badziaa 22.09.09, 21:22 szukam fajnego i ładnego hotelu w Częstochowie. najlepiej z bezprzewodowym netem. co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbysiontko Re: gdzie w Częstochowie niedrogi i elegancki hot 22.09.09, 21:52 Witam. Ja polecam Ci ten hotel: Hotel Ha-Ga w Częstochowie. Pokoje wydaja sie byc w miare w przyzwoitych cenach, hotel tez w porzadku. No i net za free ;) Na tej stronie mozesz przejrzec tez inne hotele wraz z odnosnikami do ich ston www. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szok100 Re: gdzie w Częstochowie niedrogi i elegancki hot IP: 193.138.241.* 22.09.09, 22:03 pogięło Cię ? obejrzyj fotki pokoi ja polecem sonex, ale nie wiem czy tam jest net Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akagi Re: gdzie w Częstochowie niedrogi i elegancki hot IP: *.chello.pl 22.09.09, 22:12 Wenecki na Berka Joselewicza,maja net Odpowiedz Link Zgłoś
zbysiontko Re: gdzie w Częstochowie niedrogi i elegancki hot 22.09.09, 22:15 Wcale tam nie ma tragedii, raz spalem po weselu i zyje ;P Poza tym nie - nie pogielo mnie Panie. Jest troche taniej, niz w sonexie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inspektor Re: gdzie w Częstochowie niedrogi i elegancki hot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.09, 03:51 zbysiontko napisał: > Wcale tam nie ma tragedii, raz spalem po weselu i zyje ;P Poza tym nie - nie pogielo mnie Panie. Jest troche taniej, niz w sonexie ;P szok100 napisał: pogięło Cię ? obejrzyj fotki pokoi Już same fotki mówią (zbyt) wiele: ** ratenloch. Zdjęcie 2 i 4 pościel jakaś nieświeża, ręczniki uzywane, podłoga zryta. Jak byłeś po weselu to nawet noclegownia by ci nie przeszkadzała. I chyba niewiele pamiętasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: gdzie w Częstochowie niedrogi i elegancki hot IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.09.09, 10:47 Witam. Ja polecam hotel Scout przy ulicy Drogowców.Miła i profesjonalna obsługa, ładne wnętrze, internet niestety za opłatą, koszty noclegu znośne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rewident Re: gdzie w Częstochowie niedrogi i elegancki hot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.09, 20:00 Powiększ zdjęcia, obejrzyj powoli i bardzo dokładnie. Jak masz wąpliwości przeprowadź wizję lokalną. Chyba, że jesteś na prowizji u właściciela. Mnie wystarczą samne zdjęcia wnętrza "eleganckiej kanciapy". Ratenloch. Odpowiedz Link Zgłoś
brumol Re: gdzie w Częstochowie niedrogi i elegancki hot 24.09.09, 22:47 a może hotel Etap - to już lepsza klasa hoteli (należy do grupy Orbisu bodajże), ale za dobrą cenę. Net też tam jest, ładne pokoje i dobra lokalizacja - łatwy dojazd praktycznie wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: gdzie w Częstochowie niedrogi i elegancki hot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.09, 23:10 Też polecam Etap. Korzystałam z takiego w Krakowie, a wszędzie jest taki sam standard. Niedrogo, a naprawdę przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: gdzie w Częstochowie niedrogi i elegancki hot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 01:58 hotele Etap zazwyczaj są w dobrej lokalizacji, praktycznie w centrum więc mieszkając tam nie trzeba się już za bardzo nachodzić, a do tego tanio i ładnie, miła obsługa ;) (wiem bo nocowałem), takich hoteli nam potrzeba, ładnych i nie zabierających człowiekowi całego majątku :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loczek Re: gdzie w Częstochowie niedrogi i elegancki hot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.09, 19:03 też kiedyś korzystałem z usług hotelu Etap, podobało mi się, czysto, gustownie i tanio jak na taki standard i takie miejsce :) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpm Re: gdzie w Częstochowie niedrogi i elegancki hot IP: 89.100.60.* 25.12.09, 14:33 polecam...:/ wstyd ze cos takiego jest w naszym miescie w samym centrum, brud smrod i ubostwo! Spojrzcie co pisza goscie www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Review-g274761-d276754-Reviews- Polonia_Hotel-Czestochowa_Southern_Poland.html sadze ze i nazwe powinni uzywac centralny a nie polonia. Powaznie to juz lepszy jest hotel na katedralnej od tego czegos. Zajrzalem tam nie tak dawno i wiem co pisze zeby nie bylo... Pozatym miasto mogloby sie przylozyc do znalezienia naprawde dobrego inwestora do wybudowania reprezentacyjnego hotelu aby chociaz mozna bylo zorganizowac powazne imprezy na stadionie zuzlowym czy nowo budowanej hali sportowej. Bo baza hoteowa jest rowniez brana pod uwage przeciez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warlock Re: gdzie w Częstochowie niedrogi i elegancki hot IP: 195.205.202.* 26.12.09, 13:58 Hotel Polonia o ile pamietam to prywatna kamienica,nie odnawiana,faktycznie dziadostwo straszne i dosc drogo jak na ten standart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebak Re: gdzie w Częstochowie niedrogi i elegancki hot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.09, 17:32 jak chcesz poru... nie potrzebny ci hotel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek30 Re: gdzie w Częstochowie niedrogi i elegancki hot IP: *.t-mobile.co.uk 27.12.09, 15:40 Polecam Ibis lub tanszy Etap grupy Accor, mozesz byc pewny ze zastaniesz tam taki sam standard jak w calej europie. Poniewaz jestem hotelarzem z wyksztalcenia i pracuje w zawodzie, to chcialbym cos napisac o hotelu Polonia i HA GA. Tak sie sklada ze mialem watpliwa przyjemnosc rozmowy z panem kierownikiem tego przybytku( bo nazwanie tego czegos hotelem to obraza dla hoteli) i pan ten, notabene starszy gentelman, mowiac krotko, ma klientow i ich problemy gleboko w dupie. Polonia to obskurna rudera, ktora nalezalo by zburzyc i postawic w tym miejscu cos innego. Widzial ktos z Was jak tam wyglada recepcja? Jak zelazna klatka na dworcu, a w srodku siedzi kurpulentna pani po 70-tce i rozmawiajac z klientem je zupe prosto z garnka( serio bo sam widzialem). W dodatku w holu recepcyjnym jest tak ciemno ze zabic sie mozna, nie mam zielonego pojecia kto dal im 2 gwiazdki bo wg kategoryzacji nie powinni nawet mienic sie hotelem. Co do HA GA hotel, to racja ze pokoje male, ale tez i brudne, w kuchni myszy, posciel jakby zawilgocona, ogolnie nie polecam. Polecam jeszcze jak by co Sonex lub Wenecki, calkiem przyjemnie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: gdzie w Częstochowie niedrogi i elegancki hot IP: *.prenet.pl 28.12.09, 13:58 nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Re: gdzie w Częstochowie niedrogi i elegancki hot IP: 193.138.241.* 28.12.09, 22:32 Opowiadasz jest jeszcze stary MOTEL PZ-Mot obecnie DaVinci z tego co słyszałem jest tam Tanio. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gug Re: gdzie w Częstochowie niedrogi i elegancki hot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.10, 13:39 a w okolo sa gospodarstwa agroturystyczne,ktore moga przenocowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cęstochowianin Re: gdzie w Częstochowie niedrogi i elegancki hot IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.10, 16:06 ale na godziny ten hotel ma być ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odkrycie nowosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.10, 16:56 nowo otwarty obiekt jest na Boya Zelenskiego , za lodowiskiem tam sa pokoje goscinne , na dobrym poziomie.Polecam. POZA tym hotel Sonex kolo Galerii Jurajskiej , Wenecki i dlugo dlugo NIC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: gdzie w Częstochowie niedrogi i elegancki hot IP: 193.138.241.* 25.01.10, 23:57 Tak, dokladnie. Moze polecicie mi jakis hotel na godziny?? Rozne sytuacje w zyciu sie pojawiaja a wiedza na temat tanich i nie odrzucajacych miejsc napewno sie przyda:) Odpowiedz Link Zgłoś
madam0 Re: gdzie w Częstochowie niedrogi i elegancki hot 26.01.10, 16:09 Polecam hotel Embargo nie jest to centrum miasta ale ok.4 km od Jasne Gory w kierunku Blachowni wysoki standart niskie ceny swietna restauracja. Odpowiedz Link Zgłoś
janecki007 Re: gdzie w Częstochowie niedrogi i elegancki hot 26.01.10, 22:45 Od trasy w prawo , potem w lewo, a potem już prosto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruszek Re: gdzie w Częstochowie niedrogi i elegancki hot IP: *.gre.pl 27.01.10, 14:13 POKER - Hotel i Restauracja T.J.A. Gurtman Ul. Żyzna 11c 42-200 Częstochowa Tel/fax. (034) 369 71 60 Tel. kom. 0603 858 354 Polecam tanio, czysto i przytulnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zobacz Re: gdzie w Częstochowie niedrogi i elegancki hot IP: 83.19.32.* 27.01.10, 14:58 ja polecam ten skocz.pl/fotkki Odpowiedz Link Zgłoś