Dodaj do ulubionych

szkoły STO

24.02.16, 14:16
Witam,
szukam informacji na temat warszawskich podstawówek, moją uwagę zwróciły szkoły STO ... Informacji na ten temat jest sporo, ale większość sprzed paru lat.
Czy jest ktoś, kto dysponuje świeższymi wrażeniami/informacjami na ten temat?
Z góry dziękuję,
Emil
Obserwuj wątek
    • en10 Re: szkoły STO 25.02.16, 21:05
      Każda z tych szkół jest inna. Pytaj o konkretną.
      • emilk1975 Re: szkoły STO 26.02.16, 14:46
        Jasne ... Myślę przede wszystkim o szkołach na Ursynowie, tam są dwie: przy ul. Wiolinowej i przy ul. Polinezyjskiej ...
    • maciej.p.tomaszewski Re: szkoły STO 04.03.16, 13:53
      szkoły STO to najlepsza oferta w stosunku do ceny, moje dzieci uczyły się w ursuskiej przez 10 lat, żałowały jak odeszły, ale po szkołach STO mogły wybrać najlepsze licea warszawskie

W szkołach STO jest tolerancja, kultura, demokracja, tradycja i nowoczesność, etyka i zdrowe podejście do życia, unikają wyścigu szczurów,
      kulturalni zadowoleni pracowici uczniowie i nauczyciele i dyrekcja oczywiście też,

wszystko pod kontrolą oświeconych rodziców tworzących wraz z nauczycielką kadrą największe autentycznie niezależne środowisko oświatowe w Polsce

UWAGA to szkoły nie dla rozwydrzonych bachorów i rodziców gburów z pieniędzmi, choć za wszystko się płaci

POLECAM każdą szkołę STO
    • Gość: kasia Re: szkoły STO IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.05.16, 17:01
      Witam serdecznie,
      szukam informacji na temat tych dwóch szkół, o ktore pytała pani- STO na Wiolinowej i Polinezyjskiej.
      Przeprowadzam sie do Warszawy od września,a teraz syn kończy STO w innym mieście i ze szkoły jesteśmy baaaardzo zadowoleni.
      Bede mieszkała albo na Ursyniwue, albo na Wilanowie j najbliższe placówki STO to właśnie te szkoły. Byłam juz w STO na Wiolinowej i syn przeszedł rekrutacje, ale jakoś ta szkoła od wejścia mnie nie zachwyciła :(
      Moze ktoś podpowie jak jest w tych szkołach w Warszawie, z góry dziękuje
      Moj mail katewsul@gmail.com
      Ps . Szukam jeszcze przedszkola dla młodszego syna na tych dzielnicach, moze ktoś podpowie ktore ?! :)
      • Gość: gość W tych dzielnicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.16, 20:31
        nie "na".
        • Gość: kasia Re: W tych dzielnicach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.05.16, 20:50
          Mało informacji na temat!!!!
          Ale jak ma to kogos "kłuć" w oczy,To prosze o informacje o przedszkolach w tych rejonach - Ursynów czy Wilanow!!!
        • zstrucki Re: W tych dzielnicach 02.05.16, 23:29
          Uff, dobrze że kol. gość dodał to wartościowe sprostowanie, bo inaczej pewnie nie zrozumiałbym wypowiedzi kol. Kasi.
          Ja o szkołach podstawowych STOwskich niewiele mogę powiedzieć, bo uczę w STOwskim gimnazjum i liceum. Ale za sześć lat zapraszam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka