obserwator.ltd 29.12.09, 20:46 Szanowna Redakcjo, na Waszej tabliczce na budynku redakcji ta rzymska "I" też jest bardzo cieżko zauważyć! Zlewa się z obramówką. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ratmed1978 Aleje z małym numerem 29.12.09, 21:26 Małą rzymską III to ja widzę,ale chyba w prawym górnym rogu...ehh Panie Tomaszu jak zwykle coś nie tak :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hibiskus Re: Aleje z wystarczająco dużo rzymskim numerem IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 29.12.09, 22:26 bez przesady! wcale ten rzymski numer nie jest taki mały, widać go nawet na tej miniaturce która jest umieszczona obok artykułu... gazetko!wasza tablica, na prywatnej kamienicy-reklama jest szpetna i nieczytelna Odpowiedz Link Zgłoś
annah07 Mam pytanie do prof.Miodka!!! Pilne!!! 30.12.09, 14:22 Zgodnie z zasadami ortografii widzę tu błąd WIELKI!!! Bo Aleje (tu:Najświętszej Maryi Panny) napiszemy z dużej litery, ale aleja (tu:Najświętszej Maryi Panny) napiszemy z małej litery. Zgodzi się pan ze mną profesorze Miodek?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: df Mam pytanie do prof.Miodka!!! Pilne!!! IP: *.21.pl 30.12.09, 14:28 "Zgodnie z zasadami ortografii widzę tu błąd WIELKI!!!" To zdanie tez nie grzeszy poprawnością. Rzeczywiscie małe te cyferki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha Re: Aleje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.09, 19:50 Kto tutaj widzi nasze Aleje, że oznaczone są małym numerem, biskup do gardła wódki mu wleje by nie był jakimś gazeciarskim zerem!:-) Odpowiedz Link Zgłoś