Dodaj do ulubionych

Marketowe naciaganie kasy

13.02.10, 20:10
Gdzie zdarza sie Wam najwiecej przypadkow pomylek w cenach towaru na polce z
cena w kasie ???
Moj lider to Tesco , potem Auchan . Nie zdarzylo mi sie w Lidlu i Biedronce .
Zrobmy reklame tym ktorzy dwa razy zarabiaja na klientach !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: s Re: Marketowe naciaganie kasy IP: *.realestate.net.pl 13.02.10, 21:07
      W Intermarchu cena na regale często jest niższa niż przy kasie.
      Towary często nie mają kodów paskowych, lub kod jest a towar nie ma ceny.
      • Gość: kromka30 Re: Marketowe naciaganie kasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 21:43
        TESCO!!!!
        dziś byłam i przykładowo: galaretka, kupiłam 3, jedna z ceną 0,99 druga z 1,19
        trzecia 1,28 bodajże, choć na wszystkie rodzaje miała być cena 0,99:DDD niby
        nic, ale dla tesco znaczy wiele......
        • Gość: marketta Re: Marketowe naciaganie kasy IP: *.chello.pl 13.02.10, 21:53
          czy w tesco dalej są tak masakryczne kolejki które wiją sie między
          regałami z towarem???
    • Gość: f notorycznie w TESCO na drogowcow IP: *.centertel.pl 14.02.10, 10:29
    • Gość: K2 Re: Marketowe naciaganie kasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 10:32
      Tesco potem pare razy w Realu mi się zdarzyło..w Auchanie jeszcze nigdy a jestem tam bardzo często...a już absolutnym przodownikiem w tej kategorii jest mini market w Olsztynie:D....trzeba się tak pilnować bo różnica może sięgać nawet dwukrotność ceny
      • Gość: ze Re: Marketowe naciaganie kasy IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.10, 10:39
        Warto by poszukać w przepisach bo coś mi się kojarzy, że sprzedawca ma obowiązek
        sprzedać za cenę na półce.
    • Gość: Zniesmaczona Re: Marketowe naciaganie kasy IP: 195.205.202.* 14.02.10, 14:18
      Inteligentna wypowiedź cywilizowanego człowieka :/ Wstyd mi za niektórych....
      • Gość: do zniesmaczonej Re: Marketowe naciaganie kasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 10:43
        krótko: jesteś debilem koniec kropka ,nawet leczenie nie pomoże..spoczywaj w
        niepokoju
    • Gość: '''' Re: Marketowe naciaganie kasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 16:29
      simply market NAGMINNIE !!!!! kierowniczka za kazdym razem zarzeka sie sie ze
      pomyłka - jasne :/ chyba same pomyłki, szkoda ze na ich korzysc
    • Gość: taaa a co z 1 groszem ? IP: *.strefa.com 14.02.10, 20:51
      2 razy zarabia ten co z ceny 2,99 nie wydaje tego 1 grosza jak sie daje 3 zl. Grosz do grosza i w ciagu miesiaca mozna z 50 zl uzbierac.
      • Gość: mr.T Re: a co z 1 groszem ? IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 15.02.10, 21:57
        A ja nie raz widziałem jak "uczciwi" klienci sami przekładają ceny, a potem
        kłócą się z kasjerką i chcą towar po niższej cenie.I co szanowni państwo na to ?
        a już nie wspomnę jak wiele osób kradnie, biedni, bogaci, starzy, młodzi po
        prostu wszyscy. A już najlepsze są starsze panie które przyłapane na gorącym
        uczynku tłumaczą się się sklerozą na skutek której zapomniały że towar wkłada
        się do koszyka a nie pod bluzkę.
    • asterix1986 Re: Marketowe naciaganie kasy 16.02.10, 19:32
      zawsze można się pofatygować do czytnika cen choć niekiedy i one pozostawiają
      wiele do życzenia albo trzeba się nakombinować żeby zeskanowało cenę albo trzeba
      biegać do innych czytników który może akurat zeskanuje nam cenę danego artykułu :)
      • Gość: ce4na Re: Marketowe naciaganie kasy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 23:48
        według prawa cena liczy się taka jaka jest aktualnie wystawiona na produkcie,
        natomiast to że przy kasie jest wyższa konsumenta już nie interesuje
        • Gość: Alexis Re: Marketowe naciaganie kasy IP: *.54.174.45.tvksmp.pl 17.02.10, 08:56
          Ja , ze mieszkam kolo reala, to tu czesto sie z tym spotykam, w ogole w realu
          SYF! Chcialam kupić jedną małą rzecz, za cenę około 1zł(wiem , bo kilka dni
          wczesniej kupiłam taką samą), nie miała kodu, podchodzę więc do tej gburowatej
          baby z agd, a ta, że dziś mi kodu nie skołuje, tylko za kilka dni, podeszłam do
          informacji i grzecznie z uśmiechcem przedstawiam sytuacje, a ta babka tak samo!
          Guzik prawda , nie chce im się i tyle!Więc spytałam się miło i grzecznie , to
          dlaczego to jest wystawione, a ona, ktoś musiał NIE CHCĄCY wyłożyć. Matko czy ja
          jestem dzieckiem i mi kit można wcisnąc? Niech rzucę tą pracę i zatrudnią na ich
          miejsce kogoś , kto będzie z chęcia wykonywał swe obowiązki...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka