ange24 09.10.06, 13:34 Mam pytanie jaki dokument reguluje wskazanie do cc (możliwośc wyboru) dla ciąży po invitro? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saabena Re: wskazania do cc 09.10.06, 20:42 Żaden. Nie ma żadnych ministerialnych wytycznych odnośnie wskazań do cc. Odpowiedz Link Zgłoś
ange24 Re: wskazania do cc 10.10.06, 14:32 Ale Polskie Towarzystwo Ginekologiczne daje możliwośc wyboru przy ciąży pojedyńczej z IVF. Czy na to można się powołoac w razie czego? Nie miałam na myśli ministerialnych wytycznych bo tam nawet nie ma zapisu o zapłodnieniu in vitro. Odpowiedz Link Zgłoś
earl.grey Re: wskazania do cc 17.10.06, 15:30 zadzwoń do krajowego konsultanta ds ginekologii i połoznictwa. telefon na stronie głównej NFZ, a jeśli tam nie ma tego telefonu, zadzwoń do ogólnopolskiej pani rzecznik praw pacjenta i albo o to zapytaj, albo poproś o kontakt z tym konsultantem. Tylko się nie zrażaj tym, że kobieta nieuprzejma. Mnie skontaktowała z konsultantem. Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 Re: wskazania do cc 05.11.06, 13:46 Jeżeli lekarz nie chce Cie skierowac na cc po invitro, to radze ci zmien lekarza Odpowiedz Link Zgłoś