Dodaj do ulubionych

Roman Polański

30.09.09, 09:50
Ciekawi mnie czy zostanie P.Roman potraktowanyjak każdy inny nazwijmy to po
imieniu pedofil czy będzie poza prawem bo obroni go elyta ?
Czy nie uważacie ,że jest to jednak niezły festiwal hipokryzji ?
Obserwuj wątek
    • Gość: asd Re: Roman Polański IP: *.alfanet24.pl 30.09.09, 10:41
      Masakra, tak go bronią, a ciekawe co mowiliby, gdyby tą 13-latką
      bylka ich córka!

migal.salon24.pl/
      • Gość: cedr Re: Roman Polański IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.09, 10:55
        Ja bym swojej córce nie pozwolił na przebywanie z czterdziestoletnim facetem sam
        na sam i moja trzynastoletnia córka nie miałaby już dwóch kochanków w tym wieku.
        • Gość: Sodoma i Gomora Gdyby zrobił to zwykły Kowalski, ale że Żyd to.... IP: *.apus-net.pl 30.09.09, 14:38
          Gdyby "zwykły" Kowalski odbył stosunek z 13-nastolatką, to wtedy
          areszt, wyrok, etykietka w wiezieniu "pedofil" i duże
          prawdopodobieństwo, że współosadzeni doprowadziliby go do
          samobójstwa.
          Ale że to Żyd Polanski w właściwie Liebling, syn Mojżesza Lieblinga,
          dopuścił się takiego czynu, to "uczeni w piśmie" postawili na nogi
          cały świat wraz z prezydentem USA. Żydzi przesadzacie. Wasza
          działalność jest już niesmaczna i niemoralna.
          Mądrze zachowuje się Tusk w tym obyczajowym skandalu z udziałem
          Żyda.

"Roman Polański
          Urodzony w Paryżu w polsko-żydowskiej rodzinie, która w 1937
          przeniosła się do Krakowa. Ojciec Polańskiego - Mojżesz Liebling (po
          II wojnie światowej na prośbę narzeczonej Wandy Zajączkowskiej,
          swojej późniejszej drugiej żony, zmienił imię i nazwisko na Ryszard
          Polański[3]) był malarzem i producentem tworzyw. Matka Bula (Bella)
          urodziła się w Rosji.
          Okres wojny spędził w getcie w Krakowie, a potem we wsi Wysoka koło
          Wadowic, na górze Mosiórka, gdzie ukrywał się pod nazwiskiem Roman
          Wilk. Od 1948 występował w teatrze. W 1953 zadebiutował na ekranie.
          Od 1954 studiował reżyserię w PWSF w Łodzi, którą skończył, jednak
          nie zdobył dyplomu. Do 1969 współpracował z Krzysztofem Komedą. Jego
          pierwszy film pełnometrażowy, Nóż w wodzie (1962) otrzymał nominację
          do Oscara."
          http://pl.wikipedia.org/wiki/Roman_Pola%C5%84ski
          • storima Re: Gdyby zrobił to zwykły Kowalski, ale że Żyd t 30.09.09, 20:15
            Gość portalu: Sodoma i Gomora napisał(a):
            > Ale że to Żyd Polanski w właściwie Liebling,

Gdybys byl obeznany w temacie to bys wiedzial, ze sedzia, ktory dostal szalu po
            opinii jednak
            s a d o w y c h
            eskpertow
            byl (bo nie zyje) pochodzenia zydowskiego.
            I wiedzial bys, ze powiedzial, ja temu polskiemu.... nie odpuszcze.

Ale co tu pisac do gawiedzi, gdy gawiedzi i to z tego niczego nie pojmie.
            • Gość: czestoch Re: Gdyby zrobił to zwykły Kowalski, ale że Żyd t IP: 77.255.78.* 30.09.09, 20:37
              Żyd-żyd! Tak-tak!
        • Gość: realista Re: Roman Polański IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.09, 14:43
          w zeznaniach pisze, że tylko dwa razy współżyła wcześniej, to nie znaczy że
          miała dwóch kochanków :) pisze także, że oprócz alkoholu dostała narkotyki. Już
          sobie wyobrażam co się stanie jak trafi do jednego bloku z meksykanami i
          murzynami :)
          • Gość: xyz Re: Roman Polański IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 30.09.09, 16:11
            A oto ciekawostka o zwykłym polskim obywatelu i wymiarze
            sprawiedliwości:

forum.gazeta.pl/forum/w,902,100891571,,Ma_czworo_dzieci_z_wlasna_corka_Teraz_jest_pod_.html?v=2

już nie wiem, co o tym sądzić.

• Gość: warlock Re: Roman Polański IP: 195.205.202.* 30.09.09, 16:13
            Roman chciał tylko namascic te "małą gwiazdke" swoją hollywoodzką rózdzką by
            pokazać jej,ze wielkim artystą jest i ma jeszcze wiekszego artyste w rozporku.
          • Gość: cedr Re: Roman Polański IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.09, 17:10
            Gość portalu: realista napisał(a):

> w zeznaniach pisze, że tylko dwa razy współżyła wcześniej, to nie znaczy że
            > miała dwóch kochanków

Dzięki za sprecyzowanie.

Chcącemu nie dzieje się krzywda, zatem ściganie Polańskiego przez pół życia za
            czyn, co do którego ciężko nawet stwierdzić, czy ofierze – dla której nie był to
            pierwszy stosunek i którą reżyserowi na seks podesłała własna matka – w
            jakikolwiek sposób zaszkodził jest absurdem.
      • Gość: obiektywny Pusta demagogia !!!!!! IP: *.chello.pl 01.10.09, 01:35
        to ciekawe...a może szablonowe, że forumowicze również uprawiają tanią demagogię
        wypluwaną przez polityków, niektórych domorosłych artystów (patrz Kukiz -
        chłopek roztropek z Niemodlina)...
        "pedofil", "co by było gdyby ich córka miała 13 lat" podobną retorykę kiedyś
        generowały media komunistyczne.
        Potem wszyscy zapomnieli o Polańskim "pedofilu" teraz wzbudzeni instynktem
        stadnim opluwają artystę a cóż...też będą mieli swoją cegiełkę ...ma zatem taką
        prośbę starajcie się myśleć samodzielnie, potrafię zrozumieć, że w dobie kultury
        masowej i silnej korelacji z mediami nasz światopogląd staje się telewizyjnym
        słowopotokiem oszołomów ...ale tak trochę...obiektywizmu
        czy teraz lamentujący i najbardziej zaciekli dowiedzieli się o winie Polańskiego
        ...wcześniej w letargu tkwili ??? ... odcieli ich od informacji ???...tak zwane
        śpiochy ??
        Ludzie litości ......
    • Gość: kasprzyk Re: Roman Polański IP: *.chello.pl 30.09.09, 18:29
      z jednej strony powinien być chemicznie wykastrowany jak każdy pedofil, z
      drugiej strony upłynęło już 30 lat! - w Polsce już by go za to nie ścigali
    • Gość: iza Re: Roman Polański IP: 212.87.244.* 30.09.09, 18:45
      PEDOFIL i tyle. Ma pieniądze więc się pewnie
      wywinie!
      • Gość: qqq' Re: Roman Polański IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.09, 19:06
        Widzisz iza, jesteś tak tępa że nie zadałaś sobie trudu przeczytania choćby
        definicji pedofilii więc rozmowa z tobą zdaje się być zbyteczna - ot, kolejny
        głupek napisał swoje trzy słowa na forum.
        Lepiej ci?
        • Gość: do qqq' Re: Roman Polański IP: *.apus-net.pl 30.09.09, 19:21
          "kolejny głupek napisał swoje trzy słowa na forum."

qqq' - to ciebie też się tyczy. lepiej ci że obrażasz ludzi?

• Gość: qqq' Re: Roman Polański IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.09, 19:46
            Masz coś sensownego do napisania w temacie czy podzielasz zdanie izy?
            • Gość: ja Re: Roman Polański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 22:49
              Gościu a co Ty sensowengo napisałeś. Pochwal się. Polański powinien odpowiedzieć
              za to co zrobił. W końcu podobno wszyscy jesteśmy równi wobec prawa.
              • Gość: qqq' Re: Roman Polański IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.09, 12:41
                Zanegowałem to co napisała iza(i jeszcze kilku tutaj) że Polański jest pedofilem.

www.tvn24.pl/12690,1621904,0,1,lew_starowicz-polanski-nie-jest-pedofilem,wiadomosc.html
                • Gość: obiektywny z oszołomami qqqq nie wygrasz !!!!! IP: *.chello.pl 01.10.09, 15:31
                  widzisz qq czasami ciężko w wirtualnym świcie określić poziom wiedzy
                  rozmówcy...tak jest z większością wypluwających posty podejrzewam, że dla nich
                  pedofil, pedał, pederasta są ekwiwalentnymi pojęciami. Takie nasz częstochowskie
                  szambo i "fenomen" internetu można popluwać dla samej satysfakcji. Nieistotne,
                  że zielonego pojęcia nie mam o własciwej interpretacji stanu rzeczy...(nie
                  pochwalam czynu Polańskiego) ...ale uważam podobnie jak p.A. Holand, że sprawa
                  powinna zostać zamknięta. Mając na uwadze aktualne relacje ofiara - sprawca. Ale
                  cóż nasz margines forumowy prostych rzeczy nie akceptuje..oni kierują się prostą
                  zasadą...jest zadyma warto się aktywować ...to taki prymitywny odpowiednik
                  kiboli w tłumie, oraz bojowych podczas afery kupieckiej w Wawie.
                  I przytaczanie autorytetów tutaj również nie zda egzaminu drogi qqq bo wówczas
                  oszołomy wyartykułują, że tak np. Holland to "żydówka" a Lew Starowicz to
                  zapewne "pedofil". Cóż...zauważ jakie są ich argumenty - szablony słowne...
                  pozdrawiam
                • aspirata Re: Roman Polański 01.10.09, 21:20
                  Gość portalu: qqq' napisał(a):

> Zanegowałem to co napisała iza(i jeszcze kilku tutaj) że Polański jest pedofile
                  > m.
                  >
                  >
                  www.tvn24.pl/12690,1621904,0,1,lew_starowicz-polanski-nie-jest-pedofilem,wiadomosc.html
                  I na tym polega czytanie ze zrodel zanim rzuci sie linczujaca opinie.
                  Ale prosciej jest wyjsc na ignoranta podajac sie za forumowego eksperta nie
                  czytajac co powazni ludzie mowia na dany temat. Tak latwiej wiekszy huk i
                  manifestacja proznego ego.
                  • Gość: ja Re: Roman Polański IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 01:12
                    > I na tym polega czytanie ze zrodel zanim rzuci sie linczujaca opinie.
                    > Ale prosciej jest wyjsc na ignoranta podajac sie za forumowego eksperta nie
                    > czytajac co powazni ludzie mowia na dany temat. Tak latwiej wiekszy huk i
                    > manifestacja proznego ego.

Wy za to czytacie z tych źródeł a potem bezmyślnie powtarzacie to co kto inny
                    powiedział, np. ktoś, kogo uważacie za autorytet. Myśleć samodzielnie już nie
                    potraficie yntelygęci.
                    Prawda jest taka, że jakby zwykły człowiek zrobił coś takiego to skończyłby w
                    pierdlu i może wyszedłby po 25 latach ze zrytą psychą i pupskiem. Skoro jesteśmy
                    równi wobec prawa to niech milioner i żebrak za to samo odpowiadają jednakowo.
                    Niestety w praktyce tak nie ma. Jak masz kasę i jesteś sławny to od
                    odpowiedzialności się wywiniesz.
                    • Gość: qqq' Re: Roman Polański IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.09, 16:41
                      umiejętność samodzielnego myślenia nie ma tu nic do rzeczy - cytowałem wypowiedź
                      profesora który siedzi w temacie od kilkudziesięciu lat więc nie wiem co miałbym
                      tu dodać od siebie. W dziedzinie seksuologi Lew-Starowicz jest specjalistą więc
                      chyba warto posłuchać co ma do powiedzenia?
      • Gość: obiektywny konkluzja...do storimy IP: *.chello.pl 01.10.09, 01:59
        czytając posty w tym wątku ....naprawdę wstyd mi, że jestem częstochowianinem...

...może tu to tylko taki margines wypłynął...i wówczas znowu będę dumny
        • looooooook Re: konkluzja...do storimy 01.10.09, 08:42
          a mi się śmiać chce jak czytam to co ty piszesz ty niedumny a obiektywny
          • Gość: obiektywny Re: konkluzja...do storimy IP: *.chello.pl 01.10.09, 12:19
            to dobrze....przynajmniej tyle Twojej z życia a być może z Internetu przyjemności..
    • storima Re: Roman Polański 30.09.09, 20:06
      Roman Polanski wyrokiem sadu 32 lata temu byl przebadany przez zespol ekspertrow
      psychiatrii od dewiacji. Nie zostal przez ekspertow okreslonych pedofilem.
      Na wymioty mi sie zbiera gdy forumowa gawiedz podaje sie za posiadaczy dyplomow
      medycznych i wszelkiej masi ekspertow od zboczen.
      Jest inna sprawa w tym wszystkim.

Polak, mieszkajacy w Teksasie, oskarzony i osadzony przez tamtejszy sad na
      kilkadziesiat lat ciezkiego wiezienia tylko dlatego , ze swemu dziecku pdtarl
      pupcie czyszczac kupcie.
      Nikt z polskiego rzadu nie ujal sie za polskim obywatelem wobec tego szalenie
      kontrowesyjnego wyroku.
      Bye, bye, zalosni esperci.
      • lot_nad_gniazdem_tawro Re: Roman Polański 30.09.09, 20:17
        Pol.ński - to ku... i to nie zła kur.a z penisem - nie ma co tu dyskutować! Ile
        młodocianych za jego piep..oną forsę dało się namówić na akt seksualny tego się
        albo nie dowiemy albo znów go będziemy usprawiedliwiali. Należy mu odrąbać jaja!

storima napisał:

> Roman Polanski wyrokiem sadu 32 lata temu byl przebadany przez zespol ekspertro
        > w
        > psychiatrii od dewiacji. Nie zostal przez ekspertow okreslonych pedofilem.
        > Na wymioty mi sie zbiera gdy forumowa gawiedz podaje sie za posiadaczy dyplomow
        > medycznych i wszelkiej masi ekspertow od zboczen.
        > Jest inna sprawa w tym wszystkim.
        >
        > Polak, mieszkajacy w Teksasie, oskarzony i osadzony przez tamtejszy sad na
        > kilkadziesiat lat ciezkiego wiezienia tylko dlatego , ze swemu dziecku pdtarl
        > pupcie czyszczac kupcie.
        > Nikt z polskiego rzadu nie ujal sie za polskim obywatelem wobec tego szalenie
        > kontrowesyjnego wyroku.
        > Bye, bye, zalosni esperci.
        • Gość: czestoch Re: Roman Polański IP: 77.255.78.* 30.09.09, 20:20
          No i jak znam życie, to żydowscy masoni go w USraelu wybawią, po to ten cały
          spektakl, aby sprawę zatuszować. Zobaczą Państwo czym się to wszystko skończy,
          jak znam życie - niczym czyli umożeniem.

Wszystkich przeproszę, jeśli nie mam racji i Polański będzie siedział w pierd...
          czego mu od serca życzę!
        • storima Re: Roman Polański 30.09.09, 20:20
          Ty juz tradycyjnie tepisz wszystko to co polskie na twa bialoruska rezimu
          Lukaszenki nute. Uzywajac jak zwykle chamskiego jezyka.
          • storima Re: Roman Polański 30.09.09, 20:21
            Spadam z tego watku.
            szkoda czasu.
            • Gość: [...] Żyd Polański-Liebling narobił Żydom niezłego kwasu IP: *.apus-net.pl 30.09.09, 20:30
              Wylansowany przez "uczonych w piśmie" Żyd Polański-Liebling narobił
              Żydom wstydu i "kwasu". Jak to, Żyd i taki skandal obyczajowy ktoś
              zapyta?
              Chyba koszernym nie pozostało już nic innego, jak łapać się
              ostatniego "argumentu", że zatrzymanie Polanskiego-Lieblinga
              to "antysemityzm". no ale na taką bzdurę to się nawet osioł nie
              nabierze.
              • Gość: czestoch Re: Żyd Polański-Liebling narobił Żydom niezłego IP: 77.255.78.* 30.09.09, 20:34
                Jaki tam antysemityzm? Wszyscy normalni wiedzą, że to łajdactwo czekało na wyrok
                i się skutecznie wyślizgiwało na przestrzeni 36 lat.

I teraz myślę, czy dla takich nie trzeba stworzyć przestrzeni zamkniętej, aby
                nam Polakom nie przeszkadzali żyć we własnym kraju. Nie mogę już włąd\czyć
                telewizora, bo nic innnego, jakPolański. Nie ma spraw ważniejszych? Dać mu 10
                lat i zapomnieć o jego chorych filmach!
                • Gość: obiektywny Re: Żyd Polański-Liebling narobił Żydom niezłego IP: *.chello.pl 01.10.09, 01:41
                  hmmm...rozumiem, że normalnych czest ty klasyfikujesz ???:)
                  taki domorosły forumowy autorytet z dziedziny neurologii ?? psychologii ?:) czy
                  psychiatrii ?

> I teraz myślę, czy dla takich nie trzeba stworzyć przestrzeni >zamkniętej, aby
                  > nam Polakom nie przeszkadzali żyć we własnym kraju.

hmmmm... a ja czytając Twój post zastanawiam się czy forum nie powinno być
                  moderowane by odfiltrować dialektykę od meteorytyki :)

> telewizora, bo nic innnego, jakPolański. Nie ma spraw ważniejszych? Dać mu 10
                  > lat i zapomnieć o jego chorych filmach!

tak tak...spalić te filmy :)))....to takie "naturalne"...gebelsowskie
            • Gość: warlock Re: Roman Polański IP: 195.205.202.* 30.09.09, 20:41
              "antysemita to nie ten kto nie lubi Zydow, tylko ten, którego Zydzi nie lubią
              "
              • Gość: czestoch Re: Roman Polański IP: 77.255.78.* 30.09.09, 20:42
                W obydwie strony!
          • Gość: czestoch Re: Roman Polański IP: 77.255.78.* 30.09.09, 20:27
            Storima, a jak Ty nazwiesz kurwę i inteligentnego łajdaka, Ślicznotką?
          • lot_nad_gniazdem_tawro Re: Roman Polański 30.09.09, 20:29
            Nie Storimo, tępię to, co jest obrzydliwie żydowskie, nie zaś Polskie - szlachetne!
            • Gość: czestoch Re: Roman Polański IP: 77.255.78.* 30.09.09, 20:31
              Przecież pedofilem może u nas w p[owodzeniem być Biskup czy prezydent, tak Storimo!?
              • Gość: obiektywny Re: Roman Polański IP: *.chello.pl 01.10.09, 01:42
                mam prośbę czest ...proszę zmień nick bo zaczynam się wstydzić, że ja również
                jestem częstochowianinem ....
                • Gość: czestoch Re: Roman Polański IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.09, 11:26
                  Pedały i ku... w Polsce nie mają nic do zrobienia i do powiedzenia, ich trzeba
                  leczyć, aby nasze społeczeństwo było zdrowe i normalne. Dziwne u nas w Polsce
                  obyczeje - kto jest pedałem czy prostytutką, albo łobuzem czy
                  złodziejem-politykierem - ma większe poparcie we władzach. A może nasza władza
                  obecna się sku...ła do ostatka ??...
    • 100rima Bylbym nieuczciwy wobec archiwow Forum Czestochowa 30.09.09, 21:05
      gdybym nie podal odnosnika gdzie od czasu do czasu mozna do mnie zapukac
      (zaswiadczenie lekarskie nie jest wymagane):

forum.gazeta.pl/forum/w,55,100204213,100204213,Leczenie_kompleksow_na_forach_.html
      • Gość: warlock Re: Bylbym nieuczciwy wobec archiwow Forum Czesto IP: 195.205.202.* 30.09.09, 21:20
        Bądz uczciwy wobec samego siebie. Wyjdzie to na dobre Wszystkim. -Over
        • Gość: czestoch Re: Bylbym nieuczciwy wobec archiwow Forum Czesto IP: 77.255.78.* 30.09.09, 21:26
          Księża katoliccy uczą-uczą-uczą i moralizują, a naród polski zamiast myśleć i
          działać głupieje...
      • Gość: czestoch Re: Bylbym nieuczciwy wobec archiwow Forum Czesto IP: 77.255.78.* 30.09.09, 21:25
        To jest mało oryginalne i stare, jak świat USraela
        • Gość: ? Re: Bylbym nieuczciwy wobec archiwow Forum Czesto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 22:21
          Mam pytanie .raymond libeling urodzony w polsko zydowskiej rodzinie;ojciec zyd
          ale gdzie matki(polki) zyciorys? zajaczkowska to nie jego matka! kto jest matką
          rp?to moje pytanie?
          • Gość: czestoch Re: Bylbym nieuczciwy wobec archiwow Forum Czesto IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.09, 22:51
            Wal, przecież wiesz kto... kogo czy czego się boisz?
    • looooooook Re: Roman Polański 01.10.09, 00:24
      powinni go zamknąć wielka mi atrakcja myślał by kto że to jakiś niewiadomo
      kto... ruchał dziecko to w pizdu go do paki i tak jak to kiedyś było nie
      oddzielać od "normalnych" więźniów. niech mu zrobią z dupy jesień średniowiecza
      należy mu się myśli że jak ma kasę i znajomości to jest bogiem.
      • aspirata Re: Roman Polański 01.10.09, 00:35
        looooooook napisał:

> powinni go zamknąć wielka mi atrakcja myślał by kto że to jakiś niewiadomo
        > kto... ruchał dziecko to w pizdu go do paki i tak jak to kiedyś było nie
        > oddzielać od "normalnych" więźniów. niech mu zrobią z dupy jesień średniowiecza
        > należy mu się myśli że jak ma kasę i znajomości to jest bogiem.

Zastanawiajace. Mamy tutaj angrusza nawolujacego do stosowania kar cielesnych w
        szkole. Piszacego idiotyzmy wznoszace na piedestal PRL.
        Na wlasnym podworku rowniez ksiedza, ktory gwalcil wbrew jej woli swa
        parafianke, a zajmujemujecie sie tematem z kolorowych czasopism. I przy okazji
        dowalacie Zydom. Zajmijcie sie wlasnym podworkiem nie silac sie na bycie
        forumowa gwiazda!!!!!!!!
        • looooooook Re: Roman Polański 01.10.09, 00:38
          ja nie silę się na bycie jakąś gwiazdą piszę to co myślę bo rzygać się chce tym
          że wszystkie media lamentują nad biednym polańskim...
          • aspirata Re: Roman Polański 01.10.09, 00:54
            looooooook napisał:

> ja nie silę się na bycie jakąś gwiazdą piszę to co myślę bo rzygać się chce tym
            > że wszystkie media lamentują nad biednym polańskim...

To lepiej polamentuj nad biednym angruszem, ksiedzu z Czestochowy gwalcicielu, i
            tym biednym Polaku skazanym na 30 lat wiezienia w USA.
            O tym kolorowe czasopisma nie pisza. Co za motloch sie tu wypowiada. Motloch,
            ktorym rzadza kolorowe czasopisma.
            • looooooook Re: Roman Polański 01.10.09, 01:06
              co tymi tu za bzdury wypisujesz? nie czytałem co tu ludzie wypisują tylko
              napisałem co sądzą a z Angruszem nie mam nic wspólnego. Tu jest temat o
              polańskim a nie o jakimś księdzu... sam jesteś motłoch pustostanie w dupie mam
              kolorowe czasopisma ja się na żadne fakty nie powoływałem mnie wku...a samo to
              że włączę WP i polański włączę wiadomości i lament nad polańskim i na jaki
              portal by nie wejść pocztę sprawdzić to na głównej gęba polańskiego.a Twoje
              zdanie mam głęboko w poważaniu.
              • aspirata Re: Roman Polański 01.10.09, 01:16
                looooooook napisał:

> co tymi tu za bzdury wypisujesz? nie czytałem co tu ludzie wypisują tylko
                > napisałem co sądzą a z Angruszem nie mam nic wspólnego. Tu jest temat o
                > polańskim a nie o jakimś księdzu... sam jesteś motłoch pustostanie w dupie mam
                > kolorowe czasopisma ja się na żadne fakty nie powoływałem mnie wku...a samo to
                > że włączę WP i polański włączę wiadomości i lament nad polańskim i na jaki
                > portal by nie wejść pocztę sprawdzić to na głównej gęba polańskiego.a Twoje
                > zdanie mam głęboko w poważaniu.
                A jak wlacze Forum czestochowa to mam angrusza lansujacego sie jak pedagoga.
                Obroncow ksiedza gwalciciela z Czestochowy. mam w gleobokim powazaniu ludzi,
                ktorymi steruja kolorowe czasopisma, a nie potrafia zerknac do swej obory i
                powiedziec jasno i wyraznie. Tu smierdzi. na moim podworku.
                • looooooook Re: Roman Polański 01.10.09, 01:18
                  widzę że się nie dogadamy wolę tracić czas na jakieś głupie gry niż na rozmowę z
                  Tobą ;)
            • Gość: a to dopiero jaja Re: Roman Polański IP: *.anonymouse.org 01.10.09, 01:09
              > ... Co za motloch sie tu wypowiada. Motloch,
              > ktorym rzadza kolorowe czasopisma.

Prawda? Takie różne aspiraty, storimy, pluta, dyźki i inne ;-) Wszystkie
              mądrości pewnie pozjadały. A na dodatek, to jeszcze w to sami wierzą.
              • aspirata Re: Roman Polański 01.10.09, 01:24
                Gość portalu: a to dopiero jaja napisał(a):

> > ... Co za motloch sie tu wypowiada. Motloch,
                > > ktorym rzadza kolorowe czasopisma.
                >
                > Prawda? Takie różne aspiraty, storimy, pluta, dyźki i inne ;-) Wszystkie
                > mądrości pewnie pozjadały. A na dodatek, to jeszcze w to sami wierzą.
                Guzik mnie obchodzi jakis Polanski w kontekscie tego forum. Ksiadz gwalciciel,
                badz pedofil otrzymuje jaks smieszna kare. I wszystko jest wmiatane pod dywan.
                Ten autor tego watku to zwykly lanser, ktory musi sie potwornie nudzic. Jak inni
                pisacze, ktorych guzik obchodzi, ze ajkis stray chlop probowal mi wcisnac
                ciemnate, ze stan wojenny rzucil zolty ser na wszystkie polskie stoly. Nie
                znajdziesz tego w kolorowych czasopismach. Lansuj sie dalej popierajac ksiez
                gwalciciecili i angrusza zwolennika kar cielesnych w szklach. Mam nadzieje, ze
                go niedopuszcza do uczenia mlodziezy.
                • 100rima Archiwa FCzestochowa. 01.10.09, 01:39
                  Spokojnie Aspirato. Spokojnie. Czynie wyjatek siegajac pamiecia do archiwow.
                  Zalozyciel tego watku, deklarowanyfilifil francuszczyzny, nie raz mnie opipszal,
                  ze pisze nie na temt i nie w kontekscie FCz. Kazal mi zakladac moj wlasny blog.
                  Nigdy nie wpisal sie pod akcja, ktora swego czasu usilnie promowalem tutaj
                  przeciw braku tolerancji. Gdy zostal na czaskrotki spolecznym adminem tego forum
                  urzywal swych administracyjnych przywilejow do dalszego tepienia wolnosci slowa
                  na tym forum.
                  Wszystko jest w archiwach. Poza watkami, ktore wlasnorecznie wycial.
                  Dobranoc.
                  • 100rima Re: Archiwa FCzestochowa. 01.10.09, 01:48
                    I Tez nie rozumiem dlaczego On sie tu dalej wpisuje skoro niedawno sam na pisal,
                    ze FCzestochowa to
                    rzezbienie w gownie
      • Gość: obiektywny do loooook IP: *.chello.pl 01.10.09, 01:54
        look proponuje teleportować się do szamba, z którego wypłynąłeś ....
        • Gość: czestoch Re: do loooook IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.09, 11:29
          Objektywnym można być wtedy, jak się jest zdrowym obywatelem i patriotą swojego
          kraju oczywiścei zdrowym umysłowo i reagującym na wszelkie zboczenia społeczne
          odpowiednio krytycznie.

Ty nie jesteś objektywny, więc przestać się podpisywać jako "objektywny", rozważ
          inny nick - może "liberał seksualny".
          • Gość: Pablo__79 Re: do loooook IP: *.net.stream.pl 01.10.09, 11:41
            Wsadzić go do więzienia!!!!!

no i matke, która puściła 13 letnią córkę samą na sesje zdjeciową!!!!

tyle...
            • Gość: fiuufiuuu Re: do loooook IP: 195.205.202.* 01.10.09, 12:24
              zamknąć smyka i tyle nie bronić go dlatego że coś zrobił dla kultury świata (bo
              zrobił dziecku krzywdę)takim powinno się genitalia wycinać i sączki do oddawania
              moczu wstawiać...........
          • Gość: obiektywny Re: do loooook IP: *.chello.pl 01.10.09, 12:24
            rozumiem, że ma do czynienia z stwardniałym narodowcem...tu nie ma sensu
            polemizować i tak sprowadzi się to do Twojego faszystowskiego monologu...:)

a ja proponuję parafrazując Ciebie proponuję dokonać translacji Twego nicku i
            wygenerować adekwatny do światopoglądu tak np. neofaszysta_z czest

> Ty nie jesteś objektywny, więc przestać się podpisywać jako "objektywny", rozwa
            > ż
            > inny nick - może "liberał seksualny".
            całkiem sympatyczny nick :) -akceptuję...no bo cóż lepie skrywać się pod maską
            pruderii i hipokryzji czest ???:) rodem dewota z jedynej słusznej rozgłośni :) ???
            pozdrawiam
            obiektywny a zarazem liberał seksualny :)
            • Gość: fiuufiuuu Re: do obiektywny IP: 195.205.202.* 01.10.09, 12:33
              Obiektywny? Ty pedofil chyba jesteś? Odpowiednie służby powinny ciebie sprawdzić...
              • Gość: obiektywny do dciaczka fiufifufufu IP: *.chello.pl 01.10.09, 15:20
                odwaga internetowa :) to standard :)...konfabulacje również :)))

ale najpierw dzieciątko fiuufiu proponuję zapoznać się z definicją słowo pedofil
                by nim szafować :)...

zresztą szkoda słów ...polemika rodem z piaskownicy...tylko, że nie szkoda Tobie
                czasu...paskudzić nasze forum
                • Gość: fiuufiuuu Re: do obiektywny IP: 195.205.202.* 01.10.09, 15:48
                  paskudzisz to ty typku z tego co wiem to cham z ciebie i ciota bynajmniej tak o
                  tobie mówią i do szkoły polskiego się naucz
                  forum.gazeta.pl/forum/w,55,100975372,100989915,Re_I_najwieksze_forumowe_hieny_na_FCz_m_k_.html
                  • Gość: obiektywny :) Re: do obiektywny IP: *.chello.pl 01.10.09, 15:50

hehehehehe proponuję troszkę kultury ::))) ale rozumiem są to stany Tobie obce :)
                  • Gość: obiektywny fiuufiuuu IP: *.chello.pl 01.10.09, 15:52
                    no tak ...a może łopatkę w rączkę ?:)))

a fiuufi przytocz mi jakiś kolejny swój autorytet :)....może tym razem cytat z
                    forum interii :))))
                    dzieciaczku :)
                    • Gość: SS20 Polański przeleciał 13-latkę, IP: 195.205.202.* 01.10.09, 21:40
                      TurboDymoMan zawstydził Polańskiego, przeleciał 113-latkę !
                      • looooooook Re: Polański przeleciał 13-latkę, 01.10.09, 21:42
                        hahahahah nie mogę poległem aahahahah :D
                        • aspirata Chodzi o odrobine forumowej kultury 01.10.09, 22:03
                          looooooook napisał:

> hahahahah nie mogę poległem aahahahah :D
                          Kazdy moze sobie zakladac jakiekolwiek watki i pisac co sobie zyczy.
                          Jesli ktos traktuje forum jako przywal dowal tte nie ma w tym nic zlego. W realu
                          nie ma szans na takie rozladowanie. Forum leczy. Przykro czyta sie jednak teksty
                          chamskie, rasistowskie i po prostu glupie. Osob, ktore nawet forumowa sie nie
                          zmieniaja. Odnosi sie oczas wrazenie, ze forum to taki zamkniety zaklad
                          specjalnej troski w ktorym szczeniak pozostaje szczeniakiem. Choc zyczliwi
                          forumowicze nie raz dali mu szanse na normalnosc.
                          • looooooook Re: Chodzi o odrobine forumowej kultury 01.10.09, 22:06
                            wzruszyłeś mnie dogłębnie swoją wypowiedzią naprawdę...
                            • aspirata Re: Chodzi o odrobine forumowej kultury 01.10.09, 22:16
                              looooooook napisał:

> wzruszyłeś mnie dogłębnie swoją wypowiedzią naprawdę...
                              Chyba zbyt mocno bo nie wiesz komu odpowiadasz.

• looooooook Re: Chodzi o odrobine forumowej kultury 02.10.09, 00:16
                                co ty bredzisz? najpierw mnie cytujesz ja odpowiadam a Ty piszesz że nie wiem
                                komu odpisuję... sory winnetu ale ja tu czegoś nie rozumiem teraz
                      • marcelmilau Re: Polański przeleciał 13-latkę, 03.10.09, 16:20
                        Gość portalu: SS20 napisał(a):

> TurboDymoMan zawstydził Polańskiego, przeleciał 113-latkę !

wczoraj zacząłem oglądać wojnę polsko-ruską i jak widziałem Szyca cały czas
                        przypominało mi się to twoje hasełko ;P - dobre.
                        • storima Re: Polański przeleciał 13-latkę, 03.10.09, 23:09
                          marcelmilau napisał:

> Gość portalu: SS20 napisał(a):
                          >
                          > > TurboDymoMan zawstydził Polańskiego, przeleciał 113-latkę !
                          >
                          > wczoraj zacząłem oglądać wojnę polsko-ruską i jak widziałem Szyca cały czas
                          > przypominało mi się to twoje hasełko ;P - dobre.

Czyli dalej uwielbiasz rzezbic w gownie

To nie tyle co dobre.
                          Bardzo niesmaczne
    • venom2.0 Re: Roman Polański 02.10.09, 11:56
      Gubernator Kalifornii dobrze powiedział, podzielam jego opinię.

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,7102302,_Polanskiego_nalezy_sadzic__jak_kazdego_innego_.html

• Gość: STOKROTKA Roman Polański IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.09, 12:45
        Ale nie od dziś wiadomo, że jak zwykły iksiński bzyknie 13 -latkę
        (za jej przyzwoleniem lub nie) to pójdzie siedzieć i od razu łatka
        pedofil będzie. A jak zrobi to osoba sławna, szanowana itp. to
        napiszą, ze małolata go sprowokowała i po prostu musiał ją bzyknąć.
        Polański powinien być ukarany. A to czy ta mała wcześniej z kims
        wspólzyła czy nie, nie jest tutaj dla mnie ważne. Stary zboczuch.
        • Gość: 44-latek Re: Roman Polański IP: 195.205.202.* 02.10.09, 13:06
          Gość portalu: STOKROTKA napisał(a)

>Stary zboczuch.

no, no, tylko nie stary!
          • Gość: STOKROTKA do 44-latka IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 02.10.09, 18:39
            No dobra, po prostu zboczuch...
            • Gość: ricardo 53 Ukarać Romana Polańskiego. IP: 193.138.241.* 03.10.09, 19:52
              Ukarać Romana Polańskiego to podstawowy cel dotychczasowych działań prokuratora
              w USA oraz wszelkich niesmacznych posunięć tak znamienitej postaci jaką był i z
              pewnością jest nadal Roman Polański.
              R. Polański uważał pewnie, że "piniondze to wszyćko".
              Otóż nie !!!
              Jest prawo.
              Jest honor.
              Jest godność drugiego człowieka.
              Roman Polański sprowadza wszystko do jednego wora i uważa pewnie, że jego status
              społeczny pozwala mu zachowywać się jak bydlę.
              Głupio mi się robi na myśl, że to mój rodak, ale jednak byłem radosny, gdy np.
              otrzymał Oskara.
              Czy takie jest życie sławnych lecz ułomnych ludzi ?
              Niech będzie to symboliczna kara, lecz niech prawo będzie prawem dla wszystkich
              ludzi tak jak śmierć jest zbawieniem każdego człowieka - biednego i bogatego. Tu
              prawo do życia jest bezwzględne !
              • Gość: Anty Temat otrzaskany jak mury Jasnogórskie IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.09, 21:27
                Bzyknął nie bzynkął.W wieku 70 lat to pedofil?Ale wczweśniej.Sam bym
                malolatę przygarnął.Ładna mi córka ktora lepiej się pruje niż
                matka.Trochę szacunku dla artysty jak by nie był.Żyd powiadacie,ale
                to z nim po śmierci spotkanie.Ale tu oszołomów,że głowa mała.Pa h...e
                i dziewice orleańskie
              • pluto37 Re: Ukarać Romana Polańskiego. 03.10.09, 22:31
                Gość portalu: ricardo 53 napisał(a):

> Ukarać Romana Polańskiego to podstawowy cel dotychczasowych
                działań prokuratora w USA
                - Jak kazdego prokuratora. Problem w tym, ze ten amerykanski system
                jest troche inny niz nasz i o tym trzeba pamietac.

oraz wszelkich niesmacznych posunięć
                - Gdyby wszystkich, to razem z Polanskim trzebaby sadzic nieletnia a
                naduzyta panienke, bo ktos wczesniej popelnil odziewiczenie na
                jeszcze bardziej nieletniej, za nieobyczajne zachowanie, mamusie,
                ktora niedopilnowala coreczki, swiadkow zdarzenia,
                wlasciciela "party", bo wpuscil panienke w to bagienko itd..
                > R. Polański uważał pewnie, że "piniondze to wszyćko".
                W opisywanym przypadku, to on byl w stanie ktory nie wskazywal na
                jakakolwiek uwage, poza wy..czynem.

> Jest prawo.
                W USwydaniu conajmniej dziwne i calkiem rozne w kazdym kawalku, a na
                dodatek zalezne od fiubdziu sedziego i precendensow bardziej, niz od
                kodeksow.
                > Jest honor.
                > Jest godność drugiego człowieka.

W omawianym przypadku Kodeks Boziewicza nie przystaje do
                rzeczywistosci. A co do godnosci, to rownie dobrze mozesz jej
                wymagac od uchlanego menela w rynsztoku, albo w rowie po remizowej
                imprezie..

> Czy takie jest życie sławnych lecz ułomnych ludzi ?
                JEST! Jak przejrzysz szmatlawce, to sie przekonasz, ze tylko co
                bardziej efektowne kawalki wylaza na wierzch. Byly juz przypadki, ze
                pan aktor najpierw dzwonil do mediow, a potem dawal sie zlapac na
                clintonowaniu:)))) I takie rozne.
                Niech będzie to symboliczna kara, lecz niech prawo będzie prawem
                dla wszystkich
                > ludzi tak jak śmierć jest zbawieniem każdego człowieka - biednego
                i bogatego. Tu prawo do życia jest bezwzględne !

Nie wzruszaj sie tak. O Prawo do w swietle lamp i przy niezlej
                monecie zabiegala przy okazji "gwiazdorow" mamusia panienki.
                Upodobania do nieletnich wykazuja bardziej i mniej slawni.
                W prasie znajdziesz opisy tatusiow z coreczkami i wnuczkami, mamus w
                trojkatach z rodzina, ksiezy i biskupow w roznych konfiguracjach,
                wyczyny bogobojnych mnichow i roznych podobnych.
                I zaden z tych wyczynowcow nie nazywal sie Polanski.
                Wiec nie ma co sie nim jedynie podniecac, bo sportowcow w tej
                dyscyplinie jest wielu. Tylko z mniejszymi pieniedzmy i mniej
                slawnych. Roznych ras i obywatelstwa.

A gwarzac o prawie, to nie wiem czy chcialbys, zeby kazde jego
                zlamanie przez ciebie nie ulegalo przedawnieniu. Bez wzgledu na to
                czy nawrzucasz sasiadowi, czy przejdziesz na czerwonym, czy
                znieprawisz kierdel owieczek i bace na dodatek.

• pluto37 Re: Ukarać Romana Polańskiego. 03.10.09, 22:33
                  I zeby nie bylo watpliwosci to dodam, ze ta cala historia interesuje
                  mnie jedynie jako ciekawostka przyrodnicza i nic poza tym.
                  • storima Re: Ukarać Romana Polańskiego. 03.10.09, 23:02
                    pluto37 napisał:

> I zeby nie bylo watpliwosci to dodam, ze ta cala historia interesuje
                    > mnie jedynie jako ciekawostka przyrodnicza i nic poza tym.

Ktos pisze kto zna USA realia.

P.S.
                    Pluto!
                    Obracalem sie w Stanach w rozmaitych srodowskach.
                    Kiedys, na party spotkalem ametykanskiego adwokata, z 2. polskiego pochodzenia.
                    To byly lata 1980;
                    Poczeteg mego tam pobytu.
                    Powiedzial mi ze ceni mnie i moja malozonke jako nowych obywateli USA.
                    Bo, on jak i jego koledzy sa zmeczeni czarnym kriminalnym elementem.
                    Oczywiscie mowiac to wypowiadal sie na temat czaranoskorych obywateli USA.

I przechwal sie jak ich wspolnie z kolegami z zawodu:
                    tepi.

Wystarczy przejrzec amerykanskie statystyki:
                    bialy uniknie kary smierci, za podobne popelnione przestepstwo, czarny jest
                    zabijany prze panstwo USA.

Podobnie jest z gwiazdami.

Ow sedzia z lat 70. playboy i poszukujacy slawy medialnej powiedzial:
                    "upie... tego polskiego sku...syna"

I zgadzam sie z Toba.
                    Ot, taka przyrodnicza ciekawostka.

A gawiedz FCz, nie chce sie uczyc. Pragnie jedynie, uparcie, na CHAMA, wyrazac
                    swe opinie.

• storima Re: Ukarać Romana Polańskiego. 03.10.09, 23:04
                      > Powiedzial mi ze ceni mnie i moja malozonke jako nowych obywateli USA.

Bo my biali.
                    • Gość: asdg Re: Ukarać Romana Polańskiego. IP: *.prenet.pl 03.10.09, 23:10
                      pieprzysz storimo jak zawsze
                      • storima Re: Ukarać Romana Polańskiego. 03.10.09, 23:20
                        Gość portalu: asdg napisał(a):

> pieprzysz storimo jak zawsze

pieprzyć
                        1. «dosypywać pieprzu do potraw»
                        Z pewnością.

Ale nie interesuje mnie podawanie na FCZ gó...anych potraw.
                        • Gość: ricardo 53 Re: W Polsce istnieje dulszczyzna. IP: 193.138.241.* 04.10.09, 10:06
                          Z całej tej afery obecnie obserwuję zachowania ludzi na świeczniku, dla których
                          ten "epizodzik Polańskiego" z małolatą stał się możliwością ujawnienia swojego
                          JA uwidocznionego w swoich wypowiedziach poparcia lub negacji tego faktu.
                          Bardzo zbulwersowała mnie wypowiedź Daniela Olbrychskiego, z której
                          wywnioskowałem, że jest on również "małostkowym zdobywcą małoletnich cnót".
                          Obecnie to może już tylko jego marzenia.
                          To takie życie artysty.
                          Ile wśród nich jest pedałów, pedofilów i innych zboczeńców seksualnych, to wie
                          tylko rynsztokowy świat " alei gwiazd ".
                          • angrusz1 Nie lubię jak mi się próbuje robić wodę z mózgu 04.10.09, 22:02

Ricardo 53 pisze :

"Ile wśród nich jest pedałów, pedofilów i innych zboczeńców
                            seksualnych, to wie
                            tylko rynsztokowy świat " alei gwiazd "

Zapewne Ricardo ma rację sugerując, że i sporo .
                            Ale ...ale i wokół tych gwiazd nie gromadzą się zakonnice .
                            Tylko takie 13-latki .
                            A ta 13-latka mogła wyglądać na wystarczająco dużo, by móc chcieć i
                            móc mieć stosunek seksualny .
                            Chyba to nie był gwałt a tylko niedozwolony seks z małolatą .
                            I to było ryzyko R.Polańskiego i nieostrożność , że nie sprawdził
                            wieku .
                            Ale popatrzmy ile dziewczyn zachodzi w ciążę w tym i podobnym wieku .
                            Taka to młodzież - niektórzy nazywają ich , je jeszcze dziećmi .

I tak to trzeba oceniać i karać .

A nie za gwałt - czyli siłą , przy czynnym oporze itd ...
                            Porządne dziewczyny w tym świecie , ba świątku , w tym wieku nie
                            bywają .
                            • Gość: obiektywny Re: Nie lubię jak mi się próbuje robić wodę z móz IP: *.chello.pl 05.10.09, 11:28
                              angrusz po raz pierwszy przyznaję Tobie rację....
                              chyba zweryfikuję swoje stanowisko....
                        • Gość: czestoch Re: Ukarać Romana Polańskiego. IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.09, 11:41
                          "pieprzyć" /wsp. słowinik języka polskiego/ - robić pranie móżgu
                    • Gość: też z gminy Re: Ukarać Romana Polańskiego. IP: *.anonymouse.org 04.10.09, 10:36
                      storima napisał:

...
                      > To byly lata 1980;
                      > Poczeteg mego tam pobytu.
                      > Powiedzial mi ze ceni mnie i moja malozonke jako nowych obywateli
                      > USA.

Szanowny storimo, czy mógłbyś - w skrócie oczywiście - uchylić nam rąbek
                      tajemnicy, jak można było zostać obywatelem USA w latach 1980-tych, na początku
                      swego pobytu w tym kraju demokracji i porządku publicznego, niedługo po
                      zaszczyceniu go swoją osobą. W normalnych warunkach była to sprawa zupełnie
                      niemożliwa, chyba, że zaistniały "specjalne warunki" emigracji z Polski.
                      Pochwalisz się publicznie mistrzuniu, czy tez należy Ci publicznie przypomnieć
                      jak to było. Są jeszcze tacy, co pamiętają.
                      • Gość: :)) Re: Ukarać Romana Polańskiego. IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.09, 11:43
                        trzeba było zdradzić swój kraj, dzisiaj to się nazywa - poszczrzać demokrację
                        amerykańską
                      • Gość: warlock Re: Ukarać Romana Polańskiego. IP: 195.205.202.* 04.10.09, 19:48
                        j.w.

• Gość: czestoch Re: Ukarać Romana Polańskiego. IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.09, 11:37
                Ukarać, to małe słowo, najlepiej posadzić na 10 lat, aby resztę życia /sobie
                pofolgował już/ spędził w celi, bo właściewie tam jemu miejsce. Ktoś napisał, że
                zgwałcić 13-latkę, to to samo co zgwałcić 100-letnią kobietę. Czyli w głowie ma
                być zupełnie popiep....e. Miejsce takim ludziom nie w społeczeństwa, dodam, że
                ani w Kościele ani we władzach też, tylko w celi. Oby, jak najszybciej go tam
                przyprowodzili, szkoda, że nie do tureckiej...
                • Gość: brrr Re: Ukarać Romana Polańskiego. IP: 195.205.202.* 04.10.09, 17:20
                  Tylko że polscy i francuscy żydzi bronią tego zwyrodnialca jak na razie to im
                  się udaje posadził bym ich razem z nim...
                  • Gość: czestoch Re: Ukarać Romana Polańskiego. IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.09, 20:40
                    Co tu jest grane? Ktoś ma z USraelu prawo do zadecydowanie w moim polskim
                    państwie? No, chyba, że sami chcecia, albo żartujecie, mili Państwo
                    • Gość: brrr.. Re: Ukarać Romana Polańskiego. IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.09, 21:34
                      cz��� 1: www.youtube.com/watch?v=giqxJOoyg80
                      cz��� 2: www.youtube.com/watch?v=g-TGDBvuMmU
                      cz��� 3: www.youtube.com/watch?v=PPMLIEgMn5I
                      cz��� 4: www.youtube.com/watch?v=7WYzvpM9jCE
                      cz��� 5: www.youtube.com/watch?v=2VLS8fA_tpk

Jane Burgermeister � wersja z polskimi napisami:
                      www.youtube.com/watch?v=AkykMa98Z_s
                      • Gość: Żydowski pachołek Re: Ukarać Romana Polańskiego. IP: *.dynamic.chello.pl 10.08.13, 21:37
                        rozkręca strony.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka