artgab3 14.11.09, 18:35 Witam, czy ktoś może polecić dobrą firmę budowlaną w Częstochowie np. jako cieśla, zbrojarz, gdzie są przyjęcia i można sensownie zarobić???? Będę wdzięczny za jakieś namiary... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: inna Re: praca-budowlanka IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.09, 20:20 to juz nie jako magazynier? Odpowiedz Link Zgłoś
artgab3 Re: praca-budowlanka 14.11.09, 21:33 nie jestem z czest.... i szukam jakiejkolwiek pracy....... bystra jests albo czytasz wszystkie ogł.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piękny alfonso Re: praca-budowlanka IP: *.prenet.pl 14.11.09, 21:20 dziwki przy trasie maja niezla kaske. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Rysiek Re: praca-budowlanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.09, 10:55 Jeśli szukasz firmy, w której można sensownie zarobić to omijaj z daleka firmę "Włodar". Dobra rada oparta na doświadczeniach z tą firmą... Odpowiedz Link Zgłoś
artgab3 Re: praca-budowlanka 15.11.09, 11:33 dzięki Rysiek a nie orientujesz się gdzie są jakieś przyjecia albo mieznasz firmy co potrzebuja cieśli albo zbrojarzy. ja nie jestem stad i tak szukam tu itam.. pozdrawiam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś