Dodaj do ulubionych

Poseł Matyjaszczyk oskarża byłego premiera

09.04.10, 23:56
Nareszcie znalazł się ktoś odważny. Oby tak dalej.
Obserwuj wątek
    • Gość: kolezanka Re: Poseł Matyjaszczyk oskarża byłego premiera IP: 92.117.120.* 10.04.10, 02:46
      BRAWO BRAWO KRZYSIU, tylko zebys sie nie wycofal.
      moze wreszcie i u nas zaczna sie normalne dzialania.
      Ttakich wlasnie mlodych, odwaznych i Z GLOWA NA KARKU ludzi nam
      potrzeba,

trzymam kciuki.
      jeszcze TYLKO ODKURZYC TEMAT SPARTOLONEGO PRZETARGU III
      ALEII I DZIALANIA NA NIEKORZYSC MIASTA, POPRZEDNIEGO ODWOLANEGO W
      UCZCIWYM REFERENDUM wrony i moze zacznie cos sie dziac w DOBRYM
      MIESCIE CZESTOCHOWA

KRZYSZTOF MATYJASZCZYK...........NA
      PREZYDENTA!!!!!

Odmlodzic ekipe wladzy !!!!
      • Gość: kolega z roku Re: Poseł Matyjaszczyk oskarża byłego premiera IP: *.cdma.centertel.pl 10.04.10, 04:51
        Ale się wyrobił. Popatrz popatrz na studiach to była taka d...a wołowa zamknięta
        w sobie a teraz??? Ale brawo Krzysiu zawsze możesz liczyć na mój głos.
        • Gość: ASH Matyjaszczyk na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.10, 07:19
          Jest pan przyszłością tego miasta.Może trochę - bo na dużo nikt rozsądny nie
          liczy- uda się je wtedy ODKLECHIZOWAĆ.Panie Krzysiu liczymy na pana.Ten doktorek
          nie daje rady...Wrona-bis -,,byle nie podpaść katabasom"
        • Gość: ja Re: Poseł Matyjaszczyk oskarża byłego premiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.10, 10:13
          a ja jestem kolegą z roku wroniastego , to dopiero była d..a wołowa
          • czestochowiak3 Re: Poseł Matyjaszczyk oskarża byłego premiera 10.04.10, 12:54
            gdybys w tamtych czasach skonczyl studia i mial obecnie tyle lat co
            wrona zapewnie nie wiedzial bys co to dobre zachowanie.
      • Gość: Ala Makota Re: Poseł Matyjaszczyk oskarża byłego premiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.10, 10:40
        > KRZYSZTOF MATYJASZCZYK...........NA PREZYDENTA!!!!!

Oj, marzy się chłopu koryto, marzy. Wszystkie chwyty dozwolone? W przekonaniu
        tej partii 3X TAK.
    • nieeeee Poseł Matyjaszczyk oskarża byłego premiera 10.04.10, 08:21
      Żałosne wycie do księżyca. Matyjaszczyk nie ma szans na prezydenta w
      Częstochowie. I tak niechaj zostanie. A zawiadomienie do prokuratury
      może złożyć każdy. Ciekawe tylko, czy Matyjaszczyk tak chętnie
      ogłosi umorzenie sprawy. Wybory, wybory...
      • czestochowiak3 lansowanie przed wyborami 10.04.10, 08:36
        Wiadomo ze nic nie zrobia sady w tej sprawie.
        A co pozytecznego oprocz tego zrobil lub zamierza kolega M. dla
        Polski czy Częstochowy?
      • Gość: Ella Re: Poseł Matyjaszczyk oskarża byłego premiera IP: *.rev.inds.pl 10.04.10, 08:38
        Gość chce zaistnieć, wszczynając kolejną polityczną awanturę.
        Brak ustawy prawnej? - a ja się pytam na podstawie jakiej ustawy prawnej, szeżyła się korupcja i złodziejstwo w tym kraju. Mogę jedynie pogratulować temu Panu, robienia z siebie pośmiewiska.Być może, będzie domagał się kolejnej komisji śledczej, tylko niech pokrywa koszty z własnej kieszeni. My już mamy dość "kabaretów" za piniądze podatników.
        • Gość: elka bis Re: Poseł Matyjaszczyk oskarża byłego premiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.10, 10:16
          jesteś niepoprawną wariatką i kalasz imię Elżbieta
          • Gość: Ella. Re: Poseł Matyjaszczyk oskarża byłego premiera IP: *.rev.inds.pl 10.04.10, 13:06
            Warto pouczyć się języków obcych zanim palnie się głupotę.
      • peta_0 Re: Poseł Matyjaszczyk oskarża byłego premiera 12.04.10, 00:20
        No właśnie każdy może ale nie każdy się odważy.. a on tak co bardziej przekonuje
        nas, że jest człowiekiem czynu co przydała się w Częstochowie.
    • Gość: <> Widać, że zbliżają się wybory...... IP: *.apus-net.pl 10.04.10, 09:26
      widać, że zbliżają sie wybory...... takich spektakularnych "akcyjek"
      ze strony różnych polityków będziemy obserwować coraz więcej. tylko
      co to da przeciętnemu Kowalskiemu, który na to politykierstwo musi
      płacić ze swoich podatków?
      • peta_0 Re: Widać, że zbliżają się wybory...... 12.04.10, 00:25
        Ludzie Wy wszędzie widzicie problem. Nie robi nic to go ukamienować, robi coś
        konkretnie to niby się lansuje przed wyborami. To co waszym zdaniem powinien
        robić polityk żeby jakkolwiek wpływać na kształtowanie się naszego kraju, miasta
        czy społeczeństwa, żeby nie oskarżyć go zamiennie o nieróbstwo czy "akcyjki"?
        Nie wiem może kankan w szkockiej spódnicy na placu Biegańskiego by Was
        usatysfakcjonował?
        Każdy z nas ma bierne i czynne prawo wyborcze więc jeśli coś komuś nie odpowiada
        to zadzierać kiecki i samemu dopchać się do polityki i działać działać działać a
        nie tylko marudzić i narzekać na ludzi którzy cokolwiek chcą robić.
        • czestochowiak3 Re: Widać, że zbliżają się wybory...... 12.04.10, 14:41
          wystarczy jakby sciagnal jakichs inwestorow z branzy technologicznych
          • misha_88 Re: Widać, że zbliżają się wybory...... 12.04.10, 16:03
            Jak damy Mu szansę to pewnie ściągnie niejednego inwestora.
            • czestochowiak3 Re: Widać, że zbliżają się wybory...... 12.04.10, 16:36
              A teraz nie moze bo by zaslugi poszly dla kurpiosa?
              • Gość: l Jak do tej pory nie ściągnął, to już..... IP: *.apus-net.pl 12.04.10, 16:53
                Jak do tej pory nie ściągnął inwestora, to nie ściągnie.
                • czestochowiak3 Re: Jak do tej pory nie ściągnął, to już..... 12.04.10, 17:14
                  ano wlasnie. Wiec dlaczego ma byc lepiej za jego wladania i dla kogo?
                  Co wogole zmieni jego osoba w urzedzie miasta, w miescie poza
                  naczelnikami i wladzami społek komunalnych? Wywali szefowa USC?
                  Czy mnie bedzie od tego lepiej to szczerze watpie.
              • misha_88 Re: Widać, że zbliżają się wybory...... 12.04.10, 20:37
                Teraz jako poseł ma trochę inne obowiązki. Do tego dochodzi dzielenie czasu na
                dwa miasta, w jednym rodzina, w drugim praca. Spróbuj tak sam to się przekonasz,
                że nie jest łatwo.
                • Gość: b Re: Widać, że zbliżają się wybory...... IP: *.apus-net.pl 12.04.10, 21:23
                  "Spróbuj tak sam to się przekonasz, że nie jest łatwo."

nikt nie mówił, że będzie łatwo.
              • peta_0 Re: Widać, że zbliżają się wybory...... 12.04.10, 22:28
                Chociażby. Poza tym każdy organ ma swoje kompetencje więc zapewne przez kulturę
                działania poseł Matyjaszczyk nie chce wchodzić w kompetencję "wielebnego"
                Kurpiosa. Jakkolwiek by nie było przekonamy się jak będzie tylko wtedy gdy damy
                mu szanse z resztą ze wszystkich kandydatów on jest najbardziej konkretny.
    • rosomak67 Poseł Matyjaszczyk oskarża byłego premiera 10.04.10, 09:33
      No i tak właśnie zaczyna się kampania. Pewnie będzie startował na prezydenta
      Częstochowy.
      • Gość: józek Re: Poseł Matyjaszczyk oskarża byłego premiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.10, 10:17
        ja i tak zagłosuję na lewicę
        • czestochowiak3 Re: Poseł Matyjaszczyk oskarża byłego premiera 10.04.10, 12:52
          Ja tez jezeli znajda kogos na poziomie. Mloda lewica w czestochowie
          to nie lewica.
          • Gość: wysoki w sld Z tego co wiem to będzie startował Adamkiewicz IP: *.adsl.inetia.pl 10.04.10, 14:45
            Wieloletni dyrektor szpitala.
        • Gość: SB. Re: Poseł Matyjaszczyk oskarża byłego premiera IP: *.rev.inds.pl 11.04.10, 09:05
          Mogłeś to napisać czerwonymi literami.
    • Gość: Andrzej M. matyjaszczyk oskarżony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.10, 10:06
      schowaj się chłopie bo nic ci już nie pomoże
      • Gość: yeti Re: matyjaszczyk oskarżony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.10, 10:20
        żadna z partii klerykałow nie ma szans
        • Gość: aaaaaaa Re: matyjaszczyk oskarżony IP: *.alfanet24.pl 10.04.10, 10:22
          J. Kaczynski mogl byc w samolocie, wiec kto wie czy sprawa ruszy z
          miejsca.
      • Gość: Włodek Re: kurpios oskarżony IP: 212.87.244.* 10.04.10, 11:32
        O ile wiem to Matyjaszczyk nigdy o nic nie był oskarżony a za to Kurpios był
        jakiś czas temu oskarżony i chyba skazany? Może ktoś wie o co toczyła się tamta
        sprawa i jak się zakończyła?
        • Gość: gość Re: kurpios oskarżony IP: *.xdsl.centertel.pl 10.04.10, 13:19
          Szacun Panie Matyjaszczyk. Ma pan jaja
        • Gość: aaaaaaaaa Re: kurpios oskarżony IP: *.alfanet24.pl 10.04.10, 22:09
          Gość portalu: Włodek napisał(a):

> O ile wiem to Matyjaszczyk nigdy o nic nie był oskarżony a za to
          Kurpios był
          > jakiś czas temu oskarżony i chyba skazany? Może ktoś wie o co
          toczyła się tamta
          > sprawa i jak się zakończyła?

Skoro moze byc prezydentem, to sam widzisz, ze pomyślnie?
          • Gość: Tadzik Re: kurpios oskarżony IP: 212.87.244.* 11.04.10, 00:09
            Ciekawe czy pomyślnie dla zmarłego pacjenta?
          • Gość: obiektywny Re: kurpios oskarżony IP: *.chello.pl 12.04.10, 20:01
            > Skoro moze byc prezydentem, to sam widzisz, ze pomyślnie?
            hehehe straszne naiwna odpowiedź....zresztą z mej skronej wiedzy wynika, że p.
            Kurpios nie jest prezydentem ;)))
    • ryszardjam Poseł Matyjaszczyk oskarża byłego premiera 10.04.10, 14:19
      Ty Matiaszczyk zamiast oskarzac oddaj za ojca 200zl,ktore twoj stary jest mi
      winien ponad 8lat
      • Gość: gość Re: Poseł Matyjaszczyk oskarża byłego premiera IP: *.ludowa.netcominternet.pl 10.04.10, 21:11
        Ty zadzwoń do swojego starego, czemu spłodził takiego debila. Atak polityczny
        musi mieć jakiś poziom. Wymyśl coś lepszego
        • Gość: [*} Re: Poseł Matyjaszczyk oskarża byłego premiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.10, 22:28
          dajcie spokój
      • Gość: Wiolka Re: Poseł Matyjaszczyk oskarża byłego premiera IP: 212.87.244.* 11.04.10, 00:07
        Ty ryszardjam Masz łeb zrobiony z tego co byk jaja, że jesteś zdolny do
        napisania takiego syfu.
        • Gość: wał Re: Poseł Matyjaszczyk oskarża byłego premiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.10, 10:46
          po takich postach zawsze mam wrażenie,że pisze je idiota,który przy byle okazji
          manifestuje swoją wiarę w Boga
      • Gość: skandal Re: Poseł Matyjaszczyk oskarża byłego premiera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.10, 10:49
        ryszardjam dlaczego kojarzysz mi się z gównojadem?
        • Gość: gość Re: Poseł Matyjaszczyk oskarża byłego premiera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.10, 09:27
          Dajcie już dzisiaj spokój nawet ryszardowijam, Lechowi itd. Dziś trzeba trochę wyhamować i oddać się zadumie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka