mloda128 27.01.10, 18:38 Jak myslicie od kiedy zaczac szukac, gdzie i jakich pieniedzy sie spodziewac ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: Praca na wakacje dla studenta IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.10, 19:38 zacznij najlepiej od dzisiaj.Ten sezon się zdziwisz jaki będzie lichy, a praca za free Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonqu Re: Praca na wakacje dla studenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.10, 20:40 błysnąłeś inteligencją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Praca na wakacje dla studenta IP: *.chello.pl 28.01.10, 18:00 jestem studentem i nie szukam pracy na wakacje. myślę, że ty też nie powinnaś. w wakacje się odpoczywa - kariera Ty robić potem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda128 Re: Praca na wakacje dla studenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.10, 18:44 Juz ostatnie wakacje siedziałam w domu i stwierdzam ze to nie dla mnie wiec dlatego intereuja mnie powyzsze pytania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Praca na wakacje dla studenta IP: *.chello.pl 29.01.10, 19:49 nie napisałem, że musisz w domu siedzieć. możesz pojechać nad morze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaa Re: Praca na wakacje dla studenta IP: *.alfanet24.pl 29.01.10, 19:57 Teraz szukasz pracy? Pojdziesz do firmy i powies.. hmm teraz to nie, ale od czerwca zrobciemi miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda128 Re: Praca na wakacje dla studenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.10, 20:17 Drogi aaa, nie szukam juz pracy tylko pytam od kiedy zaczac sie rozgladac. Moze ktos jest zorientowany w tym temacie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ''' Re: Praca na wakacje dla studenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.10, 20:20 możliwości jest sporo , m.in praca nad naszym morzem, w którejś z popularniejszych miejscowowosci jako barmanka w plazowych barach, z tego co wiem zakwaterowanie jest zapewnione, ale to sie gdzies przez agnecje pracy załatwia i z wiekszym wyprzedzeniem, praca w ogródku piwnym, sporo sie tego rozbija u nas w miescie..wakacje to czas urlopowy - mysle ze sporo sklepów w galerii bedzie potrzebowało na ten czas jakiegos zastepstwa..kombinuj ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Re: Praca na wakacje dla studenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.10, 10:15 Młodzieżowe Biuro Pracy OHP ul. Niepodległości 20/22 tel. 34 3633087 w godz. 10,00-15,00 Odpowiedz Link Zgłoś