Dodaj do ulubionych

Wysyp studenckich mediów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 10:16
ipewu niestety jak na razie jest niewypalem. Redakcja stara sie mizdrzyc do
publiki glupawymi tekstami, natomiast zero konkretow. Wyjatkiem byl numer o
stypendiach. Za to radio calkiem, calkiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: brooner Re: Wysyp studenckich mediów IP: *.net-serwis.pl 15.11.04, 15:46
      Eeeee..nie przesadzaj.. nie jest takie złe to ipewu..
      Jade na uczelnie..wciskają mi metro...ide dalej wciskaja mi metropol..ide
      dalej..a na wydziale Puls Biznesu już czeka ide jeszcze dalej a tu ipewu...
      Czyli mam informacje z kraju i ze świata a także studenckie lokalne..
      Musze przyznać że wykłady są coraz ciekawsze :)

Noarmalnie full serwis..
      Człowiek tak doinformowany że hoho

A co do radia to też gorąco polecam...
      Ale co ja będe polecał jak ja tam mam program :)

Sunday Welders
      niedziela 20:00
    • Gość: Merville Re: Wysyp studenckich mediów IP: *.195117128.tvteletronik.pl 15.11.04, 16:02
      heyka wszystkim...:)
      nioo muszę powiedzieć, że "Trójca Święta" (brooner smerf janek)w niedzielę
      przeszla samych siebie i sprawili, iż audycja była bardzo wyjątkową, mimo, iż
      na dworze mróz, śnieg etc...:P.
      Mogłoby się zdawać że to nie oni byli za mikrofonami...:P
      nioo chłopaki jestescie THE BEST BOYS ON THE WORLD...i zazdroszcze wam takich
      zdolności...:):)..oby takich audycji jak najwięcej...
      powodzenia w przyszłości i pzdr 4 all :D a szczegołnie dla mojego Peterka :*
      • Gość: dill Re: Wysyp studenckich mediów IP: *.acn.waw.pl 15.11.04, 17:52
        Zupelnie niechcacy natrafilam na audycje niedzielna i nie ukrywam ze mnie
        zaintrygowala i co najwazniejsze rozbawila. Trzech rezolutnych
        prezenterow...Zamierzam posluchac ich nastepnym razem....czyli do niedzieli
        chlopcy

dill
    • Gość: studentka SGGW Re: Wysyp studenckich mediów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 19:42
      NAPIS rzeczywiscie jest swietnym portalem! Najlepsz jest to, ze kazdy moze
      napisac do niego artykul czy opublikowac NEWSa :) A Radio Aktywne codziennie
      brzmi na moim komputerze.
    • Gość: Olla TeamRadio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 20:01
      TeamRadio jest bardzo ciekawe ze wzgledu na poruszane tematy, szczegolnie
      podobaly mi sie programy dyskusyjne w srode i czwartek. Dobra pora i oryginalne
      tematy. Az trudno uwierzyc, ze studenci zorganizowali sie w tak krotkim czasie
      i stworzyli cos z niczego. Podziwiam!!
      • projek Re: TeamRadio 15.11.04, 20:28
        Gość portalu: Olla napisał(a):

> TeamRadio jest bardzo ciekawe ze wzgledu na poruszane tematy, szczegolnie
        > podobaly mi sie programy dyskusyjne w srode i czwartek. Dobra pora i oryginalne
        >
        > tematy. Az trudno uwierzyc, ze studenci zorganizowali sie w tak krotkim czasie
        > i stworzyli cos z niczego.

RadioAktywne miało mniej czasu na zorganizowanie (pomysł powstał w styczniu 2004
        a nie jak TEAM w ubiegłym roku - jak mówił to przewodniczący TeamRadia) a jednak
        wystartowali szybciej, mają bogatszą ofertę programową. Nie wszyscy ludzie w
        radiu Aktywnym studiowali dziennikarstwo ale prezentowany przez nich poziom jest
        naprawdę wysoki i czasami zastanawiać może, skąd tyle profesjonalizmu mają. Mnie
        ciekawi fakt że w radiu Aktywnym udział mają studenci wielu różnych uczelni
        warszawskich, nie ograniczają się tylko do jednej. Są więc tym samym bardziej
        'ogólnoakademiccy' niż TEAM.
        pozdrawiam
    • Gość: Okoń www.radioaktywne.pl IP: *.acn.waw.pl 15.11.04, 20:58
      HEYAH!!

Mając dosyć radia komercyjnego puszczającego co 2 godziny te same piosenki
      spróbowałem czegoś innego... to było RADIO AKTYWNE :). Różnorodna muzyka,
      zabawa, ciekawy sposób prowadzenia audycji, hmor, informacje, ploty - to
      wyróżnia RADIO AKTYWNE spośród innych stacji!!
      POLOECAM I ŻYCZĘ MIŁEGO SŁUCHANIA!! JESTEŚCIE SUPER!!

Pozdrowienia dla słuchaczy www.radioaktywne.pl !

Okoń
    • Gość: student Re: Wysyp studenckich mediów IP: *.aster.pl 16.11.04, 00:55
      po pierwsze - radio aktywne- jak dla mnie rewelacja-powrót do najlepszych
      tradycji radia autorskiego- ciekawe, zróznicowane, żadnej sieczki z playlisty-
      tylko tak dalej....

team radia nie miałem jeszcze okazji posłuchać- nadrobie to....

Jezelio chodzi o www.napis.waw.pl to dla mnie to świtna kontr propozycja dla
      tych wszytkich quasi- studenckich inicjatyw typu korba czy eurostudent. Nie stoi
      za tym grupa menagerów nastawionych na kase. Widac ze jest pomysł i fantazja. WG
      maja szanse stać sie na prawde jednym z ciekawszych poratali na rynku.

Jednym słowem- media studencie- do boju !
    • Gość: student GAZETA STUDENCKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 08:14
      A co sądzicie o "Gazecie Studenckiej"?
    • Gość: studentka Re: Wysyp studenckich mediów IP: *.sggw.waw.pl 16.11.04, 12:43
      Bardzo ciekawe zdjęcie do artykułu. Zajrzałam tam i naprawdę portal jest
      całkiem ciekawy. Może rozszerzą działalność też na inne uczelnie?? w sumie to
      też nie chce mi się czytać ogłoszeń z tablic, a na napis.waw.pl jest naprawdę
      sporo ciekawych informacji. No i można dodawać zjątka. Fajnie zrobiona stronka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka