Dodaj do ulubionych

Żużel. Pościgali się z rywalami

IP: *.2.142.108.tvksmp.pl 30.03.10, 21:23
tez jestem optymista.wlokniarz wypadl calkim niezle szczegolnie davidsson.na tle rywala wypadli wszyscy niezle oprocz tradycyjnie juniorów. tarnow w mojej ocienie zdecydowanie slabszy.wiec 7 miejsce mamy pewne hehe.
Obserwuj wątek
    • Gość: CKM Żużel. Pościgali się z rywalami IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.03.10, 21:25
      Dzisiaj na sparingu było nas 1,5 tysiąca, w poniedziałek na meczu będzie 15
      tysięcy !!!
      Wszyscy na mecz.
      Pokażmy jak bawią się kibice WŁÓKNIARZA...

TYLKO WŁÓKNIARZ CZĘSTOCHOWA HEJ HEJ...
    • Gość: CKM Re: Żużel. Pościgali się z rywalami IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.03.10, 21:28
      Dzisiaj na sparingu było nas 1,5 tysiąca, w poniedziałek na meczu będzie 15
      tysięcy !!!
      Wszyscy na mecz.
      Pokażmy jak bawią się kibice WŁÓKNIARZA...

TYLKO WŁÓKNIARZ CZĘSTOCHOWA HEJ HEJ...
    • Gość: _omar_ Re: Żużel. Pościgali się z rywalami IP: *.strefa.com 30.03.10, 21:36
      a dla mnie jednym z tych, którzy moga 'wystrzelic' jest Davidsson :) bardzo
      pozytywna jazda + 3/3 rewelacyjne starty ! jesli dodamy do tego Karlsona w
      formie (a po dzisiejszym sparingu mozna wnioskowac ze wlasnie w niej jest), nie
      schodzącego poniżej pewnego poziomu Holte, przywozacego zawsze kilka punktow u
      siebie Drabika + mam nadzieje nie gorszego niz w zeszlym sezonie Tai'a to o
      utrzymanie mozna byc w miare spokojnym!! Pomijam Miturskiego bo nie chce mi sie
      na jego temat pisac... Aaaa jest jeszcze Bridger! Mam przeczucie, ze ta druzyna
      moze w tym sezonie troche pomieszac (przynajmnej przy Olsztynskiej) i zalapac
      sie na play-off ;)

P.S. do zobaczenia na meczu z Bydgoszcza !
    • Gość: penitenziagite! Re: Żużel. Pościgali się z rywalami IP: *.strefa.com 30.03.10, 21:38
      Ja tam takim optymistą nie jestem.Po pierwsze tor był tragiczny,w jednym miejscu przyczepny,w drugim beton,w trzecim dziury.Poza tym jak patrze na juniorów to rzygać mi sie chce.Do poniedziałku Lwy muszą sie jeszcze dobrze"objeździć",bo Polonia ma Sajfę,Walacha,Jonssona i Lindbaecka,a z nimi tak łatwo nie pójdzie.Trzeba koniecznie sprawdzić Bridgera,bo to może być czarny koń Włókniarza.
      • Gość: penitenziagite! Re: Żużel. Pościgali się z rywalami IP: *.strefa.com 30.03.10, 21:42
        A wracajac do publiki,to nie pamiętam odkąd chodzę na żużel[a chodzę 15 sezon]żeby na sparingu było tyle ludzi :-)
    • Gość: dudi Żużel. Pościgali się z rywalami IP: 178.56.7.* 30.03.10, 23:05
      Moze gwiazd nie mamy ALE mamy fajną druzyne!!!!!!!!!!
      Ten sezon napewno będzie duzo fajnieszy od poprzedniego!!!
      Byle nas było duzo na stadjonie pozdrawiam i zapraszam wrzysykich na
      NASZ STADION !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: To ja ;] Re: Żużel. Pościgali się z rywalami IP: *.net.stream.pl 31.03.10, 01:58
        Może forum od 15 roku życia ? Jak masz już pisać to poproś kogoś starszego o
        pomoc...
      • kazalkumek Re: Żużel. Pościgali się z rywalami 31.03.10, 10:04
        Jak najbardziej się zgadzam :) w poniedziałek wszyscy na stadion.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka