videomaniak 03.10.09, 23:04 Który sklep ma lepsze ceny. Jak obsługa a wt ych sklepach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Mega Avans czy Euro? IP: *.xdsl.centertel.pl 04.10.09, 10:33 Wedlug mnie Mega Avans Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black Re: Mega Avans czy Euro? IP: *.prenet.pl 04.10.09, 10:39 Avans ceny , Euro asortyment Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fd oba sa bardzo drogie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 12:40 oba sa bardzo drogie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Mega Avans czy Euro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.09, 17:14 zarówno jeden i drugi sklep nie ma racji bytu przeanalizowalem dokładnie ceny i są one za wysokie w stosunku do innych sklepów. okazało się ,że aktualnie auchan i medoia są sporo tańsze. nie mówie o produktach z gazetki -to jest szajs... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andd Re: Mega Avans czy Euro? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.10.09, 08:03 Otóż to, produkty z gazetki to szajs. Była okazja się tego pozbyć a ludzie..... echh.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Mega Avans czy Euro? IP: *.xdsl.centertel.pl 05.10.09, 23:38 Ale wy glupoty gadacie. Auchan i Media najtansze. Rozmawialem z kolega, ktorego spotkalem. Pracuje w Auchanie i spisywal ceny sprzetu i powiedzial ze u nich jest drozej. To samo chwile gosc z Media. Wiekszosc jest tam drozej !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jgx Avans!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 07:53 zdecydowanie avans byłem wczoraj osobiscie w jurajskiej - w rtv ceny kosmos drozej o wiele jak w media (gdzie i tak bez promocji dość drogo) w avansie duzo taniej niż w media i baaaardzo duzo taniej niż w euro, porównywane na kilku produkatach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Avans!! IP: *.net.stream.pl 06.10.09, 08:26 takie porównanie nie ma sensu trzeba skupić sie na konkretnym modelu i zacząć porównywać dla mnie dwa dodatkowe sklepy to rewelacja ponieważ jest większy wybór a jeśli chce się kupić produkt to trzeba jeździć od sklepu do sklepu jeszcze porównać na ceneo czy skąocu niejednokrotnie zdarza sie że ceny z internetu są porównywalne z cenami ze sklepu a najczęściej jest tak jak w aptece jedno tańsze drugie droższe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Avans!! IP: 193.138.243.* 06.10.09, 08:35 Przy wyborze sklepu i ceny uważajcie na firmę ARPOL - sklep na rogu ogrodowej i katedralnej. Są w tym miejscu od niedawna, cały czas zmieniają lokalizacje i nie pokazują swojej nazwy(brak logo). Właściciel to krętacz, który sprzedaje uszkodzony sprzęt. Poczytajcie na forum, zapytajcie u rzecznika konsumentów w UM. Tylko ostrzegam przed problemami, które po zakupie będziecie miec Odpowiedz Link Zgłoś
emerytwojsko Re: Avans!! 06.10.09, 11:16 Wolę mimo wszystko Avans. W Auchanie i Media zdarzają się czasem rzeczy bardzo tanie na początku, potem drożeją. Nie chcę reklamować ale kupiłem w Auchan produkt za 99 zł, wg mnie bardzo dobry. Teraz kosztuje już 139 zł i nie ma chętnych. W Media kupilem 2 telefony w niskiej cenie, obecnie są o połowę droższe. W Avansie zdenerwowało mnie naciąganie klientów. Na pierwszej stronie gazetki umieszczono nawigację za 99 zł (w innych sklepach ok. 199 zł) ale nikt tej nawigacji, poza jedną na wystawie nie widział. Nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Avans!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 11:46 jeżeli chcecie przepłacać towar to kupujcie byle gó... w molochach euro,mega avans ,media. sklepy na ogrodowej ,faradaya nowy jest na warszawskiej po dawnym salonie bmw należą do najtańszych w częśtochowie u nich raczej większośc klientów kupuje. ja też tam kupowałem i przy dostawie sprawdziłem zakupiony towar - okazał się lekko wgnieciony więc nie przyjąłem .za 2 dni miałem nowy produkt i juz sprawny .więc nie widzę potrzeby przepłacać w EURO,MEGA AVANSIE,CZY MEDIA . WYSTARCZY TYLKO OBEJRZEĆ CO SIĘ KUPIŁO. PRODUKT ,KTORY ZAKUPIŁEM BYŁ TAŃSZY O 399 ZŁOTYCH NIŻ W MEDIA - lodówka liebheer -wartośc 2899. ja nie należe do GŁUPICH. aha jest jeszcze jeden dobrty sklep po dawnej adrii na armii krajowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Avans!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.09, 14:02 Produkty z gazetki , bardzo się szybko sprzedały. Nawigacje były może przez pierwszych 5 minut . Były na półce , tylko trzeba było szybko je znaleźć . Pozdrawiam . Ps. Oczywiście ograniczona liczba produktów. Do wyczerpania zapasów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OBIEKTYWNY Re: Mega Avans czy Euro? IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.09, 13:40 NIE MASZ RACJI, znam tą branże od lat sprzęt był dobrej klasy w super niskich cenach - na otwarcie (dlatego były limity w sztukach).Podaje przykład BAAN 13 INOX 999PLN 50 SZT. SPRZEDAŁEM TYCH LODÓWEK SETKI PO 1399 PLN. ŻADNYCH PROBLEMÓW Z AWARYJNĄŚCIĄ. NIE JEST TO LIEBHERR ,KTÓRY TEŻ ULEGA AWRII i to najczęściej układu chłodniczego - brak możliwości naprawy!!! Pozdrawiam wszystkich FANATYK SPRZĘTU AGD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RRR Re: Mega Avans czy Euro? IP: *.rev.masterkom.pl 06.10.09, 12:51 Ludzie ja was nie rozumiem ... RTV czy AGD to sprzęt który używa się przez długi czas ..... wiec jakie to ma znaczenie czy się go kupuje 100-200zł drożej ...... dla mnie to irracjonalne. Oszczędza się tam gdzie wydatki są cykliczne i częste a nie na dobrach dłuższego użytkowania. Na piwo czy fajki więcej wydajecie w ciągu roku niż ta różnica między sklepami wynosi ... Odpowiedz Link Zgłoś
emerytwojsko Re: Mega Avans czy Euro? 06.10.09, 15:20 Nigdy nie miałem problemów z reklamacją sprzętu w Media i Tesco. Były trudności w Realu i Auchanie. W tym ostatnim trochę się poprawiło. Spróbujcie coś zareklamować czy wymienić w sklepikach na Alei i w pobliżu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alaryk Re: Mega Avans czy Euro? IP: 195.205.202.* 15.10.09, 20:00 kupiłem dzisiaj wagę w Avansie za 95zł, taka sama waga w Euro kosztuje 129zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jds Re: Mega Avans czy Euro? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 23:31 to sa detale. Ogolnie ceny sa bardzo wysokie w obu i towary nie bedace w promocji kosztuja tyle samo. Nie moga rywalizowac ze soba cenami bo zbankrutuja Odpowiedz Link Zgłoś