pesym-ista 27.09.09, 17:49 www.youtube.com/watch?v=ZMUqsBwrwic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pesym-ista Re: Warto obejrzeć 27.09.09, 17:58 A zapomniałem dopisać wklejajcie tutaj linki do tego co waszym zdaniem warto obejrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
segel Re: Warto obejrzeć 27.09.09, 18:33 No to masz: www.dailymotion.pl/video/x6fmzw_sabaton-40-1-polskie-napisy-nowa-we_music Tak też można uczyć historii. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Warto obejrzeć 27.09.09, 18:56 segel napisała: > No to masz: www.dailymotion.pl/video/x6fmzw_sabaton-40-1-polskie-napisy-nowa-we_music > Tak też można uczyć historii. Segel! Ten utwor wstrzymuje krew w zylach! Tym bardziej, ze to jacys za granicy tak o naszej Historii Spiewaja! Dzieki. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
segel Re: Warto obejrzeć 27.09.09, 19:30 No to masz następne: www.youtube.com/watch?v=RHvLOMlZS1k&feature=related Jakoś do tej pory nie widziałam, słyszałam tylko o tym zespole, ale teraz mi się przypomniało i sobie obejrzałam kilka części koncertu. Też godne obejrzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Warto obejrzeć 27.09.09, 20:03 segel napisała: > No to masz następne: www.youtube.com/watch?v=RHvLOMlZS1k&feature=related > Jakoś do tej pory nie widziałam, słyszałam tylko o tym zespole, ale teraz mi si > ę przypomniało i sobie obejrzałam kilka części koncertu. Też godne obejrzenia. Dzieki, ale to nie jest tak porywajace ja 1den przeciw 40stu. To byc moze jakosc koncertowego nagrania. Dykcja jest kiepska. Niemniej to goscie za granicy, profesjonalnie, z dobra dykacja angielska spiewaja o na Polakach. Jak Norman Davis, ktory rozswietlil Polske bardziej niz nasz polski historyk w madia ch swiatowych. To dzieki Davis'owi, amerykanskie media pisaly, ze w nalocie na nowojorskie wieze, zginelo tyle ludzi, ile dziennie tracilo zycie Polakow w Powstaniu Warszawskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bongo Re: Warto obejrzeć IP: 195.205.202.* 27.09.09, 20:05 www.youtube.com/watch?v=xdzLFb2kNNg Odpowiedz Link Zgłoś
100rima Re: Warto obejrzeć 27.09.09, 20:22 Gość portalu: Bongo napisał(a): > www.youtube.com/watch?v=xdzLFb2kNNg A nie to PRL! Mentalnosc ta sama! P.S. Bylo tu o bohaterach. Wrzuciłeś nam prozjakę. Taką z PRL----bajkę! Jak Lenin-wiecznie żywą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: Warto obejrzeć IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 28.09.09, 19:11 Prozjakę też czasem warto zażyć Odpowiedz Link Zgłoś