Dodaj do ulubionych

Wadrox-zarobki...?

18.03.10, 12:06
Witam. W tym roku podobno w Wadrox-ie beda przyjecie. Prosilbym osoby
orientujace sie w temacie zeby w miare mozliwosci opisaly mi jak ma sie w tej
firmie praca do zarobkow.....czyli ile zarabia pracownik fizyczny i ogolnie
jak wyglada system pracy. Z gory dziekuje za odp.
Obserwuj wątek
    • Gość: gg Re: Wadrox-zarobki...? IP: 193.138.241.* 18.03.10, 18:39
      a co to za firma nie słyszałam napisz cos wiecej
      • alkas3 Re: Wadrox-zarobki...? 18.03.10, 20:44
        Wydaje mi sie ze niewiele pomozesz bo prosilem o pomoc osoby znajace ten
        temat.... Wadrox to duza firma ktora zajmuje sie robotami drogowymi. Probuje sie
        dowiedzaiec czegos na temat zarobkow bo to ze pracuje sie po 12 godzin to juz wiem:)
        • Gość: Grzechu Maciąg Re: Wadrox-zarobki...? IP: *.chello.pl 18.03.10, 23:46
          12 godzin to pracuje się w sezonie, ale w zimie nawet na osiem nie
          ma co robić, no i skutki są wiadome-nędzna wypłata, co ja zrobie z
          trzema tysiącami brutto, przy racie kredytu za mieszkanie 1600zł?
          co jeszcze chcesz wiedzieć? oprócz tego że co kierownik to bardziej
          peirjsd;niety
          • alkas3 Re: Wadrox-zarobki...? 19.03.10, 10:44
            Hej. Dzieki za odpowiedz. Juz bylem w tej firmie zeby dowiedziec sie nieco
            wiecej i mi jeden z trzech panow ktorzy siedza w pokoiku przy biurku powiedzial
            ze te 12 godzin trzeba pracowac wlacznie z sobotami,ze w zeszlym sezonie srednia
            plac to 3-4 tysiac,ze tzw postojowe w okresie zimowym to minimum 1300...to tyle
            by bylo pozytywow. Dowiedzialem sie tez ze w tym roku maja mniej placic ze nie
            beda placone nadgodziny czyli po 8 godzinach pracujesz za darmo...??? Podobno
            placa w tym roku to okolo 2000 no powiedzmy jak dla mnie nowego pracownika. Czy
            to wszystko prawda czy tylko takie gadanie? Jak w tym roku maja wygladac place?
            Kazano mi 30 marca przyjechac. Chyba podpisac umowe tak?. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka