chokechain 15.05.10, 09:27 czy mógłby mi ktoś powiedzieć dokładniej gdzie jest miasteczko akademickie - scena główna, gdzie dziś wystąpi tede Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
looooooook Re: juwenalia 15.05.10, 09:44 to u nas jest miasteczko studenckie ?? <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: juwenalia IP: *.icis.pcz.pl 15.05.10, 12:14 Calkiem fajne - istnieje od wielu, wielu juz lat . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: juwenalia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.10, 10:03 Miasteczko akademickie misci sie miedzy akademikami:) Odpowiedz Link Zgłoś
chokechain Re: juwenalia 15.05.10, 10:15 czyli to będzie gdzies na dekabrystow, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
ckmpanem Re: juwenalia 15.05.10, 11:53 a co dzisiaj jest koncert tedego ? ile to kosztuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo__79 Re: juwenalia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.10, 13:20 A ile ma kosztować koncert na juwenaliach??? Czyżby wreszcie wracały juwenalia???? Może jesczze Dekabrystów wróci!!!! JAk dobrze, że niema już P. Wrony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: juwenalia IP: *.prenet.pl 15.05.10, 16:08 A w czym Pan Wrona przeszkadzał studentom ? Coś mi się wydaje ,że był zbyt dobry,tyle tam "bylejakości",nie warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: juwenalia IP: *.chello.pl 16.05.10, 07:31 przeszkadzal we wszystkim, poczawszy od prohibicji na terenie "miasteczka", ktora uniemozliwiala sponsoring browarow, bez pieniedzy ktorych z roku na rok bylo z juwenaliami coraz gorzej, po sam stosunek do studentow, ktorzy chyba wg bylego wszechpanujacego powinni byc zamknieci jak w klasztorze na 5 lat (jest to tez zdanie wielu popierajacych larego ptaka). Dziekujemu juz wujkowi Samodobro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: juwenalia IP: *.2.8.73.tvksmp.pl 16.05.10, 16:07 Może się uda. Ale jest potrzebna wasza pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulka Re: juwenalia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 09:16 jak było na TEDE ? pozdrawiam ;0 Odpowiedz Link Zgłoś