Dodaj do ulubionych

Endokrynolog - Prakitka

12.01.10, 16:44
Witam.
Pytanie mam takie, jako ze jestem uziemiona ostatnio w domu przez zlamanie.
Jak jest z wizyta u endokrynologa w przychodniach w szpitalu na Parkitce? Czy
jest jakas kolejka, trzeba sie zapisywac kilka miesiecy wczesniej czy trzeba
przyjsc nad ranem zeby sie dostac? Pozdrawiam i z gory dziekuje za odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • Gość: jadwi1 Re: Endokrynolog - Prakitka IP: *.prenet.pl 13.01.10, 22:11
      polecam tel. do rejestracji szpitalnej po dłuuugim oczekiwaniu napewno uzyskasz
      info. pozdr.
    • Gość: qqq Re: Endokrynolog - Prakitka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.10, 06:39
      Tak trzeba sie zapisywać. W tej chwili to chyba do 90% specjalistów są kolejki i
      z ulicy się nie dostaniesz.
      Jeśli chodzi o endokrynologa to na Parkitce (zresztą w całej Cz-wie) nie ma
      chyba endokrynologa w pełnym tego słowa znaczeniu są tylko lekarze zajmujący się
      leczeniem schorzeń tarczycy.
      • Gość: inka Re: Endokrynolog - Prakitka IP: *.net.stream.pl 14.01.10, 18:50
        Na Parkitce jest dr Żółcińska i ma specjalizację z endokrynologii czyli jest to endokrynolog
        trzeba się zapisać,ale nie wiem czy telefonicznie czy trzeba tam iść ze skierowaniem do rejestracji
        • Gość: agniesia441 Re: Endokrynolog - Prakitka IP: *.chello.pl 14.01.10, 21:52
          Dziekuje:) Wlasnie dlllugo dzwonilam i mnie to dobilo. Ewentualnie moze mozecie
          polecic dobrego endokrynologa na NFZ. Mam juz dosc chodzenia prywatnie do lekarzy.
          • Gość: edyta Re: Endokrynolog - Prakitka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.10, 06:23
            A mogłabyś napisać z jakim problemem chodzisz (tarczyca czy inne hormony) i do
            jakiego lekarza.
        • Gość: qqq Re: Endokrynolog - Prakitka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.10, 06:28
          Tak Pani Żółcińska jest endokrynologiem ale z tego co wiem to zajmuje się
          chorobami tarczycy. Z tego co się dowiadywałam to w Cz-wie jedynym
          endokrynologiem zajmującym się kobiecymi sprawami jest dr Brzezin ale ona
          przyjmuje tylko prywatnie.
          • Gość: qqq Re: Endokrynolog - Prakitka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.10, 08:19
            Nie wiem jednak czy zajmuje się ona hormonami wytwarzanymi przez przysadkę i
            nadnercza (prywatnie może tak) ale z tego co wiem to na drzwiach poradni w
            szpitalu pisze poradnia leczenia chorób tarczycy a nie poradnia endokrynologiczna.
    • Gość: słoneczko Re: Endokrynolog - Prakitka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 08:59
      Ja korzystałam z fachowej pomocy dr hab.n.med.Ziora Katarzyna.
      Specjalista endokrynolog.Chodząc do pseudo endokrynologów straciłam
      tylko czas, kase i wiare w poprawe zdrowia. Pani Ziora szybko
      wyprowadziła mnie na prostą.Dlatego z czystym sumieniem
      polecam.Życzę zdrowia.
      • Gość: edyta Re: Endokrynolog - Prakitka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.10, 09:13
        Ale czy to jest lekarz z cz-wy? Gdy sobie wygooglowałam to wysświetliła mi się
        Pni dr z Zabrza ale to endokrynolog dziecięcy
    • Gość: yyy Re: Endokrynolog - Prakitka IP: *.prenet.pl 15.01.10, 13:31
      a czy moglibyscie podać gdzie dr. Żołcińska i dr. Ziora przyjmują ? może być na
      NFZ lub prywatnie??
      • Gość: qqq Re: Endokrynolog - Prakitka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.10, 13:35
        Żółcińska na 100% w szpitalu na parkitce.
      • Gość: pacjentka Re: Endokrynolog - ZIORA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 16:22
        Doc dr hab K.Ziora przyjmuje prywatnie w soboty na Lisińcu,ul.Siedlecka 9b,za Arsem. Pracuje w klinice w Zabrzu, leczy dzieci i dorosłych. Najlepiej wcześniej zadzwonić 601-49-40-48. Prawdziwa specjalista endokrynolog.
        • Gość: agniesia441 Re: Endokrynolog - ZIORA IP: *.chello.pl 15.01.10, 22:20
          Dziekuje za namiary. A nie wiecie ile kosztuje wizyta u pani dr Ziory? Czy
          trzeba miec od razu badania ze soba. W sumie chce sie skontrolowac. Jak mialam
          15 lat wykryto u mnie guzki na tarczycy. Leczenie bylo takie ze dostawalam
          tableteczki i kiwanie glowa pana doktora z Przychodni Matki i dziecka na
          Sobieskiego. Po 3 latach sie zdenerwowalam i przestalam w ogole chodzic. A
          trzeba bylo zmienic po prostu lekarza, ale wiadomo 18 lat i inne klopoty mialam
          i ja i Rodzice na glowie i sie zaniedbalo. A teraz jak juz stane na nogi
          chcialabym zrobic wszystkie kompleksowe badania i wypadaloby i do endokrynologa.

A inne dziewczyny z forum? Robicie sobie badania globalne co jakis czas? Jakich
          lekarzy wtedy odwiedzacie?
          Rozpisalam sie troszeczke:) Jeszcze raz dzieki za informacje.
        • Gość: Anna Re: Endokrynolog - ZIORA IP: *.net.stream.pl 16.01.10, 15:20
          Ja też bardzo polecam. Wyjeździłam się po wielu lekarzach na Śląsku. Podsuneła mi drogę rozwiązania moich problemów.
          Jest podobno endokrynologiem dziecięcym, ale przyjmuje też dorosłych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka