jakos cie chyba mozna złowic, nawet na czarownice sa sposoby ;)
                                                  • absolut_ny Re: Absolutku 17.10.03, 00:39
                                                    pa Bugolku ma pieszczotko, śnij dzisiaj bardzo słodko :*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka