edgard4 17.10.09, 14:25 Na dole strony T. Wrony znajduje się formularz pod linkiem "zadaj pytanie". Prezydent odpowiada na zadawane pytania na stronie. tadeuszwrona.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Chichot losu Irek pyta, Irek odpowiada IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.09, 16:10 Nie ma to jak siebie samego zapytać i udzielić sobie odpowiedzi :) Kolejna fikcja PR-owska mająca na celu uwiarygodnić w oczach mieszkańców jaśnie_nam_panującego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Irek pyta, Irek odpowiada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 16:17 te "dialogi" to kontrolowana ściema. Też wiem, że to pilotuje IL. Wszyscy wiedzą. I to byłoby na tyle w tym uwłaczającym PRowskim temacie. Ja i tak idę na referendum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Irek pyta, Irek odpowiada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.09, 16:23 Dzisiaj w Sądzie Okręgowym przedstawiciele prezydenta Wrony "dali ciała". Złożyli wniosek w trybie referendalnym do adresatów, którzy nie mogli wystąpić przed Sądem z powodów formalnych. Panowie prawnicy Urzędu Miasta upierali się, że mogą, bo to tryb referendalny i nie ważne jest, kto przyjdzie do Sądu.Jeżeli tacy prawnicy reprezentują Urząd Miasta, to nic dziwnego,że to miasto tak funkcjonuje. To wstyd. Sędzia wniosek odrzucił w całości, wydając stosowne uzasadnienie. Myślę, że to poczenie dla tych reprezentantów prezydenta, niech sobie utrwalą, co to są przepisy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szok Re: Irek pyta, Irek odpowiada IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.09, 16:43 Ale numer - Tadziu próbował pozwać Jarosława Kaczyńskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: Irek pyta, Irek odpowiada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.09, 16:59 E no nie jest tak źle, podobno podczas sumy na JG będzie dyskusja z przybyłymi ma Mszę Św- i będą odpowiedzi na pytania zadawane przez najwierniejszych. Jak bedzie zla pogoda spotkanie będzie przeniesione do plebani u Sw. Jakuba- to takie ulubione miejsce odchodzącego 16-11-2009r podobno przezydenta wiochy zwanej Częstochowa, a faktycznie ministranta z JG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Irek pyta, Irek odpowiada IP: *.alfanet24.pl 17.10.09, 17:10 Gucio prawda, ja zadałem pytanie i odpowiedzial. Wiec nie zadna sciema! Jak ktos nie wierzy to niech najpierw sprawdzi,a nie wypisuje bzdury!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Irek pyta, Irek odpowiada IP: *.centertel.pl 18.10.09, 11:43 tliwe, ale kolega poczekNa pytanie mojego kolegi nie odpowiedział, było zbyt kłopotliwe, ale kolega poczeka.Może uzyska odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Tadeusz utop się i nie zawracaj dupy IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.09, 17:57 Tadek mamy cie w du..ie i tak Cie odwołamy wiec się nie wysilaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: Tadeusz utop się i nie zawracaj dupy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.09, 19:02 najpierw sie zabierz za ogloszenie o referendum bo malo kto o nim wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizi Re: Tadeusz utop się i nie zawracaj dupy IP: 195.242.90.* 18.10.09, 20:37 wynik zależy od tego ile sióstr zakonnych i księży zameldują w Cz- wie do 15 listopada. Musimy iść bo może zabraknąć naszych głosów .P.S."Zabierz babci dowód" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Za póżno Tadziu, za póżno ! IP: *.chello.pl 18.10.09, 20:45 Częstochowa to dobre miasto, ale bez gospodarza ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Za póżno Tadziu, za póżno ! IP: *.centertel.pl 18.10.09, 21:05 byłoby lepsze to miasto, gdyby jego pracownicy byli kompetentni,niestety, przede wszystkim prawnicy tego urzędu są najbadziej kompromitującą grupą ludzi. Nawet pozwu nie potrafią napisać. Prezydent pozwał do Sądu PiS, za to ,że odważył się złożyć oświadczenie w sprawie referendum, wymieniając przy tym zadłużenie Częstochowy.Pan Wrona się z tym nie zgodził i postanowił pozwać terenowy PiS do Sądu Okręgowego. Dwóch najznakomitszych jego ludzi, tak zwanych fachowców ustanowił swoimi pełnomocnikami i posłał ich na Dąbrowskiego,żeby z sali rozpraw wyszli jako zwycięzcy i obrońcy świetnie urzędującego prezydenta, Niestety, skompromitowali się, ujawniając kompletny brak wiedzy o podstawowych przepisach obowiązujących w tego typu rozprawach. Nie potrafili prawidłowo napisać pozwu,tego nikt nie przewidział,żeby oskarżyciel nie wiedział po co przyszedł do Sądu .Czy wszyscy pracownicy UM pracują podobnie? Po tym, co się stało,można sądzić,że tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś