david007s 01.10.09, 17:51 Opinie o Galerii Jurajskiej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andre Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.net.stream.pl 01.10.09, 17:53 Wstrzymajcie się do otwarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.icis.pcz.pl 01.10.09, 17:58 Na razie poteznei zmienilo sie otoczenie - to niebo i ziemia - zamiast gruzu, ruin i szczurow jest fajny obiekt, jakiego miasto bardzo potzrebowalo, w fajnym otoczeniu. Reszta wyjdzie po otwarciu a i to nie od razu bo faktyczne otwarcie to raczej bedzie 14 pazdziernika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andre Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.net.stream.pl 01.10.09, 18:01 3 jest oficjalne otwarcie a 14 to finał tych wszystkich dupereli, konkursów, wszystkie sklepy będą otwarte. Czyli od 3 do 14 Października będzie się działo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 18:04 jak mozna wydac opinie o czyms czego sie jeszce nie zna, bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś
david007s Otwarcie galerii 01.10.09, 19:02 Już 3 października o godz. 11.00 Galeria Jurajska otworzy drzwi dla klientów. Pierwsze nowoczesne centrum handlowo-rozrywkowe w Częstochowie zaoferuje 200 sklepów, punktów usługowych i gastronomicznych oraz wielosalowe kino. "Galeria Jurajska będzie najmodniejszym miejscem na mapie Częstochowy. Znajdą się w niej sklepy marek nieobecnych do tej pory w mieście, a nawet w całym regionie. Restauracje, kawiarnie, miejsce zabaw dla dzieci oraz nowoczesne, wielosalowe kino to tylko niektóre z atrakcji, które Galeria Jurajska zaoferuje swoim klientom. Będzie to miejsce wyznaczające trendy w wielu dziedzinach codziennego życia – zakupach, spędzaniu wolnego czasu i rozrywce. Galeria Jurajska to miejsce, jakiego w Częstochowie jeszcze nie było" – mówi Monika Piwońska, PR & Marketing Manager GTC S.A. Twarzami kampanii reklamowej Galerii Jurajskiej zostali młodzi mieszkańcy Częstochowy - Dagna i Kacper wyłonieni spośród kilkuset chętnych w drodze castingu. Ich wizerunek pojawia się zarówno na nośnikach reklamy zewnętrznej jak i w lokalnych mediach. Wraz z inauguracją Galerii Jurajskiej na jej klientów czeka wiele niespodzianek. Już 3 października wystartuje konkurs z codziennymi nagrodami oraz nagrodą główną - samochodem Mitsubishi Lancer. Jego rozstrzygnięcie nastąpi podczas wielkiego finału 14 października. Tego samego dnia w Galerii Jurajskiej wystąpi Natalia Kukulska, a niebo nad Wartą rozświetli pokaz sztucznych ogni. Na październik zaplanowano również "Trendy Weekendy", podczas których będzie można podziwiać pokazy mody oraz występy tancerzy znanych z programu "You Can Dance". Przez kilka dni z Galerii Jurajskiej nadawać program na żywo będzie Radio RMF Maxxx. Galeria przeszła pomyślnie wszystkie sprawdzenia, testy i odbiory. Nad sprawnym funkcjonowaniem całego obiektu czuwać będzie blisko 200 pracowników Galerii, a chronić go będzie firma SOLID. W Galerii znajduje się nowoczesny system alarmowy i przeciwpożarowy, instalacja monitoringu oraz potężny system wentylacyjno-klimatyzacyjny. W Galerii znalazła się również mała elektrownia o mocy 1250 kVA, która załącza się automatycznie w ciągu kilku sekund od zaniku prądu w sieci, a w tym czasie działa awaryjne oświetlenia zasilane z akumulatorów - poinformował Dyrektor Galerii, Piotr Myszka. Całkowity koszt realizacji inwestycji wyniósł 140 mln euro. Galeria Jurajska jest trzecią inwestycją prowadzoną przez Globe Trade Centre S.A. (GTC) w sektorze centrów handlowo-rozrywkowych w Polsce i pierwszym nowoczesnym obiektem tego typu w Częstochowie. Realizacja inwestycji rozpoczęła się w lutym 2008 roku. Galeria usytuowana jest na działce o powierzchni 8,5 ha położonej w bezpośrednim sąsiedztwie drogi krajowej nr 1, łączącej północ i południe Polski. Powierzchnia całkowita Galerii wynosi 130 000 mkw, z czego 49 000 mkw to powierzchnia handlowo-rozrywkowa, która mieści 200 sklepów, punktów usługowych i gastronomicznych oraz wielosalowe kino Cinema City. W Galerii są 24 windy towarowe i osobowe oraz ruchome schody. Dla wygody klientów jest parking dla blisko 2000 samochodów, w tym wydzielony parking strzeżony. W Galerii Jurajskiej są sklepy najpopularniejszych marek polskich i międzynarodowych. Dla wielu z nich będzie to debiut na lokalnym rynku handlowym. Swoje sklepy w Galerii Jurajskiej otworzą m.in. Alma, Peek&Cloppenburg, grupa LPP - Reserved, Cropp, Home & You, Esotiq, House, Mohito, Mega Avans, grupa Inditex – Zara, Bershka i Stradivarius, C&A, Euro RTV AGD, Intersport, Empik, KappAhl, Smyk, Rossmann, Kakadu, Sephora, Douglas, Promod, Max Mara, Trussardi, czy Apart. Na pierwszym piętrze Galerii Jurajskiej będzie mieściła się także strefa gastronomiczna. Galeria Jurajska będzie otwarta od poniedziałku do soboty w godz. 10.00-22.00 oraz w niedziele od 10.00 do 20.00. Strefa gastronomiczna Galerii Jurajskiej będzie otwarta codziennie od 10.00 do 24.00. Kino Cinema City w Galerii będzie otwarte codziennie od 10.00 do ostatniego seansu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aligator Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.net.stream.pl 01.10.09, 20:21 Byłem wczoraj w Jurajskiej na otwarciu CinemaCity - swoja drogą fajny film rysunkowy w 3D pokazali "Odlot". Galeria dość duża, w środku jak to w galerii, ale wydaje mi się że z większością prac powinni zdążyć do soboty. Dobrze, że Jurajska powstała, potrzebne było takie miejsce. Jest zdecydowanie większa od Silesi a i mam nadzieję że "zatowarowanie" będzie lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
looooooook Re: Galeria Jurajska- opinie 01.10.09, 21:54 opinię mam taką przestałem słuchać rmf max bo bez przerwy przez cały dzień reklamy galerii. a i do tej całej galerii nie mam zamiaru iść bo reklamy skutecznie mnie do niej zniechęciły. z resztą co to za atrakcja market z kinem otwierają ameryka do czewy dotarła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.xdsl.centertel.pl 25.11.09, 18:26 looooooooook,analizując twoje wpisy na forum stwierdzam,że masz syndrom małej miejscowości,ażeby nie powiedzieć wsi.bardzo z tego tytułu cierpisz.Wylewasz swoje żale,niepotrzebnie!Chciałaby dusza do...itd:))))))))))))) daruj sobie,bo stajesz się żałosny!Ameryka?Jaka ameryka?Toż to żaden rarytas!Chłopie!Tak krytykujesz miasto w wszystko z nim związane,a prezydent cię interesował i jego kadencja!Jesteś żałosny i śmieszny! Czewa???Oj mały móżdżku;))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc do looooooooooka;) IP: *.xdsl.centertel.pl 25.11.09, 18:32 looooooooook,analizując twoje wpisy na forum stwierdzam,że masz syndrom małej miejscowości,ażeby nie powiedzieć wsi.bardzo z tego tytułu cierpisz.Wylewasz swoje żale,niepotrzebnie!Chciałaby dusza do...itd:))))))))))))) daruj sobie,bo stajesz się żałosny!Ameryka?Jaka ameryka?Toż to żaden rarytas!Chłopie!Tak krytykujesz miasto w wszystko z nim związane,a prezydent cię interesował i jego kadencja!Jesteś żałosny i śmieszny! Czewa???Oj mały móżdżku;))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peper Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.net.stream.pl 01.10.09, 22:26 Będzie w środku jakaś fontanna lub podobne atrakcyjne miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sly Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.strefa.com 01.10.09, 23:12 jeśli chodzi o architekture galerii to nie postarali sie. Miało być niewiadomo co, a powstal klocek, tak jakby stuningowany zwyczajny supermarket. Jak na tyle czekania na pierwszą galerie zasłużyliśmy na cos mniej banalnego. Podobnie otoczenie - choc bardziej uporządkowane to i tak pozostaje chaotyczne. ale coż. patrząc po 90% prywatnych posesji w polsce, Polakom nie zalezy na estetyce, tylko zeby było, tak wiec wiekszosc jest pewnie zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knd Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.09, 09:02 Co do dojazdów, moim zdaniem krakowska bis to póki co jakaś wielka porażka. Fakt super nowa nawierzchnia ale przegięciem jest to że przy samej Galerii nie ma żadnego podziemnego przejścia czy małego mostku dla pieszych idących od strony miasta do galerii, już nie mówię o braku sygnalizacji. Przecież gdy zacznie się tam ruch to nie będzie się dało przejechać albo bezpiecznie przejść na drugą stronę...Jadąc dalej za galerią - szkoda, że nie ma tej przelotki do ul. nadrzecznej bo tak z pięknej dwupasmowej drogi wciskamy się w ciasną ulicę krakowską...coś mi się wydaje że będziemy mieli piękne korki w tym rejonie...szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Galeria Jurajska- opinie IP: 195.205.202.* 02.10.09, 09:28 Gość portalu: knd napisał(a): > przy samej Galerii nie ma > żadnego podziemnego przejścia zgadzam sie, ze powinno tam byc podziemne przejscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.icis.pcz.pl 02.10.09, 10:07 Architektura nie jest wystrzalowa, ale jest OK. Szcegolnie od strony DK-1. Otoczenie rzeki i katedry dziala bardzo na plus calosci. To bedzie dobra wizytowka miasta tam gdzie wczesniej byly gruzy, ruiny, szczury, brud, smrod i dziadostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.09, 16:29 Bardzo słaby pomysł na teaser i billboard, tandetny przekaz. A GJ ma być miejscem w którym będą buzowały trendy. Może na marketing nie posypali? Trochę powiało też nieoptymizmem w związku z dość niewielką jednak liczbą ofert pracy. Z tego, co wymonitorowalem to nie było ich nawet 100. Znacznie mniej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.icis.pcz.pl 02.10.09, 18:05 Oferty pracy ? Co to takiego ? Licza sie mniejsca pracy - a tych jednak z pewnoscia jest okolo tysiaca czy ponad. Inna kwestia to oczywiscie placa, ale nie mozna pisac bzdur o 100 miejscach pracy .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Galeria Jurajska- opinie IP: 193.138.241.* 04.10.09, 08:36 zgadzam się. i wybrali paskudne twarze na ten bilboard, tzn. chłopak ujdzie, ale dziewczyna taka bardzooooo przeciętna .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komiczneeeeee Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 02.10.09, 16:40 A wiec tak : W Zarze nic nie ma ciekawego,w Reserved to samo co w sklepie w M1 a w H&M nawet przecen nie zrobili ... Jedynie fajna kolekcja jest w Vero Modzie , ale cenowo nie sa atrakcyjni ... Galeria ? nic specjalnego :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czwa wkońcu częstochowskie galerianki rozwiną skrzydła IP: *.chello.pl 02.10.09, 17:21 jak w filmie...bo do tej pory biedactwa musiały chodzić do don kichota - a teraz z pełną gębą jak profesjonalistki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mietek z Wanat Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 02.10.09, 17:33 niezły obciach iść jutro na otwarcie galerii :P jak dobrze pójdzie to zamierzam tam iść na wiosnę przyszłego roku , jak chamstwu i pospólstwu przeje sie już ta Pizza Hut a i 16 sweterek z ZARY juz nie będzie cieszył :) to co wieśniaki ? jutro o 11.00 przed wejściem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.09, 18:00 będę przed 10 ...trochę wcześniej do jutra :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gitarzysta Re: Wierny,jak pies. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.09, 21:12 Castoramo,ja Cie nie zdradze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria z Łobodna Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 02.10.09, 18:22 Ja już zamierzam stać przed wejściem ok 5 rano . Podobno maja jakies kupony dawać na 50 zł , do wykorzystania w C&A do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cedr Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.09, 18:39 A Galerianki będą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henryk Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.apus-net.pl 02.10.09, 20:01 Nowy serwis o Galerii Jurajskiej - jesli chcielibyscie dowiedziec sie co tam mozna znalezc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 10:24 co do galeri to sie nie moge jeszcze wypowiedziec bo tam nie bylam. dojazd jest ok, lista sklepow cieszy bo nie bylo u nas takich sieciowek, bo do tej pory bylam w katowicach i na wiele sobie nie moglam pozwolic. a co w koncu z ta restauracja sakana sushi? na stronie galeriajurajska.czest.pl figuruje ten lokal, a na galeriajurajska.pl juz nie? ale jak nie bedzie to moze i dobrze. czytalam opinie ze drogo i malo jedzenia no nic. bede przejezdzac to moge wstapic na 15 minut i rozejrzec sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kane Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.net.stream.pl 03.10.09, 10:40 Jak jest podpisana umowa to raczej będzie jak nie teraz to kiedyś na pewno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: internauta Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 08:05 W Galerii Jurajskiej jest internet bezprzewodowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 11:45 Oczywiście wszyscy mieszkańcy Częstochowy i okolic będą Ci "dozgonnie wdzięczni " jeśli raczysz wstąpic do G.J. na 15 minut i Nam sprawozdanie zdasz.Czekamy przebierając kończynami/ w powietrzu/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Galeria Jurajska- opinie IP: 80.48.157.* 06.10.09, 20:45 Poszedłem do Galerii Jurajskiej z ciekawości , moim zdaniem jest ona ostro przereklamowana , jest ciasno , wszystko upchane (za to parkingi aż za duże,mogli by zrobić parking gdzieś np. za galerią na dworze i zrezygnowac z pakingu na poziomie 1 i 2 -wrzucić jakieś fajne sklepy) ... Brakuje mi w środku jakiejś roślinności - a'la palm albo coś w tym stylu ,nie ma żadnej fontanny... Ogólnie ''Galeria Jurajska'' to moim zdaniem żadna galeria lecz bardziej pasaż,nie ma się czym podniecać nie umywa się to ani do Silesi w Katowicach ani np. do zotych tarasow w wawie. P.S. Galerie otwarli a juz strop sie wali w Cinema City... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elektron Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.net.stream.pl 06.10.09, 20:59 Ciasno? Jest ok. jeśli ludzi jest normalnie. next; Tak a samochody stały by na ulicy, 200 sklepów i nadal ci mało? next; Jrśli chcesz palmy i fontanny to wykup i leć do Dubaju tam na pewno nie będziesz narzekał. next; Jak to żadna galeria? i jak to nie ma roślinności tyle tych donic aż idzie się potknąć o którąś. Za dużo przebywaliście w Silesi może najwyższy czas odwiedzić inne miasta? Jeszcze będzie mówić, że nasza Jurajska jest o wiele lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liv Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.10.09, 21:19 Zgadzam sie w 100% złote tarasy i galeria krakowska przebijaja nasza galerie jurajska Odpowiedz Link Zgłoś
neo_92 Re: Galeria Jurajska- opinie 06.10.09, 21:24 Gość portalu: liv napisał(a): > Zgadzam sie w 100% złote tarasy i galeria krakowska przebijaja nasza > galerie jurajska O jeju i co teraz będzie?:( Będę płakał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.rev.inds.pl 17.02.10, 21:43 jak się nzaywają płytki które są połozone w cinema city galerja jurajska?? Odpowiedz Link Zgłoś
krataa Re: Galeria Jurajska- opinie 06.10.09, 21:12 teraz Częstochowa zamieni kolejność literek oprócz JG zasłynie też z GJ. łał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romper Stomper Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.09, 08:34 Same fast foody! :( Czy jedyną grupą docelową galerii jest młodzież? Towar w niektórych sklepach widziałem już parę miesięcy temu w innych galeriach. A najlepsze jest to , że tam był on już przeceniony. Pozwozili z całej Polski co się nie sprzedało i wpakowali do GJ tylko po wyższych cenach. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azren Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.euronet.net.pl 11.10.09, 21:46 szału ni ma troche przyciasnawo i nudno oprócz cinema city żadnych rozrywek gdzie pytam jakieś kregle automaty , gastronomia słabo tylko 5 knajp fast foody same ,w manufakturze 20 a wiecej sklepów o 1/3tylko ,sklepy wiekszość z bardzo wysokiej półki (odzież)ogólnie liczyłem na inaczej a tu kicha ale nie ma co sie podniecać , parking duży korytarzy do kibli dużo i daleko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.54.168.108.tvksmp.pl 11.10.09, 22:20 Generalnie jest ok a już najbardziej się cieszę z Kazara.Nie bedę musiała po torebki jeżdzić do Silesii :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GERARD Re: Galeria Jurajska- opinie IP: 195.205.202.* 11.10.09, 22:31 Gość portalu: xxx napisał(a): > Generalnie jest ok a już najbardziej się cieszę z Kazara.Nie bedę musiała po > torebki jeżdzić do Silesii :)) duże masz zużycie miesięczne tych torebek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.54.168.108.tvksmp.pl 11.10.09, 22:43 Jedni kupują buty w nadmiarze a ja mam słabość do torebek.Mogłabym nimi zapełnić dość duży sklep. Ja ich nie zużywam ja je rozdaję jak mi się znudzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GERARD Re: Galeria Jurajska- opinie IP: 195.205.202.* 11.10.09, 22:52 Gość portalu: xxx napisał(a): > Jedni kupują buty w nadmiarze a ja mam słabość do torebek znam taką jedną co ma słabość do jednego i drugiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.54.168.108.tvksmp.pl 11.10.09, 22:59 GERARD! no to się rozumiemy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaanka Re: Galeria Jurajska- opinie IP: 195.88.28.* 11.10.09, 23:52 Ja też się cieszę z Kazara i paru innych niezłych sklepów. Również mam słabość do torebek i jeszcze do butów.Zajmują całkiem sporą szafę w garderobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 09:15 > Zgadzam sie w 100% złote tarasy i galeria krakowska przebijaja nasza > galerie jurajska zrobcie nam taka przysluge i robcie tam zakupy jak nie macie co robic z pieniedzmi, to przeznaczcie ja na benzyne/pks/pkp czy ja mam teraz jezdzic specjalnie do krakowa i do warszawy zeby ocenic czym sie rozni od naszej galeri. ba! bede jezdzila tracila 40-50 zl na dojazd zeby w innej galeri zrobic zakupy bo u nas nie ma palmy. przeciez galerie nie moga byc takie same bo nie byloby takiej atrakcji-ze tak sie wyraze ja sie ciesze z nowych sieciowek, kazar omijam lukiem bo szkoda mi pieniedzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytator Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 12.10.09, 14:06 Byłem dziś i jestem pozytywnie zaskoczony :) Duuużo sklepów dla facetów z elegancką odzieżą i w końcu nie muszę jeździć na śląsk do silesii tylko tutaj pod nosem wsio jest :))) BRAWO GTC za wykonanie :) Mnie się podoba Irytacja tylko na 2gim poziomie bankomat wyłączony:/ P.S Na mapkach nie ma oznaczenia bankomatów - czyżby błąd młodości ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scubabe Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.gre.pl 12.10.09, 17:00 Byłam i z powodzeniem mogę stwierdzić że jest bardzo fajna są fajne sklepy i jest w czym wybierać. Są ciuchy tańsze i droższe ale zawsze coś fajnego się znajdzie . Fajnie że jest tyle sklepów dla dzieciaków tego w czawie brakowało no fajne sklepy dla domu szczególnie home&you w manufakturze są znacznie mniejsze i gorszy asotryment a u nas się postarali. A najważniejsze że mamy delikatesy Alma i można robić zakupy przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam74.live Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.54.173.188.tvksmp.pl 12.10.09, 19:56 Dostrzegłem wczoraj pewną niedogodność mianowicie, bankomaty euronetu szt 2 w niedziele nie czynne a w sklepie karta płacić się nie da ( awaria). Trochę się poirytowałem tym faktem ale mam nadzieje że te mankamenty z czasem zostaną usunięte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 20:04 chyba jeszcze nie mozna zamawiac przez internes z almy. moj partner po wejsciu do gj stwierdzil ze jeszcze nigdzie nie dojrzal bankomatu i to jest duzy minus :P ja tam nie lubie bankomatow. cos kosztuje 33 zl a ty musisz wyplacic albo 30 albo 40, gorzej z euronetem bo do tej pory najmniej do wyplacenia bylo chyba 50, wiec wole wczesniej wyplacic gotowke (bank zachodni bzwbk, mam konto w mbanku) albo zaplacic karta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-fuuj Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.net.stream.pl 12.10.09, 20:07 niestety alma24 jeszcze nie dziala w Czestochowie :/ a szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girl Empik Cafe - tragiczna obsługa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.09, 23:16 Byłam w GJ nie po to żeby pochodzić po sklepach, ale obczaić kawiarnie. Ulubiona z Krakowa Coffee Heaven tutaj mi się nie podoba - mało miejsca, brak oddzielnia od ludzi zwiedzających Galerię. Cafe Portugal - mały wybór, ale do rzeczy. Wybór padł na Empik Cafe. Fajny wystrój, wygodne fotele, książki i prasa do czytania. Wszystko fajnie. Złożyłam zamówienie, jako jedna z nielicznych chciałam usiść przy stoliku (większość brała na wynos kawkę). Kasjerka-kelnerka powiedziała, że mam poczekać, kawę i zamówioną również gorącą czekoladę przyniesie do stoika. Po 25 minutach oczekiwania poszłam się upomnieć o zamówienie. Niestety kasjerka-kelnerka zapomniała o tym, ze ktoś czeka na zamówienie. Łaskawie zrobiła kawę i czekoladę, przepraszam, "czekoladę", bo to co w tej kawiarni nazywa się gorącą czekoladą, to koło gorącej czekolady nawet nie stało i nawet nie przyniosła do stolika, tylko zawołała mnie, żebym sobie wzięła tacę, burcząc pod nosem przepraszam. Żadnej rekompensaty za jej faux pais. Niestety obsłudze brakuje bardzo dużo. Osoby brane z przypadku, nie mające pojęcia o tym, jak nalezy obsłużyć klienta. Wracając do czekolady...jakiś proszek czekoladopodobny zalany wodą. Smak zbliżony do rozpuszczalnego kakao wymieszanego z czekoladą w saszetkach do zalania wodą dostępnych w sklepach spożywyczych. Empik Cafe - niestety odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
car50 Re: Empik Cafe - tragiczna obsługa 14.10.09, 22:21 Wobec powyższego polecam kawe w Cafe Portugal- kawa pyszna ,obsługa szybka i sympatyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_podzamcze Re: Galeria Jurajska- opinie 13.10.09, 00:30 Dla mnie SUPERRR :) Oczywiscie wszystkim nigdy się nie dogodzi ale to co widze w Czestochowie od paru lat napawa mnie optymizmem . Poprostu az chce się w Waszym miescie zostawać te kilka godzin dłużej po pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja od KIEDY będą przeceny w Galerii Jurajskiej?? IP: 193.138.241.* 13.10.09, 11:28 od KIEDY będą/zaczną się przeceny w Galerii Jurajskiej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: od KIEDY będą przeceny w Galerii Jurajskiej?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 11:38 Gość portalu: ja napisał(a): > od KIEDY będą/zaczną się przeceny w Galerii Jurajskiej?? wyprzedaz zimowki prawdopodobnie po swietach, w takich galeriach zaczynaja sie najczesciej 27-28 grudnia..z tym ze beda to takie poczatkowe przeceny, takich -70% nalezy spodziewac sie na przelomie stycznia i lutego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: od KIEDY będą przeceny w Galerii Jurajskiej?? IP: 193.138.241.* 13.10.09, 21:26 a tej kolekcji jesiennej..?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: od KIEDY będą przeceny w Galerii Jurajskiej?? IP: 193.138.241.* 14.10.09, 11:39 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: od KIEDY będą przeceny w Galerii Jurajskiej?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.10.09, 19:11 nie ma Aldo i nadal musze do Krakowskiej jeżdzić :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: od KIEDY będą przeceny w Galerii Jurajskiej?? IP: *.alfanet24.pl 15.10.09, 00:07 Gość portalu: Magda napisał(a): > nie ma Aldo i nadal musze do Krakowskiej jeżdzić :-((( Współczuję. Wychodzi na to, że Twoje Aldo ma w d... Częstochowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: od KIEDY będą przeceny w Galerii Jurajskiej?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 19:31 Gość portalu: ja napisał(a): > a tej kolekcji jesiennej. jesienna najczesciej polaczona jest z zimowa tak jak wiosenna z letnia, tak jak zostalo napsiane wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: od KIEDY będą przeceny w Galerii Jurajskiej?? IP: *.rev.masterkom.pl 15.10.09, 00:07 A jak tam pokaz ? bo cos slabo bylo widac z krakowskiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: A ja czekam na IKEA w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 15:55 Co do IKEI to wątpię, nic nie wiem ale nie sądzę żeby szybko pojawiła się w Czewie, to nie jest sklep który jest w każdym mieście więc nie liczę na to. Co do Galerii Jurajskiej, pojechałam wreszcie wczoraj i jestem pozytywnie zaskoczona. Korytarze wcale nie są wąskie, podobnie jak w innych galeriach ale wiadomo że np. w silesia jest większa troszkę. Pojawiły się donice z zielenią, bo wcześniej ktoś pisał że nie ma kwiatów. Na górze gdzie jest cinema city, brakuje mi jeszcze jakiejś restauracji oprócz KFC (nie mówię o MCD itd), kilka sklepów jeszcze nie jest otwartych, wiszą kurtyny, w windzie którą jechałam troszkę brudno, lustra wypalcowane, jakiś kubek po napoju na ziemi ale tak to jest w miejscach publicznych, zawsze się znajdzie jakieś "bydło", podsumowując jestem zaskoczona więcej niż pozytywnie, fajnie że mamy takie miejsce, trochę sklepów jest, w niektórych rzeczywiście ceny z kosmosu ale może z czasem się to wypoziomuje (sklep z nożami do sushi po 700zł). Ktoś pisał, że nie ma takiego miejsca gdzie można usiąść spokojnie, nie w sensie kawiarni ale przy jakiejś fontannie, otóż jest takie miejsce na pierwszym poziomie, co prawda fontanny nie ma ani palmy ale jest kilka ławek i można spokojnie przysiąść i popatrzeć na świat. To co mnie się rzuciło w oczy, to sklep kakadu, gdzie ceny mają z kosmosu, whiskas dla kotów 5,50zł, gdzie w sklepie 3,60zł. Co ciekawe ten sam whiskach i część innych pokarmów w Alma market kosztuje 3,80zł :). Na koniec właśnie zostawiłam almę, sklep bajka jak dla mnie, jest wszystko, wybór taaaaaki, samego piwka tyle że mężuś nie wiedział co wybrać, chyba ze 30 rodzajów piwa i nie liczę tyskiego czy lecha bo te są co ciekawe zupełnie w innej części sklepu. Sklep duży a 1/3 jeszcze nie czynna, bo nie mają koncesji na mocniejszy alkohol ale stoiska już przygotowane. Fajnie że wreszcie jest takie miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: A ja czekam na IKEA w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 16:04 Jeszcze jedna rzecz, jak czytam opinię że złote tarasy albo galeria krakowska przebija naszą galerię to zastanawiam się czy niektórych ludzi można jakoś zadowolić? Po pierwsze zawsze się znajdzie coś lepszego a myślę że GJ nie jest najgorsza, po drugie nasza częstochowa to nie warszawa albo kraków więc może cieszmy się z tego że wreszcie jest coś nowego w tym szarym i smutnym mieście, szczególnie teraz w okresie jesienno zimowym. Jak pojedziecie do krakowa lub wawy i popatrzycie na centrum to też zawsze można powiedzieć, eeee w NY jest większe centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc. Re: Z ortografii pala! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.09, 18:18 czestochowa, krakow ,warszawa piszemy zawsze z duzej litery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joco Gej Trade Center IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.09, 20:42 W trakcie uroczystości otwarcia galerii jurajskiej Wrona i prezes GTC oraz biskup Nowak przecinali wstęgę. Wstęga była wielokolorowa to znaczy w kolorze tęczy. Kolor tęczy to flaga gejowska. Widać od razu że szalety galerii to miejsce zebrań lokalnych gejów. Wystarczy zobaczyć zdjęcie www.czestochowa.pl/samorzad/wydarzenia_samorzad/galeria-jurajska-otwarta/images/5.jpg?isImage=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jane ok ale czemu tak GORĄCO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.09, 09:03 Przestronnością i malo wyszukanym doborem punktow gastronomicznych nie imponuje,ale jest do ogarnięcia(nikt tu nie straci orientacji) i wybór kolekcji różnych marek i dowolnych pułapów cenowych odpowiednio duzy. To co mi nieco przeszkadza to temperatura . Przeciez tam jest chyba z 25stopni C.W dodatku tak suche powietrze ,że trzeba by zabierac ze sobą butelkę wody ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: ok ale czemu tak GORĄCO? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 18.10.09, 16:16 Mi zaś trochę przeszkadza niedobór schodów między poziomem 1 a 0. No ale wiadomo, że nic się nie dzieje bez powodu - dowiedziałem się, że jest to specjalne działanie, aby wymusić jak najdłuższe chodzenie po galerii. Poza tym mnóstwo drogich sklepów, ale po kilku rotacjach wszystko się unormuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wal Re: ok ale czemu tak GORĄCO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 20:00 W tej galerii ewidentnie brakuje mi przestrzeni. N.p. w Silesji widać przestrzeń,są tam też fontanny które polepszają klimat. Nie podoba mi się też wydzielony ciasny kąt na gastronomie. Jak byłem tam kiedyś przed południem to wszystkie miejsca dla klientów były zajęte przez wagarowiczów. Ogólnie nie podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 00:30 Galeria Jurajska jest niczego sobie w porównaniu z obiektami w innych miastach, zarówno pod względem powierzchni jak i firm, które mają w niej swoje sklepy. Dużym minusem jest jednak brak kultury u niektórych sprzedawców (nie generalizując oczywiście), zwłaszcza w sklepie firmy Bershka. Młoda dziewczyna odbierająca rzeczy od klientów po wyjściu z przymierzalni (ubrana w biały t-shirt i jeansy, ciemne blond włosy spięte w kitkę, lekko pofalowane) w sobotę 20 listopada zachowywała się skandalicznie. Nie można traktować klientów z pogardą! Wiem coś na ten temat, bo w czasach studenckich pracowałem w sklepie z odzieżą w Galerii Kazimierz i tam zachowanie jakie zaprezentowała w/w Pani było niedopuszczalne. Poczułem się na tyle urażony, że chciałbym zgłosić skargę. Ponieważ nie jestem z Częstochowy tylko z Krakowa, a do Galerii wstąpiłem wracając do domu nie mam jakichś konkretnych namiarów na osobę, która rozpatrzyłaby moją ewentualną skargę. Jeśli ktoś jest w stanie podać na forum jakiś adres czy numer telefonu do odpowiedniej osoby czy też instytucji byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też klient 897546 Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 10:33 Poziom wielu sprzedawców jest po prostu żenujący w wielu sklepach .Każdy uważa tylko ,że nasleży mu się dobra pensja i na tym koniec.Kwalifikacje spraedawców też są niskie-tytuł mgr bo tacy też są sprzedawcami to nie wszystko.W sklepie z bluzkami mało która sprzedawczyni potrafi powiedzieć z jakiego rodzaju materiału uszyto daną rzecz. A o technice obsługi mało kto ma jakiekolwiek pojęcie .Brak kompetencji daje się we znaki szczególnie w nowo otwieranych sklepach lub u osób które są zatrudniane okresowo.Sprzedaż w sklepie tonnie sprzedaż piwa w budce-tego można się nauczyć za 2-3 dni.To są tylko spostrzeżenia i uwagi przeciętnego klienta a sprzedawczynie niech głowy do góry nie zadzierają bo właśnie te najmłodsze mają bardzo nikłe kwalifikacje do handlu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhp Lepiej nic nie pisać, bo znowu dadzą do prokuratur IP: *.apus-net.pl 23.11.09, 11:33 Wy z tą krytyką to uważajcie. znowu ktoś się poczuje urażony i da sprawę do prokuratury. wszystko jest ok, cacy wszyscy się usmiechają i są super....... w koncu klient nasz pan...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato- dziadek Re:opinie o niektórych stoiskach w galerii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 17:58 Rzadko chodzę po sklepach ,ale po tych dziwnych opisach o galeri postanowiłem tam zajrzeć.Jestem mile zaskoczony obsługą na niektórych stoiskach.Dam przykład:na stoisku odziueży męskiej Bytom jest nadzwyczaj miła i sympatyczna młoda osoba która udzieliła mi wyczerpujących informacji o różnego rodzaju garniturach,koszulach,pulowerach-byłem tym tak zaskoczony że spytałem pojakiej szkole jest-okazało się że sympatyczna ososoba skończyła naszą politechnikę wydział związany z ekologią i pani inżynier jest sprzedawczynią odzieży-jakie to przykre na te demokratyczne czasy.Był to 23 listopad 2009 około godziny 12.00. Na innym stoisku Sklep zoologiczny Kakadsu dokonałem drobnych zakupów młody szczupły młodzieniec wybił mi paragon 008-101 godz 12.08wraz z młodą niską osobą kobieta udzielili mi wyczerpujących informacji na temat karmienia małych piesków typu Yrka,i ich obsłudze odnośnie załatwiania swoich potrzeb fizjologicznych i jak małego pieska nauczyć aby załatwiał swoje potrzeby nie na dywan lecz w odpowiednie miejsce w mieszkaniu w okresie zimowym.Byłem zaskoczony ich wiedzą i chęcia udzielenia mi wielu rad praktycznych.Wobec powyższego uważam ,że są jednak ludzie którzy cierpliwie i spokojnie potrafią klientowi udzielić wiele rad.POzdrawiam ich i na pewno odwiedzę ich jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol2 Re:opinie o niektórych stoiskach w galerii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 15:40 Napiszcie co ciekawego w tej galerii.Co pochwalić a co zganić i poprawić. Odpowiedz Link Zgłoś
scubabe Re:opinie o niektórych stoiskach w galerii 24.11.09, 15:56 Mnie tylko zastanawia dlaczego nie pomyśleli o najmłodszych. Powinien być kącik do zabawy dla maluchów blisko kawiarni tylko taki bez opłat tak jak jest to w Auchanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poważny klient Re:opinie o niektórych stoiskach w galerii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 17:06 Zeby napisać opinie to trzeba umieć ją napisać-a to okazuje się sztuką,bo na razie nikt nie umie nic logicznego o galerii napisać.To co jest pisane to są dyrdymały nieudaczników.Napiszcie czy podobają się wam stoiska -jakie i dlaczego -ich wyposażenie-wykończenie-czy obsługa jest miła i sympatyczna-ale konkretnie .Przecież to pomoże w usunięciu -poprawieniu usterek i zapewni sprawniejszą i sympatyczną obsługę.A przecież galeria jest dla klientów,aby mile spędzili swój czas na zakupach a może również na sympatycznych spotkaniach i randkach.Tam nie ma piwa i papierosów ludzie nie palą i jakoś można się bez tego żyć nie zatruwając innym okolice smrodem papierosów.A przecież są sympatyczne kafejki mini puuby.Szukajmy plusów i może minusów galerii -bo to uprzyjemni pobyt wielu klientom.Przecież galerii się nie rozbierze-bo kilkunastu osobom nie pasuje z różnych względów jak np duży pałac kultury w Warszawie.Propozycje niech będą ale logiczne a jak będą dziwne to trudno dzisiaj kto ma dwie dziurki w nosie to chce rządzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trw Do Powaznego klienta IP: *.prenet.pl 25.11.09, 18:21 Gość portalu: poważny klient napisał(a): Napiszcie czy podobają > się wam stoiska -jakie i dlaczego -ich wyposażenie-wykończenie-czy > obsługa jest miła i sympatyczna-ale konkretnie . Se idz i se zobacz bo tu za opinie idzie sie do prokuratury Odpowiedz Link Zgłoś
anula.c Brakuje sklepu tj. "Five o'clock" i herbaciarni 29.11.09, 18:43 Przydałaby się jakaś konkurencja dla ALMY... i sklep z herbatą na wagę/HERBACIARNIA np. "Five o'clock". Takie sklepik jest np Galerii Dominikańskiej we Wrocławiu i jest to super rozwiązanie... Przydałby się również sklep z markowymi/ekskluzywnymi alkoholami np. sklep "Nalewki i Inne" czy jakiś z markowymi wianami... A tymczasem nawet w ALMIE ciągle jest oczekiwanie na koncesje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: '''' Re: Brakuje sklepu tj. "Five o'clock" i herbaciar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.09, 18:47 anula.c napisała: > Przydałaby się jakaś konkurencja dla ALMY... i sklep z herbatą na wagę/HERBACIA > RNIA np. "Five o'clock". Takie sklepik jest np Galerii Dominikańskiej we Wrocła > wiu i jest to super rozwiązanie... Przydałby się również sklep z markowymi/eksk > luzywnymi alkoholami np. sklep "Nalewki i Inne" czy jakiś z markowymi wianami.. > . A tymczasem nawet w ALMIE ciągle jest oczekiwanie na koncesje... zgadzam sie, w silesii chyba jest taki sklep z winami..poki co na alme nie ma co liczyc w tym temacie...widze ze zaczeły sie w galerii konkretne przeceny, zazwyczaj takie duze zaczynaja sie dopiero po swietach, dlatego troche zdziwiona jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron uwaga!!! uwaga!!! IP: *.connect.netcom.no 29.11.09, 20:10 nie polecam wjazdu na najwyższe piętro parkingu. drzwi pozamykane, windy nie chodzą, albo się zacinają. a jak się już dostaniesz do środka, to wyjście zajmie ci lekko pół godziny, ochrony o drogę nie pytaj, bo nie ma pojęcia. sprawdzone na własnej skórze 5 października, 6 osób spotkanych przy windzie. makabra. a jakby się paliło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Piekne:) IP: *.rev.snt.net.pl 04.02.10, 19:40 Ale za to jakie laseczki tutaj pracują to aż ślinka cieknie:)Niektóre klientki tez są ekstra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Piekne:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 19:47 a niby w których to sklepach pracują:?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karmelowa Sephora/Douglas... IP: *.chello.pl 19.02.10, 23:21 a mnie denerwują ekspedientki w Douglasie lub Sephorze !!! jeszcze dobrze nie wejdę, rozejrzę się lekko po perfumach a te już podłażą i CZY POMÓC PANI W CZYMS?! tak, potrzymać mi siatki ! - mam ochotę odpowiedzieć :/ Czy tak musi być w każdej perfumerii? To bardzo irytuje !! W innych butikach [odzieżowych] tego nie ma, za to w każdym D. albo S. tak jest, żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Sephora/Douglas... IP: 195.205.202.* 19.02.10, 23:43 Gość portalu: karmelowa napisał(a): a mnie denerwują ekspedientki w Douglasie lub Sephorze !!! > jeszcze dobrze nie wejdę, rozejrzę się lekko po perfumach a te już podłażą i CZ > Y POMÓC PANI W CZYMS?! > tak, potrzymać mi siatki ! - mam ochotę odpowiedzieć :/ > Czy tak musi być w każdej perfumerii? To bardzo irytuje !! mnie też to wnerwia, podejdzie taki pajac i od razu myśli, że coś kupię, a niby za co mam kupić, czy ja pieniędzmi sr..? lubię sobie po prostu wejść do perfumerii, popsikać się trochę za darmo i tyle, następnym razem jak ktoś mnie będzie napastował w ten sposób to dam mu z liścia w papę i się skończy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Sephora/Douglas... IP: *.net.stream.pl 21.02.10, 17:15 Takie mają standardy obsługi klienta. Nie zmienia to jednak faktu, że jest to bardzo irytujące, kiedy te panie podchodzą i udają znawczynie. Spotkałam się także z pytaniem: "Może pokazać pani jakiś zapach?" To tak jakbym sama nie potrafiła wziąć do ręki interesujący mnie flakon i psiknąć na nadgarstek lub kartonik. Zdecydowanie mniej inwazyjne są panie w Marionnaud w Auchan, ale tam mają troszkę mniejszy wybór perfum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.sanetja.pl 20.02.10, 13:46 Beznadziejna jest, nic tam nie ma a tak właściewie to ejst wszystko to sam co na alejach hehe. Poza tym jest mała:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.icis.pcz.pl 20.02.10, 14:00 Galeria moglaby by byc wieksza, ale porownujac Aleje i GJ widac jak bardzo siermiezne sa w tej chwili Aleje. Galeria cieszy sie dlatego coraz wieksza popularnoscia, a Aleje stopniowo pustoszeja - co nie jest dobra rzecza. A jestem prawie pewny ze na GJ sie nie skonczy - wowczas w Alejach w ogole malo co zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomuś Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.10, 09:26 Fajna ta galeria jest, rano lecę do niej umyć kilka szyb w samochodach na parkingu, a potem jak wielki pan idę do Almy po bułki. Odpowiedz Link Zgłoś
agios11 Re: Galeria Jurajska- opinie 26.02.10, 21:38 niezły kwas galeria od 10.00 do 22.00 czy to nie przesada dajcie ludziom żyć zmieńcie godziny pracy od 9.00 do 21.00 Odpowiedz Link Zgłoś
oleczka69 Re: Galeria Jurajska- opinie 02.03.10, 00:31 agios11 napisała: > niezły kwas galeria od 10.00 do 22.00 czy to nie przesada dajcie ludziom żyć > zmieńcie godziny pracy od 9.00 do 21.00 no byłoby rewelacyjnie.. bo przecież o 21 to żywej duszy na galerii nie ma.. ale te inteligenty stwierdziły, że zmiany dotyczące godzin otwarcia źle by wpłynęły na obrotu sklepów.. Boże widzisz i nie grzmisz!! nikogo nie ma o 21 ale obrót ma się zwiększyć...zero pomyślunku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdew Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 13:37 www.tvs.pl/informacje/5858/ obejrzyjmy razem ciekawy film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Galeria Jurajska- opinie IP: *.icis.pcz.pl 14.03.10, 13:47 Taki chlopak to ma przechlapane - co by nie zrobil zawsze beda podejrzenia ze to mama. Powinien siedziec w domu na utrzymaniu mamusi ... Odpowiedz Link Zgłoś
monikawalc Re: Galeria Jurajska- opinie 09.01.17, 17:22 wydam niepochlebną opinię o sklepie MOHITO w galerii jurajskiej w Częstochowie.Pani kierownik tego sklepu oraz pracownice tego sklepu odmówiły mi sprzedaży wybranego modelu płaszcza. Twierdziły, że ten egzemplarz jest odłożony dla jakiejś Pani z Katowic która telefonicznie poprosiła o odłożenie go i ma po niego przyjechać popołudniu. Mnie zaś powiedziały, że nie mają prawa odkładać rzeczy na prośbę klientów a tamtej Pani odłożyły płaszcz tym samym blokując mnie możliwość kupna tego płaszcza. Wg mnie tak się nie robi, żeby jednego klienta traktować w szczególny sposób a innego jak gorszego sortu. JUz nie zrobie tam zakupów Odpowiedz Link Zgłoś