i_ja_tez 15.12.10, 23:03 Pani Kasiu, czy powinny niepokoić mnie opuchnięte stopy? Jestem 6 dni po porodzie cc, opuchlizna pojawiła się na drugi dzień i utrzymuje się nadal. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seductivebarry1981 Re: Opuchnięte stopy po cc 16.12.10, 06:55 nie jestem Panią Kasią:) ale moze Cię pocieszę: miałam to samo. Przez całą ciążę nie puchłam, a po porodzie (cc) zaczęłam puchnąć okropnie, zwłaszcza nogi. Łykałam potas na wszelki wypadek, ale myślę, że to hormony. Po kilkunastu dniach minęło. Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: Opuchnięte stopy po cc 16.12.10, 16:56 Ja też Cię pocieszę, na drugi dzień po cc koszmarnie opuchły mi stopy i kostki. Tych ostatnich w zasadzie nie było widać. Całą ciążę nie miałam problemów z opuchlizną na nogach, spuchły mi tylko ręce, głównie dłonie. A po cc, z dłoni odeszło natychmiast, zaś na kilka dni umieściło się na stopach. Po kiku dniach samo przeszło, nic nie przyjmowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynaoles Re: Opuchnięte stopy po cc 16.12.10, 21:54 Zdarza się, jak zresztą widać z postów koleżanek. Radziłabym na wszelki wypadek oddać mocz do badania. Proszę pić dużo wody mineralnej - obrzęki powinny powoli ustępować. POzdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
neftis83 Re: Opuchnięte stopy po cc 17.12.10, 21:24 Ja również miałam spuchnięte stopy i kostki po cc. Przeszło samo po kilku dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodka81 Re: Opuchnięte stopy po cc 17.12.10, 23:20 ja również miałam spuchnięte stopy a rodziłam sn. po paru dniach samo zeszło. Odpowiedz Link Zgłoś