storima 10.04.10, 15:48 Po wylanych, jak wiekszasc z Nas lzach stwierdzam: to nie byla odpowiedzialna prezydentura Rzeczypolitej. Ze smutkiem. W tym wiekszej zalobie. ja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: storima Re: do Storima IP: *.23.75-86.rev.gaoland.net 10.04.10, 15:57 lotobe3 napisała: > zamilcz w tym momencie!!! W tym momencie pytam. I mam jako obywatel Rzeczypospolitej prawo zapytac: Dlaczego placze??? Wlasnie dlatego, ze nie istnieje cos takiego co nie pozwolilo by do dojscia tej tragedii. Niestety znajac zachowania Prezydenckiego Palacu, doszlo do szarzy ulanskiej. ______________________________ Nie musze sie tlumaczyc publicznie z moich emocji. _______________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warlock Re: do Storima IP: 195.205.202.* 10.04.10, 16:16 ty storima jednak jestes kanalia i to kanalia jakich mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: do Storima IP: *.23.75-86.rev.gaoland.net 10.04.10, 16:31 usuneli ci wpis a ty dalej zerujesz na tragedii Odpowiedz Link Zgłoś
emerytwojsko Re: do Storima 09.08.10, 14:48 A ja jestem w żałobie, że mieliśmy takiego prezydenta jak Jaruzelski, Wałęsa i Kwaśniewski. Wierzę, że na te wszystkie nieszczęścia, jakie spotykają Polskę od powodzi w 1997 r. dobrze zapracowaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: do Storima IP: *.iplus.com.pl 09.08.10, 18:03 emerytwojsko napisał: > A ja jestem w żałobie, że mieliśmy takiego prezydenta jak > Jaruzelski, Wałęsa i Kwaśniewski. Wierzę, że na te wszystkie > nieszczęścia, jakie spotykają Polskę od powodzi w 1997 r. dobrze > zapracowaliśmy. A czym na katastrofę smoleńską ???? Odpowiedz Link Zgłoś
bohgdan Re: do Storima 20.01.18, 09:57 Gość portalu: warlock napisał(a): > ty storima jednak jestes kanalia i to kanalia jakich mało. Kanalia to mało powiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: do Storima IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.04.10, 16:16 najlepiej wogóle publicznie nic nie gadaj, człowieku czy ty musisz zawsze i wszedzie tak insynuować, wciskac swoje trzy grosze, daruj sobie, nie wybrałam tego prezydenta, politycy kłamią i oszukują ale to byli ludzie, dajże ich chociąz pochować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: do Storima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.10, 16:18 Storima ty to poprostu mało mądra jesteś, żeby nie określić dosadniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: do Storima IP: *.23.75-86.rev.gaoland.net 10.04.10, 16:22 Nikt nie wysyla VIP-ow w jednej jednostce komunikacji: samochod pociag samolot itd. ____Czy wy potraficie czytac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver Re: do Storima IP: *.dip.t-dialin.net 10.04.10, 16:31 Sa konwenanse i zasady,ktore w pewnych sytucjach,w momentach takich tragedii,powinno sie przestrzegac. Ta tragedia jest ludzka tragedia,wszystko inne (a napewno zbedne dyskusje polityczne.Jakiekolwiek analizy opcji politycznych sa w tym momencie wyjatkowo nie na miejscu) jest w tym momencie niewazne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: do Storima IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.04.10, 16:33 Jak to nikt nie wysyła? To włącz sobie tv bo jedno z państw srodkowej Europy własnie wysłało. Można wyciagnąc jedynie wznioski na przyszłosć ale tu juz swoim głupim krakaniem nic nie zmienisz wiec zamilcz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima tragedia narodowa IP: *.23.75-86.rev.gaoland.net 10.04.10, 16:43 w czym niby mam zamilczec? W moich myslach? Obejrzyjcie sobie odcinek serialu "Ekipa" Agnieszki Holland. Odcinek w ktorym ginie w katastrofie lotniczej prezydent Polski. _____________________________ To nie jest smierc wujka. To jest smierc moich Polakow. Wiec mowie o nich publicznie i pytam sie dlaczego pilot podchodzil 4. razy do ladowania, zamiast osiasc spokojnie w Minsku? _____________________ Ludzie, przeciez to jest tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: tragedia narodowa IP: *.2.141.104.tvksmp.pl 10.04.10, 17:58 ludzie nie odpowiadajcie nawet na tego typu wpisy...mam na myśli storima. To co się stało to olbrzymia tragedia a człowiek który w tym momencie myśli i wypowiada się jak ten ktoś wyżej nie powinien nazywać się człowiekiem a już na pewno nie polakiem...Nie wyobrażam sobie jaką podłą istotą trzeba być i w jaki sposób zostać wychowanym żeby pisać takie rzeczy... żeby w momencie gdy wszscy są pogrążeni w żałobie i zadumie rozstrząsać nad tym czy to była dobra prezydentura ! Czy Ty człowieku pomyślałeś co byś czuł gdyby to spotkało kogoś z Twoich najbliższych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczywiście Re: do Storima IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.13, 18:02 czyta tylko storima ,reszta to nieudacznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: do Storima IP: *.iplus.com.pl 11.04.10, 15:36 to była Gruzja bis ? tylko pilot nie był tak asertywny TO NIEMOZLIWE ? Odpowiedz Link Zgłoś
benio-net Re: Jestem Polakiem, jestem w żałobie. 10.04.10, 17:19 Ty nie jesteś Polakiem,ale wolakiem.Może jest ci potrzebna żałoba,ale nie mnie.Jeśli jesteś w Częstochowie,to po tobie wolaku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ricardo53 Miałem sen. IP: 193.138.241.* 10.04.10, 17:42 Oczekuję chwili, gdy w tym kraju każdy człowiek posiadający polskie obywatelstwo będzie wolnym człowiekiem, którego Konstytucja będzie chroniła i będzie dla niego pomocną dłonią, a nie kulą u nogi, którą inni możnowładni będą mogli w jednej chwili wytrącić osamotnionej jednostce społecznej. Starszy człowiek liczy na pomoc lekarską, bo Konstytucja mu to gwarantuje, ale NIE. On musi dawać sobie radę sam, będąc przy tym dalej zniewalany przez władzę oraz głupich urzędasów. Człowiek w Polsce ma szereg innych praw, które są omijane jak trąd. Prawo tu może działać wstecz, bo cóż ! A o co chodzi ! czy komuś to się nie podoba ? Takie jest polskie życie. Taki polski KRAJ. Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Miałem sen. 10.04.10, 17:59 A odtniutniać mi się zaraz od storimy! Jest demokracja w tym kraju?! - czy może jej nie ma?! Bo jeśli jest, to nikt nie może nakazywać "storimie", by płakał po kimkolwiek. Nawet po rodzonej mamusi! Jeśli nie będzie miał takiej ochoty. Koniec i kropka! Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Miałem sen. 10.04.10, 18:07 dyziek_o napisał: by płakał po kimkolwiek. Niestety plakalem to prawda. Moi sasiedzi, Francuzi skladaja kondolencje. Bo to jest szok. Nie chce przezywac tego rodzaju wydarzen. Gdy sa one do unikniecia. __________________ A tu nagle premier Putin mowi o miejscu "mistycznym". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Miałem sen. IP: *.2.141.104.tvksmp.pl 10.04.10, 18:30 twój sasiad francuz... jeżeli ty zas jestes polakiem to wstyd mi za Ciebie bo nie jestes godny sie tak nazywac.. to dzien żałoby a nie wylewania poglądów politycznych i spekulacji na temat prezydentury... mniej swoją godność i zamilcz.. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Kondolencje 10.04.10, 18:42 Gość portalu: As napisał(a): > twój sasiad francuz... -Moi sasiedzi- pisalem wyraznie. Kondolencje, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ricardo53 Miałem sen. IP: 193.138.241.* 10.04.10, 18:59 chciałbym aby nadszedł wreszcie czas zadumy i narodowego pojednania, tak jak pojednał tych naszych polityków tragiczny los. Los, który sprawi, że wszyscy stali się jednością, mają wspólną mogiłę, w której rozlana jest ich krew, a szczątki ich będą z pewnością rozproszone po całym kraju, gdyż WILK nadal pozostanie WILKIEM. Ich tam pogodziła wstrząsająca tragedia, lecz ich najbliżsi i niby przyjaciele już patrzą jak tu wykorzystać tą tragedię w dawno rozpoczętej kampanii wyborczej, walce o wakaty na stołkach, bo tu liczy się ZŁOTY, a nie silny złoty, jako jednostka monetarna naszego kraju. Oni przelali swoją krew w jednym miejscu, by Polska stała się Polską dla wszystkich Polaków, a nie tylko dla ludzi biznesu. Odpowiedz Link Zgłoś
orzechdozgryzienia Re: Miałem sen. 11.04.10, 19:31 > Oni przelali swoją krew w jednym miejscu, by Polska stała się Polską dla > wszystkich Polaków, a nie tylko dla ludzi biznesu. zginęli w katastrofie lotniczej, bez patetycznych słów na ustach, lecieli bez zamiaru przelania swojej krwi za kogokolwiek i cokolwiek; katastrofa pech przypadek bezsensowna śmierć Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio Bardziej by pasowało jestem Polką 10.04.10, 19:42 bo strima to takie babskie.Może dla ciebie nie a dla mnie tak .I widać to w telewizji.Napisz że kłamie.To był jedyny w tych czasach prezydent.Może brat zostanie.Dlaczego Tusk jak się wypowiada to patrzy pod nogi.Czy mu wstyd ucieka.Lubiłem Lecha ,a co nie wolno mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sikariotes Re: Bardziej by pasowało jestem Polką IP: *.rev.masterkom.pl 10.04.10, 19:53 Storima powiedział tylko, że płakał z powodu takiej tragedii oraz, że wszystkie te osoby nie powinny były lecieć razem jednym samolotem. Bo nie powinny! Ale widać jesteśmy bogatym w elity krajem, skoro wsadzamy do jednego starego grata całą Kancelarię Prezydenta i komplet dowódców poszczególnych rodzajów wojsk! Storima ma do tego prawo. Wszyscy Polacy maja prawo ale też i obowiązek zadawania takich pytań. Trudnych i bolesnych pomimo tragedii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
may.qa Re: Bardziej by pasowało jestem Polką 11.04.10, 01:16 Znowu podkładasz na siłę ideologię, że Tuskowi z jakiegoś powodu jest wstyd. Z jakiego niby? Widać było, że nasz premier jest bardzo poruszony, że próbuje się opanować, opanować drżenie głosu. Nie znałam osobiście tych osób, a odczuwam smutek i żal, a czasem z oczu poleci łza. A w przypadku pana Tuska jest inaczej. Przecież to byli jego koledzy, przyjaciele, współpracownicy... Tyle osób. Bezduszny z Ciebie człowieczek, Bodzio, wiesz? Politykujesz na siłę, ale Ci to nie wychodzi. Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio Re: Bardziej by pasowało jestem Polką 11.04.10, 20:02 May,powiem Ci taką rzecz jak się kogoś skrzywdzi a ten drugi umrze nagle to taki żal ogarnia tego pierwszego że hej .Dlaczego nie znałaś?.Telewizji nie oglądasz .To za kim wreście płakał, chyba za kolegami jak piszesz.Gdzie jest Palikot schował się w kąt.Dla mnie Lechu był od Tego drugiego odskocznią.Będzie Go brakowało.Widzę że kierunek Tuska i oczko puszcza kropelkę.Nie pisałaś nic na prezydenta? To spórz spokonie w lustro.Politykujesz , a ci nie wychodzi.Między nami jest tak różnica wieku , poglądów i tego że nie naparzałem .Na Lecha i na wiarę.I specjalnie nie na Tuska ,Rycha i Krzycha.Czepiasz mnie się że zaczyna śwędzieć mnie pod pachami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucki Re: Jestem Polakiem, jestem w żałobie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.10, 19:53 Najarany ludzkim dobrem Storima polactwu ziobrem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warlock [...] IP: 195.205.202.* 10.04.10, 23:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: Jestem Polakiem, jestem w żałobie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.10, 23:30 Mieszkancy Czestochowy! Badzmy jutro o 12:00 na Placu Bieganskiego. Oddajmy hold Polakom ktorzy zgineli w katastrofie. Uczcijmy ich pamiec minuta ciszy, zapalmy znicz. Pamietajmy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jestem Polakiem, jestem w żałobie. IP: *.net.stream.pl 11.04.10, 02:36 www.kciuk.pl/Fake-W-styczniu-przewidzial-zalobe-narodowa-w-kwietniu-a10543 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoSC Stroima ma trochę racji. IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.10, 09:19 Pisalem w innym poście.Nieodpowiedzialna wyprawa naszego prezydenta i taka grupa ludzi ,która wręcz walczyła o miejsce w samolocie przed wyjazdem na Katyń.Wygodnie elegancko , po co się tłuc autami lub przynajmiej śmigłowce.Ale nie salonka odnowiona i tak grupa ludzi leci po śmierć.Na taką wiochę ,w taką pogodę.Trzeba było pkazać ruskim kto teraz rządzi.Co tam Tusk z Putinem.Ja prezydent pokażę wszystkim wraz całą świtą,bo samolot już więcej nie zabrał co to jest Katyń.I mamy wieczny pomnik po wsze czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solfernus Re: Stroima ma trochę racji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.10, 09:35 > Na taką wiochę ,w taką pogodę. Misiu drogi, Smoleńsk jest prawie dwa razy większy od Częstochowy, posiada dwa lotniska. Jeżeli to jest "wiocha" to czym jest Częstochowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoSC Re: Stroima ma trochę racji. IP: *.adsl.inetia.pl 11.04.10, 13:23 Misiaczku wiem co piszę.Sam Smoleńsk to typowa wiocha, więcej mieszkańców ma.Czewa bardziej zabudowana.W Smoleńsku kury srają na środku ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erbe Re: Stroima ma trochę racji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.10, 15:57 " Smoleńsk jest prawie dwa razy większy od Częstochowy, posiada dwa > lotniska. Jeżeli to jest "wiocha" to czym jest Częstochowa?" wiochą!!! widać to po ilości zniczy i kwiatów ... aż wstyd!!!! i piszą, że "Częstochowa to dobre miasto" .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akira wiocha to Częstochowa IP: *.net.stream.pl 11.04.10, 16:23 erbe, też jestem zawiedziona.... dobre miasto sie popisało... ilość zniczy i kwiatów wprost powala dobrze,że harcerze i KK uratowali dobre imię, bo "obywatele" wolą ujadać na forum niż zrobić coś od siebie dobrego chyba jedyna wywiesiłam flagę z kirem na osiedlu, po prostu wstyd :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek do glupka dyzia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.10, 17:13 dyziu ze ty jestes p.....ny to kazdy wie ,wiec lepiej sie nie wypowiadaj bo wszyscy juz nie moga na ciebie patrzec i czytac twoje glupie wypowiedzi . w tym momencie w czasie wielkiej Narodowej zaloby radze zebys zamilkl,najlepiej na wieki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasiek Re: do glupka dyzia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.10, 17:46 Dyziu ty lepiej sie ochlaj i idz spac -zamilcz-zamilcz-zamilcz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubuntu Polska to dziki kraj IP: *.prenet.pl 11.04.10, 18:26 Tak bylo od zawsze .Polska ugnebiona zaborami ,wojnami , z caly czas przesladowana inteligencja , po wyzwoleniu oaza prostactwa i buractwa . Wiecznie skloceni , nie widzacy dalej niz wlasny nos rodacy . Majacy gdzies maniere ,dobre wychowanie . Biedni ekonomicznie , udajacy nowobogackich . Skandalicznie zachowujacy sie za granica . Myslacy ze sa pepkiem swiata , wysmiewani przez cywilizowany swiat . POLSKA - mam nadzieje ze kiedys bedzie krajem ludzi cywilizowanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny do Tomka IP: *.chello.pl 12.04.10, 11:49 kto niby ???? Tomek masz problemy z określeniem osobowiści ??? śmieszą mnie posty gdy ktoś posługuje się argumentem "bo wszyscy juz nie moga na ciebie patrzec i czytac twoje .." Wszyscy tzn kto ty Tomku ??? Czy głosy, z którymi rozmawiasz ? A jeżeli rzeczywiście Wszyscy to skąd to wiesz skarżyli ci się ? owi wszyscy ??? badania ankietowe przeprowadziłeś i 100% respondentów wyłonionych z FORUM tak się określiło ???... Poza tym profanie nie wycierają sobie gęby żałobą... skoro wiesz o załobie to zwróć uwagę na swoje SŁOWNICTWO i formę postu Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio Re: Stroima ma trochę racji. 11.04.10, 19:36 Sam mieszkasz w tej wiosce.Trzeba było iść na Jasną.Ale ty nie chodzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Jestem Polakiem, jestem w żałobie. IP: *.net.stream.pl 11.04.10, 18:35 wyborcza.pl/1,76842,5705983,Medal_dla_pilota__co_Lecha_Kaczynskiego_sie_nie_bal.html hmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Jestem Polakiem, jestem w żałobie. IP: *.net.stream.pl 11.04.10, 18:40 orka2.sejm.gov.pl/IZ6.nsf/main/4D0917D9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Jestem Polakiem, jestem w żałobie. IP: *.net.stream.pl 11.04.10, 18:46 To zdarzenie z Gruzji i reperkusje, jakie spotkały tamtego kapitana z pewnością wpłynęły na decyzje, jakie podjął kapitan samolotu, jaki uległ katastrofie. Myślę, że to był wynik niesamowitej presji, a nawet, nie boję się powiedzieć, mobbingu. Św. Pamięci Prezydent Lech Kaczyński mógł nic nie powiedzieć, ale znaczącym gestem pokazać swoją zdecydowaną dezaprobatę dla pomysłu lądowania na lotnisku zapasowym. Pośpiech... Taaak... Tak bardzo się spieszyli, że przyspieszyli do prędkości światła i są gdzieś w innej galaktyce... sad smiley Świeć Panie nad ich duszami. Ale dzisiaj już nikt nie odważy się dyktować kapitanowi samolotu tego, co powinien robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tui Katastrofa IP: *.prenet.pl 11.04.10, 18:51 Temat presji na pilotow jest niesmialo juz poruszany . Dodatkowo byla tam mloda zaloga majaca za pasazerow swoich szefow . Sytuacja nie do pozazdroszczenia Odpowiedz Link Zgłoś
the-only-bodzio Re: Katastrofa 11.04.10, 20:11 Dlaczego nie śmiało ,śmiało.Kapitan nie był lękliwy i wykosili pół lasu w Smoleńsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Katastrofa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.10, 20:21 Jak większość prawdziwych Polaków,nie powstrzymałam się od łez. Wywiesiłam flagę,i jestem razem z przeżywającymi tą tragedię Polakami. Na wyborach prezydenckich nie byłam ale moje sumienie jako Polki mówi mi że odszedł NASZ PREZYDENT i inni ważni przedstawiciele naszego narodu. Cześć ich pamięci Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Jestem Polakiem, jestem w żałobie. 12.04.10, 16:49 Moj francuski pracodawca dal mi dni zalobne nieprzybycia do pracy. Releksja, przemyslenia sa jedynie zalezne ode mnie i Ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
storima żałoba dopelniona życie to nie jest czas umarlych. 09.08.10, 01:21 Czy ktoś z Was również zostawia miesiącami zdjęcia świeżo zmarłych z rodziny na codzien przy rodzinnym stole??? Jesli tak. To zgodnie z porada rodzinnego psychologa, trzeba zrobic remont domu. Beda odnawiali sejmowa sale. Czy Kaczynski w odnowionej izbie polskiego parlamentu, ponownie zasłoni opuszczone fotele sejmowe portretami ofiar katastrofy PiS??? Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: żałoba dopelniona życie to nie jest czas umar 09.08.10, 03:58 Jeszcze raz podkreślam Żałoba jest zakończona. Odpowiedz Link Zgłoś
all.correct Re: żałoba dopelniona życie to nie jest czas umar 09.08.10, 07:48 "Trzeba zacząć mówić prawdę o Lechu Kaczyńskim, prezydencie po ponad czterech latach jego kadencji. Za życia był prezydentem nieudolnym, zaściankowym, małostkowym. Prowadził krucjatę swojej partii na każdym odcinku. Po cichu śmiano się z niego w Europie, gdy zawierał sojusz z prezydentem Czech w sprawie Traktatu Lizbońskiego, gdy lekceważyli go Litwini, gdy lekceważył go Juszczenko, gdy prowadził krucjatę gruzińską." Marek Siwiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: żałoba dopelniona życie to nie jest czas umar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 12:08 Dalibyście już spokój, zajmijcie się doczesnymi sprawami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujec Re: Jestem Polakiem? IP: 213.61.13.* 09.08.10, 15:48 Sądząc po wątkach, które zakładasz i w których zbijasz kapitał to kiepski z ciebie, Storimo, częstochowianin, słabej próby polak i patriota żaden. Emigracyjna sierota. Zdecydowanie lepiej byłoby, gdybyś zrzekł się polskiego obywatelstwa. forum.gazeta.pl/forum/w,55,49856109,49973545,Re_Tajne_interesy_szefow_S_.html Odpowiedz Link Zgłoś
quasi-modo Re: Jestem Polakiem, jestem w żałobie. 09.08.10, 13:20 Niezłe z Ciebie ziułko . Ale jaja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Jestem Polakiem, jestem w żałobie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.10, 23:52 ? Odpowiedz Link Zgłoś
emerytwojsko Re: Jestem Polakiem, jestem w żałobie. 10.08.10, 09:09 Czy storima już zapomnioał, jakie cyrki wyprawiali PALIKOTOWCY przy każdym wyjęździe Prezydenta za granicę? Odpowiedz Link Zgłoś
pieprziwanilia01 Re: Jestem Polakiem, jestem w żałobie. 10.08.10, 16:27 Sam do cyrków doprowadzał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Jestem Polakiem, jestem w żałobie. IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.13, 22:55 niezalezna.pl/40932-nie-zyje-nasz-publicysta-i-bloger-tomasz-seawolf-mierzwinski Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Jestem Polakiem, jestem w żałobie. 27.08.15, 11:19 emerytwojsko napisał:Nie zapomniał ,ale po co mato wypisywać .Jak jest hipokrytą i fałszywe łzy roni. Odpowiedz Link Zgłoś