Dodaj do ulubionych

Świąteczny prezent od MPK

16.12.09, 21:43
www.mpk.czest.pl/
Załamałam się. Jaki to prezent? Zapłaciliśmy w końcu za nie wszyscy kupując bilety. Komuś się chyba wydaje, że robi częstochowianom łaskę.
Są kupione nowe autobusy, to mają jeździć. I tyle.
Jako klient MPK wolałabym, żeby się firma zainteresowała, jak się wygodnie jeździ na codzień np. linią 23 godz. 14.05. spod Huty do miasta. Nawet nowym autobusem, ale krótkim. Ciasno.
Wolałabym także, żeby pani, która mi dzisiaj udzielała telefonicznie informacji na temat biletu bezpłatnego nie robiła to takim tonem, jakby też mi robiła łaskę.
Obserwuj wątek
    • Gość: jacass Re: Świąteczny prezent od MPK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 04:31
      w te dni jest mniej kursów i dlatego można same niskopodłogowce wypuścić na
      wszystkie linie....ale co to za prezent....przecież one na co dzień też powinny
      jeździć więc nie do końca rozumiem o co tutaj chodzi....
      • Gość: pasażer Re: Świąteczny prezent od MPK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.09, 07:31
        Jeżeli informujemy kogoś o prezencie to przynajmniej piszmy poprawnie
        -sprawdźcie panowie z MPK czy aby na pewno napisaliście poprawnie to wasze pożal
        się boże ogłoszenie.Dzień w którym pozwolicie mi przejechać się taborem
        niskopodłogowym na długie lata zapadnie mi w pamięci.Jeszcze raz wielkie dzięki
        za wspaniałomyślnośc
        • Gość: pasażer Re: Świąteczny prezent od MPK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.09, 07:40
          Znając wasze zadufanie w nieomylność podpowiem gdzie tkwi bład "obsłużymy
          wyłączenie
          " Wyłączenie to nastąpiło ale myslenia z waszej strony - już od dawna
          • Gość: ja Re: Świąteczny prezent od MPK IP: *.net.stream.pl 17.12.09, 10:15
            i znowu marudzenie ciekawy jestem ile jest miast w Polsce które mogą chociaż w
            święta wystawić tyle nowoczesnych autobusów
            • Gość: aaa Re: Świąteczny prezent od MPK IP: *.alfanet24.pl 17.12.09, 10:26
              MPK się ośmiesza i tyle!
              • mirage75 Re: Świąteczny prezent od MPK 17.12.09, 10:58
                Zwykly PR w wykonaniu MPK.
                Dorabianie swiatecznego podtekstu(prezentu!!!!)do normalnych
                powinnosci i obowiazkow tej spolki miejskiej,ktorej zafundowalismy
                spokojna egzystencje przez wiele lat?!!!
                Ciekawe kiedy spolka ubierze swoich pracownikow(kierowcow i
                motorniczych)w jakies jednolite i estetyczne uniformy swiadczace o
                kulturze i jakosci swiadczonych uslug przez te firme.
                Chialbym bardzo zeby jako prezent pod choinke MPK oznajmila ze
                rozpoczyna wzorem Rybnika,instalacje na przystnkach i koncowkach
                linii autobusowych i tramwajowej,elektronicznej informacjii
                pasazerskiej ktora zoobliguje kierowcow do utrzymywania
                punktualnosci przyjazdow i odjazdow kierowanych przez nich pojazdow.
                katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,7360609,W_Rybniku_sledza_autobusy__I_jezdza_punktualnie.html

• Gość: bombka Re: Świąteczny prezent od MPK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.09, 13:21
                  i czy w końcu autobusy mogą mieć sprawne ogrzewanie?!!!
                  ciekawy jestem, dlaczego codziennie linia 69 jeździ bez ogrzewania?
                  czy to możliwe, żeby każdy autobus który zabiera tabliczkę 69 miał niesprawne
                  ogrzewanie?
                  • Gość: Segel Re: Świąteczny prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 16:35
                    Zdrowia, szczęścia i miłości
                    w Twoim domu niech zagości
                    micha pełna dobrobytu!
                    Te MPK jest do kitu.:-)
                    • Gość: micha do Segel Re: Świąteczny prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 16:38
                      Przepraszam za złe adresowanie.:-)
            • driver_20 Re: Świąteczny prezent od MPK 20.12.09, 15:08
              O to miasta w których na codzien jeździ taki nowoczsny
              tabor:Gdynia,Gdańsk,Poznań,Kraków.
    • pesym-ista Re: Świąteczny prezent od MPK 17.12.09, 19:08
      Nie no co ty Segel to rewelacja w święta całą rodziną będziemy sobie jezdzić
      nowiutkimi autobusami a może nawet będą ogrzewane? bo tak na co dzień to trzeba
      mieć szczęście żeby trafić na taki.
      • Gość: aaa Re: Świąteczny prezent od MPK IP: *.alfanet24.pl 17.12.09, 19:11
        Ja zycze MPK, zeby ktos w koncu zrobil porzadek w tej pożal
        sie "firmie"!
        • Gość: oszołomiony Re: Świąteczny prezent od MPK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.09, 20:57
          Jazda w święta nowymi autobusami będzie na pewno lepsza od szopki
          noworocznej.Taka szopka jaka spotka nas w świeta nie ma sobie równych.Życzmy
          zdrowia tym panom z MPK
        • bluegrazyna Re: Świąteczny prezent od MPK 20.12.09, 14:44
          zycze MPK, zeby ktos w koncu zrobil porzadek w tej pożal
          > sie "firmie"!

ja rownież tego życzę MPK i mam nadziej że w tych autobusach będzie
          działo ogrzewanie !!!
          • Gość: aaaaa do bluegrazyny...nie pij tyle! IP: *.A157.priv.bahnhof.se 20.12.09, 19:36
            najpierw ze sobą zrób porządek babciu....najpierw po pijanemu jeździsz bez
            biletu a potem wielkie pretensje!
          • Gość: Colo Re: Świąteczny prezent od MPK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.09, 19:45
            ">będzie działo ogrzewanie !!! "
            znowu piszesz po kielichu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka