Dodaj do ulubionych

LICEUM Sowińskiego,Dembowski !!!! Warszwa

28.02.16, 11:42
Czy ktos wie cos o.tych liceach sowinskiego i dembowkiego w Warszawie intesuje mnie wszystko chce isc na biol-chem
Z góry Bardzo Dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: Ann Re: LICEUM Sowińskiego,Dembowski !!!! Warszwa IP: *.146.73.29.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.02.16, 12:53
      Zajrzyj tutaj: www.perspektywy.pl/portal/index.php?option=com_content&view=article&id=2521&catid=177&Itemid=351&strona=1
    • Gość: jjjjkkjd Re: LICEUM Sowińskiego,Dembowski !!!! Warszwa IP: *.dynamic-ww-7.vectranet.pl 30.03.16, 22:03
      jeżeli nadal jest to aktualne, to z całego serca nie polecam dembowskiego, a zwłaszcza jeżeli chodzi o biol-chem, żałosna organizacja, kpiny z uczniów i 3 lata męczarni, omijaj szerokim łukiem
    • Gość: hmfhmfvm Re: LICEUM Sowińskiego,Dembowski !!!! Warszwa IP: *.dynamic.chello.pl 25.04.16, 22:45
      odradzam Sowińskiego ! za tydzień matura a ja dalej nie wiem czy ta super szkoła mnie do niej dopuści... Najgorsze 3 lata mojego życia !
    • Gość: tajemnicza98 Re: LICEUM Sowińskiego,Dembowski !!!! Warszwa IP: 5.134.65.* 03.05.16, 16:46
      Ja jestem w Sowińskim na biol-chem-fiz i stanowczo odradzam ;) Jest tylko bardzo fajna Pani od biologii,ale Pani od chemii jest okropna,nie da się z nią dogadać,a Pani od fizyki na pewno nie przygotuje do matury ;) Radzę wybrać się do innego LO ;) pozdrawiam
      • gosia.aa Re: LICEUM Sowińskiego,Dembowski !!!! Warszwa 20.06.16, 10:08
        a wiesz cos moze o mat inf w sowinskim? ogolnie slyszałam bardzo dobre opinie o tej szkole wiec jestem zdziwiona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka