asus111 10.09.09, 22:19 Czy jest tam porodówka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka71 Re: Klinika św. Łukasza 10.09.09, 22:41 oddział chirurgii krótkoterminowej owszem, o porodówce nie słyszałam, ale można zadzwonic i zapytac u źródła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do agnieszki Re: Klinika św. Łukasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 15:36 A jak ktoś jest analfabetą i nie wie co to jest telefon.Bo takich pytań na forum jest coraz więcej.Po prostu ludzie nie potrafią myśleć jak załatwić prostą rzecz piszą na forum -bo pisać to już dzieci w przedszkolu potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
republika_banalu Re: Klinika św. Łukasza 12.09.09, 00:56 W klinice nie ma porodówki. Odpowiedz Link Zgłoś
pin-is-one Re: Klinika św. Łukasza 12.09.09, 11:31 Porodówki jeszcze nie ma, ale z tego co wiem to będzie bo mają zlikwidować salę weselną i w tym miejscu ma być prywatna klinika położnicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyszła mama Re: Klinika św. Łukasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 20:25 A czy ktoś mógłby wyrazić opinię na temat ich USG 4D ?Ktoś,kto robił już oczywiście .Czy to faktycznie 4 D,czy 3D ?Czy warto umówić się w tej akurat klinice? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annia Re: Klinika św. Łukasza IP: *.prenet.pl 13.09.09, 16:20 Usg trójwymiarowe 3D/4D jest robione w klinice na zaciszańskiej i w Olmedzie na Zajączka 1... Na zaciszanskiej przyjmują i robią to usg rózni lekarze ze śląska, jedni gorsi inni lepsi, na zajączka jedna z lekarek z mickiewicz ktora ma uprawnienia. Jak nie masz skierowania na prenatalne badania to na zacisznaskiej licza sobie stówe drożej..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Klinika św. Łukasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 17:32 Byłam na badaniach w klinice na Zaciszańskiej u Doktor Rozmus-Warcholińskiej, świetna kobieta i bardzo kompetentna. Badanie było przyjemnością z profesjonalnym komentarzem i nagraniem płyty CD. Rozmawiałam też na temat porodówki która ma powstać w tym miejscu. Jeżeli zrealizują swoje plany to wreszcie będzie można urodzić w fajnym miejscu i z dobrym personelem.Dobrze że coś w tym zakresie zaczyna się dziać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Klinika św. ŁukaszaLAM IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.09.09, 11:46 Zastanow sie zanim cos napiszesz co to znaczy z dobrym personelem skad taki wezma najlepszy jest na Tysiacleciu porodowka po sali weselnej .Rodzilam jakis czas temu porod bardzo skompilkowany i tylko umiejetnosci zespolu na tysiacleciu aszczegolnie ordynatora spowodowaly ze wszystko jest ok..Pisac kazdy moze troche lepiej lub troche gorzej podobne jest z Usg ale wyprowadzic i dac zycie dziewczynie a dziecku matke juz nie kazdy potrafi.Zycze wiec zeby personel na tej nowej porodowce weselnej byl choc w 50% tak dobry jak na Tysiacleciu. Odpowiedz Link Zgłoś
republika_banalu Re: Klinika św. ŁukaszaLAM 18.09.09, 16:47 W klinice pracują położne ze szpitala na PCK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Klinika św. ŁukaszaLAM IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.09, 23:31 Z tego co piszesz Ewo wydaje się że bardzo byś chciała by nikt nie robił konkurencji twojej porodówce na Tysiącleciu. Znając obsadę w Św. Łukaszu poradzą sobie z personelem. Odpowiedz Link Zgłoś
fenome Re: Klinika św. Łukasza 20.09.09, 18:06 kadre przyjezdna maja rzeczywiscie ok, gorzej gdy musza zatrudniac tez lokalnych lekarzy. jak np pani doktor ginekolog pilecka, wiecznie znudzona pytaniami pacjentek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annia25-pl Re: Klinika św. Łukasza IP: *.prenet.pl 20.09.09, 19:37 oj, z pilecką to masz świętą rację :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: Klinika św. Łukasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.09, 20:46 ile kosztuje usg (12 tydzień ciąży)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Klinika św. Łukasza IP: 213.186.88.* 21.09.09, 10:05 Ewa nie ekscytuj się tak bardz oni sami się tu reklamuja Usg w Olmedzie czy w klinice św.Łukasza,sala weselna się nie opłaca to zrobimy porodówkę a póżnie może salę pogrzebową.Pomyśl skąd pacjentka może wiedzieć a już napewno na wyrost ocenić jaki personel jest czy będzie dobry.Sami piszą korzystajac z darmowej reklamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaJeti Dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.09, 20:16 Nie orientujecie się może na jakim poziomie jest dermatolog w Klinice św Łukasza? Jestem zarejstrowany na poniedzialek i nie wiem czego się spodziewac :) Odpowiedz Link Zgłoś