seniorita_esp 12.04.10, 15:37 hej moze ktos podrzuci pomysl, mam w domu takiego jednego misia co ponad 90 wazy a powinien schudnac z 20kg znacie jakas fajna diete dla mezczyzny ? jesli to wazne ma 31 lat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: @ Re: Dieta dla Faceta IP: *.alfanet24.pl 12.04.10, 17:28 jaka stara jesteś grażyna taka głupia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trainer Re: Dieta dla Faceta i nie tylko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.10, 18:36 Zadaj misiowi jakąś dietę, np: rapidshare.com/files/278059270/Dieta_ABS_i_cwiczenia.pdf i parę intensywnych ćwiczeń: rapidshare.com/files/341182523/Cardio_Interval_Program.avi a ponadto: rapidshare.com/files/341164205/Agatston_Arthur_- _South_Beach_Diet_v1.pdf rapidshare.com/files/362347904/Jedz_zgodnie_ze_swoja_grupa_krw i_kompendium.rar rapidshare.com/files/371277605/Schudnij_skutecznie.rar rapidshare.com/files/365370643/Weight_Loss_- _Subliminal_Messages.rar Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlop Re: Dieta dla Faceta i nie tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.10, 19:00 telewizor cztery piwa golonka i zadnego sexu wieczorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaanka Re: Dieta dla Faceta IP: 195.88.28.* 12.04.10, 19:26 a może dieta w oparciu o indeks glikemiczny.Mojego misia udało się odchudzić o 10kg w 4 miesiące i nie był głodny.Zmieniliśmy styl żywienia z korzyścią dla wszystkich.Zamiast białego pieczywa-żytnie,zamiast ziemniaków brunatny albo dziki ryż.Zamiast makaronu pszennego-sojowy.Zamiast panierować mięso grillujemy w piekarniku. Polecam zmianę stylu żywienia,a nie diety trwające jakiś czas a potem jo jo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądra po co ci taki grubas? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.10, 19:42 poszukaj sobie szczupłego i młodego. grubasy to impotenci i przygłupy, bo nikt rozsądny na własne życzenie nie upodabnia się do knura. w dodatku czuć ich potem i grzybem, który często mają pod fałdami skórnymi.......a fu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gruby Re: po co ci taki grubas? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.10, 22:40 racja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racjonalistka Re: po co ci taki grubas? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.10, 22:53 on ma cie w doopie kobieto, zapasł się jak świnia, bo mu już nie zalezy na tobie- dopiero jak znajdzie sobie kochankę to zacznie o siebie dbac. spaslak najgorsze jak zonki wymyślają dietę dla misia. a misio siedzi na kanapie, pazurami w doopie drapie, co wydrapie to zajada.itd.pogon go, a może jeszcze mu pupke podcierasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaanka Re: po co ci taki grubas? IP: 195.88.28.* 12.04.10, 22:52 mój "grubas" miał się odchudzić z 88kg.Przy wzroście 182 nie był grubasem, to był wymóg zdrowotny.Nie zamierzam nikogo szukać, bo lepszego nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koddobramyodnieba Re: po co ci taki grubas? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.10, 22:59 tak sobie tłumacz, za niedługo on sobie znajdzie lepsza, co nie będzie mu truć o diecie. i tego ci życzę głupia babo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: po co ci taki grubas? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.10, 23:04 faceci są jak swinie.nie wiadomo dlaczego od kobiet wymaga się by były szczupłe, a taki karakan hoduje sobie na śmietnikowym żarciu bebech jak bekę, a często jeszcze świeci łysiną, w dodatku spoconą-jak to grubas-zawsze cały w pocie. i nawet nie ma poczucia, ze trzeba coś z tym zrobić. grubi i łysi- nie wstyd wam wychodzić z domu i dzieci straszyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaanka Re: po co ci taki grubas? IP: 195.88.28.* 12.04.10, 23:10 ale ty głupi/a jesteś.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: po co ci taki grubas? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.10, 23:16 niestety, prawda w oczy kole. nie moja wina,ze stać cie wyłącznie na liniejącego misia. zoofilia jest karalna. od razu widać, ze twój facet to jakaś ciota bez jaj- żeby dać się nazywać "misiem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dieta dla Faceta IP: *.chello.pl 12.04.10, 23:31 Genialne mamy społeczeństwo. 12 postów i tylko dwa normalne, reszta to banda kretynów. Aż żal na to patrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaanka Re: Dieta dla Faceta IP: 195.88.28.* 13.04.10, 00:00 tu tak zawsze.Każdy temat wywołuje największy odzew u niezainteresowanych bezpośrednio i nie mających nic sensownego do powiedzenia "mądrali". Zawsze przyczepią się do czegoś. A żywienie w oparciu o indeks glikemiczny daje niezłe skutki dla zgubienia paru kilogramów i poprawienia metabolizmu. A wracając do "misia" - co to za miś ważący 80kg przy 180cm. Ktoś nie ma wyobraźni, nie zrozumiał przenośni. Takie teraz mamy społeczeństwo: zjadliwych prostaków.Żal to fakt.. Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita_esp Re: Dieta dla Faceta 13.04.10, 09:45 brawo.Dziękuję za może 2 posty na temat - skorzystam. Reszta bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
szifty Re: Dieta dla Faceta 13.04.10, 11:07 90kg przy jakim wzroście i rodzaju budowy ciała?. Jaki typ pracy, ile ma ruchu w ciągu dnia, ile ma czasu na posiłki, dlaczego dieta a nie ćwiczenia bo może to co ma jest wystarczające by dostarczyć wartości itd itp. Lepiej poczytaj sobie fora zanim zadasz pytania. Szkoda że jesteś tak leniwa żeby poszukać sama odpowiedzi i pytasz na forum częstochowa gdzie zostaniesz pojechana jak bura suka :) A co najważniejsze czy ty chcesz go odchudzić dla siebie czy dla niego? Może mu to odpowiada i pasuje do niego tusza. A btw sama jak wyglądasz? ;p o sorry kolejny ideał :D Swoją drogą jeśli facet ma np 170cm to waga 70-80kg 180 80-90kg itp a kobieta 170 60-70 180 70-80 jest ok, z lekkim naciskiem u facetów na górna granice a u kobiet na dolną. Jeszcze do tego wypada zachować proporce : ) i to można traktować jako normalną budowę/sylwetkę ciała. Każdy ma i pracuje nad tym co lubi :) i wara od tego innym :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do shifty Re: Dieta dla Faceta IP: 109.243.144.* 13.04.10, 14:03 Nie wiem czy jestes kobieta czy mezczyzna. Czasem czytajac Twoje wypowiedzi sie nad tym zastanawiam. Ale jedno wiem na pewno ty chyba czlowieku nie masz nic ciekawego do roboty????? Przed kompem tylko siedzisz????Komentujesz wszystkie pytania nie majac pojecia co piszesz!!!!!! Taki znawca w kazdej dziedzinie jestes???!!!! Zenada!!!! odpusc sobie na zdrowie Ci to wyjdzie. Na spacer czasem wyjdz i przewietrz glowe moze w koncu cos madrego napiszesz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sweet_sensi Re: Dieta dla Faceta 13.04.10, 15:13 z własnej autopsji wiem, że jedzenie o stałych porach pozwala zgubić parę kilo Odpowiedz Link Zgłoś
szifty Re: Dieta dla Faceta 14.04.10, 08:08 Muszę cie rozczarować : ) mam dużo zajęć i ruchu, czasem ledwo mam czas dla siebie żeby poleniuchować :D a na posty odpisuję w pracy bo mam taką możliwość. Co do inteligencji moich postów może to być twoja subiektywna opinia i nie koniecznie muszę się ja lub ktoś inny zgodzić. Twój post natomiast nic nie wnosi do tematu :D i tylko pokazuje nerd rage :) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do szifty Re: Dieta dla Faceta IP: 109.243.35.* 14.04.10, 12:14 No to gdzie ty czlowieku pracujesz na jakiejs portierni???:)))) Sadzac po tym ile czasu sleczysz przy kom. to chyba tak no i biorac pod uwage Twoje wypowiedzi to chyba mlody nie jestes a tam przyjmuja tylko dziadkow:))))Wiem ze napisalam nie na temat ale juz mialam dosc czytania Twoich bzdur!!!! Przeczytaj czasem co napisales zanim to wyslesz panie madralo od siedmiu bolesci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
seniorita_esp Re: Dieta dla Faceta 13.04.10, 21:49 sprawa wyglada nastepujaco 174 cm wzrostu praca siedzaca 9/10 godzin dziennie w pracy nie ma czasu jesc i jak wraca 19/20 nadrabia Odpowiedz Link Zgłoś
szifty Re: Dieta dla Faceta 14.04.10, 08:36 Sportowe Forum Dyskusyjne www sfd pl < Odpowiedz Link Zgłoś
ekojaszczur Re: Dieta dla Faceta 13.04.10, 21:53 Najlepiej to dużo ćwiczeń typu basen, rower, bieganie, regularnie jedzenie - zdrowe; z jedzenie wyrzucić słodycze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet na diecie Re: Dieta dla Faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.10, 08:39 zauważyłem że tu same kobiety się wypowiadają też mam miałem ten problem siedziałem z taką lafiryndą 10 lat i chyba miała za dobrze bo zaczeła się czepiać mojej wagi itp.a kilka lat temu ważyłem 95kg przy wz.196cm ale zaznaczam paliłem faje.Zaczeła mi truć że śmierdzi i takie tam pierdoły rzuciłem fajki trochę dla niej ale i dla siebie też no i skutkiem tego jest że przytyłem 15kg. to ona mi że jestem za gruby i wiecie GŁUPE BABY co zrobiłem POGONIŁEM BABOKA W CHOLERE i mieszkam z jej najlepszą przyjaciólką i jest OK.nara głupie baby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Dieta dla Faceta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.10, 08:43 Ty nie jesteś prawdziwy katolik Ty jesteś łajdus i świnia Odpowiedz Link Zgłoś
szifty Re: Dieta dla Faceta 14.04.10, 08:58 Gość portalu: Madzia napisał(a): > Ty nie jesteś prawdziwy katolik > Ty jesteś łajdus i świnia Hehe. Dobrze chłopak zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek Re: Dieta dla Faceta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.10, 14:00 Gość portalu: facet na diecie napisał(a): > to ona mi że jestem za gruby i wiecie GŁUPE BABY co zrobiłem > POGONIŁEM BABOKA W CHOLERE i mieszkam z jej najlepszą przyjaciólką > i jest OK. nara głupie baby Prawdziwy chłop z jajamy. Wymienił stary model baboka na nieśmiganą nówkę. I problem z głowy. Baby są głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trainer 80 diet dookoła świata IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.10, 19:13 Dla wszystkich misiów, lamparcic, pasztetów i hipopotamów: rapidshare.com/users/7URY8J Powodzenia i wytrwałości min. przez 3 miesiące. Odpowiedz Link Zgłoś