Dodaj do ulubionych

Skynet-Premex - Wasze opinie

18.09.09, 16:23
Witam,
Chciałbym skorzystać z ich usług, bo dotychczasowy dostawca internetu coraz częściej ma z tym problemy. Minimum 2-3 razy dziennie nie mam internetu na przynajmniej 10 minut. Zaczęło mnie to denerwować..

Chodzi o opinie użytkowników z Parkitki, ale i z innych dzielnic by mieć pełen obraz. Interesuje mnie pakiet 4 lub 6 Mbit - warto?
Obserwuj wątek
    • Gość: Były klient Re: Skynet-Premex - Wasze opinie IP: 193.138.241.* 18.09.09, 18:01
      Witam !

Korzystałem z usług tej firmy przez rok kiedy mieszkałem w śródmieściu. Nie
      powiem by można było sie na nich poskarżyć. Usługa ok, tylko cena trochę wysoka
      w porównaniu z innymi firmami. No i na samo podłączenie dosyć długo czekałem bo
      powyzej umawianych 30 dni. Ale pozniej nie było problemów więc moge ich polecić.
      I dodatkowo powiem, że są "ludzcy" bo z niezależnych ode mnie przycyzn musiałem
      zrezygnować z ich usług i wystąpiłem o dużo wcześniejsze rozwiązanie umowy.
      Poczekałem kilka dni i powiadomili mnie, że zgadzają się, a wcale nie musieli.
      Tak więc polecam.
      • Gość: prenet Re: Skynet-Premex - Wasze opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.09, 20:27
        Cieszę się, że aż taki ekspert się wypowiada, zwłaszcza że trzyma
        jeszcze w zębach majtki.
        forum.gazeta.pl/forum/w,55,12164628,12186431,Re_Premex.html
        TAK ale zmienili ostatnio nazwe czy dyrekcje i jest leppiej

• wielewiem Re: Skynet-Premex - Wasze opinie 18.09.09, 20:36
          Dzięki za post z 2004 roku. Znalazłem go, ale przez 5 lat miało się prawo to zmienić. Chodzi mi o sytuację teraz, a nie jakiś czas temu stąd pytanie na forum.
          • Gość: user-prenet Re: Skynet-Premex - Wasze opinie IP: *.realestate.net.pl 18.09.09, 22:25
            ja korzystam z ich uslug na ostatnim groszu. jednym slowem bez
            zastrzezen, mam 1mb ale mi styka. nie ma zadnych przerw. upload tez
            wysoki. polecam
          • Gość: decidido Re: Skynet-Premex - Wasze opinie IP: *.prenet.pl 19.09.09, 14:15
            Korzystam z usług tej firmy na Parkitce od kilku lat i wszystko ok.
            Okazyjne awarie są w miarę szybko usuwane nawet w dni wolne od
            pracy. Nie mam zastrzeżeń.
    • marcelmilau Re: Skynet-Premex - Wasze opinie 19.09.09, 21:57
      Hej.Jeśli chodzi o premex na parkitce.Jest ok nie ma co narzekać.
      Co prawda jak była awaria ciężko się dodzwonić na numery podane jako "awaryjne"
      więc musisz się uzbroić w cierpliwość jak coś nie działa.
      Dwie znajome mi osoby mają na tym osiedlu internet z tej firmy i generalnie
      przez 2 lata 2 awarie powiedzmy sobie szczerze nie z winy premexu także myślę
      ,że można spokojnie korzystać z ich usług.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka