Dodaj do ulubionych

PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 19:43
SZUKAM W CZĘSTOCHOWIE DOBREGO GINEKOLOGA.Z GÓRY DZIEKUJE
Obserwuj wątek
    • kressska Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA 23.01.04, 21:18
      Doktor Teres Bednarska numer jeden w Częstochowie.....bez żadnej rekalmy dusza
      człowiek:)))) bez przereklamowania jak niektórzy.........
      rzetelnośc,profesjonalizm , uprzejmość:)
    • Gość: gwiazdka Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 22:28
      Pan R. Górniak - super, mily , delikatny, idealny wprost dla niesmialych
      dziweczyn umie rozladowac atmosfere
      Przyjmuje prywatnie oraz na kase chorych w przychodni na ul Nadrzecznej
      • Gość: Mama Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 23.02.04, 14:44
        Dr Górniak jest bardzo sympatyczny,miły i przy tym kompetentny prowadził moją
        pierwszą ciążę i wspominam ten okres bardzo dobrze sam poród również chociaż
        rodziłam w obecności dr.A. Węgrzeckiego,drugą ciążę prowadziła dr.Duczkowska,
        naprawdę polecam zwłaszcza młodym dziewczynom, jest bardzo opiekuńcza, spokojna
        miła i zawsze bardzo pomocna. Najważniejsze aby lekarz traktował kobietę w
        ciąży z należnym jej szacunkiem.
        Proszę o opinię na temat dr.S.Olka moja koleżanka jest w ciąży i chce korzystać
        z Jego pomocy ja Jej odradzam bo słyszałam nie najlepsze opinie. Co Wy na to?
    • Gość: krycha Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.04, 01:13
      poczekajcie do rana...zaraz fanklub obudzi sie Pana dokora Sikory ha ha ha

chyba co 10 częstochowianka uważa sikorę za najlepszego....a czy tak jest?
      trudno oceniac....rozne znam opinie...
      • Gość: kika Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.04, 08:34
        jeszcze jest dr T. Bilski,znacie?
        • Gość: **** Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.04, 08:51
          dr Sławomir Olek ul. gen. zajączka 5
    • Gość: ania Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 24.01.04, 12:44
      ja tam lubie pania Rubik, przyjmuje na Czecha w budynku spoldzielni. co prawda
      trzea zaplacic 60 zlotych za wizyte, ale mam pewnosc, ze jestem gruntownie
      przebadana, ktos mi przypomina o badaniach kontrolnych i w ogole pani Rubik
      jest przemila. z lekarzy przychodnianych jest pan doktor Wilkowski na
      Kopernika, bardzo rzetelny, natomiast odradzam wszystkich z przychodni na
      Tysiacleciu, maja gdzies zdrowie pacjentek
      • Gość: ewa Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.01.04, 17:50
        to fakt pani Rubik jest cudowna, po pierwsze przemila, po drugie
        profesjonalistka, z kazdym problemem mozna do niej dzwonic na komorke, a jesli
        ma pacjentke w ciazy, to nawet w Wigilie sie zrywa do jej porodu, naprawde
        polecam
        • Gość: gruba Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.com.pl 16.02.04, 13:27
          Czy możesz napisać coś więcej, jak sprawia się dr Rubik przy porodzie, czy
          często dogląda pacjentkę, jak szybko przyjeżdża po wezwaniu do porodu, czy
          opiekuje się również po ... . No i ile ta przyjemność kosztuje, czy płaci się
          tylko jej czy oczekuje na jakąś dodatkową kasę dla konkretnej (?) położnej? W
          perspektywie mam wizytę na porodówce :o) i zastanawiam się, czy jej nie zamówić
          (jak dotąd leczę się u niej i jest ok.), czy dać sobie spokój i liczyć na
          szczęśliwe ręce innych lekarzy. Kiedyś zapytałam jedną z dziewczyn na
          poczekalni przed jej gabinetem o opinię z porodówki i, no cóż, nie była do
          końca zadowolona, podobno długo czekała na przyjazd pani dr.
          Będę wdzięczna za Twoją opinię...
    • Gość: reni Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.04, 08:57
      Dr Jacek Ziębiński przyjmuje prywatnie na Kilińskiego w kamienicy za Teatrem,
      oraz pracuje w szpitalu na Tysiącleciu. Bardzo bobry fachowiec, budzi zaufanie,
      przeprowadził mnie przez dwie ciąże, nie miałam problemów, polecam. Co do
      kosztóq wizyta kosztuje 50 PLN wraz z wykonaniem badania USG.
      • Gość: malutki Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: 155.158.60.* 01.03.04, 18:57
        Polecam z prywatnych dr Owsiejko (kobieta), ktora przyjmuje w domku przy ul.
        Andersa 7 badz 9 (nie pamietam) - pracuje rowniez w szpitalu na Parkitce. Poza
        tym jestem zadowolona z dr Szary (tez kobieta), ktora przyjmuje w przychodni na
        Wolnosci (prywatnie podobno tez) - to ginekolog cytolog - swietna i kompetentna
        babka. Chodze do niej regularnie. Dr Owsiejko jest za to dobra, jesli chodzi np.
        o krioterapie.
    • Gość: Paula Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: 213.199.204.* 25.01.04, 17:26
      Polecam dr Szymańskiego. Ma gabinet na Szajnowicza. Przyjmuje i prywatnie i na
      kasę. Ja chodzę do niego państwowo i jestem bardzo zadowolona. Jest prawdziwym
      fachwcem, profesjonalny, miły. Nie naciąga na zbędne zabiegi. I nic nie trzeba
      dodatkowo płacić. Polecam!
    • Gość: krecha Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.04, 20:23
      dr Pawińska w przychodni na Księżycowej, ale trzeba długo czekać. Kompetentna,
      sympatyczna, rzeczowa.
    • Gość: gość Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.czestochowa.um.gov.pl / 212.87.231.* 27.01.04, 09:05
      Dr Tomasz Bilski, ul. Jasnogórska. Dobry lekarz, a przy tym bardzo sympatyczny.
      Polecam!
    • Gość: lilka Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.01.04, 10:03
      to może napiszcie kogo odradzacie i z jakich powodów.....
    • Gość: Brown Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.04, 17:48
      Też myślałam,że T.Bilski jest dobry ale ostatnio była u niego moja
      koleżanka,która jest w ciąży a on nie zorientował sie ze ona jest w ciąży
      dziewczyna załamana.Poszła do innego ginekologa i juz jest ok.
      Komentarz pozostawiam Wam
    • sylwia.n Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA 30.01.04, 19:10
      Ja natomiast polecam dr T. Grabowskiego ul.Wolna
      Bardzo mily, sympatyczny i niezly fachowiec.
    • Gość: madziac Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 31.01.04, 19:26
      Nigdy nie wiybieraj sie do ginekologa w instytucie matki i dziecka na
      Sobieskiego!!! Byłam, sprawdziłam, ledwo przeżyłam. Mam nadzieję że ta PAni
      tam już nie pracuję, ale nie pamiętam jak się nazywa.
      W przychodni na Al. Pokoju też jest kijowy ginekolog.
      Najlepsza jest dr Bednarska, przyjmuje w przychodni na Zana i można ją polecić.
    • Gość: tz4 Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.04, 23:56
      Na pewno nie wybieraj tego , który pracuje na Parkitce!!!
    • Gość: pesti Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.04, 16:07
      to juz koniec? a my akurat potrzebujemy troche informacji na ten temat..
      • Gość: j23 Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 18:26
        Tylko i wyłącznie doktor Tomasz Bilski, przyjmuje na Jasnogórskiej.
        Kompetentny, sympatyczny, przystojny :)
    • Gość: gość Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 19:18
      Tak Tomasz Bilski przystojny.miły,sympatyczny kobieta ma wrażenie ze jest
      wyjątkowa a dla kobiety w ciązy jest to ważne.
      Ale co do jego wiedzy i doświadczenia to jest wiele opini...
      • Gość: goscinna Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 23:25
        a ja polecam pania doktor z przychodni na kiedrzynskiej 81 jest to chyba pani
        doktor frymus duczkowska barzdo przemila pani starsza ale wszystko mozna znia
        zalatwic.swietna babeczka.polecam.
        • Gość: kali uczyc Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.04, 19:01
          Chcialbym wam polecic p.d.Kwietnia z przychodni na Michalowskiego. Jak kazdy
          lekarz na kase lapczywy, ale w porzadku gosc ogolem.
          • Gość: j24 Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.04, 18:28
            Doktor Kwiecień leczył kiedyś moja mamę, to zły i nieuczciwy lekarz. Poszła do
            niego normalnie do przychodni, a on kazał jej przyjść na następną wizytę do
            tego samego gabinetu, ale po południu. Kobieta poszła i okazało się pod koniec
            wizyty, że on w tym gabinecie przyjmuje po południu prywatnie (!). A o jej
            schorzeniu poinformował ją w taki sposób, że o mało ze strachu nie umarła, bo
            wyszło, że to rak. Oczywiście chciał dalej leczyć ją prywatnie. Na szczęście
            zmieniła lekarza i żyje do tej pory, a rak okazał się niegroźną torbielą. Tego
            lekarza nikomu nie polecam!
            • Gość: ppp Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.04, 09:19
              Dr Frymus juz jest na emeryturze.Bednarska u mnie odbierala porod,szok-nigdy
              wiecej.A ta co pracuje w matki i dziecka nazywa sie chyba Dybalska.
              • Gość: siksa Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 19:17
                dlaczego?...przecież to Dobry Fachowiec?
            • Gość: ala Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 14:00
              zgadzam sie jest naciagaczem wciska witaminy bez ktorych nieby to sie nie
              obejdziesz i jak zacza moja mam leczyc hormonalnie to musiala zrobic test
              ciazowy mimo 50 lat:( nie polecam
    • Gość: pacjentka Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 20.02.04, 08:38
      Dlaczego dr Kwiecień robi prywatny folwark w państwowej przychodni? Dlaczego
      wiedzą o tym pacjentki i ostrzegają się przed tym pseudo lekarzem, a nie wie o
      tym kierownictwo przychodni przy Michałowskiego. Ten pan nie dość ,że wymusza
      opłaty od pacjentek,to dodatkowo wpędza je świadomie w niepotrzebny stres,
      sugerując poważne problemy, które pózniej za odpowiednią kasę usuwa. Robi to w
      sposób przemyślany i wyrafinowany. Na pewno nie polecam tego "konowała"
    • Gość: xyz Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.04, 14:42
      Dr. DRABEK - przyjmuje w przychodni przy ul. Wielkoborskiej 37/41 ( Lisiniec )
      pn 8-13, śr 13-18, czw 13-18 pt 13-18
      Tel.rej. 3629637,3629031
      Po prostu - rewelacja. Jeden spośród niewielu - z powołania.
      Na miejscu USG, zamrażania, cytologie itp., kontrakt z NFZ.
      POLECAM!!!
    • Gość: tz4 Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.04, 19:25
      Prywatną praktykę za nasze pieniądze stosują też na Parkitce.Robią tam na
      szpitalnym sprzęcie prywatne badania USG i jeszcze biorą za to kasę.
      • Gość: Aga Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.realestate.net.pl 21.02.04, 20:40
        Mam złe zdanie o parkitce. Nie wiem czy słusznie. Wszystkie moje kolezanki tam
        rodzące zarażały niby czymś swoje dzieci.Kończyło sie na antybiotykach i
        problemach potem. Wydaje mi się ,że mają tam problem z jakąś bakterią.
        Wychwalacie P. Bednarską , chodziłam do niej prywatnie z pierwszą ciążą, ale do
        porodu nie została(była w szpitalu) . Jednak to przemiła kobieta. Drugi poród
        łatwiejszy i konkretniejszy lekarz----uważam,że bardzo kompetentny---Muskała.
    • Gość: tz4 Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 14:55
      Chodzi Ci chyba o wysokie CRP moje dziecko taż to miało, musiałem potem jeszcze
      odkupić antybiotyk, bo ordynator noworodków stwarzał problemy z wypisem.
    • Gość: jagienka Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 18:16
      no i co? wbrew temu co sugerowaLa 'krycha' nie odezwał się jeszcze fan club dra
      Sikory... to może ja zacznę ;-) (a tak przy okazji - 'krycha' byłaś u niego czy
      tylko 'słyszałaś opinie'?
      chodzę do Sikory (przyjmuje - Pl. Daszyńskiego 10) od ponad 4 lat i jestem z
      niego bardzo zadowolona. Prowadził dwie moje ciąże i czułam, że byłam pod
      naprawdę dobrą opieką przez cały ten czas, łącznie z porodami. W każdej chwili
      można było do niego zadzwonić i naprawdę się przejmował. Poza tym (co pewnie
      niektórych złośliwych zaskoczy) nie wziął ode mnie za bycie przy porodzie
      żadnej kasy. Jest miły, kulturalny i daje poczucie bezpieczeństwa, ponadto jest
      chyba najlepszym fachowcem od USG (inni lekarze ,np. wspomniana tu już dr
      Rubik, też do niego odsyłają); dodatkowo potrafi dość dokładnie określić wagę
      dziecka, no i płeć - trafia w 100% :-)
      drugi biegun to dr Bińczyk - przyjmował w Medyku na Wolności i pracował na
      Parkitce (nie wiem czy tak jest nadal); nietaktowny 'hurtownik' nastawiony na
      ilość nie na jakość; dopóki wszystko było dobrze i miał tylko wypisywać recepty
      to było ok; jak zaczęły się problemy z zajściem w ciążę nie bardzo sobie dawał
      radę, a po zrobionych przez nas badaniach powiedział, że mamy tylko kilka
      procent szans na to, że będziemy rodzicami! Nie ma to jak podnieść pacjentkę na
      duchu... tym ciekawsze, że ten wyrok wydał bardzo szybko - po kilku wizytach i
      niekompletnych, a właściwie tylko PODSTAWOWYCH badaniach.
      Niedługo potem zmieniłam lekarza, bo nie podobało mi się jak pan B. nas
      traktował i wypowiedzi pana doktora okazały się być bzdurą - w krótkim czasie
      urodziłam dwójkę wspaniałych, zdrowych dzieci.
      I to by było na tyle... :-)
      Pozdrawiam
      • Gość: Aga Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.star.ceti.pl / 62.121.129.* 22.02.04, 18:51
        Dr Kwiecien to porazka:naciagacz i zly fachowiec,radze go omijac bo zostaniesz
        bez kasy i bez wlasciwej diagnozy...ze tez sie jeszcze mu do skory nie dobrali
        • Gość: krycha Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 19:29
          Pytacie dlaczego mówię o fan-klubie sikory-mrowie moich kolezanek i ja sama
          zapisane jestesmy do tego fan-clubu.uwazam ,ze lekarz jak lekarz..a jesli ma
          być dobrze...to jest dobrze...a sam sikora po prostu potrafi dobrze podejść
          kobiety...usmiech ,mówienie na Ty,co jszcze mam wymieniac...spec od USG -prawda-
          praca czyni mistrza....dziewczyny wątek bez sensu rozpoczęłyście...powiem jedno
          pamiętam czasy,gdy po panu sikorze doktor lemański przejmował pacjentki i co
          niektóre wiedziały dobrze,że lemański stara się jak może pomagając im ...choc
          niezawsze mógł...tak było 8 lat temu:( nie chce pisać źle.....pozdrawiam
          • Gość: jagienka Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 09:55
            nie do końca zgodzę się z tym, że jeśli ma być dobrze, to będzie; lekarz może
            bardzo dużo zaszkodzić i nie mówię tylko o tym, że np.dobierze nieodpowiednie
            leki. Mówię też o podejściu psychologicznym; wizyty u ginekologa to nie to samo
            co pójście do dentysty i kultura i dobre podejście do pacjentki jest bardzo
            ważne; ginekolog gbur to nic przyjemnego a niestety bardzo rzadko zdarza się,
            żeby z brakiem kultury szła w parze imponująca wiedza, która by to
            rekompensowała; spotkałam się już z takimi lekarzami, gdzie brak wiedzy i brak
            kultury i zrozumienia się spotkały, zapewniam - nic przyjemnego :-(
            • Gość: krycha Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 10:06
              może z tym co ma być to bedzie poniosło mnie...zbyt fatalistyczne podejście:)
              ale te rankingi czy to lekarzy ,czy nauczycieli...czy prawników...to dla mnie
              wyłacznie zabawa...i ktoś kto dla Cikebie może być aniolem ...dla mnie może być
              kimś do niczego:)Ludzie są rózni ...jak czasy ,jak pozycja spoeczna....jak....
              pozdrawiam i zycze nie rozwijania postów rankingowych....bo nic nie wnoszą na
              forum...a ten wszegolności...:))))
            • Gość: krycha Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 10:08
              I jeszcze jedno każdy lekarz...a raczej każdy człowiek ,kóry wykonuje prace dla
              innych ludzi...a moze szerzej dla każdych istot żyjących (weteryniarza też)
              powinnien psychologicznie podchodzić do ludzi...i ja Szanowna Jagienko nie
              widze różnicy między stomatologiem o którym piszesz ....a ginekologiem
              a prawda taka dobry bajer wszędzie mozna wcisnąć..i reklama dzwignią
              handlu....i u szewca tez:))
              pozdrawiam
    • Gość: kobieta Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 23.02.04, 13:01
      wątek dobry jak każdy inny, a może lepszy. A może Krycha to krewna jakiegoś
      konowała i boi się , że kasy ubędzie? Prawda jest taka, że o dobrych fachowcach
      trzeba mówić i sobie ich polecać , a przed naciągaczami bez skrupułów należy
      się ostrzegać, tym bardziej ,że chodzi często o nasze zdrowie i życie.Ale
      niektórym to nie wsmak. Dobrze ,że chociaż tu możemy wymieniać poglądy i
      wzajemnie się informować i ostrzegać o łotrach, łapówkarzach itp.
      • Gość: krycha Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 15:29
        ha ha ha dobre....wszedzie widzicieo jakie kumoterstwo mnie posadzają..prosze
        wyobrazićsobie ,ze nie..ani mąż ,ani ojciec,ani brat lekarzami nie są....
        no ,jesli wątek się szanownym kolezankom podoba proszę bardzo....rozwijajcie
        tylko prosze uważać ,jaki ranking stworzony bedzie za tydzień....może najlepszy
        matematyk w naszym miescie ...:)
        pozdrawiam
        • Gość: jagienka Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 20:46
          Na temat: dr Rubikowa, Lemański i Surówka też są dobrzy; :-)
          Nie na temat: a może daj sobie już krycha spokój, bo coś się przez Ciebie
          nerwowo zrobiło; ktoś miał problem, zapytał, inni odpowiedzieli, a Tobie się
          nie podoba; jak Ci się nie podoba to nie pisz i nie czytaj co inni piszą;
          pozdrawiam :-)
    • Gość: Monia Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 20:00
      Popieram ten ranking, my kobiety powinnyśmy się wspierać. A co powiecie o dr
      Grzegorzu Jagielskim i o dr kowalskim z przychodni na Kowalskiego ?
    • mis.kubsonik Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA 25.02.04, 22:09
      czy to moze tani sposub na badzabia marketingowe hehehe :))
    • Gość: nero Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.04, 21:58
      To ja prosiłam Was o dobrego ginekologa w Częstochowie.Za wszystkie odpowiedzi
      serdecznie dziekuje.
      Byłam ostatnio u doktora Korcza przyjmuje na Alejach nie polecam facet czeka
      tylko na kase i za badanie zapłaciłam 80zl jestem zbulwersowana!!!!!!!!!!!!!
      Zwykłe badanie bez USG.
      • Gość: HEHE Re: PROSZE PORADZCIE DOBREGO GINEKOLOGA IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 01.03.04, 11:17
        Pewnie kolejna panna z dzieckiem :>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka