30.03.10, 21:18
Sprawa jest dosyć nietypowa . Chcąc podziękować " absolutowi " za wielkie szczęście , które mnie ostatnio spotkało , postanowiłem poświęcić część swoich modlitw w intencji potrzebujących . Jeśli ktoś potrzebuje duchowego wsparcia i modlitwy niech napisze do mnie na ten adres : cloudragon@gazeta.pl lub ewentualnie tutaj na forum .Postaram się pomóc na miarę mojej bardzo skromnej osoby .
Nie jestem chrześcijaninem , gdyby to miało komuś przeszkadzać . Nie pobieram żadnych opłat ani gratyfikacji .
Obserwuj wątek
    • Gość: Darek Re: Modlitwa IP: *.alfanet24.pl 30.03.10, 21:28
      mogłbyś sie za mnie pomodlić?
    • Gość: Terl Re: Modlitwa IP: 212.87.241.* 30.03.10, 21:34
      A do którego boga sie modlisz??
      • Gość: 34+ Re: Modlitwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.10, 21:46
        prosze o modlitwe zebym została matką.
      • Gość: lilka Re: Modlitwa IP: *.chello.pl 31.03.10, 08:38
        Bóg jest jeden!!!!!
        • cloudragon Re: Modlitwa 31.03.10, 09:54
          +34 : już to robię , mam nadzieję że to pomoże :)

Łatwiej mi o coś prosić gdy znam imię danej osoby :) i parę szczegółów dotyczących sprawy .
        • Gość: Terl Re: Modlitwa IP: 212.87.241.* 31.03.10, 21:54
          Gość portalu: lilka napisał(a):

> Bóg jest jeden!!!!!

Chyba nie doczytałaś ten pan mówi >nie jestem chrześcijaninem

Jest kilka religi które mówią że jest jeden.

Ponawiam pytanie...Do którego Boga sie modlisz, ciekawi mnie to :-))
          • cloudragon Re: Modlitwa 31.03.10, 22:16
            Hmm... modle się do tego boga , którego Budda uznał za niedoskonałość ,Parśwa za absolut . Do tego boga do którego agnostycy tęsknią a o którym ateiści zapominają . Ten bóg Tobie pozwala pisać a dla mnie jest istota pisania . Nie ma imienia .Jest blisko .Zawsze . Jest tolerancją i tym co czyni nas tolerancyjnymi . Jest bardziej gdy pochylamy się nad cierpiącym niż gdy przeliczamy tytuły i aktywa . Jego świątynią jest dobry czyn nie piękny mur .

PS Piękna definicja mojego boga jest w książeczce Zofii Kossak Szczuckiej " Szaleńcy Boży "

Wybacz niezborność słów ale jestem tylko zwyczajnym człowiekiem i teologia nie jest moją specjalnością .
            • Gość: Terl Re: Modlitwa IP: 212.87.241.* 01.04.10, 21:33
              Przyjacielu masz ciekawy rodziaj sfiksowania :-)) Mylisz przy tym religie z filozofią i sekciarstwem. Z Twojej wypowiedzi jasno wynika że modlisz się do czegoś co w swoim języku nazywasz bogiem a nim nie jest :-)) Lepiej nazwij swego boga Słońcem będziesz bliżej starożytnych wierzeń.
              Do jakiego boga agnostycy tęskąnią?? człowieku weź sie zastanów co piszesz a ateiści o jakim bogu zapominają?? to dowaliłeś na maxa :-))

Lepiej powiedz jakie zioło bierzesz :-)))
      • bebazieba Re: Modlitwa 31.03.10, 12:50
        pomódl sie za moja rodzinę, zmarła mama, a my z siostra zsotałysmy
        bez pracy, słowem w przeciwieństwie do ciebei nic dobrego nas nie
        spotkało(kaśka)
      • andrzejmay Re: Modlitwa 01.05.10, 20:28
        początek religii jest taki. pl.wikipedia.org/wiki/Parapsychologia
    • Gość: Darek Re: Modlitwa IP: *.alfanet24.pl 31.03.10, 14:08
      ja nie mam kobiety, pracy, za to mam problemy ze zdrowiem, za wesoło nie jest
    • whitepride00 Re: Modlitwa 31.03.10, 14:43
      Za mnie możesz też się pomodlić jeśli to coś da.
      O to abym pomyślnie zdał maturę, egzamin zawodowy i udał mi się wyjazd do Anglii
      po skończeniu szkoły. Dziękuję i niech Twój Bóg ma Cię w swojej opiece.
      Pozdrawiam Szymon
    • the-only-bodzio Re: Modlitwa 31.03.10, 16:50
      Drogi kolego pomodl się za tych wszystkich oszołomów co nawalają na
      wiarę chrześcijańską.Żeby ich dosięgła zaraza ,a umnie niech drzewka
      pięknie owocują.Życzę powodzenia w modlitwach,tylko się nie
      pomyl.Jak będzie trzeba sypnę groszem.
      • witkac_radeszin_sebienia Re: Modlitwa 31.03.10, 17:04
        Genialny pomysł na biznes... modlitwa za pieniądze. Wystarczy dobry portal
        internetowy uruchomić i infolinię.
      • Gość: gamoń Re: Modlitwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 11:58
        Pana Boga nie przekupisz bodzio-idiota
    • witkac_radeszin_sebienia Re: Modlitwa 31.03.10, 17:03
      Kurcze znów wyjdzie na to, że krytykuję... ale może w ramach podziękowania
      "absolutowi" zamiast modlić się zrobiłbyś coś namacalnie pożytecznego? Np.
      pomógł bezdomnemu, albo pomalował mi płot?
      • ogien33 Re: Modlitwa 31.03.10, 17:33
        Modlitwa moży być czymś pożytecznym
        tutaj film jak to działa:
        www.youtube.com/watch?v=UFWRSfSeg6I
        Życze powodzenia

www.tarotczestochowa.pl
      • cloudragon Re: Modlitwa 31.03.10, 20:31
        Piszcie śmiało i nie traćcie wiary .Modlitwa i skupienie na " tym co wysoko " naprawdę potrafią dać realne efekty .Wiem to z doświadczenia , bo nieraz taką pomoc otrzymałem .

Co do kwestii pomalowania płotu to czemu nie . Jeśli to ma Ci pomóc :) Zresztą patrzeć trzeba nisko a myśleć wysoko jak mawiał pewien polski nieżyjący już niestety pustelnik .Tak więc daj tylko namiary i zapewnij farbę i pędzle a płot pomaluję .

Będę o Was pamiętał w dzisiejszych rozmowach z niebem .A i WY pamiętajcie że aby się modlić nie potrzebujecie słów ale serc . Potraficie więc i wy to robić . Pamiętajcie też że każda prośba zostaje wysłuchana .
        • Gość: warlock Re: Modlitwa IP: 195.205.202.* 31.03.10, 22:12
          Pisz konkrety ,ze chcesz potrzymac młode blondyny za cycki ,ze je wyleczysz z
          nowotworow jajnikow lub zamoczysz swojego brudasa w celu pomocy medycznej. No
          moze chodzi o plany czestochowskiego metra , to juz zupelnie inna sprawa :-))
          • the-only-bodzio Re:zmów modlitwę za walniętego ,rowana blu 31.03.10, 22:41
            i za resztę tych oszołomów.
    • Gość: Julka cloudragon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.10, 22:51
      masz charakter pisma bardzo podobny do charakteru pisma bluegrazyny i angrusza:)
      Jesteś niewiarygodny:)
      • cloudragon Re: cloudragon 01.04.10, 20:31
        Jak zwykle czekam na wasze sprawy . Te zgłoszone wczoraj uwzględniłem w modlitwie . Oby działo wam się jak najlepiej . I nie traćcie wiary , że może być lepiej :)
        • ckmpanem Re: cloudragon 01.04.10, 20:42
          to co czaisz w monitor i modlisz ze za uzytkownika w jego intencjach ? :))
          pomodl sie o nasz Włokniarz aby pozostal w lidze oraz o zawodnikow aby nie
          nabawili sie kontuzji podczas sezonu :D
          • cloudragon Re: cloudragon 03.04.10, 12:54
            :)
            • Gość: zecer Re: cloudragon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.10, 21:55
              Fatalna interpunkcja powala.
              • cloudragon Re: cloudragon 03.04.10, 22:01
                Bohater poniższego filmu zapewne nie znał się na interpunkcji . A jednak ... był genialny .

Nie bójcie się wierzyć . W jakiegokolwiek Bogów . To tylko wiele ścieżek wydeptanych na tej samej ziemi

To ten film
                • Gość: drogi bracie Pmódl się za niejakiego podaję ipneoplus adasi IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.10, 12:20
                  tpnet pl.Ksywki ostatnie bo czesto zmienia rowek bo mu idzie szrama
                  przez mózg i kosiarz umysłów lubi też damskie imiona.Bo brakuje mu
                  matki.Zrobiła bekarta i podrzuciła siostrom na Barbary.Dlatego nie
                  lubi księży.Pomódl się drogi bracie by pusciła ta klamra co spina
                  mózg jego z kregoslupem.Zyczę drogi bracie wytrwałości w modlitwach.
                  • Gość: nika Re: Pmódl się za niejakiego podaję ipneoplus adas IP: *.2.141.91.tvksmp.pl 05.04.10, 17:59
                    Ludzie, a nie możecie się sami pomodlić?
                    • Gość: do niki Re: Pmódl się za niejakiego podaję ipneoplus adas IP: 81.219.117.* 05.04.10, 20:13
                      nie mozemy .Modlitwy tego gościa czynią cuda.Nie zapomnij o
                      neoplusie drogi bracie.
                      • cloudragon Re: Pmódl się za niejakiego podaję ipneoplus adas 05.04.10, 20:20
                        Dziękuję za wpisy , i te miłe i te skłaniające do refleksji .
                        Pamiętajcie : gdyby ktoś potrzebował wsparcia duchowego niech pisze . Nie jestem gigantem ducha , prędzej karzełkiem :) . Ale na ile mogę , postaram się pomóc

cloudragon@gazeta.pl
    • Gość: aga23 Re: Modlitwa IP: *.rev.inds.pl 05.04.10, 21:45
      Nie pobierasz opłaty za modlitwę??? W kościele katolickim takie praktyki są niedopuszczalne! Od mojej babci ksiądz wyciągnął kilka setek, za msze gwarantujące memu zmarłemu dziadkowi zbawienie. Babci w prawdzie brakło potem na leki, ale przynajmniej dziadek dostał się do nieba.
      Wiesz co, dziwna ta Twoja religia...
      • the-only-bodzio Re: Modlitwa 05.04.10, 21:57
        Łoj, łoj cosik ściemniasz moja /mój drogi .Też bym tak chciał.Podaj
        bliższe namiary to sobie wykupię abonament.Narazie modlitwy gościa
        to prawdziwe zaskoczenie wsród innowierców.
        • Gość: Romek Re: Modlitwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.10, 16:54
          A ja do gościa napisałem i chyba pomogło . Trzy razy podchodziłem do egzaminu na prawko i wreszcie jest !!! Dzięki !!!
          • cloudragon Re: Modlitwa 29.04.10, 22:13
            Przypominam się znowu . Jeśli ktoś potrzebuje wsparcie duchowego proszę pisać . To
            skromna pomoc ale ja wierzę , że skuteczna .
            • dyziek_o Re: Modlitwa 30.04.10, 11:16
              Drogi " clou-dragonie";
              A czy mógł byś się pomodlić za "only bodzia"?!
              Chodzi o modlitwę w intencji - by owo indywiduum zmądrzało?!
              Czy to już może za póżno?!
              Pozdrawiam,
              Dyzio.
              ps.
              To nie złośliwość, - ja szczerze z serca bo mi cymbała żal!
              • Gość: yeti Re: Modlitwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 12:02
                bodzio to dno moralne,jemu już nic nie pomoże w nim jest tyle brzydoty co głupoty
        • Gość: bodzio-debil Re: Modlitwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.10, 12:01
          bodzio-debil
          • Gość: Mariolka Re: Modlitwa IP: *.dip.t-dialin.net 30.04.10, 19:55
            Cloudragonie wprawdzie wierzę w Boga ale - Bóg jest jeden a opis
            Twojego pasuje i do mojego. Pomódl się więc za mnie, proszę. Mam
            mnóstwo długów a bardzo chcę się ich pozbyć. Muszę znależć pracę,
            która mi w tym pomoże.
            • cloudragon Re: Modlitwa 30.04.10, 21:03
              Współczuję , pieniądze to prawdziwe kajdany współczesnych niewolników ... jeden z
              gorszych pomysłów ludzkości . Pomodlę się na pewno w Twojej intencji . Uwierz że to
              pomaga . Jak bowiem powiedział kiedyś Mahatma Gandhi : " kto nie prosi nie dostaje
              ". A ja wiem że kto prosi dostaje .
              • the-only-bodzio Re: Modlitwa 01.05.10, 01:08
                Dzięki ci drogi bracie twoja modlitwa sprawiła ,że wystąpiła piana
                na pysku u innowierców.Nie jaki neoplus już czuje blusa.A walniety
                boi się z psem wyjśc na spacer.Módl się bracie.
    • truthmaker Re: Modlitwa 01.05.10, 14:53
      O co tu kurde chodzi? Sądziłem, że na tym forum już nic mnie nie zdziwi i teraz widzę jak bardzo się myliłem. Ciężko mi jest uwierzyć, że nie masz w tym żadnego celu (oprócz oczywistego - pieniędzy)
      • cloudragon Re: Modlitwa 01.05.10, 20:04
        Przecież napisałem na początku ze nie pobieram żadnych opłat ... zresztą nawet nie
        widuję osób którym pomagam :)
        • Gość: OwnU Re: Modlitwa IP: *.prenet.pl 01.05.10, 20:54
          pomodl sie o to by nasz jasniepanujacy premier donalt tlusk wygraw wybory by
          zylo im sie lepiej i zeby zrobili nam druga irlandie bo polska zasługuje na
          lepsza przyszlosc
          pzdr0
          (ps. chuj w dupe faryzeuszom)
    • Gość: alternator Re: Modlitwa :-) IP: 212.87.246.* 02.05.10, 09:35
      Absolut jest dobry, ale Smirnoff lepszy!

Pozdro ziomal!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka