Dodaj do ulubionych

Mega Avans czy Euro?

03.10.09, 23:04
Który sklep ma lepsze ceny. Jak obsługa a wt ych sklepach?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Mega Avans czy Euro? IP: *.xdsl.centertel.pl 04.10.09, 10:33
      Wedlug mnie Mega Avans
      • Gość: black Re: Mega Avans czy Euro? IP: *.prenet.pl 04.10.09, 10:39
        Avans ceny , Euro asortyment
        • Gość: fd oba sa bardzo drogie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 12:40
          oba sa bardzo drogie
    • Gość: max Re: Mega Avans czy Euro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 17:14
      zarówno jeden i drugi sklep nie ma racji bytu
      przeanalizowalem dokładnie ceny i są one za wysokie w stosunku do
      innych sklepów.
      okazało się ,że aktualnie auchan i medoia są sporo tańsze.
      nie mówie o produktach z gazetki -to jest szajs...
      • Gość: andd Re: Mega Avans czy Euro? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.09, 08:03
        Otóż to, produkty z gazetki to szajs. Była okazja się tego pozbyć a ludzie.....
        echh..
        • Gość: kibic Re: Mega Avans czy Euro? IP: *.xdsl.centertel.pl 05.10.09, 23:38
          Ale wy glupoty gadacie. Auchan i Media najtansze. Rozmawialem z kolega, ktorego
          spotkalem. Pracuje w Auchanie i spisywal ceny sprzetu i powiedzial ze u nich
          jest drozej. To samo chwile gosc z Media. Wiekszosc jest tam drozej !!!!!!!!!!
          • Gość: jgx Avans!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 07:53
            zdecydowanie avans byłem wczoraj osobiscie w jurajskiej - w rtv ceny
            kosmos drozej o wiele jak w media (gdzie i tak bez promocji dość
            drogo) w avansie duzo taniej niż w media i baaaardzo duzo taniej niż
            w euro, porównywane na kilku produkatach
            • Gość: ja Re: Avans!! IP: *.net.stream.pl 06.10.09, 08:26
              takie porównanie nie ma sensu trzeba skupić sie na konkretnym modelu i zacząć
              porównywać dla mnie dwa dodatkowe sklepy to rewelacja ponieważ jest większy
              wybór a jeśli chce się kupić produkt to trzeba jeździć od sklepu do sklepu
              jeszcze porównać na ceneo czy skąocu niejednokrotnie zdarza sie że ceny z
              internetu są porównywalne z cenami ze sklepu a najczęściej jest tak jak w aptece
              jedno tańsze drugie droższe
              • Gość: Ja Re: Avans!! IP: 193.138.243.* 06.10.09, 08:35
                Przy wyborze sklepu i ceny uważajcie na firmę ARPOL - sklep na rogu ogrodowej i
                katedralnej.
                Są w tym miejscu od niedawna, cały czas zmieniają lokalizacje i nie pokazują
                swojej nazwy(brak logo).
                Właściciel to krętacz, który sprzedaje uszkodzony sprzęt. Poczytajcie na forum,
                zapytajcie u rzecznika konsumentów w UM.
                Tylko ostrzegam przed problemami, które po zakupie będziecie miec
                • emerytwojsko Re: Avans!! 06.10.09, 11:16
                  Wolę mimo wszystko Avans. W Auchanie i Media zdarzają się czasem
                  rzeczy bardzo tanie na początku, potem drożeją. Nie chcę reklamować
                  ale kupiłem w Auchan produkt za 99 zł, wg mnie bardzo dobry. Teraz
                  kosztuje już 139 zł i nie ma chętnych. W Media kupilem 2 telefony w
                  niskiej cenie, obecnie są o połowę droższe. W Avansie zdenerwowało
                  mnie naciąganie klientów. Na pierwszej stronie gazetki umieszczono
                  nawigację za 99 zł (w innych sklepach ok. 199 zł) ale nikt tej
                  nawigacji, poza jedną na wystawie nie widział. Nieładnie.
                  • Gość: max Re: Avans!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 11:46
                    jeżeli chcecie przepłacać towar to kupujcie byle gó... w molochach
                    euro,mega avans ,media.
                    sklepy na ogrodowej ,faradaya nowy jest na warszawskiej po dawnym
                    salonie bmw należą do najtańszych w częśtochowie u nich raczej
                    większośc klientów kupuje.
                    ja też tam kupowałem i przy dostawie sprawdziłem zakupiony towar -
                    okazał się lekko wgnieciony więc nie przyjąłem .za 2 dni miałem nowy
                    produkt i juz sprawny .więc nie widzę potrzeby przepłacać w
                    EURO,MEGA AVANSIE,CZY MEDIA .
                    WYSTARCZY TYLKO OBEJRZEĆ CO SIĘ KUPIŁO.
                    PRODUKT ,KTORY ZAKUPIŁEM BYŁ TAŃSZY O 399 ZŁOTYCH NIŻ W MEDIA -
                    lodówka liebheer -wartośc 2899.
                    ja nie należe do GŁUPICH.
                    aha jest jeszcze jeden dobrty sklep po dawnej adrii na armii
                    krajowej
                  • Gość: ktos Re: Avans!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.09, 14:02
                    Produkty z gazetki , bardzo się szybko sprzedały. Nawigacje były może
                    przez pierwszych 5 minut .
                    Były na półce , tylko trzeba było szybko je znaleźć .
                    Pozdrawiam .
                    Ps. Oczywiście ograniczona liczba produktów. Do wyczerpania zapasów.
        • Gość: OBIEKTYWNY Re: Mega Avans czy Euro? IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.09, 13:40
          NIE MASZ RACJI, znam tą branże od lat sprzęt był dobrej klasy w
          super niskich cenach - na otwarcie (dlatego były limity w
          sztukach).Podaje przykład BAAN 13 INOX 999PLN 50 SZT.
          SPRZEDAŁEM TYCH LODÓWEK SETKI PO 1399 PLN. ŻADNYCH PROBLEMÓW Z
          AWARYJNĄŚCIĄ. NIE JEST TO LIEBHERR ,KTÓRY TEŻ ULEGA AWRII i to
          najczęściej układu chłodniczego - brak możliwości naprawy!!!
          Pozdrawiam wszystkich
          FANATYK SPRZĘTU AGD
    • Gość: RRR Re: Mega Avans czy Euro? IP: *.rev.masterkom.pl 06.10.09, 12:51
      Ludzie ja was nie rozumiem ... RTV czy AGD to sprzęt który używa się
      przez długi czas ..... wiec jakie to ma znaczenie czy się go kupuje
      100-200zł drożej ...... dla mnie to irracjonalne. Oszczędza się tam
      gdzie wydatki są cykliczne i częste a nie na dobrach dłuższego
      użytkowania. Na piwo czy fajki więcej wydajecie w ciągu roku niż ta
      różnica między sklepami wynosi ...
      • emerytwojsko Re: Mega Avans czy Euro? 06.10.09, 15:20
        Nigdy nie miałem problemów z reklamacją sprzętu w Media i Tesco.
        Były trudności w Realu i Auchanie. W tym ostatnim trochę się
        poprawiło. Spróbujcie coś zareklamować czy wymienić w sklepikach na
        Alei i w pobliżu.
        • Gość: Alaryk Re: Mega Avans czy Euro? IP: 195.205.202.* 15.10.09, 20:00
          kupiłem dzisiaj wagę w Avansie za 95zł, taka sama waga w Euro kosztuje 129zł
          • Gość: jds Re: Mega Avans czy Euro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 23:31
            to sa detale. Ogolnie ceny sa bardzo wysokie w obu i towary nie
            bedace w promocji kosztuja tyle samo. Nie moga rywalizowac ze soba
            cenami bo zbankrutuja
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka