nita87 23.02.10, 21:18 witam czy ktoś może mi powiedzieć coś o sali VI WALDI? Chodzi o wesele. Opinie są dla mnie bardzo ważne!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fgfgjhfj Re: Vi Waldi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 18:48 Jak Ci jest obojętne jak i gdzie to idealnie trafiłaś. A do tego widok na slumsy. No chyba ze nie masz kasy a chcesz tylko wesele "odbębnić" a do tego będzie w porze roku w której goście nie wyjdą na dwór, nie będą się chcieli wywietrzyć i nie będzie Ci wstyd jak pooglądają żuli na Kawiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zocha Re: Vi Waldi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 21:21 żule są wszędzie,nawet na tym forum{ty],a byłeś kiedyś pacanie w Warszawie? tam żuli więcej bo i miasto duże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacper Re: Vi Waldi IP: *.146.48.60.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.03.10, 11:23 Chyba nie widzialeś tej sali. Idz i zobacz a dopiero potem się wypowiadaj, sala jest na wysokim poziomie, i przed wszytstkim w CENTRUM MIASTA. Byłem tam ostatnio na weselu u koleżanki i sala jaest naprawde fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gjgj Re: Vi Waldi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 01:03 CENTRUM MIASTA - Hahaha! Świetny żart. Dziwne że wszystkie pozytywy są z jednego adresu: IP: *.dynamic.dsl.as9105.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawlo Re: Vi Waldi IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.03.10, 17:40 Popatrz na mape Cz-wy a dowiesz sie gdzie zaczyna a gdzie konczy sie centrum baranie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitero Re: Vi Waldi IP: *.bethere.co.uk 03.03.10, 13:10 Witam, nie miałem jeszcze okazji się bawić na tej sali, ale znajomi byli na sylwestrze i byli bardzo zadowoleni. Widziałem zdjęcia na ich stronie i mogę powiedzieć że sala wygląda bardzo ładnie www.vi-waldi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Vi Waldi IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 03.03.10, 14:55 Sala o ktorej piszesz jest przepiekna,wspaniale menu( do wyboru na kazda kieszen),obsuga rewelacyjna.Widzialam wiele sal i ta naprawde jest warta uwagi!!!!Twoja opinia jest poprostu smieszna i zalosna.Przykro mi,ze bedac tam rozgladala(e)s sie za zulami (ktorych tam nie widac)niewiem co Ci tak oni na mysl przyszli, a nie korzystalas z urokow jakie posiada sala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Vi Waldi IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 03.03.10, 14:59 Potwierdzam dobre opinie.Sala jest na bardzo wysokim poziomie,wystroj jest rewelacyjny,obsluga takze.Jedzonko bardzo mi smakowalo i napewno jak tylko bedzie okazja wroce tam.A z tego co wiem znajomi planuja wesele tam w przyszlym roku wiec bedzie okazja znow skorzystac z urokow tego miejsca!!!POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujekdobrarada Re: Vi Waldi IP: *.superkabel.de 26.02.10, 18:53 daj se spokoj, tylko idioci sie dzisiaj pobieraja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: Vi Waldi IP: *.147.64.114.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.03.10, 23:04 Hej ja miałam tam wesele i oboje z moim Mężem jesteśmy bardzo zadowoloni, super sala, obsługa i jedzonko. A ogródek jest ogrodzony! Generalnie wszystko bylo na wysokim poziomie. Takze polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: Vi Waldi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 11:37 a sylwester był super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssssssss Re: Vi Waldi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 01:06 Za to ten "ogródek" od ulicy - malina. Sorry ale nie każdemu się musi podobać. To,że Ty się zadowalasz byle czym nie znaczy, że każdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawlo Re: Vi Waldi IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 04.03.10, 17:37 Kazdy ma swoje zdanie i bardzo dobrze ale zeby cos oceniac trzeba miec pojecie.Na imprezie bawi sie a nie stoi na ulicy.Mam nadzieje,ze bedzie wiele imprez tam (sylwester byl rewelacja)pozdrowienia dla P.menagerki;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
apola123 Re: Vi Waldi 03.03.10, 19:14 Bardzo ładna sala, miła obsługa, smaczne jedzenie, a dodatkowo bardzo czysto i gustownie. Nie wiem dlaczego ktoś dał taką niemiłą recenzje może konkurencja przez zazdrość. Wierzcie mi na słowo - organizowaliśmy tam wesele syna i w sierpniu znowu tam będziemy się bawić bo poleciliśmy salę znajomym na wesele ich córki. Właściciel sali ma także do dyspozycji zespół muzyczny- grają na żywo i do tego bardzo fajnie. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arcybiskup Re: Vi Waldi IP: *.alfanet24.pl 03.03.10, 13:25 moim zdaniem bardzo dobrze trafilas. Ja tez sie wlasnie rozgladam za sala na wesele na przyszly rok i juz sie raczej zdecydowalem, mojej przyszlej małżonce tez sie podoba. Bylem na tej sali na sylwestra i musze przyznac ze wszystko bylo na TIP TOP. Zreszta co tu duzo gadac, najlepiej jest zobaczyc. Pozdrawiam i zycze udanego wesela:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilianka Re: Vi Waldi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.10, 13:27 Bardzo fajna sala na wesele czy inną imprezę.Byłam tam na weselu kolegi i sylwestrze - wszystko dopięte na ostatni guzik.Bardzo miła obsługa i super kucharz.Menu z tego co słyszałam jest do wyboru więc czego chcieć więcej!!!Dużym plusem jest lokalizacja w Centrum Miasta i parking dla gości.Nie zauważyłam też 'żuli' ponieważ ogródek jest ogrodzony.Śmiało mogę polecić każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANULA:) Re: Vi Waldi IP: 91.106.11.* 03.03.10, 15:18 SALA JEST CUDNA!! JEDZENIE SMACZNE!! OBSUGA PIERWSZA KLASA!!! BYLAM TAM NA SYLWKA!! FAJNIE,ZE SALA ZNAJDUJE SIE BLISKO CENTRUM -MLODZI MOGA WYBRAC SIE NA JASNA GORE LUB W AL.N.M.P I GOSCIE NAWET SIE NIE ZORIENTUJA,ZE ICH NIE BYLO!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia Re: Vi Waldi IP: 193.138.240.* 03.03.10, 15:26 |Moim zdaniem na sali Vi Waldi jest bardzo elegancko jednym slowem pelen wypas bawilam sie ostatnio tam na weselichu i wszystko bylo jak z bajki obsuga doswiatczona i smaczne jedzonko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasik! Re: Vi Waldi IP: 193.138.240.* 03.03.10, 15:59 Witam! Moim zdaniem sala jest przepiękna!! Rewelacyjny wystrój wnętrz!! Obsługa grzeczna i miła (jeden kelner wpadł mi w oko:), jedzenie też smaczne i z menadżerką można zawsze się dogadać!! Polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom 124 Re: Vi Waldi IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.10, 20:12 jest zajefajnie jedzonko smaczne obsługa super muza na żywo dużo miejsca do zabawy ok polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kess Re: Vi Waldi IP: 20.142.116.* 03.03.10, 16:19 Na prawde super sala, bardzo fajna obsluga , mozna wszystko zalatwic bez problemu. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Link do strony Re: Vi Waldi IP: *.bethere.co.uk 04.03.10, 10:01 Link do strony www.vi-waldi.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tad4321 Re: Vi Waldi 04.03.10, 19:53 Sala ma odpowiednie warunki na udaną imprezę. Sam się zdziwiłem jak zobaczyłem wnętrze, bo z zewnątrz nie widać, że mieści się tam duża, piękna sala bankietowa. Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś