Dodaj do ulubionych

Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzur!!!

• Gość: Karolina Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.xdsl.centertel.pl 21.09.11, 17:20
      Polecam P.Anetę Klecha z Poczesnej koło Częstochowy.Czesze przesliczne fryzury ślubne i nie tylko.Naprawdę warto i ceny też przystępne.
    • Gość: iza Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.net.stream.pl 26.09.11, 20:28
      ja tam latam do Lądka Zdrój, na lotnisku jest salon, strzyże mnie fajny mulat, potem najem się chińczyka i zaraz wracam :-)
      • Gość: gigi Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.rev.masterkom.pl 31.10.11, 20:59
        Dostałam adres od koleżanki do salonu w Estakadzie STUDIO STYLE...miałam swoją fryzjerkę ale rozchorowała się więc nie miałam wyjścia.. salon super nieduży ale atmosfera super dziewczyny robią extra fryzurki, a kolor dobrały mi świetnie, więc nie żałuję i wracam tam napewno:))poza tym kurczę zapłaciłam tak mało,że wolę sobie iść do salonu niż w domu robić włosy. Polecam!!
    • Gość: Beata Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.11, 12:18
      Jerzy-dąbrowskiego3 tel 343447286
      • Gość: Franczeska Studio Fryzjerskie Evelain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.11, 18:05
        Polecam Studio Fryzjerskie EVELAIN na ulicy Wręczyckiej 53 kolor bardzo mi się podoba i długo się trzyma , miła obsługa i ceny nie są wcale wysokie gorąco polecam :)
        • Gość: KarolinaW Re: Studio Fryzjerskie Evelain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.12, 19:35
          ceny faktycznie nie sa wysokie jezeli chodzi o standard z tego salonu. Bylam ostatnio na koloryzacji farby rozrabiane sa na zapleczu nie wiem jaka farba mialam robione wlosy... strzyzenie przecietne mialam lepsze... ale czesanie masakra.... nawet kobiety w podeszlym wieku sie juz tak nie czesza jak uczesali mnie tam... szeroko wysoko widac tapir i ogromne pazury moda z przed 30lat... chcecie wygladac starzej? to tylko na Wreczyckiej 53 ... Dziewczyno jedz na szkolenia i idz z trendami bo jestes daleko w tyle!!! nie polecam
          • Gość: mimi Re: Studio Fryzjerskie Evelain IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.12, 20:28
            ceny faktycznie nie sa wysokie jezeli chodzi o standard z tego salonu. Bylam os
            > tatnio na koloryzacji farby rozrabiane sa na zapleczu nie wiem jaka farba miala
            > m robione wlosy... strzyzenie przecietne mialam lepsze... ale czesanie masakra.
            > ... nawet kobiety w podeszlym wieku sie juz tak nie czesza jak uczesali mnie ta
            > m... szeroko wysoko widac tapir i ogromne pazury moda z przed 30lat... chcecie
            > wygladac starzej? to tylko na Wreczyckiej 53 ... Dziewczyno jedz na szkolenia i
            > idz z trendami bo jestes daleko w tyle!!! nie polecam

zgadzam sie w 100% omijac z daleka!!
    • Gość: marzena Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.11.11, 22:09
      Ja Ci polecam Studio Fryzjerskie Evelain na ul Wreczyckiej 53 dziewczyny tam znaja sie na tym co robia Ja tam robilam koloryzacje ze strzyzeniem i stylizacja do tego mialam henne lup parafine na dłonie gratis polecam bardzo
      • Gość: natalia Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.11.11, 18:01
        Ja sie czesałam we wrzesniu na wesele w tym Studio Fryzjerskim Evelain na Wreczyckiej i jestem bardzo zadowolona ceny niskie a pani Ewelina super czesze.Miła atmosfera Goraco polecam ten salon.
    • Gość: Monia Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: 109.95.25.* 14.11.11, 13:17
      Witam! Ja byłam ostatnio u pani Iwony Kos w al. NMP 4. Salon nazywa się Made in Heaven. Jestem bardzo zadowolona ze strzyżenia i farbowania! Pani Iwona stosuje naprawde świetne kosmetyki, mam bardzo wypielęgnowane i odżywione włosy. Zaproponowała mi strzyżenie brzytwą i to był strzał w dziesiątkę włosy same się układają, wystarczy je tylko wysuszyć!! Jeszcze nigdy nie byłam tak zadowolona z moich włosów! jeśli chodzi o cenę to jak na taką jakość usług jest bardzo przystępna! Przy okazji zrobiłam sobie manicure u kosmetyczki i wybieram się na maseczkę z naturalnych składników. Ogólnie salon ma fajny klimat serdecznie polecam!
      • Gość: lola766 Marcin wczesniej u Dysiewicz i Berendowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.12, 18:52
        Swietnie obcina i dobiera kolor Pan Marcin pracujacy w DH Seka w Babilonie,
        Kiedys wygladalam źle po jego cieciu , ale na chwile obecna ma swietny dryg i wlosy ukladaja mi sie.
        Polecam tez blondi przy kosci w Galerii Jurajskiej fryzjerka , bardzo mila i lubi to co robi.
        • Gość: palle : Marcin wczesniej u Dysiewicz i Berendowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 06:12
          a jaka jest do tego strona internetowa?
          • Gość: Hania Re: : Marcin wczesniej u Dysiewicz i Berendowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.12, 19:43
            czy ktoś był może w Studiu Style/ ESTAKADA/? Jest tam stylista? czy tylko fryzjerka po szkole na Jagielońskiej?? Proszę o opinie zależy mi bardzo. Dzięki
            • Gość: XXX Re: : Marcin wczesniej u Dysiewicz i Berendowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.12, 14:46
              Nie radzę ci tam pójść!!! brak estetyki i ogólnie na NIE
              • Gość: Hania Re: : Marcin wczesniej u Dysiewicz i Berendowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.12, 14:06
                oK. XXX. DZIEKI
      • kaskam9 Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu 30.03.12, 18:43
        no ja zdecydowanie nie polecam!!!!!!!!!! po 1 wygląd tego "salonu" to jakaś pomyłka-wygląda jak przedwojenny!!! w okresie zimowym palą tam węglem (który sami dokladają przy klientach) w piecu kaflowym(ciekawe co na to sanepid).. umiejętności tej pani to jakaś porażka,po obcięciu wyglądałam tragicznie.na 2 dzien musialm pędzić do innego fryzjera... zresztą dojscie do salonu to jakieś slamsy... tragedia.nikomu nie polecam!!!
        • Gość: anna Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.12, 22:34
          A ja tak! byłam tam i jestem zadowolona
          • Gość: patrycja Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.12, 20:37
            W Częstochowie nie ma dobrego fryzjera , stylisty.
            • Gość: fryzjerka Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.rev.snt.net.pl 07.07.12, 14:53
              oj są fachowcy tylko nie maja potrzeby się reklamować na tym żałosnym forum......
              • Gość: lilka Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.181.241.114.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.07.12, 10:06
                Masz 100%racje !
    • Gość: Fifi Metamorfoza w Auchanie IP: *.sfc.pl 01.04.12, 20:29

Co sądzicie o Metamorfozach w Auchanie?
      • Gość: malinka35 Re: Metamorfoza w Auchanie IP: *.31.30.167.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.04.12, 17:51
        Polecam Efect studio na ul.Kościelnej.
        • Gość: marizka Re: Metamorfoza w Auchanie IP: *.181.43.133.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.07.12, 12:49
          A ja ku przestrodze wszystkich pań i panów postanowiłam tu napisać swoja opinie odnośnie salonu co mieści się na Kisielewskiego 19 (magia urody)magia to może i tam jest ponieważ fryzjerka ,zupełnie nie kompetentna ,nie douczona dziwna zadufana dziwa co w ogóle nic nie potrafi ,nie słucha potrzeb klijęta tylko snuje się i popycha popierdoły.Wstydzę sie po tej wizycie z domu wyjśc.Za tak duże własne pieniadze zostałam tak zpierniczona że muszę to napisać.Acha rzecz najważniejsza ,owa fryzjerka (ryde włosy ) i kosmetyczka(pół głowy wygolone na zero)w czasie mojej wizyty ,za winklem spożywały alkohol i juz więcej nic nie dodam .Totalne ZERO!!!!
          • Gość: marizka Re: Metamorfoza w Auchanie IP: *.181.43.133.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.07.12, 12:55
            Zapomniałam dopisać że solarium znajdujące się dwa pietra niżej jest na prawde godne polecenia ,fajne ceny,super dziewczyny i czysto:)
            • Gość: hirek26 Re: Metamorfoza w Auchanie IP: *.204.107.98.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.07.12, 14:50
              Świete słowa solarka na 5 ale ta kosmetyczka masakra,moja żona raz tam była i nawet negatyw na ich stronie wpisała ,robiła chyba wtedy tipsy i ocinała włosy .Potem płacz i lament.Teraz już oki bo chodzi gdzie indziej ,natomiast jak jest na solarium albo u dziewczyn niżej to nawet w góre patrzeć nie chce.Też słyszeliśmy że te panie wódy napić się lubią !Ale to po czasie ,inaczej bym tego temat rozegrał tylko szkoda mojego cennego czasu!
              • Gość: malinka35 Re: Metamorfoza w Auchanie IP: *.146.63.39.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.07.12, 15:33
                A ja polecam studio efect hahahaha):
                • Gość: ALIK Re: Metamorfoza w Auchanie IP: *.204.56.229.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.07.12, 11:21
                  Ja byłem na kisielewskiego 2x ,tłumaczyłem fryzjerce o co chodzi,nic nie kumała ,po drugiej wizycie musiałem pojechać gdzie indziej na poprawke.KOSZMAR ...
                  • Gość: wiktoria_1a Re: Metamorfoza w Auchanie IP: *.147.99.240.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.07.12, 13:30
                    Podpisuje sie pod postem odnośnie salonu na kisielewskiego ,byłam tam na pasemkach -było tragicznie !
                    • Gość: rika12 Re: Metamorfoza w Auchanie IP: *.205.22.76.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.07.12, 16:42
                      Byłam tam u kosmetolog na hennie,ale tylko raz pani smierdziała potem i alkoholem.Nigdy więcej,jesli chodzi o solarium to bywam regularnie i pozdrawiam moje piękne:)
                      • Gość: Boin Re: Metamorfoza w Auchanie IP: *.204.74.238.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.07.12, 18:14
                        Musze sie podpisac,salon na kisielewskiego po nazwą magia urody to centralna gleba,fryzjera (takie cos małe i rudawe w pogniecionym podkoszulu to zgon,ma najwyrazniej problemy z zębami bo cuchnie z daleka)przejezdzam tam często ale o wizycie własnie tam długo nie zapomne fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
                        • Gość: IRKA34 Re: Metamorfoza w Auchanie IP: *.31.107.0.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 09.07.12, 12:38
                          faktycznie ten salon fryzjerski i kosmetyka osiąga poziom zerowy ,ale solarium niżej to jest inna liga ,wiec nie mylić pięter.
    • Gość: czyżby czyżyk Fryzjerka w Elei!!! Koszmar! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.12, 13:03
      Ja chciałabym bardzo przestrzec przed salonem fryzjerskim znajdującym sie w markecie Elea!!! To co zrobiła mi ta kobieta z włosami woła o pomste do nieba. Niestety musiałam na szybko skorzystac z usług fryzjerskich w celu podciecia końcówek. Niestety ta "fryzjerka" nie ma pojecia nawet o podcinaniu włosów, brała dosyc grube pasma i cieła na oslep . W efekcie włosy zamiast skrócone o 5 cm, zostaly skrócone o jakies 15 cm, a na środku pani wygryzła mi dziure!! :/ W efekcie musiałam ratowac sie innym fryzjerem, bo wstyd mi było wyjsc na ulice. Druga fryzjerka złapała sie za głowe. W konsekwencji zostały mi włosy do ramion a miłam do polowy pasa, ale nie było innej rady na to zeby włosy jako tako wyglądały.. NIE POLECAM!!!
      • Gość: mikołaJ Re: Fryzjerka w Elei!!! Koszmar! IP: *.205.76.8.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.07.12, 17:33
        Ja też przestrzegam przed salonam na Kisielewskiego ,byłam tam na próbnej fryzurze slubnej .Mąż ustalił wszystkie detale,date godzine itd,bo byłam za granicą.A tu cóż fryzjerka pijana ,kosmetyczka jeszcze bardziej .Uciekłam tylko mojemu facetowi się oberwało haha,sytuacje uratowaliśmy w innym salonie i było EXTRA.szczerze odradzam te dwie panie,ruda fryzjerka i blondi kosmetyczka.
        • Gość: ada stylista fryzur od piesków IP: *.play-internet.pl 10.07.12, 18:53
          Wyjeżdżam na wczasy ze swoim ukochanym pieskiem Yorką od 20 lipca do Sopot.Poszukuję fryzjerki stylisty która obetnie stylowo jak na konkurs mojego pieska Yorkę-ma już trochę długą sierść.
        • Gość: ivonka Re: Fryzjerka w Elei!!! Koszmar! IP: *.30.57.251.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.07.12, 13:09
          A ja do w/w też tak miałam wczesniej wszystko uzgodnione ,próbna fryzurka ,paznokcie w czwartek i makijaż ,uciekłam z tamtąd i jeszcze usłyszałam że drinka dają na lepsze samopoczucie i ta fryzjerka ,szok zaniedbany lump o nigdyi kazdemu odradze!
          • Gość: MERKIUR Re: Fryzjerka w Elei!!! Koszmar! IP: *.30.57.251.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.07.12, 13:30
            A ja tam byłem jeden raz bo małżonka mnie namówła ,tragiczny temat ,fryzjerka to straszna lipa,nie mówie zem piękny ale to rude prawie się na mnie kladło ,ale tak jej zuzi śmierdziało że w życiu bym tego gówna w duoe nie chciał kopnąć
            • Gość: ada Re: fryzjer dla pieska IP: *.play-internet.pl 11.07.12, 13:39
              Czemu upaqrliście się na fryzjerkę z Eleii.Nikt tam nie musi chodzić i koniec -kropka.
              Ja poszukuję fryzjera do pieska koko.
            • Gość: rozdwojona jaźń Kisielewskiego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.12, 14:02
              nie mam pojecia co to za salon ale człowieku jak juz chcesz oczerniac, to chociaz zmieniaj ip, bo nicki juz chyba zmieniłes 5 razy..w dodatku podpinasz sie ciagle pod fryzjerke z Elei..Nie dosyc ze nie umiesz obsługiwac drzewka na forum, to jeszcze walisz z tego samego Ip komentarze, przeciez ciezko nie zauwazyc ze pisze to jedna i ta sama osoba..
              • Gość: rozdwojona jażń Re: Kisielewskiego! IP: *.147.59.116.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.07.12, 16:09
                Posłuchaj ,jeśli masz jakiś problem a tematu nie kumasz to napisz do Przyjaciółki tam jest taka możliwość aby twój problem ogarnąć ,pozdrawiam
                • Gość: hahhahah Re: Kisielewskiego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.12, 17:47
                  Gość portalu: rozdwojona jażń napisał(a):

> Posłuchaj ,jeśli masz jakiś problem a tematu nie kumasz to napisz do Przyjaciół
                  > ki tam jest taka możliwość aby twój problem ogarnąć ,pozdrawiam

Hahahaha u uu wkurzyła się dzicina bo została zdemaskowana hahaha :D Poza tym twój wywód to do czego jest?? nacpałas/es sie czegos?? Ciezko nie zauwazyc trzech podobnych komentarzy z tego samego ip napsianych w przeciagu pol godziny w dodatku brzmiacych jak wypowiedzi żula spod budy z piwem.
                  • Gość: hihihi Re: Kisielewskiego! IP: *.180.2.35.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.07.12, 17:55
                    Ozesz ty BARANIE buhahahaha
                    • Gość: Do barana Re: Kisielewskiego! IP: *.180.2.35.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.07.12, 18:02
                      Aco ty robisz na Kisielewskiego?Zamiatasz ?Czy puszki zbierasz ew.flachy na wymianke przynosisz hihihihi
                      • Gość: do kretyna Re: Kisielewskiego! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.12, 18:30
                        Gość portalu: Do barana napisał(a):

> Aco ty robisz na Kisielewskiego?Zamiatasz ?Czy puszki zbierasz ew.flachy na wym
                        > ianke przynosisz hihihihi

Naucz sie czytac ze zrozumieniem kretynie/tynko! Nawet nie wiem gdzie jest ten salon a ty sie tylko kompromitujesz tymi swoimi wpisami, moze idz do kafejki internetowej, zeby ci sie chociaz ip zmienilo, boś cymbał i pewnie nawet nie wiesz co to jest :D
    • Gość: MałgorzataH Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.12, 20:46
      Ja jestem bardzo zadowolona z usług salonu Revitals na Limanowskiego a dokładnie z Pani Angelika. Mogę polecić
      • Gość: olka Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.30.32.186.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.08.12, 17:31
        Ja też KISIELEWSKIEGO wszystkim znajomym odradzam .:)
      • Gość: veraisara Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.13, 21:13
        Witam
        Nie polecam salonu Revitals na ul. Limanowskiego
        Pani Angelika która jest tam właścicielką niestety zapomniała o jednej ważnej rzeczy - kiedy prowadzi się salon fryzjerski to trzeba także zadbać o higienę i czystość sprzętu. O dezynfekcji przyborów w tym nożyczek chyba nikt w tym salonie nie słyszał. Pani Angelika nie ma pojęcia o cieniowaniu włosów na sucho a fryzury wychodzące spod jej rąk pozostawiają niestety wiele do życzenia.....
        • Gość: Minika Sykop Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.13, 19:55
          Witam, nie bd komentować wypowiedzi, ponieważ jestem przekonana, że wypuściły się z klawiatury konkurencji, gdyby Pani nie zauważyła to są na widoku preparaty do sterylizacji sprzętu ale trzeba się troszkę rozejrzeć a nie wypisywać bzdury. Ja byłam tam dzisiaj i też moją fryzurę wykonywała Angelika i byłam ostatnią klientką, kiedy pani Angelika kończyła fryzurę która jest znakomita i jak zawsze jestem bardzo zadowolona to jej pracownica sprzątała zakład i sterylizowała cały sprzęt także chyba byłyśmy w innych miejscach. Pozdrawiam konkurencje zazdrośników.
      • Gość: Teresa Ro Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.13, 16:11
        Dziewczyny w sobotę byłam w salonie revitals na zabiegu Spa na włosy rekonstrukcji keratynowej czy coś takiego. Na wstępie chciałabym wam bardzo podziękować za polecenie pani angeliki włosy są po zabiegu znakomite lśniace delikatne nie porowate jestem bardzo zadowolona z ów . Serdecznie polecam efekty zadowalający. jestem zachwycona
    • Gość: anastacia Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.183.153.141.dsl.dynamic.t-mobile.pl 31.07.12, 19:06
      Studio Magdy Kożuch - Waszyngtona 45a
      Poszłam w ciemno, zrezygnowana z powodu stanu obecnej fryzury i wyszłam z salonu bardzo ucieszona :) Pozdrowienia dla Pani Oli
      • Gość: ulka : Marcin wczesniej u Dysiewicz i Berendowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.12, 21:16
        TERAZ W BRAMIE , za placem czerwonym , jak Apteka , chyba Wolnosci 10..
        swietnie podcina i robi kolor
        • Gość: miki Re: : Marcin wczesniej u Dysiewicz i Berendowi IP: *.30.32.186.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.08.12, 17:27
          Obyście tylko nie trafili na Brzeżnicką (koło Reala)tragedia-szczerze odradzam. miki.
          • Gość: justynnnka Re: : Marcin wczesniej u Dysiewicz i Berendowi IP: *.146.68.46.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.08.12, 09:57
            A ja nie polecam ,,salonu'' jeśli można to tak nazwać na piastowskiej 82 ,to dopiero tragedia!!!!!!
      • Gość: musze się obciąć Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.net.stream.pl 16.11.12, 09:36
        anastacia powiedz mi proszę ile teraz biorą babeczki za obcięcie w studiu Magdy Kożuch? dwa lata temu było jakoś 65 zł. Chce się tam wybrać, ale nie wiem czy chce znów płacić aż tyle
    • fryzjerka_czest.pl Fryzjerka z dojazdem 23.08.12, 11:31
      Witam, ja dla odmiany zareklamuję samą siebie :) Pracowałam w jednym z salonów fryzjerskich na terenie Częstochowy a teraz mam własną działalność z dojazdem do klienta. U mnie na stronie albo na moim FB znajdziecie fotki z sesji zdjęciowych, na których pracowałam z modelką. Pozdrawiam :*
      • Gość: do justynnnka Re: Fryzjerka z dojazdem IP: *.204.11.253.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.08.12, 12:25
        Masz racje ,bywałam u kosmetyczki w Fabryce urody tuż obok i widywałam te panie,zrobione na jakieś lata 70-te,dziewczyny się nabijały że ta szefowa nowe tredy wprowadza,prawdziwa tragedia ponoć o czystości i wystroju tego salonu nie warto rozmawiać.Pozdrawiam.
      • Gość: do w/w Re: Fryzjerka z dojazdem IP: *.204.11.253.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.08.12, 12:26
        Podaj namiary.
        • fryzjerka_czest.pl Re: Fryzjerka z dojazdem 23.08.12, 12:34
          530-539-671
          • Gość: do w/w Re: Fryzjerka z dojazdem IP: *.204.11.253.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.08.12, 12:43
            A na fejsie masz jakieś fotki?
            • fryzjerka_czest.pl Re: Fryzjerka z dojazdem 23.08.12, 12:46
              Gość portalu: do w/w napisał(a):

> A na fejsie masz jakieś fotki?

Tak, zapraszam do obejrzenia. Bardzo łatwo jest na niego trafić jeżeli odpowiednio poszukasz ;)
              • Gość: 1 Re: Fryzjerka z dojazdem IP: *.204.11.253.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.08.12, 12:49
                ALE GDZIE MAM SZUKAĆ?
                • fryzjerka_czest.pl Re: Fryzjerka z dojazdem 23.08.12, 13:41
                  Przepraszam. Nie wiedziałam czy można tutaj wypisać adresy, ale widzę, że wszyscy tak robią.
                  Fryzjerka.Czest.pl Zapraszam!
                  • Gość: iiii Re: Fryzjerka z dojazdem IP: *.204.76.242.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.08.12, 14:07
                    No powiem ci ze tania to ty nie jesteś,chyba kupie grupona w STUDIU EFECT ,lub ewentualnie pójde do tej szopy na Piastowskiej 82-jedyne co mnie męczy to ten brud i smród ,no to już sama nie wiem co począć,może ty mnie jakoś zainspirujesz-tak czy -nie?
                    • Gość: aldona Re: Fryzjerka z dojazdem IP: *.rev.masterkom.pl 27.11.12, 20:15
                      odradzam cuytstyle nie odpowiedzialna główniara i do tego chamska
                  • Gość: amanda Re: Fryzjerka z dojazdem IP: *.205.38.85.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.08.12, 14:25
                    ALE JAK TO ?moja woda ,mój prąd a ty takie ceny!Nie podoba mi się taka opcja,coś nie halo! Pozdrawiam i duzo pracy :):):)
                    • fryzjerka_czest.pl Re: Fryzjerka z dojazdem 24.08.12, 07:50
                      Mimo to zapraszam :) Niedługo będą ciekawe promocje na koloryzację, więc proszę śledzić naszego Fan Page'a na FB.
                      • Gość: ania Re: Fryzjerka z dojazdem IP: *.czest.pl 30.08.12, 09:44
                        Witam:) w poniedziałek skorzystałam z usług Pani Agnieszki - fryzjerka z dojazdem:) Jestem mega zadowolona. Pokazałam Pani zdjęcie fryzury - zrobiła mi dokładnie taką samą:) miła, fachowa, delikatna, kompetentna. Polecam:)
              • Gość: ania Re: Fryzjerka z dojazdem IP: *.Netcominternet.pl 31.08.13, 12:33
                polecam fryzjerkę na ul Barbary na przeciw seminarium
            • Gość: iiii Re: Fryzjerka z dojazdem IP: *.204.11.253.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.08.12, 12:48
              Poczytałam o tym salonie na Piastowskiej i śmiech mnie ogarnia,jak byłam dzieckiem to mama chodziła tam ze mną na podcięcie grzywki ,pracował tam pan Mieczysław czy jakoś tam a teraz z tego co słysze od znajomych on już tego nie prowadzi(spoko gość)tylko jakaś zajechana fryzjerka co na niczym się nie zna ,cały Stradom z tego się śmieje.
              • Gość: odp Re: Fryzjerka z dojazdem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.12, 17:53
                Ale pie przysz głupoty. Ta pani która toprowadzi nie jest fryzjerem a ma zatrudnione fryzjerki zatrudnione jestem przekonana ze pisze to ktos z effect studio bo konkurencji sie im narobilo i sa teraz tyci tyci.
    • Gość: magik_11a Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.205.98.232.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.08.12, 16:10
      Ponoc ta kobita na Piastowskiej fajnie psy-pudle strzyże za 8 zeta.
      • Gość: Albert Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.205.98.232.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.08.12, 16:40
        Tego salonu na Piastowskiej juz nie ma ,stoi do wynajęcia ,kiedyś był tam tapicer ,teraz nie ma juz nic lokal 50m i własciciel na tej wiosce chce za wynajem 1200zł.
        • Gość: renia Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.147.32.58.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.08.12, 17:10
          Jeśli chodzi o prace na pistowskiej to każdemu odradzam ,moja kumpela pracowała tam trzy dni i dziwna szefowa jej podziękowała płacac 20zł.Kumpela nie wpadla w depreche ,teraz otwiera wlasny salon i taką brudaske i fleje jak ta z piastowskiej ma w d....e
          • Gość: olka Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.147.32.58.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.08.12, 17:14
            Słyszałam juz od babci o tej szefowej ,ponoć chciaby pracownika i sprzataczke za 500zloty ,ale cwana szuja.
            • Gość: igor Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.146.131.180.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.08.12, 11:40
              Byłem na tej Piastowskiej tylko jeden raz ,pierwszy i ostatni,strzygła mnie jakaś młoda dziewczyna ,chyba uczennica obraz mojej fryzury był nie zapomniany,dobrze że włosy odrastają,ŻENADA !!!!!!!!!!!!
              • Gość: mARTA Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.158.217.255.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.08.12, 15:03
                jest tam jakaś szopa ,cały stradom się z tego czegoś smieje bo p.fryzjerka zatrzymała się na latach 70tych,ale staruchy tam ponoć łażą ceny ma podobne do grupona ,ale.........!
                • Gość: awietka Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.147.67.89.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.09.12, 14:26
                  Polecam salon w Gnaszynie u pani Mariolki,doskonałe cięcie i koloryzacja ,bardzo dobre ceny i bardzo przyjazdna atmosfera .awietka:)
          • Gość: Iwonka#. Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.146.131.180.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.08.12, 12:00
            Itu muszę przyznać ci racje ,ten salon to całkowita porażka,mój syn po obcięciu miał wszy na głowie,tragiczna sprawa zwłaszcza w tych czasach kto to widział aby tak się działo?Szczerze wszystkim odradzam. Iwona.
            • Gość: Majka28 Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.181.54.77.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.08.12, 15:09
              Mój maż jako taxówkarz często tą szefową wozi ,a to do Remisu,a to do 7nieba i wszelakich imprez nie odpuszcza typowa zapijaczona łajdaczka no to jak w salonie ma być git .Do w/w dobrze ze podjełaś temat bo to ponoć kawał fr...cy.
              • Gość: mariNKA Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.146.202.95.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.08.12, 18:09
                oj tak ,zgadzam sie w 100% ,pistowska wi za wi przychodni i apteki jeden wielki syf :):
                • Gość: Amber G wolnosci 10 kolo Placu na Czerwonym w podworku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 07:00
                  MAM nowa lekka fryzurke od Pani ktora pracuje w zakladzie po dawnej Gali na Wolnosci. Fryzjerka ma dryg , pracowala wczesniej u Berendowicz , podobnie jak Pan Marcin prawa reka Dysieiczowej ,..
                  PANI Kasia robi nieźle paznokcie i trzymja sie , ale niestety lakiery do najlepszych nie naleza

Fryzjera polecam ze wzgledu na polozenie i swietne ciecie
                  • Gość: marta_112 Re: wolnosci 10 kolo Placu na Czerwonym w podwor IP: *.180.67.183.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.08.12, 12:45
                    Ja tez serdecznie odradzam ten barak na Stradomiu na Piastowskiej .Fryzjerki zupełnie nie kompetentne ,straszne zapuszczone lokum i bardzo nie przyjazdna atmosfera .Dalej jest też zakład za sklepem spożywczym i tam było okej jak byłam na poprawce z tego wczesniejszego zakładu .:)
                    • Gość: Antoni Re: wolnosci 10 kolo Placu na Czerwonym w podwor IP: *.30.65.255.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.08.12, 12:54
                      Oj ten salon na Piastowskiej to totalna zagłada,dziś tam byłem strzygł mnie jakiś młodociany fryzjer ,fryzjerka to poprawiała i wyszło ogólnie tragicznie ,omijać z daleka!
                      • Gość: do Antoniego Re: wolnosci 10 kolo Placu na Czerwonym w podwor IP: *.30.77.106.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.08.12, 14:48
                        Miałem ten sam problem,poszedłem jak zawsze a tu co?Dziwna fryzjerka i jacyś uczniowie,szkoda czasu i forsy na takie usługi.Pan Mieczysław był tu tyle lat i zawsze było profesjonalnie ,niestety odszedł na emeryture a pani co przejeła ten zakład nic nie pozmieniała z racji na opcje pt. klijent nie wie to i do mnie przyjdzie.Niestety nie tedy droga ,terazniejsza załoga nic nie potrafi i na oszustwie nikt sie nie dorobi.Wczoraj rozmawiałem z sąsiadem i Stradom już wie o co tu chodziło,mieszkańcy mieli nadzieje że lokal tuż obok bedzie jakims fajnym miejscem ,jednakże okazuje się ze ma tam być tania odzież.Trudno ale ja w tym zakładzie już nie zagoszcze i innych szczerze ostrzegam .pozdrawiam Marian.
    • Gość: XxXxX Gabinet kosmetyczny Yasumi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.12, 00:50
      Jakieś opinie można....koleżanka mi to poleciła...słyszałam że jest dość ekskluzywny no i ceny troszkę wyższe:)?
      • Gość: alinka Re: Gabinet kosmetyczny Yasumi? IP: *.205.111.64.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.09.12, 10:52
        Szczerze polecam salon Marioli Nosalik na ul.Lwowskiej,profesjonalność i doskonałe kosmetyki ja ,moja rodzina i wielu znajomych jesteśmy bardzo zadowoleni ,niskie ceny i super obsługa polecam.
        • Gość: nie z branży Re: Gabinet kosmetyczny Yasumi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.12, 18:38
          Jak tak czytam, a wszystkiego się nie da:) to mam wrażenie ,że konkurencja nie śpi :)
          • Gość: ida Re: Gabinet kosmetyczny Yasumi? IP: *.205.7.21.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.09.12, 18:12
            Salon na Piastowskiej to całkowita trageia ,pani fryzjerka nie modeluje włosów ,nie ma prostownicy ,wszystkie klientki czesze z metalowych wałków o koloryzacji i pasemkach nic nie wie ,oj co to za siedemdziesiate lata wracają,fale zadziorki ipukle BUCHCHCHCH
            • Gość: tadziu Re: Gabinet kosmetyczny Yasumi? IP: *.204.117.198.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.09.12, 16:18
              Ja też polecam Mariolke na ul.Lwowskiej-wszyscy wychodzą zadowoleni i portfela aż tak bardzo nieodchudza jak inne sepy co nic nie potrafia tylko na nazwisku lub reklamie jadą.
              • Gość: Rekinka Re: Gabinet kosmetyczny Yasumi? IP: *.30.9.83.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 14.09.12, 14:24
                Ludzie tylko nie na Piastowską 82,temat zatrzymany w kadrze lata siedemdziesiąte ,wyszłam z jakimś afro a fryzjerka nic nie kuma,tragedia.
                • Gość: yolita Re: Gabinet fryzur yoko IP: *.play-internet.pl 16.11.12, 11:07
                  Kłobuck ul wesoła 14.Nowość-czesanie fresa,ksawi ,brytania feell,.Wzory na karnawał do wenecji i brazylii.Tylko tam -rewelka.
                  • Gość: Adolf Re: Gabinet fryzur yoko IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.12, 16:01
                    Ja się strzygłem tam z 10 lat ..... tylko fajny facet mnie tam strzygł ?.......... na tej Piastowskiej? co tam sie porobiło???
                    • Gość: do Adolfa Re: Gabinet fryzur yoko IP: *.dynamic.lte.plus.pl 26.02.13, 14:42
                      Faktycznie ,jest tam teraz jakaś pani a pojęcia 0.Też szukam kogoś w pobliży.
    • Gość: Ewelina Kos Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.12, 17:50
      Jeżeli mogę polecić to tylko jeden salon byłam tam już 2 razy i jestem bardzo zadowolona . Kolor ciemny z jasnymi refleksami strzyżenie pierwsza klasa, strzyżenie ponad godzinę myślałam, że się przykleję do fotela ale było warto bo włosy same się układają, nie mam żadnego problemu. Teraz Tam chodzę ja moja siostra mama i znajome na pewno kiedy odwiedzicie salonik też będziecie zadowolone. Ja akurat trafiłam na taką panią w krótkich blond włosach. Jak siedziałam z farbą widziałam jak wykonywała upięcie także było fantastyczne... Trzeba mieć fantazje na wykonywanie takich cudów brakuje tam tylko kosmetyczki :(... Pozdrawiam Ewelina Kos
    • Gość: ja kupony z grupera IP: *.rev.masterkom.pl 31.12.12, 08:57
      witajcie, mam do sprzedania 3 kupony z grupera na manicure hybrydowy lub pedicure (do wyboru) w stuidio effect. Kupony wazne sa do marca. Zaplacilam za nie po 19 zl, sprzedam po 10 zl za kazdy.
      • Gość: renia Re: kupony z grupera IP: *.dynamic.lte.plus.pl 26.02.13, 14:36
        No raczej nie sprzedaż nawt po 2zł.Sama zapłacisz za swoją chciwość ,oż po prostu tak ,hytry 2x płaci .Powodzenia.
    • kreconaa Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu 06.05.13, 19:25
      ja tez wybieram się do fryzjera. Słyszałam dużo dobrego o Dariuszu Sucheckim salon na okólnej. Mój problem jest taki, że mam baardzo bujne, kręcone włosy. Może któraś z pań też ma taki problem i może mi coś polecić ?
      • Gość: chlop A gdzie najtańszy fryzjer? ;-) IP: 109.95.31.* 06.05.13, 19:37
        Ktoś wie, gdzie najtaniej można się ostrzyc? ;-)
    • Gość: Justyna Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.13, 16:08
      Polecam Fryzjerkę przy ul. Jesiennej w pawilonie. Pani Reterska.
      • Gość: kostek Fryzjerka z Daszyńskiego IP: *.96.241.14.tvksmp.pl 04.09.13, 21:15
        Czy ktoś kojarzy fryzjerkę Anię była właścicielką salonu na Placu Daszyńskiego w bramie. Poszukuję do niej nr telefonu!!
    • Gość: kk Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu IP: 212.59.252.* 05.09.13, 10:39
      O właśnie, może ktoś kogoś dobrego poleci? No i żeby nie przesadzał z ceną...
      • 140ania Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu 21.02.14, 12:08
        OCZYWISCIE ze najlepsza fryzjerka jaką do tej pory poznałam pracuje na barbary w salonie Calispa.Długo poszukiwałam takiej obsługi ,dobrej pod kazdym wzgledem jest ok Polecam ;)
    • asia_mi78 Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu 21.02.14, 14:40
      Przeczytałam akurat Twój komentarz jako pierwszy, choć ukazał się dawno może przeczytasz moją odpowiedź, a może przeczytają inni. Farbuję włosy od około 15 lat na blond. Byłam blondynką i jak to każda dziewczyna w którymś momencie postanowiłam ufarbować, aby były "ładniejsze" Przez około 10 lat nie było problemu, kolor włosów był ładny, choć mam cienkie włosy, b często słyszałam jaki ładny kolor, gdzie robiłaś? Już w tamtym czasie były to dość drogie salony, bo Wella na Dąbrowskiego, później Piłsudskiego( już od dawna jej nie ma) Gawroński, a następnie znany salon w Rędzinach zaliczony naprawdę wiele razy. Od około 5 lat moje włosy jednak nie wyglądają dobrze, już nikt nie pyta, gdzie farbuje... Pojawił się problem żołtych, rudawych odrostów przy farbowaniu, trudność w uzyskaniu jednolitego koloru na całej długośći. Ufarbowałam 2 razy włosy sama prawie z takim samym efektem rudawych odrostów jak po salonach gdzie płaci się do 200zł. Nie wiem w czym tkwi problem farby coraz bardziej nowoczesne, wizyty droższe a dobrego efektu nie ma. Myślę, że jest to coraz większy problem blondynek, chodzą, szukają fryzjerów, próbują i głownie są to rozczarowania.Ostatnio modne stało sie ściąganie koloru i ponowne farbowanie, co nie zawsze też kończy się pożądanym efektem, a samo ściąganie koloru jest mega inwazyjnym zabiegiem. Ja już praktycznie chciałam się temu poddać, aby znów mieć ładny blond. Na szczęście zobaczyłam u bliskiej znajomej efekt farbowania po ściąganiu koloru, koszt wizyty 280 zł, włosy żółte, nic nieodbiegające od loreala z drogerii i jeszcze zniszczone. Wczoraj zaliczyłam wizytę u ponoć dobrego fryzjera prowadzącego salon WELLA Marzena Dąbrowska ( miejscowość Jaskrów bliskie okolice częstochowy) Efekt opłakany,ten sam problem, brak jednolitego koloru. Moja odpowiedź: W CZESTOCHOWIE NIE MA PROFESJONALISTY WARTEGO POLECANIA, sa fryzjerzy, którym czasem się udaje uzyskać ładny kolor blond, a jeśli coś pójdzie nie tak, a ty zwrócisz uwagę, słyszysz coś w stylu: że masz trudne włosy, kto wie czym wcześniej miałaś farbowane, trudno uzyskać jednolity kolor blond, a najlepsze co usłyszałam kilka razy od kogoś kto siebie nazywa fryzjerem: kolor blond jest trudnym kolorem do uzyskania. Życzę powodzenia w poszukiwaniu fryzjera. Nie podważam nikogo umiejętności co do obcinania, ale farbować na kolor blond to oni nie potrafią.
    • eiskra.1 Re: Gdzie jest najlepszy fryzjer - stylista fryzu 12.04.14, 01:08
      Jeżeli chcą być Państwo na bieżąco z modą dziecięcą
      gorąco zachęcamy do polubienia Nas na Facebooku lub odwiedzenia nas w C.H. Jagiellończycy na I p. BOX 230 w Częstochowie .
      Znajdą tu Państwo sporo ciekawych propozycji co do ubioru naszych dzieciaków oraz będą na bieżąco z nowościami w naszym sklepie.

Z pozdrowieniami
      Mamo, kup

www.facebook.com/mamokupisz?ref=hl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka