Dodaj do ulubionych

JUŻ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ SIĘ ŚRODY

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 11:21
Szanowni Państwo kimkolwiek jesteście bardzo dziękuję za czat z Miłościwie
nam Panującym P P Wroną?Już nie mogę się doczekać, ALE BĘDZIE CZAD!!!!
Dzięki, dzięki dzięki Ukłony ZMARTWYCHWSTAŁA IWONA
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: JUŻ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ SIĘ ŚRODY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 11:38
      Aco takiego sięstało???
      • Gość: gość2 Re: JUŻ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ SIĘ ŚRODY IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.02.04, 11:50
        Dostała obiecaną kasę od partii - 5 zeta za wpis. Będzie bruździć dalej.
        Ciekawe, czy to pieniążki z jednorękich bandytów Jaskierni, czy od mafii
        starachowickiej, czy też może od Rywina!?
        • Gość: IWONA Re: JUŻ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ SIĘ ŚRODY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 12:02
          I kto tu brużdzi?Jaką to niby kasę miałam dostać ! Jak jesteś takim
          jasnowidzem to strzel sobie numerki w TOTO ,albo przepowiadaj przyszłość i nie
          wtrącaj się nie pytany?Tak bardzo Was bolą moje posty, widać trafiam tam gdzie
          trzeba. Najlepszą obroną jest atak , no to do dzieła moi adwersarze .Ja
          napisałam list do P P Wrony podpisany pełnymi danymi ponieważ wiem co mówię i
          w czyim imieniu walczę. I co do dziś brak reakcji, a list był nad wyraz
          kulturalny , tyle tylko że porządnie poparty sensowną argumentacją. I
          czekam ,czekam czekam.Albo ktoś mnie totalnie lekceważy albo się boi!???Tylko
          czego?????????No to do pracy kochani, szykujcie szeregi do walenia we mnie
          błotem, po odwilży jest go dużo .Ukłony
        • medalikarz Re: JUŻ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ SIĘ ŚRODY 03.02.04, 12:06
          Cieszę się, że zmartwychwstałaś, ale na Twoim miejscu bym się tak nie cieszył. Musisz wiedzieć, że czat jest moderowany i może się tak zdarzyć, ha, jestem pewien, że żadne Twoje pytanie nie wejdzie.

Pozdrawiam i życzę wytrwałości w Twojej walce o dobro zwierząt.
        • Gość: konrad Re: JUŻ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ SIĘ ŚRODY IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.02.04, 12:48
          A moze ksieza w koncu cos sypneli groszem na potrzebujacych lub ich koledzy z
          prawicy kierujacy sie miloscia do bliznich i wiara.
      • kochanekiwony Re: JUŻ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ SIĘ ŚRODY 03.02.04, 12:00
        Gość portalu: gość napisał(a):

> Aco takiego sięstało???

dobrze jej dzisiaj w nocy bylo!!!
        sorry, już więcej nie będę.
        • Gość: IWONA Re: JUŻ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ SIĘ ŚRODY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 12:13
          A żebyś wiedział ,ale NIE Z TOBĄ .A Ciebie biedaku chyba nikt nie kocha, i
          pewnie nie masz nawet burego psa .Bo zwierzęta kochają za nic aTY nawet tego
          nie umiesz dać .I wyczują dobrego katolika co to na mszy przyjmuje komunię , a
          wychodząc kopie psa.Wszak zwierzęta nie mają ponoć duszy,.Oj mają mają i
          poznają się na takich jak TY . nO CÓŻ TERAZ ŚWIERSZCZYKÓW MASĘ ,MASZ W CZYM
          WYBIERAĆ I W DODATKU NIE PYSKUJĄ .BIEDNY BIEDNY I NIEKOCHANY, A MARZYCIEL ŻE
          HEJ Ukłony kIWONA
          • kochanekiwony Re: JUŻ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ SIĘ ŚRODY 03.02.04, 12:33
            ja o nocy a ty zaraz najeżdżasz na biednych katolików, co oni ci bidulo zrobili?
            • Gość: IWONA Re: JUŻ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ SIĘ ŚRODY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 12:44
              A ja to o czym...??

Bo z takich własnie rekrutują sie Ci moi Kochankowie.
              Ukłony Iwona.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka