agata3710 16.03.10, 18:49 SZUKAM DOBREGO OKULISTĘ DZIECIĘCEGO PRAWDOPODOBNIE CÓRKA BĘDZIE NOSIĆ OKULARY I CHCE MIEĆ DOBRA DIAGNOZĘ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota_bat Re: OKULISTA DZIECIĘCY 17.03.10, 17:45 dr Reza Fakhari. Chodzę waśnie do niego z czteroletnią córeczką.Podejście do dzieci rewelacyjne. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
danzie1 Re: OKULISTA DZIECIĘCY 20.04.10, 11:47 Polecam dr Irenę Rudzką. Przyjmuje chyba na Sobieskiego w "Matki i dziecka" oraz prywatnie na Wałach dwernickiego (Biznes centrum). Ma bardzo dobre podejście do dzieci i jest bdb okulistą. Odpowiedz Link Zgłoś
witoro Re: OKULISTA DZIECIĘCY 25.05.10, 20:28 absolutnie dr Rudzka jak poszłam z noworodkiem bo oczy mu ropiały o czym telefonicznie uprzedziłam to "badając" dziecko (pomijam że nie umyła rąk i w kurtce bo dopiero przyszła i na dole obiad jadła)odchyliła dolną część oka i stwierdziła że ona nie wie czy ma zatkane kanaliki (okulista!) za to dała mi dużo namiarów do innych lekarzy (nie okulistów)kasę zgarnęła a problem pozostał. Bardzo polecam Inter Optika na B.Joselewicza jest tam bardzo profesjonalna dr. przyjeżdża w soboty (trzeba dzwonić)razem z zabiegiem (o czym pani doktor od razu się zorientowała)60zł.! Odpowiedz Link Zgłoś