Dodaj do ulubionych

kosmetyczka, fryzjer

04.05.10, 20:08
Witajcie, mieszkam sobie w Częstochowie już kilka miesięcy :) W
chwili obeznej poszukuję dobrej kosmetyczki i fryzjera, któy poradzi
sibie z kręconymi włosami - mam na mysli strzyzenie mojej czupryny.
pozdrawiam i dziękuję za każdą pomoc - odpowiedź :)
Obserwuj wątek
    • rai3 Re: kosmetyczka, fryzjer 04.05.10, 20:22
      polecam studio urody na ul.Kilinskiego 39 pracuje tam fryzjerka Róża,ja też mam cieżkie włosy może nie kręcone ale cieżkie dla fryzjerów i ktoś mi kiedyś polecił tą fryzjerke,chodze do niej już 2 lata kiedyś pracowała w innym zakładzie- jestem bardzo zadowolona,pazurki też tam można zrobić kilka razy sobie robiłam i też super.
      • Gość: ||| Re: kosmetyczka, fryzjer IP: *.connect.netcom.no 04.05.10, 21:44
        duzo slyszalam o tej p. Róży czy naprawde jest warta polecenia prosze o opinie
        bo w tym tyg chce sie obciasc i niewiem czy warto sie do niej wybrac
        • Gość: kreciołek Re: kosmetyczka, fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.10, 14:20
          ja bym ci polecila fryzjerke kasie obcina mnie juz 10 lat jest
          bardzo sympatyczna i naprawde dala sobie swietnie rade z moja
          krecona czupryna jak nikt inny moge dac ci numer telefonu i jest
          niedroga co najwazniejsze
          • Gość: gość Re: kosmetyczka, fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.10, 18:43
            hej tu carrie82 jeśli mozez podac nr tel to super
            • Gość: ewcia fryzjerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.10, 10:42
              WItam dziewczyny..mam problem;/ mam bardzo cieniutkie włosy i sama
              nie dam rady sie uczesac na poprawiny ,jak wyprosyuje to zaraz będa
              powiwijane i lipa.;/ mam pytanie macie moze sprawdzoną fryzjerke
              która uczesałaby mnie w domu w niedziele.? Nie chce czegos
              konkretnego ..poprostu zeby sie trzymała fryzurka ..moze jakas
              zwiewna w pół upięta.;/bardzo proszę o rade:)
              • Gość: fryzjerka Re: fryzjerka IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 27.05.10, 19:52
                Witam,jestem fryzjerką,mogę uczesac w niedzielę,dojadę do domu na terenie cz-wy. karolinnna@o2.pl
            • Gość: cccr Re: kosmetyczka, fryzjer IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 16.07.10, 18:29
              Ty buraku.
      • inwedro.edu.pl Re: kosmetyczka, fryzjer 13.07.10, 14:24
        Polecam: Kosmetyczkę na telefon 794 042 265
        z dojazdem do klienta, tanio
        Bogata gama zabiegów.
        Depilacja, super makijaże, zabiegi na dłonie, stopy, plecy, itd.
        cennik na www.inwedro.edu.pl
        • Gość: ankaPÓŁNOC Re: kosmetyczka, fryzjer IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 13.07.10, 14:35

a ja polecam zakład kosmetyczny u Tosi:) w mrówkowcu obok fryzjera meskiego
        • Gość: stomatolog Re: kosmetyczka, fryzjer IP: 212.59.230.* 13.07.10, 16:23
          Jazda po domach, to chyba szczyt dziadostwa z wyjątkiem osób
          niepełnosprawnych,oczywiście. Kto może się na takie coś decydować??? Pytanie
          było o fryzjera, a nie "chałupnictwo przyjmę"!
        • Gość: buhahahaha Re: kosmetyczka, fryzjer IP: *.trustnet.pl 14.07.10, 21:35
          inwedro...szkolenia i kosmetyczka na telefon...to sie nazywa kompleksowa
          obbsługa...:P:P
    • Gość: wypielegnowana Re: kosmetyczka, fryzjer IP: *.trustnet.pl 14.07.10, 21:28
      gabinet kosmetyczny Natura Al. N.M.P 29 jednym słowem bajka:) mega obsługa:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka