Dodaj do ulubionych

Praca na wakacje dla studenta

27.01.10, 18:38
Jak myslicie od kiedy zaczac szukac, gdzie i jakich pieniedzy sie spodziewac ?
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: Praca na wakacje dla studenta IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.10, 19:38
      zacznij najlepiej od dzisiaj.Ten sezon się zdziwisz jaki będzie lichy, a praca
      za free
      • Gość: bonqu Re: Praca na wakacje dla studenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.10, 20:40
        błysnąłeś inteligencją
    • Gość: p Re: Praca na wakacje dla studenta IP: *.chello.pl 28.01.10, 18:00
      jestem studentem i nie szukam pracy na wakacje. myślę, że ty też nie powinnaś. w
      wakacje się odpoczywa - kariera Ty robić potem.
      • Gość: mloda128 Re: Praca na wakacje dla studenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.10, 18:44
        Juz ostatnie wakacje siedziałam w domu i stwierdzam ze to nie dla mnie wiec
        dlatego intereuja mnie powyzsze pytania:)
        • Gość: p Re: Praca na wakacje dla studenta IP: *.chello.pl 29.01.10, 19:49
          nie napisałem, że musisz w domu siedzieć. możesz pojechać nad morze.
          • Gość: aaaa Re: Praca na wakacje dla studenta IP: *.alfanet24.pl 29.01.10, 19:57
            Teraz szukasz pracy? Pojdziesz do firmy i powies.. hmm teraz to nie,
            ale od czerwca zrobciemi miejsce?
            • Gość: mloda128 Re: Praca na wakacje dla studenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.10, 20:17
              Drogi aaa,
              nie szukam juz pracy tylko pytam od kiedy zaczac sie rozgladac. Moze ktos jest
              zorientowany w tym temacie:)
          • Gość: ''' Re: Praca na wakacje dla studenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.10, 20:20
            możliwości jest sporo , m.in praca nad naszym morzem, w którejś z
            popularniejszych miejscowowosci jako barmanka w plazowych barach, z tego co
            wiem zakwaterowanie jest zapewnione, ale to sie gdzies przez agnecje pracy
            załatwia i z wiekszym wyprzedzeniem, praca w ogródku piwnym, sporo sie tego
            rozbija u nas w miescie..wakacje to czas urlopowy - mysle ze sporo sklepów w
            galerii bedzie potrzebowało na ten czas jakiegos zastepstwa..kombinuj ;]
            • Gość: wiem Re: Praca na wakacje dla studenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.10, 10:15
              Młodzieżowe Biuro Pracy OHP ul. Niepodległości 20/22 tel. 34 3633087 w godz.
              10,00-15,00
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka