paranojans123 06.10.09, 10:41 ktos u niej byl?prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutkajski Re: dr dermatolog Anna Pieczyńska 06.10.09, 11:16 Jesli chodzi o specjalizacje i nazwisko to sie zgadza. Imienia nie pamietam. Bylem raz u tej pani. Bardzo nie przyjemna,niegrzeczna i nie mila.Sprawiala wrazenie,ze przyjmuje pacjentów za kare. Nie wiem czy skuteczna jako specjalista bo bylem u niej tylko raz, ostatni raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: dr dermatolog Anna Pieczyńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 12:20 zgadzam się, lekarka nie miła, leczy tak sobie, przepisuje leki z reklam. Mnie pomogła bardzo dr Magdziarz-Orlitz. Pracuje na Botanicznej w klinice Solmed. Chodziłam do kilku lekarzy tylko ta dr pomogła. Zrobiła wszystkie szczegółowe badania, włacznie ze skierowaniem na hormony. Podchodzi do pacjenta profesjonalnie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paranojans Re: dr dermatolog Anna Pieczyńska IP: *.net.stream.pl 06.10.09, 12:38 hmmm,moja kolezanka u niej byla i bardzo zadowolona byla i mowila ze bardzo sympatyczna itp,ze super zabiegi robi,ja dzis do niej ide,ale opinie podzielone widze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REW Re: dr dermatolog Anna Pieczyńska IP: *.rev.masterkom.pl 06.10.09, 12:42 Imienia nie kojarzę ...... ale ponad 15 lat temu chodziłem z cerą do pieczyńskiej ... ale to była chyba matka, która już nie żyje. Kosztowało ale było ok. Ale ta córeczka jej to miernota ponoć jest - tak słyszałem i przekazuję ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tola Re: dr dermatolog Anna Pieczyńska IP: *.net.stream.pl 06.10.09, 18:02 chodziłam do niej z córką -problem trądzik. Wyciągnęła kasy, a rezultat marny. Na koniec się przyznała, że czasem leczenie trwa całe lata. Mogła to powiedzieć na 1 wizycie, nie wydałabym tysiaka za nic. Ale może innym się uda. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
beata_9999 Re: dr dermatolog Anna Pieczyńska 19.09.15, 11:11 Trafiłam do Pani Doktor przez przypadek, miałam ogromne problemy z trądzikiem, leki, maści, cuda... Pani Doktor od razu wręczyła mi wizytówkę do swojego gabinetu, gdzie chodziłam praktycznie co tydzień i wydawałam na zabiegi ładne kwoty. Efekty były widoczne po jakimś czasie, ale kiedy Pani Doktor chciała mnie umówić na którąś wizytę z rzędu i wręczyła mi lekki kwas do smarowania, za co za wizytę + preparat musiałam zostawić u niej ponad 400 zł, bardzo się zdenerwowałam i więcej do niej nie przyszłam. Zdziera pieniądze i tyle. Całkowity brak profesjonalnego podejścia do pacjenta. Nie uprzedza ile będzie zabiegów, nie określa całego procesu leczenia. Jak zrobi po dwa zabiegi na twarz, dekolt i plecy, to mija akurat tyle czasu, żeby umawiać na kolejne i kolejne, bo cały czas nie ma idealnego efektu. Nigdy w życiu już nie trafiłam na tak złego dermatologa. Teraz kiedy potrzebuję pomocy, porady, leków, nie mam problemu i efekty są widoczne od razu. Na prawdę odradzam tę Panią Doktor. Szkoda, czasu, pieniędzy i nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
helbietka Re: dr dermatolog Anna Pieczyńska 19.09.15, 14:48 Tylko dr Dorota Rychter, - specjalista dermatolog wyleczy wszystko na skórze, przyjmuje w przychodni kolejowej i na Zana. Co najważniejsze, - nie kieruje do swojego prywatnego gabinetu, bo go nie ma, pacjentów traktuje poważnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
ajdidi Re: dr dermatolog Anna Pieczyńska 07.10.15, 02:13 Polecam Ci dr Lelit -Zarębę z Kościuszki koło RTG. To było kilka lat temu, ale to edyny lekarz dermatolog, a byłam u ok.10 w Cze-wie, który mnie wyleczył, bez filozofii, 2 razy z jakiegoś niezidentyfikowanego syfu bez wyciągania szmalu. Najlepsze co można usłyszeć od prywatnego lekarza-dermatologa po 1 wizycie - to to co ja usłyszałam:"..I mam nadzieję, że się więcej nie zobaczymy.". Hahaha! I tak było. Poza tym ma doktorat z trądziku, z tego co wiem. Dla mnie wymiotła wszystkich. Odwaliła normalnie dr House'a diagnozy w mojej nietypowej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś