Dodaj do ulubionych

Czy ktos moze polecic dobrego ksiedza?

IP: 212.219.59.* 26.02.04, 17:56
jak w temacie
Obserwuj wątek
    • agaper Re: Czy ktos moze polecic dobrego ksiedza? 26.02.04, 19:40
      Świetnym jest proboszcz parafii Andrzeja Świerada i Benedykta, koło szpitala na
      Mickiewicza.
      • Gość: Ania Re: Czy ktos moze polecic dobrego ksiedza? IP: 212.219.59.* 27.02.04, 12:11
        Dziekuje. :)
      • Gość: brzydki Re: Czy ktos moze polecic dobrego ksiedza? IP: 212.160.234.* 27.02.04, 12:29
        a co ma mieć dobrego ??
        humor, czy może coś innego.............
    • Gość: Krzysiek Re: Czy ktos moze polecic dobrego ksiedza? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.04, 20:33
      ostatni dobry ksiad jakiego znalem to tischner
      • Gość: Darek Re: Czy ktos moze polecic dobrego ksiedza? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.04, 17:06
      • mis.kubsonik Re: Czy ktos moze polecic dobrego ksiedza? 02.03.04, 05:39
        To niewielu znałeś...
    • Gość: kolo Re: Czy ktos moze polecic dobrego ksiedza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.04, 19:47
      jestem już w 3-ciej parafii w cz-wie i jeszcze porządnego nie spotkałem, co
      więcej o takim nie slyszalem, prędzej można wymienić tych których się
      wystrzegać należy / pozdrowienia dla tych DOBRYCH księży, którzy siedzą cichą i
      odwalają czarną robotę, mam nadzieję że istnieją nie tylko w literaturze
    • wegatka Re: Czy ktos moze polecic dobrego ksiedza? 27.02.04, 20:07
      Jedyny dobry ksiądz, jakiego znam, to ks. Andrzej Przybylski z kościoła
      akademickiego przy par. św. Wojciecha. Jest takim zwyczajnym i ludzkim
      człowiekiem, i nie jest materialistą.
      • Gość: katecheta Re: Czy ktos moze polecic dobrego ksiedza? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.04, 20:34
        Jest taki ale od dawna mieszka w Watykanie. Szkoda że nie z nami.
    • Gość: heh Re: Czy ktos moze polecic dobrego ksiedza? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 10:57
      ks artur stopikowki(chyba takie nazwisko) z parafii Józefa. Złoty człowiek!
      • Gość: anthony Re: Czy ktos moze polecic dobrego ksiedza? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 10:28
        x Najman w parafii na tysiącleciu przy biedronce. Zawsze powtarza że kolęda nie
        jest po to aby zbierać pieniądze. Świetny człowiek i dobry ksiądz.
        • Gość: Ania Re: Czy ktos moze polecic dobrego ksiedza? IP: 212.219.59.* 01.03.04, 11:37
          Dzieki!!! :)
    • Gość: pesti Re: Czy ktos moze polecic dobrego ksiedza? IP: *.inds.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.04, 12:18
      polecam ojców salezjanów. wczoraj znów było o nich w telewizorni..
      • Gość: hehe Re: Czy ktos moze polecic dobrego ksiedza? IP: *.proxy.aol.com 02.03.04, 09:24
        To faktyczna rekomendacja? Czy wrecz przeciwnie?
        • Gość: pesti Re: Czy ktos moze polecic dobrego ksiedza? IP: *.inds.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 14:10
          oczywiscie ze nie robie sobie jaj. salezjanie w calej polsce znani sa z uczciwosci przeciez..
          • Gość: Ania Re: Czy ktos moze polecic dobrego ksiedza? IP: 212.219.59.* 03.03.04, 14:38
            Nie wstyd Ci tak wszystkich do jednego wora? Przeciez jakby w Twojej Rodzinie
            ktos okazal sie nieuczciwy, to nie znaczy, ze wszyscy czlonkowie tej rodziny sa
            nieuczciwi. Prawda?
            Mysle, ze to co piszesz jest niesprawiedliwe wobec tych zakonnikow, ktorzy
            uczciwi sa.
            • Gość: pesti Re: Czy ktos moze polecic dobrego ksiedza? IP: *.inds.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 18:04
              uderz w stół,a nożyce się odezwą..czy ja choć w jednym słowie napisałem,że oni są nieuczciwi? i czemu akurat to przyszło ci na myśl?
              • Gość: Ania Re: Czy ktos moze polecic dobrego ksiedza? IP: 212.219.59.* 04.03.04, 15:28
                Nie wiem. Moze wplynal na to Twoj ciut ironiczny ton? ;)
                • Gość: pesti Re: Czy ktos moze polecic dobrego ksiedza? IP: *.inds.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.04, 17:07
                  ironiczny? gdzie tam dostrzegasz ironie,wytłumacz mi proszę..
    • Gość: jmk Re: Czy ktos moze polecic dobrego ksiedza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 18:39
      O dobrego w czym- w "kryciu", w chlaniu - o jakiego Ci chodzi, bo teraz czasy
      takie że brakuje uniwesalnych fachowców ,którzy znaja się na tych wszystkich
      sprawach, więc musisz sprecyzować o co Ci biega.
      • mis.kubsonik Re: Czy ktos moze polecic dobrego ksiedza? 02.03.04, 05:40
        Gość portalu: jmk napisał(a):

> O dobrego w czym- w "kryciu", w chlaniu - o jakiego Ci chodzi, bo teraz czasy
        > takie że brakuje uniwesalnych fachowców ,którzy znaja się na tych wszystkich
        > sprawach, więc musisz sprecyzować o co Ci biega.

no comment...
      • Gość: expertum credere p pesti & jmk IP: ruter1.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 17:14
        tak na poważnie.. . ja jako były spec od rachowania ludzkich sumień pytam Was
        łobuzy: ile to megabajtów kradzionych programów, muzy i filmów macie na
        dyskach - na ten przykład mistrzu Heniek z ulicy Wincentego W. skarżył sie że
        kiedyś to jeszcze ta sieć tam chodziła, a potem jak zaczeli sciagac filmy to
        schemacik od telewizorka (taki pdf o bjętosci gigantycznych 6 kb) ładował mu
        się nie jeden raz przez trzy cholerne noce.

I co nie miał to racji Pan Jezus jak mówił żebyście wyjęli belkę z oka swego...

a jak pobożne dziewuszki szukają księdza to se jaj nie róbcie, bo przecież
        często gdzie diabeł nie może tam kobitkę pośle. co oby Wam sie nie trafiło!
        • Gość: xx Re: pesti & jmk IP: 80.51.236.* 03.03.04, 17:49
          Takiego pieprzenia jak tu, to dawno nie czytałam. Szkoda tylko, że co niektorzy
          nie mają innych zmartwień, ale przecież to nie choroba, tylko głópota !
          • Gość: expertum credere p witaj! IP: ruter1.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 18:11
            jak ktoś lubi, to co ?

swoją drogą głupota innych nie powinna denerwować Cię na tyle by pisać przez ó
            kreskowane

your'e forgiven
            • Gość: Gosc Re: witaj! IP: *.proxy.aol.com 03.03.04, 19:10
              Witaj expertum credere!

Zwykle Twoje wypowiedzi wyprowadzaja mnie z rownowagi, dlatego musze z radoscia
              stwierdzic, ze Twoja poprzednia wypowiedz w tym watku byla EXTRA! Bardzo mi sie
              podobala! :D Tak trzymac.

You're great! (and forgiven!) ;)
            • Gość: PURYSTA Re: witaj! IP: *.nas3.is1.u-net.net 07.03.04, 08:25
              YOU `RE FORGIVEN , ALE DLA CIEBIE TO I TAK NIE MA ROZNICY
              • Gość: expertum credere p missy - messy IP: ruter1.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.04, 20:38
                don't be picky, ain't ya miss a POINT?
                • Gość: Gosc Re: missy - messy IP: *.proxy.aol.com 07.03.04, 21:10
                  Gość portalu: expertum credere p napisał(a):

> don't be picky, ain't ya miss a POINT?

I have to be picky as you are missing a point, ain't ya?
                  • Gość: expertum credere p well... IP: ruter1.AK* / *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.04, 14:12
                    Well, if ya have to...
    • Gość: mk Re: Czy ktos moze polecic dobrego ksiedza? IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 15:00
      no cóż, zadanie na całe życie ...
      • a123459 Re: Czy ktos moze polecic dobrego ksiedza? 09.03.04, 10:34
        Polecilabym ks.Adama z parafii Melchiora na Rakowie.Na pierwszy rzut oka jest
        nieprzystępny, ale w rzeczywistosci - w porządku.
        • Gość: Ania Dziekuje bardzo :) IP: 212.219.59.* 09.03.04, 17:45
          jak w temacie :)
        • Gość: Kubańczyk Re: Czy ktos moze polecic dobrego ksiedza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 23:57
          Ksiądz Wojciech Kozieł z parafii Pięciu Męczeników. Ma poczucie humoru i to
          bardzo mądry i otwarty na świat człowiek. Mam z nim religie. Odradzał bym ci
          natomiast poznańskiego abp. Paetza.
          • Gość: Ania Re: Czy ktos moze polecic dobrego ksiedza? IP: 212.219.59.* 11.03.04, 13:57
            Dziekuje. Chyba wystarczy. :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka