14ashley14 11.10.09, 20:33 macie swoje przyjaciółki/najlepsze przyjaciółki? czy zawsze możecie na nich polegać? jakie są? czyli wszystko o naszych przyjaciółkach. i co wgl sądzicie o przyjaźni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane_ Re: przyjaciółki, przyjaźń 11.10.09, 20:41 niby mam, polegać w żadnym stopniu nie mogę. są głupie. sądzę, że to fajna rzecz, do czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
pariska65 Re: przyjaciółki, przyjaźń 11.10.09, 20:46 przyjaźń wielka rzecz szczerze nie mam w ogóle i jakoś nigdy nie miałam ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
ocean.bez_dna Re: przyjaciółki, przyjaźń 11.10.09, 20:47 prawdziwej? nie. Udawanych? wiele...: // teraz trudno o prawdziwą przyjazn...: // Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: przyjaciółki, przyjaźń 11.10.09, 20:49 zgadzam się, że teraz trudno o prawdziwą przyjaźń, alee ja na szczęście znalazłam prawdziwe przyjaciółki <33 i moim zdaniem przyjaźń to bezcenna rzecz ;* Odpowiedz Link Zgłoś
mileyanddemi Re: przyjaciółki, przyjaźń 11.10.09, 20:51 takich prawdziwych to nie ale takie niby to tak tylko polegac nie zawsze moge Bardzo bym chciała mieć przyjaciółki takie jak w ksiazkach Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 Re: przyjaciółki, przyjaźń 11.10.09, 20:53 no ja mam przyjaciółkę ale ciagle się czyms chwali i wgl. więc . mnie b. denerwuję Odpowiedz Link Zgłoś
selcia17 Re: przyjaciółki, przyjaźń 11.10.09, 20:54 Ja nie mam...nie da się na nich polegac... wolę kolegów oni przynajmniej dotrzymują tajemnicy...; )) I czarują W końcu interesuję się płcią przeciwną bo to naturalne ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 Re: przyjaciółki, przyjaźń 11.10.09, 20:56 Nie nie mam prawdziwej .... Taka jedna , wszystkim rozpowiada ze jestem jej przyjaciolką .. zaaal koleguję sie z nią siedze w lawce , ale to tylko kolezanka , na niej polegac nie moge ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lena_ Re: przyjaciółki, przyjaźń 11.10.09, 22:23 gwiazdka_97 najlepiej będzie jak z nią pogadasz o tym Odpowiedz Link Zgłoś
truflowa Re: przyjaciółki, przyjaźń 12.10.09, 14:58 W 4 klasie miałam prawdziwa przyjaciołke. W 5 coś się między nami załamało. Teraz w 6 tak jabysmy od nowa zaczeły sie do siebie zbliżać, krok, po kroku Odkryłysmy wiele tematow, o ktorych gadamy. Jak wracamy ze szkoły to nigdy nie możemy się w tej drodze nagadać, zawsze stoimy poł godziny na rogu, do tąd, aż ktoraś nie przypomni sobie, że jest już tak pozno, a ona miała wracać do domu, jak najszybciej. Taraz jestesmy sobie bliskie i mysle, ze jesteśmy przyjaciołkami, ze doszłysmy do sedna, krok, po kroku, znamy sie już z 5 lat. Ale mam jeszcze w klasie taka dziewczyne ktora, cały czas pisze mi na lecjach liściki z pytaniem czy chcem zostac jej przyjaciółką? W dodatku jak ja pisze, że sorrki, ale nie, to ona i tak całej klasie mowi, ze jestemy najwikeszymi przyjaciołkami, wymysla niestworzone historie itp. Ja jej nie lubie, ona strasznie kłamie, jest wredna i wgl. Poza tym nie mamy o czym gadać ona jest zupełnie inna ode mnie... Najlepszym przyjacielem jest ten, kto nie pytając o powód twego smutku, potrafi sprawić, że znów wraca radość. Ciągle jeszcze istnieją wśród nas anioły. Nie mają wprawdzie żadnych skrzydeł, lecz ich serce jest bezpiecznym portem dla wszystkich, którzy są w potrzebie. Wyciągają ręce i proponują swoją przyjaźń Odpowiedz Link Zgłoś